24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ha már The Sentinel akkor Longoriának örülnék <#vigyor>

kár hogy nem kedvelem õtet 😞

Basinger régóta nagy rajongója a sorozatnak, de ez idáig meg sem fordult a fejében, hogy esetleg szerepet vállalhatna benne. Aztán a The Sentinel forgatásán megismerkedett a 24 fõszereplõjével, Kiefer Sutherlanddal, és nem mulasztotta el, hogy gratuláljon neki a nagyszerû sorozathoz. Szerencsére Sutherland is régi csodálója Basinger kisasszonynak, így felvetette neki, hogy ha van kedve, szerepelhet a 24-ben. Valószínûleg nem lesz nehéz dolga azzal, hogy bejuttassa a sorozatba a színésznõt, hiszen a tévécsatornáknak mindig jól jön, ha egy mozisztár csatlakozik valamelyik mûsorukhoz - és ezzel bizonyára a tévénézõk sem járnak rosszul.

http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20060424kimbasinger.html

mukika
aham, pár rászt láttam is belõle, de akkor nem igazán voltam még junkie. azóta kicsit változott a helyzet! 😛

tudtam...m1-en az elsõ évad

http://24.webmedia.hu/?p=save24
gyertek és támogassátok a 24-t
Tudta valaki közületek hogy a 24 ment Mgyarországon?
ja ezt én is láttam. nagyon jó 😄

király 😄DDDD A gyerek veszett jól utánozta Kiefer beszédstílusát 😄

dienesoft
nagyon kemény, mindenki telefonál benne!<#szeret><#szeret>

mukika
24-függõség a csúcson - ez jó! 😄Ddd

Befejeztem a 3. évadot, eddig ez tetszett a legjobban, fõleg a második fele az ütõs. Az eddigi sorrend: 3.-1.-2.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Michelle végre in action 😊, és ebben voltak az eddigi legdrámaibb jelenetek (Chapelle "kivégzése";Chase karja; rengeteg ember halála a hotelben; Tony leváltása és persze Jack kiborulása a legvégén)

Pár nap mulva nekilátok a 4. évadnak.

Örülök neki, bár ugy néz ki a mozifilm az elsõ évadról fog szólni....

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/24_0420/
írtam neki 😊

mukika
Geeryy
en ugytudom h meg anno amikor ment az m1-en akkor ,nem kereskedelmi csatornahoz kepest nezett volt. nem ertem miert nem vettek meg a 2.eveadot.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

dienesoft
igen, a Luceszitától kezdve az "Ármány és Szerelem" meg a "Szenvedélyes csók folyok a képernyõn lefele" meg volt az a félszemû is... dehogy nekem miért akkor kellett találkoznom elõször a 24-el, mikor az egyik újság egyik cikkjében arról írtak, milyen jó ez a sorozat és hogy most készül belõle a játék...nos, innen lett meg nekem a film, addig nem hallottam róla semmit!

"Hibák: Amelett h 13-11 részre bomlik az elsõ évad"

Ez az érzés valószinû betudható annak hogy eredetileg 12 rész volt biztosra tervezve az elsõ ávadból,csak a látható siker nyomán lett 24,amikor látták hogy vevõ rá a nép.(már ahol,nem nálunk ugye mert itthon teljessen elsikkadt a vetitése pár éve,nálunk a brazil sorozatok a nyerõk 224 részben...)

Még szerencse hogy igy döntöttek...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sebtiben megnéztem két évadot mindkettõ nagyon bejött. Értékelés következik:

------------------
Spoiler veszély!!!
------------------

1. Évad
Történet: Egyik legerõsebb oldala a 24-nek. A történet nagyszerûen kezdõdik és alapjáraton 4 szálon fut. Jack, Kim, Teri és Palmer szenátor körül forognak a dolgok, persze közbe láthatunk a CTU-ból és Gaines, majd késõbb Drazen bandájából is részleteket. Gaines haláláig nagyon összerakott sorozat, de nagyon szeparáltá válik a 2. merénylõ megérkezésével. A fordulatok mindent ütnek. Janet York halála nagyon durva, Jamie sárossága, mind hatalmas csavarok. Aztán az utolsó két rész végükön Nina leleplezõdésével, és Teri halálával mélynyomott hagynak az emberben.
Szereplõk: Természetesen az abszolút kedvenc Jack Bauer, aki mindent megtesz h megmentse családját és az elnökjelölt Palmer szenátort. A legtöbb szereplõ nem egysíkú, mindtõl lehet várni fordulatokat, bele se tudnám zsúfolni ebbe, h mennyit. Kedvenceim az évadban: Jack, Tony, Palmer
Hibák: Amelett h 13-11 részre bomlik az elsõ évad, nagy hiba még, h kissé logikátlan Nina átálása és addigi tettei, fõleg egyben nézve, illetve erõltetettnek hat az a fordulat is h Viktor Drazen még él.
Évadértékelés: 85%

2. Évad
Történet: 18 Hónappal késõbb. A szálak nagyszerûen vannak folytatva. Jack kilépett, Kim elhagyta õt, Teri halála miatt. Palmerbõl Elnök lett, Masonból a CTU igazgatója. Uj szereplõk tünnek fel: Michelle Dessler, Paula, késõbb Carrie a CTUban. Uj eleinte értelmeten szál indul a Warner család körül. És egy atombomba van valahol a városban. Talán ez volt a készítõk legjobb, és legjobban kivitelezett ötlete. Mert mi az a helyzet amiben Jack bármit megtenne? Hát ez az. A történet (fõleg Jack-es része) kiválló, a bomba kutatása fergeteges. De van sok csúcspont az évadban: A CTU felrobbantása, Mason Sugárfertõzöttsége, Ali vallatása, vagy Marie leleplezése, az elnök leváltása and the list goes on. De a legnagyobb ötlet a készítõktõl a bomba felrobbantása. Érthetõ is h ezért kellett már a 15-ik részben felrobbantani. Az a rész a s01e24 mellett a legjobb. Rengeteg olyan jelenet van benne ami könnyre fakasztja az embert. A Befejezés pedig ahogy a fõbb szereplõk nézik a robbanást és alatta az az isteni zene szól, fenomenális. Utána már azt éreztem minden jöhet, ezt már nem lehet elrontani. És egy háború küszöbén Jack Bauer ujra magányos ügynökként próbál bízonyítékot szerezni. Szval utána se piskóta.
Szereplõk: A Régi karakterek nem változtak, az ujjakról beszélek: Michelle szinpatikus nagyon örültem h összejött Tonyval. Kate az elején idegesítõ a végére egész megkedveltem, kár h nem lett Jack és közte semmi. Carrie-t megbírtam volna folytani. A kormányzati tagok is nagyon negatívra sikeredtek, Sherry-t soha nem tudom hová tenni, Mason viszont nagyon szimpatikus lett.
Hibák: Kim-es száll egy az egybe hiba, csupán néhány jó pillanat miatt kellett, és még hiba sztem Marie is. Nem tünik olyan keménynek mint be van állítva.
Viszont a Második évad vége is fergeteges!
Évadértékelés: 90%
<#rinya>
dienesoft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

végre rájöttem hogy kell csinálni ezt a spolier dolgot, vééégre!!

Csak kipróbáltam megy-e spolier, nyugodtan olvassatok bele!

dienesoft
ok...holnapig kibírom 😄

sztem érdemes tartani pár nap szünetet, amíg leülepszik az egész.

mukika
4 évadot láttam, a 3. a legjobb idáig szerintem.

dienesoft
amõgy csak az elsõ két évadot tudtam megszerezni, két hónap alatt sikerült megszerezni! Szerintetek most belekezdjek a 2.évadba, vagy ma szüneteljek? Ma néztem végig az elsõ évad 15-részétõl 24-ig...szal belekezdjek?<#circling>

jaja kb nálam is ez a helyzet. az elsõ nálam is a best!

Én most kezdtem a harmadikat , az elsõ kettõ közül az elsõ jobban tetszett a második csak egy hajszállal marad le

dienesoft
mivel én eddig csak az elsõ évadot láttam, ezért az elsõ évadot mondom kedvencemnek 😊...nensoká belekezdek a másodikba

amúgy kinek melyik a kedvenc évada?

dienesoft
jóvan nem kell ennyit sírni!

<#rinya>
dienesoft
amugy bocs érte, pontosan nemtom hogy kell csinálni spoliert...még mindig nem dolgoztam fel 😊

Csacsi
Miért olvasol Spoilert? 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hát, mostmár tuti nem nézem meg... <#rinya>
dienesoft
Sziasztok! Végeztem ma a 24 elsõ évadával...Hát, ezt nem hiszem el...egyszerûen megrázott öcsém!!!!

Spolier ON
Meghalt Teri a végén, na ezután kíváncsi leszek a 2.Évadra...
Spoiler OFF

mrzed001
Nállunk még a Babylon 5-el, meg tervezem a 24 után a The 4400-at is "véletlen" leadni az asszonynak 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

nálnk a prison break-kel volt ugyanez 😊

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

kb ugyanez a helyzet volt anyámnál is. Beraktam neki, mondtam hogy két rész nézem meg max erre megnézett naponta négyet 😄

mrzed001
Aha, az asszony is ilyen gyerekes indokokkal jött ... aztán ahogy az lenni szokott beraktam az elsõ részt, aztán már õ követelte, hogy nééézzük méééég 😛

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Csacsi
Hmmm....ne haragudj....de ez elég buta indok, hogy ne nézz meg egy sorozatot.Szerintem sokat vesztesz, ha nem nézed meg. hamar meg lehet ám nézni 120 részt, és különben sincs még 120 rész, de már nemsokára.

Szóval szerintem legalább nézd meg az elsõ évadot....azzal már sokat nyersz 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Gondolkoztam, hogy elkezdjem e nézni ezt a sorozatot, de mivel több mint 120 rész kellene végignéznem(közel a Dallas fele), ezért inkább mégse... errõl már lemaradtam, azért sajnálom.
mrzed001
Manny Coto is csatlakozott a készítõk közé (5. széria), szóval minden lesz, csak sablonos nem 😊)
Volt mostanság is egypár igencsak ütõs fordulat ...

én is örülök hogy folytatják a sorozatot, de nagy kérdés, hogy mennyire tudnak még újat mutatni? Milyen új történettel tudnak elõrukkolni? Hogyan tudják úgy folytatni a sorozatot, hogy ne válljon sablonossá és kiszámíthatóvá a sztori? Félreértés ne essék, nekem (eddig) bejön az ötödik évad, a negyediknél mindenképpen jobb, de remélem a 6. évadra nem fogy ki a szufla az írókból

Oké, kicsit következtettem, de igazából a 24 egy dolgon mulik h menni fog e h elég nagy e nézettség. Ezt pedig a történet és Kiefer Sutherland jelenti. Márpedig ha Kiefer marad akkor egyértelmû h addig fogják csinálni, amíg nézik... remélem érted/értitek...
Ez nem jelenti azt, hogy meg 3 evig menni fog, csak annyit hogy megtartjak foszereplonek.

Dögg:
írd be azt is h 1. Évad

Mindenki:
Tv.com-os hír (ápr. 10), nem tudom tudtok e róla:
Kiefer Sutherland épp most írt alá ujabb 3 évadra. tehát a 24 már biztos h megéri a 8. évadot is. (Elképesztõ, fõleg h én nem rég kezdtem el és még csak a 2. végén járok)

Sutherland signs on for three more years of 24
April 10, 2006 at 09:55:00 AM
Not only will Jack Bauer be around for a while, Sutherland will also pitch production tent at Fox.
24 star Kiefer Sutherland has inked a multifaceted deal with 20th Century Fox Television.
The rich pact, which is set to begin in June, calls for the actor to continue on the hit Fox drama for three more years and includes a two-year development deal for Sutherland's soon-to-be-launched production banner.
Details on the deal were sketchy, but sources pegged the acting portion alone at more than $40 million for the three seasons, which could make Sutherland the highest-paid actor in any drama series.
While the deal with Sutherland locks him in for three additional years beyond the current fifth season of 24, the 20th TV/Imagine TV-produced show so far has been picked up for one additional season.
Under the pact, Sutherland also will be elevated from a coexecutive producer to executive producer on 24 next season alongside Joel Surnow, Robert Cochran, Howard Gordon, and Evan Katz.
The development portion of the deal is said to include overhead and a development fund for Sutherland's company. Sutherland will hire a development executive and will begin to develop and executive-produce projects for television as well for the Internet and wireless devices.
Sutherland called his past five years on the show "one of the most creative and rewarding experiences in my career."
In its fifth season, 24 is enjoying some of its best ratings and critical notices. The show, which introduced the now-hot serialized thriller genre, also has become a DVD best-seller and has spawned a mobile phone series.
Sutherland's performance on 24 has earned him a Golden Globe award and four Emmy nominations.
On the big screen, he next will be seen opposite Michael Douglas and Kim Basinger in The Sentinel and will provide the voice of the lion in Disney's The Wild.

Angolul nem tudoknak is csinálok majd egy fordítást még ma...
Beirtam, de csak a 4. és 5. évad jön elõ.

Törölt felhasználó
twenty four,igy írd be a keresõbe!
Hello, nincs meg valakinek véletlenül az 1. évadhoz a feliratok? A feliratok.hu - n nincs elsõ évad.

dienesoft
Na 14. résznél járok...1.évad...na most mi fog történni miután a családja már kiszabdult de még mindig nincs biztonságban??Húhúú...áh ma végignézem a maradék részt 😊