24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eddigi részekben nem voltak ilyen ordító hibák, és számomra izgalmasabb, drámaibb volt (de mint mondtam, most a 13. résznél kezd tetszeni, de eddig elég átlagos volt).
Pontosan azért tetszettek az elõzõ szezonok, mert a legtöbb helyzetet LOGIKUSAN oldották meg, többnyire úgy, hogy nem merültek fel bennem ilyen kérdések, plusz agyon izgultam magam rajtuk...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát én már az elsõ részen szétizgultam az agyam, de ez még semmi gondolom...
ez kb ugyanannyi embert erdekel de koszonjuk h megosztottad velunk.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Jó kis rész volt, már majdnem megoldódott minden, aztán az utolsó percben ....
Hát igen, sejteni lehetett, hogy az a Miles ipse nem megbízható, de hogy így hátba támadja a saját fõnökét ...tuti törölte a felvételt
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Na ennél a résznél éreztem elõször, hogy kezdik megközelíteni az eddigi szezonok színvonalát és fílingjét.
De továbbra is nekem a leggyengébb szezon az 5-ös, így a felénél járva.
SZIGORÚ SPOILER !
Akkor kicsit lassítok a további részek nézésén, nem akarok 2-3 hetet várni a végkifejletre. :-)
1. jó barátja volt Palmernek
2. mindenki hazafinak tartotta
3. hivatalosan halott
Szvsz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én most kezdtem el az 5. évadot, és eddig az elsõ 6 epizód után kicsit csalódott vagyok.
Sztem közel nem olyan izgalmas, érdekes és pláne HIHETÕ a sztori mint az eddigiek.
-megölik Palmert és további 3 CTU ügynököt próbáltak meg eltenni láb alól
-Palmert azért, mert meghiusította volna az ideggáz lopást, a 3 CTU ügynököt azért, mert ismerik Jack kamu halálát és így nem tudnák rákenni Jackre a Palmer merényletet.
Itt jött fel bennem az elsõ kérdés, hogy miért pont egy ex-CTU ügynökre akarják ezt kenni??? Miért nem jó bármilyen másik, kéznél levõ, "élõ" és kézenfekvõbb bûnbak??? Nem kurva mindegy kire kenik? Pláne akkor, ha ehhez nem kell további 3 ügynököt eltenni láb alól. Sztem ez nonszensz.
Én imádtam!
-Fiam, ha hazajöttem Franciából, nagyon gyorsan szerezd meg a következõ évadot!! <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#smile>#smile> Függõvé tesz...
Köszönöm szépen!!!
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Én csak most kezdem majd nézni az elsõ évadot,de feliratot nemnagyon találtam hozzá,mert inkább csak a késõbbi részekhez vannak.Lenne valakinek ötlete hogy hol lehetne szert tenni rájuk?
Elöre is köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Vagy az elnök feldobja õket, hogy mentse a saját bõrét (elnöki kegyelmet ír az elnök magának <#nevetes1>#nevetes1>), és õket üldözi a végén Jack
Én most arra vagyok kíváncsi, hogy mégis hogy fogja megbuktatni az elnököt?
A vezérkari fõnök ugyebár vele van, megtanulta Palmer elnöksége alatt, hogy Jack Bauernek mindig igaza van, de mégegyszer tuti nem kezdeményez egy elnök leváltatást, mint tette Palmer esetében.
Az alelnök meg valahogy nem tûnt túl keménykezûnek.
Egyáltalán kinek adhatja oda a felvételt? CTU-nál Karen egy ideig tudja fedezni, de az elnökkel nem szállhat szembe, szóval csak magas rangú politikusnak
Szóval már megint nagyon várom a következõ részt (ez már majdnem B5 színvonal 😊))
SPOILER S05
Kiefer Sutherland az utolsó akcióhõs 😊)
Azt nagyon sajnáltam, hogy Tony-t és Michelle-t kicsinálták, jó volt végre olyat látni a tévében, hogy egy kapcsolat/házasság akár mûködhet is!
Az is nagyon durva volt ahogy Edgart kicsinálták (meg úgy a fél CTU-t).
De a legdurvább akkor is az volt, hogy be meri mutatni azt amitõl az amcsiknak legjobban kellene félniük (éppen ezért még csak mutiba sem igazán mernek ilyet), hogy a rosszfiú az elnök (és a "baráti" érdekcsoportjai), és éppenhogy az õ eltávolításáért megy a küzdelem.
Nos, ez már majdnem scifi, azt is arra találták ki hogy a cenzúrát megkerülve lehessen kritizálni fantomokat(személyeket/társadalmi csoportokat/jellemeket), akiket az okos nézõ azért be tud azonosítani, hogy ki is lehet. Itt speciel Logan elnök egyértelmûen egy Bush utánzat, majd kiderül mennyit ért meg a sorozatból az átlag(alatti IQ-jú) amerikai nézõközönség 😛
1., Day 3
2., Day 2
3., Day 1
4., Day 4
Szerk: Chloe egy szimpibb lesz 😄
Sean Austin a 24ben ??? WTF ??<#wow1>#wow1> Nagyon kellemes meglepetés, ráadásul egy meglehetõsen színes karaktert játszik.
1. Day 3
2. Day 2
3. Day 1 - Day 4
de ez változhat hisz még a felénél se járok a 4es nek... és még ott a Day 5 is.... huhh
gyertek és támogassátok a 24-t!!!!<#nezze>#nezze><#help>#help><#email>#email>