24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VAZZE, az utolsó rész kemény volt nagyon. Kurvajó volt, igazából az utolsó 4-5 epizód hozta fel sztem igazi HUSZONNYÉGY SZINTRE az 5ös szériát. Addig csak közepesen csordogált a medrében a sztori.
De a vége nagyon bejött, HUÁÁÁ
24-s05e23-24
:-@@@@@@@@@@@@@@
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szerintem a legtobb fordulat jol ki lett talalva, a mai befejezes is eleg utos lett 😊
Szerintem is jó hogy így ért véget az elsõ szezon. Én láttam az alternatív befejezést (Teri megússza és egymás karjaiba borulnak) ami meglehetõsen sziruposra és túl amerikaira sikeredett. Szóval én örültem hogy így fejezték be az elsõ évadot, elvégre ez egy dráma sorozat. (meg Teri-t amúgy is utáltam)
Hát nem tudom, nekem tetzsett az elsõ évad végén a csattanó, és leginkáb az tetszett, hogy be merik mutatni amerikát sebezhetõnek. Az összes évadban ez tetszik a laegjobban. Persze a végén mindig a jók gyõznek, de milyen áron. Szal szerintem egyedülálló amerikában az, hogy meg mernek ölni egy terhes anyát. És a többi évadban, még vannak ennél durvábbak is. Szal nálam ez pont hogy jó pont.De izlések és pofonok.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De sztem is gyengébb volt az elsõ évad a többinél, kivéve az ötödiket, ami viszont eddig számomra a leggyengébb (viszont közel nem ROSSZ, csak kevésbé jó)
Eddig 4et láttam, de azt tartom a leggyengébb szezonnak - ennek ellenére muszáj megnézni, mert fontos kapcsolatok alapozodnak meg benne, akikre/amikre késõbb folyamatosan visszautalnak, akár az 5ik szériában is.
Megneztem az 1. evadot.. profi, profi, de van 1 olyan erzesem, hogy pici tulzas, amit a vegen csinalt a rendezo. Nalam (es azt hiszem sokmindenki masnal is) pl. az Alias is akkor sullyedt a melybe, amikor ekkora nagy csavart tettek a sorozatba. Az, hogy 23 reszen keresztul tortent esemenyekrol kiderul, hogy semmi ertelmuk, es valojaban Nina, aki 23 reszen keresztul az egyik legpozitivabb szereplo, talan a legnegativabb.. hat fene tudja, hogy be tudja-e ezt fogadni a szervezetem. Adok 1 eselyt a 2. evadnak, de ez, illetve Teri halala szerintem tulzas volt. Lehet csak en erzem igy, de en nagyon. Az mar aprosag, hogy teljesen meg voltam elegedve a szinkronnal, remelem jo lesz feliratosan is.
A nagy 24-esek nyugtassanak meg: Ti is igy ereztetek az 1. szezon vegen ? :]
24 (aka. Huszonnégy) - 5x04 24 (aka. Twenty-Four) - 5x04 (HDTV-LOL) 06. 01. 27. Magyar Arthuro_Adam -mx - andrewdr
24 (aka. Huszonnégy) - 5x04 24 (aka. Twenty-Four) - 5x04 (HDTV-LOL) 06. 01. 20. Angol AgentJoe
Más: 5. évad 4. részének feliratával a HDTV-lol-os verzióval nem dobna meg valaki sehol se lelem... a Feliratok.hu meg kampó
Na én is ugy döntöttem hogy elkezdem nézni a sorit mert mindenki agyondícsérte a 2.évaddal kezedem mert az 1.nincs fenn bithu-n máshol meg nem seedelik...így sokat hagyok,tehát nem fogok érteni dolgokat vagy függetlenek egymástól a szériák?
Más:
Feliratot honnan szerezzek,mert a feliratok.hu-n csak az 5.évadhoz találtam meg a 4.-hez a 2.-hoz nem....meg most még be is döglött!?!?
Én is várom már, ftp-n még nem láttam az endinget, tûkön ülök már. :-)
Ha vaki még nem látta volna...
SPOILER
A Kim féle szál eléggé vérszegény, illetve túlzottan hihetetlen, de a vége felé már nem szerepel túl sokat.
Amikor megmenekül a pumátol és az erdei remete gyerek hazaviszi. Ki az a hülye tyúk(hát természetesen Kim), aki zuhanyzás után ilyen cickókkal egy szál atlétában egy tök ismeretlen fickó mellé leül, aki ráadásul remeteként nem mostanság látott nõt !!!
SPOILER VÉGE
President Logan : So,what's it gonna be, Aaron?
President Logan : Are my terms acceptable?
Pierce : There is nothing that you have said or done, that is acceptable to me in the least.
Pierce : You're a traitor to this country and a disgrace to your office.
Pierce : And it's my duty to see that you're brought to justice, for what you've done.
Pierce : Is there anything else, CHARLES ?
Nagyon durva utolsó 2 részt kapunk.
Remélem nem ül itt le, most már halál királyos .-D
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez a 21-es epizód volt az ÜBER részemrõl, bárcsak hamarabb is elkezdték volna ezt a tempót és cselekményszövést amit ebben a részben nyomattak! :-)
(basszus, túl gyorsan néztem a részeket, még csak 21-ig van meg ami most következne :-D Mostmár veri izgi a cucc :-DDDDD)
(Peter Weller, Paul McCrane)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF