24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Sry, privát ftp, így nem küldöm privátban

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

j0nNyKa
guberaljunk egyutt !!!4 az olyan jo dolgog !!!4

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hol azaz FTP ??<#guluszem1> Jöhet privátba is.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Blasta
Hihi, azt nem is figyeltem :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig mar a telefonhoz is egy kinai hivta 😊

Blasta
NA VÉGEZTEM AZ 5. szezonnal.

VAZZE, az utolsó rész kemény volt nagyon. Kurvajó volt, igazából az utolsó 4-5 epizód hozta fel sztem igazi HUSZONNYÉGY SZINTRE az 5ös szériát. Addig csak közepesen csordogált a medrében a sztori.
De a vége nagyon bejött, HUÁÁÁ

VAZZE, mikor telefonhoz kérték és mondta Audrey-nek, hogy mindjárt visszajön, kurva biztos lettem benne, hogy ez nem fog megtörténni. :-) DE MIKOR LÁTTAM A KINAIAKAT, és hogy viszok kínába dzsekket, hát akkor kéééész VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-)))))

Blasta
Na, gondoltam melózom az este, erre felnézek az ftp-re, és mint látok?
24-s05e23-24
:-@@@@@@@@@@@@@@

Szerintem ugy kellene megcsinálni a filmet h mondjuk lenne 2 és fél óra (tudom kapzsi vagyok) 1/4 óra bevezetés stb, rendes filmes módszerekkel minden. Aztán a negyed óra végén mondjuk bejelenti egy terrorista h ha nem teljesítik ezt meg azt akkor bizony csunya rossz dolgokat fog tenni, valahol valakivel, valamivel ecetera. Innentõl megindul a 2 órás valós idõ, Jackék rohannának, lövöldöznének, kutatnának, stb. persze valós idõben 😄... az utolsó 15 percben pedig elvarhatnák a szálakat és lezárhatnák a filmet... Sztem király lenne...
teri sux, nina for president <#vigyor>

Csacsi
Asszem hétvégéig most hagyom abba a topik olvasásáát, még a végén Spoilerbe futok az 5. évad záróepizódjával kapcsolatban.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

j0nNyKa
ugy legyen. :] bennem 1 vilag dolt ossze, de ha mindenki azt mondja, hogy igy lesz ez jo, hat biztos ugy van

igy lesz kesobb erdekes par dolog.

szerintem a legtobb fordulat jol ki lett talalva, a mai befejezes is eleg utos lett 😊

j0nNyKa
nem is teri itt a fo gaz, hanem nina :\

SPOILER elsõ évad

Szerintem is jó hogy így ért véget az elsõ szezon. Én láttam az alternatív befejezést (Teri megússza és egymás karjaiba borulnak) ami meglehetõsen sziruposra és túl amerikaira sikeredett. Szóval én örültem hogy így fejezték be az elsõ évadot, elvégre ez egy dráma sorozat. (meg Teri-t amúgy is utáltam)

Csacsi
SPOILER elsõ évad

Hát nem tudom, nekem tetzsett az elsõ évad végén a csattanó, és leginkáb az tetszett, hogy be merik mutatni amerikát sebezhetõnek. Az összes évadban ez tetszik a laegjobban. Persze a végén mindig a jók gyõznek, de milyen áron. Szal szerintem egyedülálló amerikában az, hogy meg mernek ölni egy terhes anyát. És a többi évadban, még vannak ennél durvábbak is. Szal nálam ez pont hogy jó pont.De izlések és pofonok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

j0nNyKa
hat nemtom.. nalam eleve gyengult a sorozat ettol... mind1 kap egy eselyt

Blasta
nekem nem tûnt fel az 1 évadban a stílis/ritmus váltás, de ez betudható annak, hogy akkoriban szinte egyszerre néztem meg két évadot, lényegében alvás nélkül :-))))

De sztem is gyengébb volt az elsõ évad a többinél, kivéve az ötödiket, ami viszont eddig számomra a leggyengébb (viszont közel nem ROSSZ, csak kevésbé jó)

igen. Az elsõ szezon nagyon próbaszéria volt, eleve látszik a 13masnál, ahol az ellenfél-váltás van. Elején még csak 13 részre kaptak megrendelést, aztán folytatták, és nagyon nehéz dolguk lehetett az iróknak.

Eddig 4et láttam, de azt tartom a leggyengébb szezonnak - ennek ellenére muszáj megnézni, mert fontos kapcsolatok alapozodnak meg benne, akikre/amikre késõbb folyamatosan visszautalnak, akár az 5ik szériában is.

j0nNyKa
Lesznek 1. evad spoilerek, ha vki esetleg nem latta.

Megneztem az 1. evadot.. profi, profi, de van 1 olyan erzesem, hogy pici tulzas, amit a vegen csinalt a rendezo. Nalam (es azt hiszem sokmindenki masnal is) pl. az Alias is akkor sullyedt a melybe, amikor ekkora nagy csavart tettek a sorozatba. Az, hogy 23 reszen keresztul tortent esemenyekrol kiderul, hogy semmi ertelmuk, es valojaban Nina, aki 23 reszen keresztul az egyik legpozitivabb szereplo, talan a legnegativabb.. hat fene tudja, hogy be tudja-e ezt fogadni a szervezetem. Adok 1 eselyt a 2. evadnak, de ez, illetve Teri halala szerintem tulzas volt. Lehet csak en erzem igy, de en nagyon. Az mar aprosag, hogy teljesen meg voltam elegedve a szinkronnal, remelem jo lesz feliratosan is.

A nagy 24-esek nyugtassanak meg: Ti is igy ereztetek az 1. szezon vegen ? :]

Én BitHumen-rõl szedem,másról nem is nagyon szoktam mert a lassu internetem ezt nem tenné lehetõvé....(hacsak nem akarnék 10KB-el tölteni)bithu-ról meg jön 140-el bár az arányra figyelni kell,dehát istenem...
ott van az pedig

24 (aka. Huszonnégy) - 5x04 24 (aka. Twenty-Four) - 5x04 (HDTV-LOL) 06. 01. 27. Magyar Arthuro_Adam -mx - andrewdr
24 (aka. Huszonnégy) - 5x04 24 (aka. Twenty-Four) - 5x04 (HDTV-LOL) 06. 01. 20. Angol AgentJoe

Honnan szeded? nekem is hiányzik pár rész még az elsõbõl (mármint szinkronosan)...

Más: 5. évad 4. részének feliratával a HDTV-lol-os verzióval nem dobna meg valaki sehol se lelem... a Feliratok.hu meg kampó
Nah hálisten megtaláltam az 1.évadot is szinkronosan,bár ez gondolom nem baj hisz azt mondják jó a szinkron...csordogál is lefele 140-el(ami nagy szó mert nekem ez a max. sebesség...az adsl ártalma)!
Csacsi
Szerintem szerezd be vhonnan az elsõ évadot mindenféleképp...nagyon sok dolog szar lesz úgy az elsõ évadban.

Blasta
Én is sajnos úgy kaparintottam meg, hogy a 2. évaddal kezdtem, így az elsõ évad csattanója egyáltalán nem volt csatt (de azért így is hatásos volt).

Blasta
Ezt jó tudni, HTX!
:-)

történetben függetlenek egymástól a szériák, de vannak olyan szereplõk (pl 2. évadban) akik kulcsszerepet játszottak az elsõben. Fõleg a 2. évad elején vannak dolgok amik leleplezik az elsõ évad néhány csattanóját

...sokat hagyok KI akart lenni.
Sziasztok!

Na én is ugy döntöttem hogy elkezdem nézni a sorit mert mindenki agyondícsérte a 2.évaddal kezedem mert az 1.nincs fenn bithu-n máshol meg nem seedelik...így sokat hagyok,tehát nem fogok érteni dolgokat vagy függetlenek egymástól a szériák?

Más:

Feliratot honnan szerezzek,mert a feliratok.hu-n csak az 5.évadhoz találtam meg a 4.-hez a 2.-hoz nem....meg most még be is döglött!?!?
hát én vegyes véleménnyel vagyok az 5. évadról, de végleges kritikát még nem mondok. (majd holnap a szezonzáró után)

Csacsi
Holnap hajnalig nem is lessz, szal ne kapkodj 😄

Blasta
De komolyan, azt a részt visszatekertem vagy 2x :-))))

Én is várom már, ftp-n még nem láttam az endinget, tûkön ülök már. :-)

Csacsi
Na végre, azthittem már senki nem tart az 5. évadnál. Holnap befejezés...Már nagyon várom, illetve várnám, ugyani selutazom, így hétvégére marad csak 😞

Blasta
Jahhh, az nagyon zsír jelenet volt :-)

Sziasztok, most járok a 2. évad végénél.

Ha vaki még nem látta volna...

SPOILER

A Kim féle szál eléggé vérszegény, illetve túlzottan hihetetlen, de a vége felé már nem szerepel túl sokat.

Amikor megmenekül a pumátol és az erdei remete gyerek hazaviszi. Ki az a hülye tyúk(hát természetesen Kim), aki zuhanyzás után ilyen cickókkal egy szál atlétában egy tök ismeretlen fickó mellé leül, aki ráadásul remeteként nem mostanság látott nõt !!!

SPOILER VÉGE
dienesoft
elkezdtem a 4.évadot, valahogy más mint a többi...nem azt mondom rossz de furcsább számomra. Nektek is?

Csacsi
SPOILER S05E22

Nem az ügynököt, hanem az elnököt. De azért remélem mindenki tudja mire gondolok 😊)

Csacsi
SPOILER S05E22

Amikor Pierce kiosztja az ügynököt, az nagyon ott van
President Logan : So,what's it gonna be, Aaron?
President Logan : Are my terms acceptable?
Pierce : There is nothing that you have said or done, that is acceptable to me in the least.
Pierce : You're a traitor to this country and a disgrace to your office.
Pierce : And it's my duty to see that you're brought to justice, for what you've done.
Pierce : Is there anything else, CHARLES ?

Csacsi
Szezonzáró elõzetes után spoliler nélkül.

Nagyon durva utolsó 2 részt kapunk.

Csacsi
SPOILER 5X23

Aaron meginbt visszatért. Remélem az 5. évadban már a CTU-nál fog dolgozni. Egyébként elég langyos rész volt, inkább olyan elõkészítõ a végéhez......de azért sikerült úgy befejezniük, hogy kellõ izgalommal várja az ember az 5. nap utolsó két óráját.

Blasta
Számítottam valamire, de nem erre. :-)
Remélem nem ül itt le, most már halál királyos .-D

Ez mondjuk szerintem is várható volt,de leülésrõl azért szó sincs.Az elnöki vonal nagyon király most szerintem,nagyon várom már hogy is zárul ez az egész.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez speciel egy teljesen kiszámítható dolog volt, szerintem. Éppen itt kezd el leülni a sorozat.

Blasta
Naaaaaaaaaaaaaaaaaa errõl van szó kérem alássan!!! :-))))
Ez a 21-es epizód volt az ÜBER részemrõl, bárcsak hamarabb is elkezdték volna ezt a tempót és cselekményszövést amit ebben a részben nyomattak! :-)

Bár a kényszerleszállás kicsit lehetett volna látványosabb, kis CGI-vel és rombolással fûszerezett, de gondolom a költségcsökkentés áldozatául esett az a rész is, segond. Viszont a végén, Logan öngyilkosságra felkészülése nagyon bejött. 3 dolgot tudtam elképzelni, ebbõl kettõ az volt, hogy XY megakadályozza az öngyilokot, a harmadik pedig, hogy sikerül neki megtenni, és a negyedik opcióra totál nem számítottam, hogy az a patkány beavatkozik a végén. Ezért nem jöttek be eddig annyira ezek a részek, mert nem történtek számomra ilyen kiszámíthatatlan események :-))) KURVAJÓ KURVAJÓ

Blasta
De Õ az. 😉

(basszus, túl gyorsan néztem a részeket, még csak 21-ig van meg ami most következne :-D Mostmár veri izgi a cucc :-DDDDD)

Paul McCrane az nem a vészhelyzetes doki ? Akire rápottyant a helikopter...

Blasta
Mármint akik játszottak -többek között- a robo 1-ben is

Blasta
Tiszta zsír, az 5. szezonban két szereplõ is játszik a Robocop 1-bõl :-)
(Peter Weller, Paul McCrane)

Bucser
Spoileredre néhány válasz:

a CIA épületében sincs minden lépésnál Gázmaszk sõt az FBI és NSA épületében sem. A gázmaszknak a fegyvertárban a helye ugyanis az aktív szén komponensek sem gyerekjátékok ráadásul általában nem számítanak az épület megtámadására mivel ott a támadó felszerelést raktározzák ezért kellõen védve van. Számomra a minden sarkon gázmaszk lenne hiteltelen. MÁsik dolog. nem tudom próbáltál már belélegezni Széndioxidot?? Ha igen akkor tudhatnád, hogy sokkal komolyabb gondot okoz mint a levegõhiány ugyanis teljesen elbódítja az agyat a szervezetbe visszajutó CO2 és kikapcsolja a légzési reflexeket is. mellesleg a mûanyag zacskó nem biztosít semmit ugyanis ezen újfajta zacskók légátáeresztõk a termék kellõ lélegzése érdekében😊 A kómára nem tudok mit mondani azért ha valaki elveszti az eszméletét vagy éppen nem reagál az még nem kóma. A kóma az az agy vegetatív funkcióinak továbbmûködése mellett fellépõ kognitív funkciók hiánya. Valamint ébredéskor az agynak ha adnak egy löketet olyan mint a motor utanna foro magatól...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dienesoft
én eddig csak 2 és fél szezont néztem meg, de eddig a legjobban a 3.évad tetszett. A legnagyobb meglepik eddig nekem csak a 3.évadba fordultak elõ. Brutálisan jó!