5854
-
#1485 Letöltöttem a 2. évad 13-24. részeit egy torrent oldalról de vmiért nem játsza le csak a DivXPlayer!Azt írja ki hogy nincs telepítve valami kodek!A többi részt lejátszotta BSPlayer is!Valakinek van vmi ötlete hgy mit tegyek? -
#1484 sry, eléggé szétvagyok csúszva, azt se tudom hogy mit írok... -
#1483 Szerintem mindenkinek van, ne aggodj :))) -
#1482 ??? Nekem már van linkem, ahová Január 14-én már fellesz töltve az első rész :P -
Adler #1481 BUÉK
mi kezd a season 6 a foxon? -
#1480 de köcsögül indul ez az ötödik évad -
#1479 http://www.mediamarkt.hu/
sorozatok 5000.-ért,köztük 24 is :-))
-
#1478 tök szép befejezése volt a Season 4-nak... Januárban meglesz az 5, egy doboz nyugtatóval együtt :) -
Adler #1477 minden fenn van a
mininova.org
oldalon
torrentek -
#1476 oké:) elvileg nagyon ütős sorozat:) kár hogy a második évadot nem nagyon találom sehol... -
#1475 akkor ne nagyon olvasgasd a topikot, meg a hivatalos honlapra se jár fel, a spoilerek lelövésének elkerülésében...,-) -
#1474 én most szereztem meg nemrég az első évadot kiváncsi leszek milyen:P -
#1473 Ez nagyon nagy!!!:DDDDD -
#1472 DAMN IT!!! -
#1471 Jah, no már látom... Sajna már csak 1 dvd maradt, ezzel a 4 résszel már ma végzek...:( Na de sebaj, Januárban beszerzem az ötödiket :) (persze csak akkor ha az is akciós lesz :P) -
#1470 Egész jó ez a negyedik évad. A Debbie-s részt kifogásolom eddig leginkább, szerintem a csaj nem tudott annyit, amiért ilyen teát érdemelt volna.. Ráadásul olyan helyes volt :( No de sebaj van nekünk egy Kim-ünk is :)
Amugy meg Palmer mikor jelenik meg ebben az évadban ? -
#1469 pedig elkéne, a 24 ér annyit:) -
#1468 ja ok bocs -
#1467 :))) Mi csomót csináltunk még a nyáron, de mindenki más fajtát akart így nem lett banner. Ha jócskán visszalapozol, megpillanthatod a beérkezett munkákat :)(még énis csináltan egy bannert) -
#1466 banner azaz:) -
#1465 itt mér nincs ilyen kép valami? nem tudom most a nevét -
#1464 Nekem is a Pokolkapu van meg:)De tuti hogy ha végeztem vele megveszem a másik kettőt is:) -
marco20 #1463 A Pokolkapu-hadművelet nekem is a fa alá került.A felénél tartok,egész jóóóó:) -
#1462 Én is a Vétójogot találtam ott, a Pokolkapu-hadművelet mellett :)) -
#1461 jah és a Vétő Jogot is megtaláltam a fa alatt (csak sajna nem vagyok vmi olvasós legény) -
#1460 karácsonyra megkaptam a negyedik évadot :P és szerintem überel ! -
#1459 Ez elég meggyőző volt:) -
Slash89 #1458 Az első öt a legjobb -
#1457 Mindegyik évad a legjobb -
CUCLI #1456 szvsz jobb a 3. -
#1455 Hi!Én a 3.évadot akarom megvenni a Mediaba.Az jobb mint a 2.évad?Egyébként olvasta már valaki a 24 könyvek bármelyikét.Szerintem ugyan olyan jók mint a sorozat csak könyv formájába. -
Adler #1454 akkor vagy rosszul láttam, vagy..........
mondjuk nem a Media Marktban.
ott volt 5 dvd, egy másik áruházban. -
vLaDDD #1453 Az ötödik évad majd csak január végétől lesz kapható. -
Adler #1452 az 5. is kapható -
#1451 Hú köszi, ez télleg olcsó! Majd kari után benézünk oda is :D -
#1450 Nem raklamozni akarok, de eppen voltam Mediaban, es a 24 elso 4 evadja, evadonkent 4990 HUF-ert kaphato, ami sztem eleg kedvezo ar mar. -
#1449 Jó lenne, ha a Cool tv eszeseinek feltünne végre, hogy felcserélték a 24 és az MI5 reklámjainak aláfestő zenéjét. A 24 második évadjának reklámja ezzel a zenével elég viccesnek tűnik. -
Runner-up: Kiefer Sutherland’s Calorie Mate Series
http://www.ize.hu/click.php?id=1505&url=http%3A%2F%2Fwww.japanprobe.com%2F%3Fp%3D828 -
#1447 MInden átvezető ilyen. Ugyanis ez egy Toyota reklám.... -
#1446 Kicsitz érdekes volt a prequel...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó volt meg akciódús, de 1-2 baromság: Azér érdekes, hogy Kínában ilyen vadiúj Toyotával mennek szöktetni Bauert és ez a kutyának sem tűnik fel...Másik hogy ha már Toyota terepjáróval szöktetik, akkor annak elvileg simán le kéne hagynia azt a szar katonai dzsipet...Jó tudom, h csak csapda volt az egész de akkoris...