24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Jó kész vagy...bár meg is érdemled 😄DD
LOL
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
/off Emlékezzünk csak a Viasat Voyager utolsó évadjára... 😊
Persze valahol érthetõ,mert ha korábba raknák,akkor esetleg elszivná az RTLKlub fantasztikus mûsorai elõl a nézõket,ezt meg ugye nem engedhetjük,hiszen a Barátok Közt hatszánnegyvennyolcmilliomodik részét nehogy már kevesebben nézzék.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Márpedig nekem nem volt felirat elcsúszással gondom
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
de szeretném kiírni dvd re.. úgy is fogj vinni normálisan a dvd hogy ne csúszzon a szöveg el??
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
:::: 24.S05E01.HDTV.XviD-XOR
Valaki tudna adni egy linket
köszi elöre
Mikor fogják majd mutatni a 6.évadot_?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Az utánna lévõ részek viszont nekem szinte egyformán tetszettek.Igaz,nekem pont a 4. jött be talán a legjobban,de ebbe asszem az is belejátszik hogy én a 4. évadot láttam elõször,igy ez ismertetett meg az egész 24 dologal.
Évadonként kiválogattam a legjobb részeket, aki látta az ugyis tudja miért, aki meg még nem, várhatja, h oda érjen.
Day 1 - E08, E23, E24
Day 2 - E03, E15, E24
Day 3 - E07, E18, E24
Day 4 - E16, E24
Day 5 - E12, E13, E24
Spolier veszély s01-s05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én ugy érzem a sorozat elsõ évadja amolyan próba volt, tele a gyermekbetegségekkel, amitt az egyedi koncepció adott, aztán kapott egy olyan befejezést ami mindenkit sziven ütött. Jött is a második évad összerakottabban, de az igazán jó részeket az elejére tették és a végére egy nyomozás maradt, ami az elõzõ fényében gyengébbecske volt, de még így is kiváló. A harmadik évad viszont már maga lett a tökély, a lehetõ legjobb történettel megáldva. Tökéletes volt az elejétõl a végéig. Aztán a negyedik évadban szakítani akartak a régi szereplõkkel, az évadok kettéosztottságával (Gaines-Drazen, Atombomba-Ciprus audio, Salazar-Saunders), és az elején elhintett vezérfonallal (Merénylet, Atombomba, Vírus). Sajnos mindhárom hibás lépésnek bizonyult. Amellett látszott hogy már fogynak ki az ötletekbõl, sok volt az ismétlés, izgalmas volt ugyan, de már láttuk egyszer. Az évad végére csak kellett egy újabb cselekmény szálat behozni (kínaiak). Ennek köszönhetõen kaptuk az egyik, talán legjobb részt a sorozat történetében, akár a sorozat lezárása is lehetett volna, ahogy Palmer, Tony és Michelle, búcsút vesz Jacktõl. De jött az ötödik évad, ami megint szép, megint jó, csakhát az akció maradt meg, az érzelem és a fordulat valahogy kiveszett (leszámítva azokat a jeleneteket, amik az elõbb említett 3 szereplõ körül forognak). A végére ugyan megint sikerült egy elég jó lezárást készíteni, kezdek újra karaktereket megkedvelni, (Bill és Audrey, viszont Chloe továbbra se megy) de a cliffhanger már nagyon sorozat szagú, pont az volt jó eddig a sorozatban, hogy a vége le volt az évadoknak zárva. (Tudom, tudom, volt egy bizonyos kézfogás a 2. évad végén, de annak az évadnak meglehetett ezt bocsájtani.) Szval nálam következõ a sorrend:
1. Day 3
2. Day 2
3. Day 4 (csakis a csodás befejezés miatt)
4. Day 1 és Day 5
Remélem télleg úgy lesz, ahogy 1-2-3 végig vitt egy szereplõ gárdát, úgy fog a 4-5-6 is. Bár Audrey-t elméletileg az évad elején nem láthatjuk majd, de lehet h egyáltalán ha a THE NINE c. sorozat sikeres lesz.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"