24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Amúgy milyen Real-Time-ba nézni ? Nem fáradt az ember egy kicsit utána ?

Én szerintem jöhet akárhány évad nem fogom ezt megunni... de sztem az 4ik évad már gyengébb a régi szereplõk nélkül, aztána végére beindul, míg az 5ik évad már ennyire se jó. A vége csavar itt is oké, de azér' mégse az igazi... visszakéne szokni arra kedves írók h megtervezitek a komplett sztorit mint régen... ti. az elsõ 3 évad így készült a 4ik, 5ik pedig a írjuk írjuk, de nem tudjuk hova akarunk kijukadni mintájára, ami szórakoztató, csakhát sántít, és gyengébb is. 7ik évadig viszont még jöhet, onnan meg induljon egy spinoff mondjuk CTU:NY címen új, szereplõkkel... Mindegy csak Chloe-t hanyagoljuk már...
Én mai napig szivesen nézem meg az elsõ évad emlékezetes zárását, a második évad bizonyos 15ik részét, a 3ik évad 7ik részének hatalmas fordulatát és olyankor mindig meg kell néznem a 8ik rész elejét, de imádom visszanézni a a 4ik évad végét is, az utolsó 4 jelenet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Bill és Audrey jelenete; Jack, Michelle és Tony jelenete a kocsiban; Palmer és Jack utolsó telefonbeszélgetése, és végül ismét Jack ahogy elindul a naplementébe...)
mind fergeteges...
Fido4life
Oksa, ezeket akartam hallani, köszönöm szépen.. <#pias>

Ha nem láttad még az adott évadot,akkor honnan tudod hogy ismersz minden "spoilert"?Nyugodtan megnézheted,lesz ott még izgalom bõven.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sztem érdemes!

Fido4life
Szerintetek érdemes megnzéni úgy a többi évadot hogy tudok szinte minden Spoilert ? Megszereztem a 2. évadot 2 dvd-n, de nem jácca le a DVD, mert DIVX-es :S

Fido4life
Normális leeht hogy nem vagyok, de megérdemelni nem érdemeltem meg... És plííz ne kötököszködj..

Csacsi
Te mirõl beszélsz? A hivatalos oldalon persze, hogy fent vannak az aktuális részek. Te úristen. te sem vagy normális. Az 5. szériának több mint egy hete vége.....mégis mit vártál, hogy nem írnak róla seholsem?

Jó kész vagy...bár meg is érdemled 😄DD

LOL

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fido4life
Na jóvan, már megse nézem a többi részt.. Mért nem írták ki nagy betûvel hogy SPOILER.. 😞(((

Fido4life
Emberek, ne kövessétek a példámat !!!! Ha még nem láttátok az összes eddigi epizódot, kerüljétek el jó nagy ívben a sorozat hivatalos honlapját, mert kurva nagy spoiler veszély van arra fele ! Sorban meghökkenve látom a Deceased-es embereket !

Fido4life
Ja szerintem is, amikor az m1-en néztem nagyon jó volt, de nekem feliratosan is teccet, attól függetlenül hogy egy csomó szót le se fordítottak a Vision Textesek..

sztem is az eredeti hangot nem lehet überelni, mondjuk az 1. évad magyar szinkronja tényleg jól sikerûlt.

Fido4life
Ööööö..nem biztos ! Azért kérdeztem tõlük ! <#kuss>

Fido4life
Nekem úgy van meg... Szinkron nélkül, felirattal..

Kösz szépen, most én is kicsesztem magammal!GRRR

Szvsz teljessen mindegy milyen szinkron lesz,az eredetit meg sem közelitheti.Az elsõ évad nekem is szinkronal van sajnos,hát be kéne szerezni angol+feliratal...

Fido4life
Sziasztok ! Kicsesztem magammal, és elolvastam hogy Palmert tényleg kicsinálják ? Nemár ! Hova a meglepõdés ereje ezek után !? 😞(((

Nem nézem, az Coolos gyártmány?
mrzed001
Végtelen határok szinkronjára pölö eddig nem nagyon van panasz

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

OK, lesz több évad is, de vajon a Cool TV megengedheti magának ugyanazokat a szinkronszínészeket?
/off Emlékezzünk csak a Viasat Voyager utolsó évadjára... 😊
dienesoft
meg nehogymá egy 20:00 körüli idõpontar betegyék, ááá!

Fantasztikus.Ekkora ökröket mint ott vannak.Majd megnézik a statisztikákat,aztán a gyenge nézettségbõl kiindulva megállapitják milyen ócska egy sorozat ez,és részükrõl le lesz tudva az egész.
Persze valahol érthetõ,mert ha korábba raknák,akkor esetleg elszivná az RTLKlub fantasztikus mûsorai elõl a nézõket,ezt meg ugye nem engedhetjük,hiszen a Barátok Közt hatszánnegyvennyolcmilliomodik részét nehogy már kevesebben nézzék.

dienesoft
azta, hát ezt senki nem fogja nézni!

mukika
24: Nem csak egy évad lesz a Cool-on? - Június 19-tõl hétfõn és kedden 23:15-kor lesz látható a sorozat, az egyes epizódok ismétlése másnap 22:15-kor kerül adásba.

Egy érdekes cikk 24-rõl,leginkább az elsõ évadot feltárva,ugyhogy talán mindenki elolvashatja: katt...

dienesoft
Én meg anyámékat! 😊)

zsír király! bár mondjuk már kétszer láttam az 1. évadot, de mindegy 😊 majd ráveszem haverjaimat hogy nézzék

dienesoft
éljen, éljen, éljen! Én elkezdem elõrõl nézni! 😄

mrzed001
Mifene, na ez most meglepett. Inkább vártam volna az AXN-tõl, hogy leadja, mint a Cool-tól. Mindenesetre pozitív, ha nem 23:00-ás kezdésûre teszik

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mukika
24 a Cool TV mûsorán<#wow2><#eljen>

M1..gondolom pénz hiányában nem volt több évad

Megtudná vki mondani Mo.-n melyik csatornán játszották az elsõ évadot? A többire miért nem került sor?

bauer15
jó kösz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Blasta
Ha a felirat nem csúszik, akkor tökmind1 milyen verziós. Ha passzol a filmre, akkor írhatod DVD-re.
Márpedig nekem nem volt felirat elcsúszással gondom

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

bauer15
ok kössz
de szeretném kiírni dvd re.. úgy is fogj vinni normálisan a dvd hogy ne csúszzon a szöveg el??

Blasta
A LOL feliratok is jók erre a ripre, énis azokkal néztem a XOR verziós ripeket.

Blasta
Az még kész sincs sztem :-)

bauer15
És már néztem és ezt a feliratot keresem
:::: 24.S05E01.HDTV.XviD-XOR

Valaki tudna adni egy linket

köszi elöre

bauer15
ÚÚÚÚÚÚÚristen az soká

Valószínûleg 2007 januárban fog kezdõdni...

bauer15
Csá én most kezdtem el nézni az 5.évadot kúrva jó

Mikor fogják majd mutatni a 6.évadot_?

dienesoft
De, Két dé (aludd=aludjad)

nekem pont az elsõ évad tetszett a legjobban és a mai napig nálam az az etalon (akármennyire is jobbak a következõ évadok). Aztán sorrendben jön a 2. a 3. az 5. és a 4. évad.

dienesoft
Nekem a 3.évad tetszett a legjobban, mert az vmi überrutálisan jó volt szinte minden egyes része!

Narancs
Gyerekek, az alud ki magad a címben az véletlenül nem aludd ki magad?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Én nem igen tudnék sorrendet rakni az ávadok között.Az elsõ tetszett a legkevésbé (de még az is bõven szuper volt,csak ha már mindenképp akarok valami helyezést).Talán valóban azért mert elégé ilyen kezdeti szakasz volt.
Az utánna lévõ részek viszont nekem szinte egyformán tetszettek.Igaz,nekem pont a 4. jött be talán a legjobban,de ebbe asszem az is belejátszik hogy én a 4. évadot láttam elõször,igy ez ismertetett meg az egész 24 dologal.

Végig néztem az 5 évadot és nem érzem úgy h bármelyik részt is megbántam volna.
Évadonként kiválogattam a legjobb részeket, aki látta az ugyis tudja miért, aki meg még nem, várhatja, h oda érjen.

Day 1 - E08, E23, E24
Day 2 - E03, E15, E24
Day 3 - E07, E18, E24
Day 4 - E16, E24
Day 5 - E12, E13, E24

Spolier veszély s01-s05

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én ugy érzem a sorozat elsõ évadja amolyan próba volt, tele a gyermekbetegségekkel, amitt az egyedi koncepció adott, aztán kapott egy olyan befejezést ami mindenkit sziven ütött. Jött is a második évad összerakottabban, de az igazán jó részeket az elejére tették és a végére egy nyomozás maradt, ami az elõzõ fényében gyengébbecske volt, de még így is kiváló. A harmadik évad viszont már maga lett a tökély, a lehetõ legjobb történettel megáldva. Tökéletes volt az elejétõl a végéig. Aztán a negyedik évadban szakítani akartak a régi szereplõkkel, az évadok kettéosztottságával (Gaines-Drazen, Atombomba-Ciprus audio, Salazar-Saunders), és az elején elhintett vezérfonallal (Merénylet, Atombomba, Vírus). Sajnos mindhárom hibás lépésnek bizonyult. Amellett látszott hogy már fogynak ki az ötletekbõl, sok volt az ismétlés, izgalmas volt ugyan, de már láttuk egyszer. Az évad végére csak kellett egy újabb cselekmény szálat behozni (kínaiak). Ennek köszönhetõen kaptuk az egyik, talán legjobb részt a sorozat történetében, akár a sorozat lezárása is lehetett volna, ahogy Palmer, Tony és Michelle, búcsút vesz Jacktõl. De jött az ötödik évad, ami megint szép, megint jó, csakhát az akció maradt meg, az érzelem és a fordulat valahogy kiveszett (leszámítva azokat a jeleneteket, amik az elõbb említett 3 szereplõ körül forognak). A végére ugyan megint sikerült egy elég jó lezárást készíteni, kezdek újra karaktereket megkedvelni, (Bill és Audrey, viszont Chloe továbbra se megy) de a cliffhanger már nagyon sorozat szagú, pont az volt jó eddig a sorozatban, hogy a vége le volt az évadoknak zárva. (Tudom, tudom, volt egy bizonyos kézfogás a 2. évad végén, de annak az évadnak meglehetett ezt bocsájtani.) Szval nálam következõ a sorrend:

1. Day 3
2. Day 2
3. Day 4 (csakis a csodás befejezés miatt)
4. Day 1 és Day 5

Remélem télleg úgy lesz, ahogy 1-2-3 végig vitt egy szereplõ gárdát, úgy fog a 4-5-6 is. Bár Audrey-t elméletileg az évad elején nem láthatjuk majd, de lehet h egyáltalán ha a THE NINE c. sorozat sikeres lesz.

bauer15
csá lesz pc re játék belõle?

Nembaj marad a torrent.<#eljen>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"