5854
  • rumkola
    Logan azért nem egy kispályás noob :D
  • Quantumleap
    Honnan vagy ilyen biztos? Olvastad valahol?
  • desigo
    elnöknő szépen leszerepel
    tuti bukni fog...
    körülveszik a jó emberek ez meg a noobokra hallgat
  • Riddick21
    vagy ő lesz az egyetlen, aki túléli...
  • a.carkey
    Vagy áruló.
  • a.carkey
    Nem tudom, de Jack kezd egy Jack Ryan szintü karakterré válni, aminek a vége Tom Clancynél ugye Ryan elnöksége lett. Már csak egy jó nő vagy egy feleség kéne mellé, és máris kész a folytatás, vagyis a "24" film: Az elnök különgépe 2 ... :D
  • rumkola
    Cole biztos hogy meghal...
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még mindig nem esett szó Logan nyakszúrásáról.
    Elnökasszony remélem, megmurdél majd.
    Chloe-ban csalódnom kellett, hogy képes kétségbevonni Jack józan ítélőerejét, pont ő, aki annyi ideje ismeri.
    Kicsit kár, hogy Madsen nem rossz fiút alakít, a megszokott fekete napszemüveges feszítéssel.:) Bár az meg lehet, hogy túl sablonos lenne.
    Cole gondolom együtt akciózik Jackkel a hátralévő epizódokban. Nem hiszem, hogy meghalna. Kellett mellé valaki, és a készítők nyilván belátták, hogy Tony erőltetett sztoriba rángatása röhejes, abszurd és logikátlan lenne.

• Quantumleap
    Persze azért vannak bizonyos határok. Az olyasmit, mint hogy "Unalmas töltelékepizód, az égvilágon semmi előrehaladás nem történt" szerintem is spoilerbe kell tenni. Ellenben az olyasmi, mint "Azta, nem volt semmi ez a rész! A vége agyon odab*sz!" nyugodtan lehet spoiler nélkül, mert kellemesen felcsigázza az embert.
  • rumkola
    én mem már sajnos simán elolvasom a spoilereket, ez a sori már régóta nem olyan érdekfeszítő, hogy ne tegyem meg...
  • ba32107
    Ja, tudom. Én mondjuk szeretem teljesen vakon megnézni, nem akarok úgy nekiülni, hogy "na, ez szar rész lesz..." épp ezért köv. rész előzeteseket sem nézek soha, na és akkor én is mérges szoktam lenni, amikor olyanról írnak, akár spoilerben, de nem jelzik előre.
  • desigo
    nyugi már
    ezt a pár részt bírjátok ki...

azért van a spoiler lehetőség,hogy másoknak még véletlenül se okozzunk kárt
    az aktuális részről 4-5 napig így kell írni vagy spoiler mentesen
  • Quantumleap
    Az epizódról spoilermentesen is lehet véleményt írni, és arra az ember kíváncsi lehet előbb is, minthogy megnézné.
  • Quantumleap
    Előszor is a jó édesanyáddal beszéljél így, ne velem! Másodszor, kíváncsi vagyok az alapvéleményekre, hogy miyen volt az epizód: rossz, közepes vagy kurva jó. Gondolkodni kéne talán.
  • ba32107
    Igazából én sem értem a lényegét, mert amíg nem láttam az új részt, én be se jövök a topikba. De attól még KELL használni, mert sokan bejönnek beszélgetni, feliratot kérni, stb.
  • Csak77
    "Talán mert meglepetésnek akartam a magam számára, hogy melyik epizódban tűnik majd fel."

Akkor mi a faszért olvasol a témába illő fórumot??? Kurvára unalmas már ez a állandó "Nem kéne spoilerezni" hülyeség.
  • Dean Winchester
    http://www.sg.hu/cikkek/74028/a_nyar_legjobb_filmelozetese_vita_nincs
    bocsi az offért.
    de elsőre már azt hittem a 24 filmről van szó :DDD
  • Quantumleap
    Meg hogy érted azt, hogy én mindig valakibe belekötök? Ezt kifejthetnéd.
  • Quantumleap
    Talán mert meglepetésnek akartam a magam számára, hogy melyik epizódban tűnik majd fel.
  • Abruzzi
    Kb hatmilliárdszor meg lett beszélve hogy milyen színészek fognak még feltűnni a 8. évad során.....te miért akarsz mindig valami miatt valakibe belekötni? Nem b@asztatásból kérdem, csak ez nekem szemet szúrt..
  • Quantumleap
    Na ja. Nem azt mondom, hogy egy ezerarcú, sokoldalú valaki, de azért igyekszik odatenni magát, főleg ha negatív szerepet osztanak rá. Csak az a kár, hogy egy rakás zsé filmet is bevállalt, és vállal most is.
  • Fidolorous
    Másrészt baromságot ír. Jó színész a csávó, elég csak a Reservoir Dogsra gondolni.
  • Quantumleap
    Nem kéne spoilerezni. Az is annak számít, ha egy szinész feltűnését leírod.
  • Csak77
    Én annyira utálom ezt a beszélni képtelen, állandóan liternyi nyállal az ajkán gesztikuláló Michael Madsen-t, hogy az nem igaz.
  • Abruzzi
    Nha megnéztem a 19-et, nem írok spoilert nyugi. Csak annyit akartam megjegyezni itt a real time-al kapcsolatban, hogy néha már nekem is szemet szúr hogy rossz. Jó persze nem lehet tökéletesre csinálni, de azért most is a 18. rész végén épphogy beszáll Jack a helikopterbe és Chloe szól erősítésért, a 19. rész elején 20 mp múlva már ott vannak Jack mellett a katonai helikopterek....na nemár h ilyen gyorsan :) ettől függetlenül fasza :D
  • kamen24
    Michael Madsen, nem volt még a sorozatban, de sok filmben találkozhattál már vele ( Kill Bill, Kutyaszorítóban, Sin City stb...)
    Sztem átvezetőnek jó volt a rész, remélem a következőben durran azért vmi:)
  • ba32107
    Sosem szerettem az elnöknőt, de most már nagyon utálom :D Jó irányba halad a végkifejlet, tetszik, csak az egész olyan........... nem is tudom........ lagymatag. Nincs meg az a régi 24 "tűz".

Amúgy ki volt Jim? Úgy értem, szerepelt már a sorozatban? Nagyon ismerős volt, de nem tudom felidézni, hogy láttuk-e már.
  • Riddick21
    Az mondjuk nekem is szemet szúrt, az elmúlt egy-két részben elég sok ilyen volt, de ez nem igazán szőrszálhasogatás, hiszen ők állítják, hogy "events occur in real time", aztán dehogy...
  • Quantumleap
    Nem döntöttem el, hogy szar, épp az, ha már ennyire a minőségre mennek, akkor nem kellene, hogy elvarratlan szálakat és logikai buktatókat hagyjanak.
    Ha kötözködni akarnék, akkor az epizód totális elszaródásáról beszélnék a realtime-ot illetően.
  • Quantumleap
    Szerintem pedig teljesen jogos az elvárásom, ugyanis ez egy akciósorozat, nem pedig egy David Lynch-film, hogy majd a néző fantáziájára bízzák a dolgokat. Logan nyakszúrásáról a legkevesebb, hogy szót ejtsenek (elvégre jópár néző halottnak hitte), és hogy Marthával mi lett. Ez így elég tré, hogy csak egyszerűen itt van, él és virul, mintha mi sem történt volna. És szeintem egyáltalán nem lényegtelen, hogy egy elnök, aki egy korábbi elnököt meggyilkoltatott, mégis hogy a fenébe kap kegyelmet.
  • Riddick21
    Jó, de ő eldöntötte, hogy ez szar és most minden áron bele kell kötnie valamibe, ami a jelenleg prezentált minőség mellett elég nehéz, szóval jöhetnek az apróságok...
  • Fidolorous
    Hát pedig ezekre válasz nem igen lesz, ez még mindig a 24 ennyire a részletekbe felesleges belemenni szvsz :)
  • Quantumleap
    8x18

Minden tiszteletem Hunbaueré, de még mindig nem értem, hogy a Bazhaev nevet miért nem lehet rendesen, magyarosan írni (Szergej Bazajev). Sztálint se szokás meghagyni Stalinnak, vagy Szaddam Husszeint Saddam Husseinnek.
    Azt hiszem, a sorozatban most volt először olyan, hogy az elnök a CTU-ba ment. (A legelső évadban Palmer még csak szenátor volt.) Elnökasszony remélem, keservesen megbánja még ezt a mozzanatát.
    Azt csak én látom úgy, hogy Logan mintha néha fura fintorokat vágna? Nem tehetek róla, mániám, hogy legyen valami nyoma a sérülésének.:)
    Hogy esetleg újabb tégla? Na nézzük, ott volt először Hassan öccse, aztán Tarin, majd Dana. És most egy újabb valaki? Majd lehet, Cole-ról kiderül, hogy tudathasadásos skizofrén, és a másik énje a genyáknak dolgozik.:)
    Összességében egy közepesnek elmegy epizód volt.
    Ami még eszembe jutott:
    Az előző részből azt tudtuk meg, hogy Logannek kegyelmet adott a Mme President előtti elnök. De a 7.évad elején Renee úgy mondta, hogy Logan enyhe büntetést kapott, egy villában él. Akárhogy is nézzük, ez logikai bukfenc. Meg mirefól kapott ő kegyelmet? Jó lenne erre valami választ kapni a hátralévő epizódokban, de inkább rögtön a következőben.
  • Tomek83
    Én úgy emléksem,hogy Kim és a family visszarepültek,aztán majd Jack is megy utánuk...addig álljanak fél lábon:)

Az elnöknő meg híába bízik meg Jackben,mert Jack a ruszkikat akarja elkapni,az meg nem tenne jót a békének.
  • Riddick21
    Rosszul, legalábbis remélem már visszamentek L.A.-be...
  • a.carkey
    Azt nem értem, hogy miért ekkora marha az elnök. Jack x alkalommal húzta ki a szarból, legalább 1x ő is megbízhatott volna benne, hisz eddig mindig jól döntött. De hát ezek a politikusok.

Rosszul emlékszem, hogy Jack lánya még mindig ott csücsül a reptéren és várja az apját?
  • Renegade
    kijött :-)
  • tommygear
    kössz
  • jAsOn VoOrHeEs
    klikk
  • tommygear
    felirat nem lesz?