24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tényleg sok az ismétlés, de hát újat már nagyon nehéz kitalálni, ami üt is rendesen ahogy azt megszoktuk. Mindenki azt mondja hogy elég lett volna az 5. évadig meg ilyesmi, de akkor biztos sírás lett volna hogy jaj még bõven lehetne 6. meg 7. ....mellesleg amíg pénzt hozott persze hogy folytatják.
Tényleg nem olyan színvonal mint eleinte, de nekem ezek az évadok is tetszenek, nem arra gondolok hogy jaj ez volt a 4x08 26. percében is vagy ilyesmi. Persze beugrik de megpróbálom élvezni. Jack keménykedéseibõl meg ezekbõl a jó akciókból meg 10 évadot is elnézegetnék így hetente 😊 De én is aláírom hogy vannak értelmetlen dolgok..de ez van.
Szeretem a cicákat
Már azt sem tudom, hogy meghalt vagy lecsukták. 😊
Ha lecsukták akkor Jack kihozza mint a 48 órában. Vagy inkább megszökteti mint a Salazart anno. 😄D
fotográfik kolomp edisön :D
@Csacsi: köszi a linket! 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A legjobb egyébként az, hogy noha a célszemélyek védelme lenne a feladatuk, inkább nekiállnak tûzharcbéli adok-kapokat játszani. Ilyen szituban az õ dolguk nem az, hogy rambót játszanak, hanem hogy biztosítsák a célszemély biztonságát... 😊
http://www.sg.hu/cikkek/73394/2012_helyett_mar_2011_ben_jon_el_a_vilagvege
<#szomoru1>#szomoru1>
annyival tisztelgem a sorozat elõtt,hogy ezt a 2 hónapot mostmár kifogom bírni és egyben nézem meg az utolsó évadot 😄
túl sokat szerepelnek az új szereplõk és keveset a régiek
ha ez fordítva lenne sokkal nézettebb lenne...
😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de az a durva, hogy elfelejtettem 2 napja megnézni az új részt 😊
azért ez elmond valamit a "minõségérõl" 😄
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Szeretem a cicákat
A medve nem játék.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mondjuk egy önfeláldozós halállal...
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Szeretem a cicákat
ez már megint az a kibaszott nagy ökörség ami a 7 évadba volt... hirtelen egy orbitális nagy váltás -> Tony mégiscsak rosszfiú - az akkora egy szaaar volt hogy hihetetlen
most meg ez, nevetséges... ha végig gondolom Dana eddigi szerepléseit az évadban, meg hozzáveszem Corizt, ahogy pár résszel ezelött elsírta magát a csaj meg minden apróság... lényeg a lényeg hogy ez igy eddig megint nagy szar húzás volt
aki sok 24-et látott annak ez egyáltalán nem meglepõ....
De én már ezek után nem hiszem. Eddig úgy volt, hogy a kõzépsõ két részt adták le egyben. Úgy látszik ez idén kimarad 😊
"A 13. és 14. részt fogják egyben leadni március 22-én. IMDB szerint."
Na még egy spoiler:
Szeretem a cicákat
Amúgy mi van a be igért két résszel ?
Szeretem a cicákat