24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
meg még 15 másik sorozatban volt. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Jaja, a csaj aki vezette a sima osztagot akik vitték Hassant, az meg a Dexter 4. évadának 3. részébõl talán, a rendõr csaj akit kinyírt Dexter 😊

Amúgy tényleg sok az ismétlés, de hát újat már nagyon nehéz kitalálni, ami üt is rendesen ahogy azt megszoktuk. Mindenki azt mondja hogy elég lett volna az 5. évadig meg ilyesmi, de akkor biztos sírás lett volna hogy jaj még bõven lehetne 6. meg 7. ....mellesleg amíg pénzt hozott persze hogy folytatják.

Tényleg nem olyan színvonal mint eleinte, de nekem ezek az évadok is tetszenek, nem arra gondolok hogy jaj ez volt a 4x08 26. percében is vagy ilyesmi. Persze beugrik de megpróbálom élvezni. Jack keménykedéseibõl meg ezekbõl a jó akciókból meg 10 évadot is elnézegetnék így hetente 😊 De én is aláírom hogy vannak értelmetlen dolgok..de ez van.
Azt nem tudom valaki levágta-e, hogy Brucker tábornok volt a Prison Break elsö évadában Quinn (gy.k.:akit Kellerman és Hale ott hagyott a kútban megdögleni.)
Az ám, ezt kellett volna már az elején erõltetni 😊

Szeretem a cicákat

desigo
Jack és Renee együtt nagyon jó volt !
Sajna a Danás marhaság miatt azt is kinézem a készítõkbõl. De talán mégsem, elvégre hogy a fenébe kerülne Washingtonból New Yorkba? Mondjuk én Renee 8x03-as megjelenését is furcsálltam egy kicsit ("Helikopterrel érkezik."), de az a készítõk mentségére szolgál, hogy nem hangzott el, hogy honnan jön, tehát lehet, hogy eleve ott élt New York közelében valahol.
Na várjatok, Tony is visszajön még LOL!!
Már azt sem tudom, hogy meghalt vagy lecsukták. 😊
Ha lecsukták akkor Jack kihozza mint a 48 órában. Vagy inkább megszökteti mint a Salazart anno. 😄D

fotográfik kolomp edisön :D

Igen, na de hogy egyazon karakterrel játszassák el egyazon szitut...
[NST]Cifu
A 24 elmúlt 2-3 évada nem a pofátlan önismétlésekrõl szólt? 😊

@Csacsi: köszi a linket! 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 0:23-nál az ott egyértelmüen Logan. A jelek szerint kutya baja a nyakszúrástól, pedig ezt minimum elvártam volna. Na meg, hogy könyörög az elnökasszonynak, hogy hadd segítsen. Itt most az évad hátralévõ részében szembetünõ önismétlések fognak jönni, vagy mi?
<#conf><#csodalk>
Csacsi

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

[NST]Cifu
Egy link sokat lendítene mondjuk a dolgon. 😊

Csacsi
Nézd meg a köv rész promóját. Abból nem úgy tûnik 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

megbassza? 😄

[NST]Cifu
Ha a CTU és a titkosszolgálatok emberei jól képzett, fegyelmezett és legalább parasztlogika szintjén következtetni képesek lennének, akkor nem lenne semmi szükség Jack Bauerre. 😊

A legjobb egyébként az, hogy noha a célszemélyek védelme lenne a feladatuk, inkább nekiállnak tûzharcbéli adok-kapokat játszani. Ilyen szituban az õ dolguk nem az, hogy rambót játszanak, hanem hogy biztosítsák a célszemély biztonságát... 😊

Csacsi
Spoiler következõ két rész.

Végre a kis szöszi megkapja Jacktõl ami jár neki 😊

Hát ez a rész már megint tele volt ökörségekkel...
Minden évadba kell valami fehérházas szál is, amikor néhány ember úgy gondlja, hogy õ jobban ért a dolgokhoz mint az elnök.......... persze az eszükbe se jutott, ami pedig tök egyértelmû lett volna, hogy megrendezik a cserét, és ott lecsapnak a terroristákra. És véletlenül se kábítófegyver vagy ilyesmi se volt az osztagnál, hanem valóban kinyírták a titkosszolgálat embereit...... a rendkívül jól kiképzett titkosszolgálatosokat, akik géppisztollyal a kezükben is 2 perc alatt mind meghaltak, de Jack és Renee két pisztollyal az egész osztagot kinyírta. Na bazzeg 😄

nemtudom volt-e már.
http://www.sg.hu/cikkek/73394/2012_helyett_mar_2011_ben_jon_el_a_vilagvege

<#szomoru1>
annyival tisztelgem a sorozat elõtt,hogy ezt a 2 hónapot mostmár kifogom bírni és egyben nézem meg az utolsó évadot 😄
[NST]Cifu
Volt olyan évad, ahol nem volt áruló a CTU-ban (vagy valami hasonló állami szervben)? 😊

zaki
azon gondolodtam, hogy mi a f@sz értelme van ennek a dana szálnak, aztán a legutóbbi részben kiderült. hát én is csalódott voltam, kicsit sok a deja vu...

desigo
kár érte :/

túl sokat szerepelnek az új szereplõk és keveset a régiek
ha ez fordítva lenne sokkal nézettebb lenne...
Pardon! 8x13!
Hát, ami a 2x13 végén történt, az megközelíti azt a csalódottságot, amit Tony visszatérése váltott ki bennem.
mennyire durva, hogy mi "rajongók" mondjuk azt, hogy legyen már vége, és hála istennek
😄

Most már én is ezt mondom. Már a 7-8 sem kellett volna szerintem... sõt, igazából a 6. se.

Hála Istennek.
Bandee1987

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

theone91
Jon Cassar legfrissebb Twitje: "News from the 24 set,the crew has been told that 24 has come to an end. There will b no season 9. Its been a great run, thanx all 4 watching"

Azért akárhogy is, inkább legyen (little)badass, mint egy sírós-félõs kislány...

én is...
de az a durva, hogy elfelejtettem 2 napja megnézni az új részt 😊
azért ez elmond valamit a "minõségérõl" 😄

Szolnokboy1
én rosszul vagyok tõle. <#szomoru1> én biza elzavarnám.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jah nem értem hogy esztétikailag mért fikázzák itt sokan, igaz hogy a feje picit fura de nem zavarnám el az biztos 😄

Szeretem a cicákat

tommygear
danát dugnám keményen
Hátbakker, nem gondoltam volna, hogy pont "Õ" az ezévadi besugó... <#szomoru1>

a.carkey
Egy biztos, a CTU kommandósai marhábbak, mint az a magyar rendõr alezredes, aki "szolgált és félt" pár méterre az eseményektõl, amikor pár napja kinyírták azt a szír férfit. Ennyire gyülevész bandát ami a CTU-nak (és a helyi rendõrségnek dolgozik), még egy Dolph Lundgren-Marc Dacascos akciófilmbe se tudtak volna bezsúfolni! 😄

A medve nem játék.

Az 5. szerintem a legjobb, még azt is el tudtam volna képzelni lezárásnak.

Victor1103
Sokan az 5. évadot is rossznak tartják de nekem az valamiért nagyon tetszett. Konkrétan a 7. évad elsõ felével sem volt bajom de utána megint jöttek a hülyeségek dögivel.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hát igen, úgy érzem a Redemption volt a csúcs (messze jobb volt mint a 6. és 7. évad), azzal kellett volna lezárni mindent....
Mondjuk egy önfeláldozós halállal...

Victor1103
Hát én még mindig azon kevesek közé tartozom akik imádják a 24et de ez sajnos már nekem is too much volt. Most tényleg komolyan kedvenc Starbuckunk beolvad a CTU-ba mint terrorista de egy expasi az megtalálja. Hihetetlenül logikátlan. Szomorú hogy már évek óta ugyan azt lövik el( CTU elleni támadás, tégla stb)pedig elõ lehetne itt még rukkolni új ötletekkel.De úgy néz ki hogy a 8.évadra már elfogyott a Kraft .

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Értelek, azért ennyi évad után én is már mindenre számítok ebben a sorozatban, szóval meglepni nem nagyon tud. Viszont ha már fordulat, értelmes és logikus körülmények között zaljon. Most gondoljatok bele, terroristákkal dolgozik együtt a csaj és egy expasi zaklatja. Nem telefonál nekik hogy kéne egy gödröt ásni mert basztatják az álcáját, hanem AZT kockáztatva egy rablásban vesz részt. Nagyon logikus ugye ?

Szeretem a cicákat

ekkora egy szarság faszság marhaságot

ez már megint az a kibaszott nagy ökörség ami a 7 évadba volt... hirtelen egy orbitális nagy váltás -> Tony mégiscsak rosszfiú - az akkora egy szaaar volt hogy hihetetlen

most meg ez, nevetséges... ha végig gondolom Dana eddigi szerepléseit az évadban, meg hozzáveszem Corizt, ahogy pár résszel ezelött elsírta magát a csaj meg minden apróság... lényeg a lényeg hogy ez igy eddig megint nagy szar húzás volt

meg mertem volna esküdni rá, már 2-3 résszel ezelõtt
aki sok 24-et látott annak ez egyáltalán nem meglepõ....

Csacsi
Már az IMDB-nek sem lehet hinni. Most azt írják, hogy a 1516 lesz egy estén Április 5-én.

De én már ezek után nem hiszem. Eddig úgy volt, hogy a kõzépsõ két részt adták le egyben. Úgy látszik ez idén kimarad 😊

mármint ez:
"A 13. és 14. részt fogják egyben leadni március 22-én. IMDB szerint."

Na még egy spoiler:
Ez a téglás dolog nekem nagyon úgy tûnik mintha már az írók se tudták volna hova vezet ez a Dana-s szál, és akkor ez egyik mély gondolkodás után megszólal: "Tudom már, csináljunk belõle árulót !"

Szeretem a cicákat

Hát most már, támadás ÉS tégla ! (éljenek a kreatív forgatókönyv írók) 😄 Azért Renee-t jó volt újra látni, tudtam én hogy lesz még itt szerepe. A kérdés az hogy Jackel mi lesz, mivel eléggé leépült a 13 rész alatt, viszont ha ezek után is nyugodtan akciózik, akkor már tényleg Chuck Norris paródia az egész évad.

Amúgy mi van a be igért két résszel ?

Szeretem a cicákat

Hát ez érdekes volt.........
Szerintem az írók nagyon sok negatív visszajelzést kaptak a szõke buláról, ezért gonoszat csináltak belõle, az én tippem hogy meghal az elkövetkezõ néhány rész folyamán.

zaki
Elektromágneses Impulzus

Hogy micsoda?
Egy vízihullán nincsenek ujjlenyomatok.😊