5854
-
Balázs 17 #1605 erre a legegyszerűbb dolog, tedd újra windózt -
#1604 Felpakoltam az ajánlott codeceket, és semmi változás.
Hozzátenném még, hogy ha bemegyek az avikat tartalmazó könyvtárba, az explorer hibát jelezve újraindul (tehát nem az xp, csak az explorer).
Fogalmam nincs mi lehet a gond, normális torrent oldalról szedtem le őket. -
#1603 Köszönöm szépen, kipróbálom! -
#1602 Azt a rohadt életbe, de kemény volt ez a 6X04...Huhh... -
#1601 Nekem Xvid és DivX codec van fenn és megy normálisan, win media playert használok (11-es verzió).
Feltöltöttem Neked ezt a két Codec-et ide remélem ezekkel menni fog :) -
Balázs 17 #1600 nekem xp codec pack van fent és én crystal playerrrel nézem, nekem fajin
és ez a 4rész nagyon ottvan, már az elsőben is megy a horzsolás ezerrel, főleg utolsó percekben, kicsit benéztem hogy ennyire eldurcultak
de ez a jó!!! a 24 addig ott lesz a toppon amíg nem lesz a sorozatból divatsorozat!!!!!! -
#1599 frissítsem a codecjeim?
eddig minden rendben ment, lejátszott mindent -
#1598 plz help me!
leszedtem az első 2 részt (s06e01-02)
az egyik a memtic féle, a másik valami "preair fbi" verzió
Namost ha elindítom, ennyit látok:
Valaki tudna segíteni? Előre is thx! -
#1597 :)) -
#1596 de stílusos :D -
#1595 Hehe, nem is tudtam, hogy már Jack Bauer tények is vannak. :)
- Ha Jack Bauer meleg lenne, ő lenne Chuck Norris.
S Itt található még.
Sorry ha volt már. :) -
#1594 az má csúnya...
:) -
#1593 omfg :) -
#1592 Oh My God! -
#1591 omg mit jelent nem tudtam rájönni de már ne is tudom hányadik szólásba látom -
marco20 #1590 De csúnya a keze Jacknek...vááá...amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz és:OMG!Jack is back! -
vLaDDD #1589 Ma délelőtt bekapcsolom a TV-t, váltogattam a csatoránkat és a CNN-en éppen ment a Larry King Live Show benne egy órás beszélgetős műsor a 24 szereplőivel és alkotóival akik az új szezonról dumáltak. Kár hogy csak az utolsó 20 percet csíptem el, remélem valahova majd felkerül a teljes 1 órás riport. -
Balázs 17 #1588 NAGYON NAGY LETTT!!!!!!!!!!!!!!! OMG!!!!!! RLZZZ -
#1587 :D -
#1586 Hat, ennel meg azt sem kell :) -
#1585 Mindegyikhez jó a felirat, max időzítést kell módosítani ami ugyebár kb. 30 másodperces munka -
#1584 Ehhez a verziohoz, amit irtal (egyebkent ez az AsiaTeam release) tokeletesen jo ez a felirat: dvdrip-AsiaTeam; preair-FBi! Nekem is ez a WeBsEcReTa van meg, es ezzel a felirattal neztem! -
Adler #1583 thnx
bár ugy lett volna igazi zsákutca, ha nem megy el:) -
ewett #1582 Nem gondolkodom sorry.. azt hiszem ott van mellette az is :)
-
ewett #1581 Köszi, de megtaláltam Monicca lapján is, onnan töltögetem lefele. :) A probléma csak annyi, hogy az első részhez ( 06.EVAD/24.S06.E01.DVDRip.DivX-WeBsEcReTa.avi) nincs felirat a hosszupuskán. Ötlet valaki? A többi részhez már lesz, az memetic-es.. :)) -
#1580 link (kell kozzá vmi torrent kliens (pl:utorrent) -
#1579 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah lelépett. Épp indult amikor beszélt Ahmed-el, hogy megjött a cucc és nyírja ki a srácot... -
ewett #1578 Sziasztok!
Olvasom, hogy többen nem tudják, hogy honnan töltitek le a 6. évad részeit, de senki nem válaszol. Én sem tudom, de nagyon nagyon szeretném megtudni, úgyhogy KÉRLEK TITEKET, VALAKI ÍRJA LE!! Köszi... :)) -
#1577 elment
24.S06E05.12Min-Teaser.iNTERNAL.AC3 DVDRip XviD-P X - 12 perces előzetes... -
Adler #1576 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem hiba volt Curtis t lelőnie, egy dolog elkerülte a figyelmem, illetve nem emlékszem tisztán, Fayed ott volt a rajtaütéskor vagy már elment? 4 bombát megtalálni nem lesz 1x, főleg, hogy szinte minden nyom megsemmisült.
én az xvid videokat láttam, a dvd álitólag van valami az 5. részből is, látta azt valaki? -
#1575 :( azér kösz aki tudja az megírhatja majd -
#1574 A szám címét nem tudom, azonban az eredetét igen: Crash (Ütközések) című film egyik muzsikája, amit a FOX "legálisan" (?) elcsent. -
#1573 tudja valaki mien szám az amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a bomba robban :( Jack pedig hány
kössz -
#1572 én meg már másodjára néztem végig ezt a 4 részt... de a 4. rész így is akkorát ütött, hogy az beszarás.
csinálhatnák igazán így végig, hogy 2-3 hetente kiszivárog egyszerre 4 rész… darálni kéne ezt az évadot is, de nem fogom kibírni most sem.
-
#1571 nice banner -
vLaDDD #1570 ja és végre van banner-unk köszönet érte -
vLaDDD #1569 Most néztem meg a 6X4-et. OMFG!!!! Mekkora rész volt már anyám!!! -
#1568 Köszi a bannert, ütős! Amúgy próbálom tűrtőztetni magam de semmi értelme, eccerűen nem lehet visszafogni magam, eddiog 2 részt láttam 6.ból, de...áááh gyerekek ez állatatom! :D sztem megnézem a harmadikat! -
#1567 szerintem mindenki így van ezzel...
tudjuk, hogy hibát követünk el, de függők vagyunk :)
4. rész végén ültem még vagy 2 percig csöndben... durvaaa
és követelem Aaron Piercet!!!
-
#1566 berakva ;)