24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Engem nem zavar...én már láttam mminden részt, csak sokan itt még az elsõ évadnál tartanak. A véleményed meg tiszteletben tartom...nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bocs...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Csacsi
Azért Spoilerezhtenél....annak ellenére, hogy nem értek veled egyet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Biztos ilyen dráma beállítottságú lehetsz. Nekem ez nem jön be. Sose szerettem, ha a kedvelt figuráimat kinyírják, ez nekem nem okoz sem örömet, sem izgalmat (pont elennkezõleg). Itt meg tulajdon képpen két szereplõ kivételével az összes szörnyûbbnél szörnyûbb halált hal. Maga a cselekmény is bõven az eddigiek alatt mard (nem számítva az elsõt, mert történetileg az a legvékonyabb).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

dienesoft
Elcseszték? A legállatabb az összes évad közül!!

Az 5. szezont jó elcseszték!!!<#gunyos1> Le is beszéltem róla édesanyám, de a feleségemnek is megmondom, hogy csak a 4. nézze!

dienesoft
Õõõ...bocsánat, hülyeséget írtam, a 2.évadba szerepel tényleg...de aki nem látta a 2.évad végét,akkor az ne olvassa el 😊

évadIG-ot írt<#zavart1>

NeoMaN
Mason nem is játszik a 3. évadban. :9
vagy keverek valamit?

dienesoft
Tényleg nem volt egy happy-end, az biztos. Attól függetlenül a további évadok csak jobbak lesznek, (mondjuk nekem a 4. annyira naon nem tetszett, de az is jó volt azért)fõleg a 3. valami eszméletlen pörgõs...és tényleg sikerült az alkotóknak megcsinálni azt, hogy érjék azt el az emberek, hogy egyes szereplõkhöz máshogy viszonyulsz mondjuk ,mert megsajnálsz, megszeretsz. Tehát a készítõk úgy vetítik rád, ahogy azt akarják és ez a legszebb az egészbe. Ha kell, rosszat mutatnak az egyes szereplõkrõl (MINISPOILER!AKI NEM LÁTTA A 3.ÉVADIG, NE OLVASSA EL!!!-> mondjuk pl: George Mason-t, õt végig rossznak vetíti, a 3.évadba meg úgymegsajnálod...VÉGE A SPOILERNEK) Szal ez az, amit én tudok tisztelni az alkotók részérõl.Persze, midnen mást is, de ezt sztem elég kevésfilm/sorozat tudja így levetíteni...

SASboy
szerintem hibátlan a vége. nem kell mindig happyend

nice legs. what time to open?

Munch
Jaja... nem is rossz csaj ráadásul.
Lesz még következõkben nina majd...

Bandee1987
üdv! most végeztem az elsõ évaddal...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor megláttam, hogy Nina a 23. rész végén felhivta Dragenéket, azt hittem, hogy az államat többet nem találom meg...mert bizony a padlóig leesett...hihetetlen....és ilyen szomorú véget hogy lehet kitalálni, a büdös kurvaélet 😞((((((

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

SPOILER!
Hát igen, addig a részig elég unszimpatikus fickó volt, a 3x18 végére pedig õszintén sajnáltam szegényt

Aki a harmadik évadot nézi annak figyelmébe ajánlanám a 18. részt ennél azt mondtam h. ezt úgy sem csinálják meg. MEGCSINÁLTÁK. EZ NAGYON DURVA VOLT.
Mikor vége lett csak ültem és néztem magam elé jó sokáig.
Meg a 3x24 rész se volt semmi ott ugyanazt eljátszották mint a 18. - nál és hát az utolsó momentuma amivel befejezték, mikor Jack beszáll a kocsiba és ......hm,
de nem akarok spoilerkedni.
A 4. és 5. évadban pedig minden egyes rész végén vagy a közepén de már néha az elején is a megõrülés határán voltam, és mióta befejeztem az 5. évadot ez egyre fokozódik.
Ja még annyit h. sztem az egyes évadok mindig jobbak az elõzõnél.:-D
ui: EMBEREK VIGYÁZAT NAGYON HAMAR FÜGGÕSÉGET OKOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok, lehet, hogy nálam van a hiba de az 5. sorozat 19. epizódja sérült, korrupt (24 S05E19 HDTV XviD-LOL 1am-2am Season 5 Episode 19). Több verzióban próbáltam már megszerezni, de nem sikerült még lejátszani. (Mindegyik a 350 megás xvid, egyebet, még nem sikerült szereznem...)
A G-spot szerint non-valid AVI files mindegyik... 😞
Nem tud valaki egy mûködõképes 19. epizódhoz hozzásegíteni?
Nagyon megköszönném! Vagy, ha valaki megoldást tud, az is jó lehet. De! Kodek gond szinte kizárva, mert azt a G-spot jelezné....Szal minden segítséget köszönök, akár egy linket is...
mélcímem: [email protected]

akyyy
az tuti h amint véget ér a coolon, elkezdem nézni feliratosan, mert vanitthon elég so rész ( assezm az összes😄)

ennél asorozatnéál nem lehet hónapokat várni, legalébb is most nekemnem, igy is elég az az egy hét...

meg még jó hogy egymás után 2 nap alatt adnak😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

egyenlõre csak az elsõ van szinkronizálva..egyenlõre..

Kíváncsi vok, mekkora a cool-on a nézettség

akyyy
hát szinte már most is így vagyok, csak az abaj h nem merem a topikot elolvasni, mert egész nagy a spoiler veszély....

majd kiderül hogy az elsõ évad után adja e tovább a cool... amugy szinkronosan csak az elsõ évad van, ugye?:S
vagy van több is?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bandee1987
okés 😊

dienesoft
Igen, ott énis elég nagyot anyuciztam! Ja, meg az ötödik évad 1.része...hát nemtom, de valami esznéletlen brutális. Most járok a 9.-résznél, de áhhhh...mostmár hozom az epinefrint, meg a defibrillátor, üssetek ki.Mert nem bírom az iramot 😄

Egy dolgot tegyél meg. 3x07 után légyszi írd már be a reakciódat. én ott anyáztam a legnagyobbat.
Munch
Nagyon helyes. Nekem öt évad 2-3 hét volt összesen. Messze még a január 😞

Bandee1987
nem is merem nézni a 24-rõl szóló oldalakat a neten, mert véletlenül még spoilerbe ütközöm, no mind1, most megyek aludni, holnap dél körül bekészitem a maradék 7 epizódot az elsõ évadból, jeeeee 😊

Bandee1987
jesszusom 😊

köv 2 hétben elég izgalmas délutánok elé nézek 😊

NeoMaN
Hehe, elsõ évad a felvezetés. A késöbbi évadokhoz képest mese/rajzfilm.
😊))))))))))))

dienesoft
hát igen, jó ez a sorozat...A Prison Break sztem nagy gagyiság, 24 forever!
Elsõ évad? Testvérem , mi lesz még majd a többibe? 😊

Bandee1987
Most tartok az elsõ évad 16. részénél...Úristen bammeg, itt minden epizódnál lerágom a körmömet...ehhez képest a Prison Break - amit eddig nagyra tartottam - sehol sincs...

Hát még a végén!!!!!!!😄

Munch
Lehet vissza fog még térni valamikor... nem csak õ az egyetlen elvarratlan szál.

Hi
Nem tudjátokhogy a 4. évadba mi történt behroozzal? Mert az a szál teljesen félbemaradt. Elfogtál marwan emberei és azután vajon mi lett vele?
dienesoft
Nah, megnéztem a hatodik részig az 5.évadot...édes istenem, az elõbbi évadokba ÖSSZESEN nem történt ennyi dolog, mint a 6.részig. A legbrutálisabb évad, amit eddig láttam, nagyon tetszik!!!A kezdéskor egybõl anyáztam! 😄

Munch
Késõbb is. 😄

szép válogatás! <#eljen>

NeoMaN
😊
Az nem kifejezés.
😛

dienesoft
Hát igen, atomállat egy sorozat... Én ma kezdem el az 5.Évadot, aztmondják, az elsõ két részbe naon anyázni fogok... 😄

Munch
Hát én ötödik évad végénél járok, idegtépõ itt már a történet, azok a szereplõk, akiket elveszítünk még spoilerbe sincs pofám beírni. 😞
Hatodik évad meg majd csak januárban. Valószínûleg újra fogom nézni õket. Zsír.

Fido4life
Hát igen, ilyen ez a sorozat..😄

InfectedMann
kb. 2-3 hete az elsõ évad 4. részét néztem...
mostmeg a 3. évad végénél tartok...
Nagyon állat...
nekem eddig az összes évad tetszett... bár a 2. aszittem az atombomba megtalálása után leül picit, de feltalálták magukat a rendezõk 😄 😉
kiv. vagyok már mit találnak ki a 4. évadra... 😊 😊 : ) és, hogy mi lesz 3. vége 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Nekem az tetszett, hogy Xander Berkeley (George Mason) Jackie Chan filmjében az Új csapás-ban játszik. Õ alakítja az õrült Van Cleef serifet... hehehe... nagyon jó.

Mivel (sajnos) holt idõ van gyüjtögettem néhány érdekességet a 24-rõl.

VIGYÁZAT SPOILER-VESZÉLY. Csak az olvassa el, aki látta mind az 5 évadot.

- 2001-ben Kiefer Sutherland két FOX-produkcióban is játszott. Az egyik a Fülke címû film, míg a másik a 24 címû sorozat volt. A dolog érdekessége, hogy mindkettõnek valós idejû cselekménye van, és hogy mindkettõ bemutatását el kellett halasztani nemzeti problémák miatt. A 24 a 2001.09.11-kei terrortámadás, míg a Fülke az akkori orrlövész támadások miatt lett elhalasztva.

- Michael Massee (Ira Gaines) ölte meg egy véletlen baleset folytán a Holló címû film forgatásán Brandon Lee-t.

- Carlos Bernard (Tony Almeida) és Xander Berkeley (George Mason) már a sorozat elõtt is játszottak közösen a "The Killing Jar" c. filmben. Hasonló történt Mary Lynn Rajskub-bal (Chloe O'Brian), aki Jean Smarttal (Martha Logan) játszott együtt a "Sweet Home Alabama" c. filmben illetve Reiko Aylesworth-tel (Michelle Dessler) a "Man on the Moon" c. filmben.

- Jó pár kapcsolat is van a sorozat szereplõi közt. Elisha Cuthbert (Kim Bauer) és Dennis Hopper (Victor Drazen) szomszédok, míg Sarah Clarke (Nina Myers) és Xander Berkeley (George Mason) házasok valójában. Emellett Kiefer Sutherland (Jack Bauer) és Reiko Aylesworth (Michelle Dessler) is többször randizott. És hogy Carlos Bernard (Tony Almeida) se maradjon ki, õ egy kórházban született Aylesworth-tel.

- Carlos Bernard-nak valójában a Bernard a második keresztneve. A teljes neve Carlos Bernard Papierski.

- Reiko Aylesworth (Michelle Dessler) jelentkezett Nina Myers és Kate Warner szerepére is. Bár egyiket se õ kapta meg, a producereknek annyira tetszett, hogy Paula karakterébõl elõször létrehozták Michelle-t, majd késõbb csak õt tartották meg kettejük közül az évad során. Eredetileg Michelle-lel a 3. évadban akartak végezni, a vírus által, de érdekesebbnek találták, és hosszabb távon kifizetõdõbbnek, ha a 4. évadban is tudják szerepeltetni.

- A 24, a sorozat tematikája szerint, nem igényel nagy ruhatárat a szereplõkhöz. Ennek ellenére Penny Johnson-Jerald (Sherry Palmer) 3 évad alatt összesen 11 ruhát viselt. Az elsõben 6-ot, a másodikben 2-õt, míg a harmadikban 3-at.

- Hasonlóan Jack Bauer-hez Kiefer Sutherland is élt kokainnal. Saját bevallása szerint 18 éves korában, egy évig használta, de felhagyott vele karrierje miatt.

- A 24 kedvéért Kiefer Sutherland a 3. évad óta bal karján egy kígyó formájú tetoválást visel.

- 2005 novemberében készült Bill Gates 50. születésnapjára egy privát videó Kiefer-rel a 24-rõl. Tudniillik Bill Gates nagyon nagy 24 rajongó.

- A 24 6. évadjáért Kiefer Sutherland 40 millió dollárt fog kapni, így õ lesz a legjobban fizetett TV-színész.

- Kiefer Sutherland 2007-ben csillagot fog kapni a Hollywood-i Walk of Flame-en.

- Fõszereplõként a 6. évadban egyelõre biztosan csak Kiefer Sutherland (Jack Bauer) és Mary Lynn Rajskub (Chloe O'Brian) fog visszatérni. Roger R. Cross-sal (Curtis Manning), James Morrison-nal (Bill Buchanan) és Jean Smart-tal (MArtha Logan) még folynak a tárgyalások. Kim Raver (Audrey Raines) szereplése a "The Nine" c. sorozat sikerétõl függ, de ebben az esetben is valószínûleg a sorozat közepétõl csatlakozik a stábhoz. És a pletykákkal ellentétben James Badge Dale (Chase Edmunds) biztosan nem szerepel a 6. évadban.
sztem nézdd tovább, minden kiderül..majd te is elérkezel arra a pontra, mikor rájössz, hogy ennél a sorozatnál nincs értelme kombinálni, mert minden általad vélt jövõbeni történést elvet, és olyannal rukkol elõ, amit még álmodban sem gondoltál volna😛
Én az egész ügynökséget végiggyanusítottam magamban, aztán kiderült, hogy....<#beka2>

akyyy
amugy a tegnapi részben volt az hogy jack felesége felhívta a zügynökséget hogy menjenek érte mert elrtabolták, a computeres nõ vette fel, felírta h hol van, majd mikor az emberrablok mentek érte, a nõt mutaták ahogy összegyûri meg összefirkálja azt a papírt.... most akkro ez azt jelenti hogy õ a besúgó???😞 ( ha esetelg vmi elõterljes spoiler lenne, akkor kusse😄)

Fido4life
<#eljen>

Fido4life
<#gonosz1>

NeoMaN
Season 6 returns to Monday nights
January 2007

NeoMaN
Sztem messze az elsõ évad a leggyengébb...

Fido4life
Jah, sokan azt mondják hogy a negyedik lett a leggyengébb...

Emlékszem mikor én néztem az elsõ részét a 3.ik évadnak... Állandóan az volt benne h mennyire sok ez a 3 év változás. Aztán a rész vége nagyot üt. Addig szinte csak felvezetik ez egészet, de ez a rész kell h a legkirályabb évadot összehozzák. Viszont tartom, h túl sok szereplõt tettek ebbe az évadba el láb alól, vagy sepertek el az útból. Ezért lett gyengébb a 4.ik eleje, és ugyanezt elkövették az 5. elején is... ott is tisztogattak rendesen...
Fido4life
Én most töltöm a harmadiknak az elsõ epizódját..<#taps>(nem vetette meg, még)