24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
<#kuss>Akkor értem, bár akkor mértnem 13:00..😄

azért mondtam, h am=01:00😊 a film délután kezdõdik^^

Fido4life
Ahoz képest hogy nálam pm van..😊 Mondjuk hajnali 1 órakkor sincs ilyen világos...😊

😊01.00am a hajnali 1

Fido4life
Héé amúgy a harmadik évad hány órakkor kezdõdik ? Mert az van ki írva hogy 01.00 pm, de totál nappal van....

Fido4life
Hátha elõre írják fel, és nem volt rajta a listán akkor ott a pont, én már nem emlékszek..

Ha viszont onnan nézed egy telefon az egész mondjuk elõzõ nap.
"Helló, XY vagyok csak azért hívom önöket, h a fotózásra másik repülõvel jövök, így lehetséges h kések, elõre is elnézést..."
Fido4life
Jaja mondjuk az igaz, hogy megvan nekik a lista hogy kik ültek a gépen, de hogy mégis oda megy "fotózni" az senkinek sem tûnik fel.:😄

dienesoft
Nah, nemsoká kezdem az utolsó 4 részt az ötödik évadba. Háát, kíváncsi leszek, mi lezsm még ezek után...

Csacsi
www.xpress.hu

itt megtalálod a 3., 4. évadot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nem tud vki vmi ftp-t ahonnan le tudnám szedni a 3. 4. és az 5. szezont. Aki tud az légyszi írja meg. Kösz!
Ok,de ez akkor is gaz,hogy ez senkinek nem szur szemet.Bar lehet hogy a kesobbi reszekben ez kibukik,de eddig nem.

Fido4life
Nem él, hanem egy hasonmás van helyette..😊

Hali!
Erdekes,most kezdtem nezni a sorozatot.Fura,hogy a gep amin a fotos volt felrobban,de senkinek nem tunik fol,hogy megis el,azert fura hogy nem tunik fol senkinek.
Masik:1. evad 8. resz 13.20-kor erdekesen latszodik egy masik operator a kameraban.

alkess
Hali! tudja valaki honnan tudnám beszerezni az 5. évadot? Sajnos erõs elvonási tünetekkel kezelem magam a 4. befejezése óta. Bár ha olyen az évad kezdése, ahogy leírtátok...Michelle-t miért kellett bántani dögök?!<#wow3><#wow3>

Alien
Basszus micsoda nyitás <#wow2>
SE5E01 & SE5E02

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rögtön az elsõ részben meghal Palmer és Michelle 😞(((( Tony meg súlyosan megsebeseül 😞 Mi lesz még itt?? Remélem Tony túléli, egyik kedvencem Jack mellett. Azért Palmert és Michelle-t is nagyon sajnálom 😞 Õk is a legjobb karakterek közé tartoztak. Elsõ sokk az volt amikor Palmert lelõtték, de azt hittem túlélte, akkor jött a következõ sokk, hogy felhívják Mike-ot, õ meg közli, hogy meghalt 😞( Aztán amikor Michelle felrobban, Tony odarohan hozzá és jön a második robbanás 😞 Azért elég nagy érvágás Palmer megölése 😞 Na de kiváncsian várom a további fejleményeket 😊

Most néztem meg a 4.évad 7. részét:
Tony visszatért!!!!!!!

"Everything that happens, happens for a reason"

Jah, 4 évad elsõ részében amikor
Jack hívja Audrey-t "Oh my god" és abban a pillanatban elszáll a rakéta az valami über
dienesoft
Csak PS2-re van a game, én játszottam vele, tök jó! Nagyon sok minigame van benne, a megtöréstõl kezdve (Tel mi vat a bomb, náúúúúúúú!! 😊 ), egészen a sniperezés ig. Szóval ez naon ot van, mint törétnetbe, mint játékélménybe, nekem naon teccik. De persze nem csak Jack-kel lehet menni benne, hanem Chase-el, Tony-val...

Fido4life
<#eljen>

Alien
Na jó eddig bírtam, elkezdtem az ötödik évadot 😄

Alien
PS2-re van azt hiszem, nekem sajna nincs 😞

Fido4life
Én eddig csak PS2-re láttam..

csak konzolra van, nem?

Fido4life
Ehh.. Ezért kell megszerezni a játékot.. Állítólag nagyon jó !

Alien
Azt nem tudom, hogy akkor mit fogok csinálni, hogyha megnéztem az ötödik évadot 😊 Na meg az milyen rossz lesz, hogyha jön a hatodik évad de csak hetenkénti adagolásban. Gondolni se merek rá 😄

Alien
Nem tudom, hogy mit mondjak.... Komolyan.... Imádom ezt a sorozatot 😄 Most kezeném már rögtön nézni az ötödik évadot, de azt hiszem várok kicsit, hogy megemésszem a történteket 😊) De csak holnapig tudok várni 😄

Fido4life
dejó nektek.. tudjátok milyen szarok az elvonási tünetek ?

Alien
Na akkor neki állok a negyedik évad utolsó részének 😄

dienesoft
uhh hüllye vok, elnézést, az 5. a negyedik évad, nah, enniy szám és ennyi évad között jó hogy összekeverem 😊

dienesoft
hát, nekem pont a 4 nem tetszett, igazából nem is tudom, miért. De most a kedvenceim sorrendben: 1. ötödik évad (még nem végeztem) 2.harmadik évad 3.második évad 4. elsõ évad 5.ötödik évad

seriesfanatic
Ohh my God!!! MOst jutottam el a 4. évad elsõ részéig, hát eddig ez tetszik a legjobban az elsõ részek közül. Szerintem nagyon eltalálták ezt story-t. Remélem hasonló lesz a folytatás is...

Munch
Bizony! 😄

"5.évad 16rész: "
És én ezt már a 4. évad közepén mondtam...

Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!

dienesoft

5.évad 16rész:
MI VAN? MIVAN AZ ELNÖKKEL? AZ ELNÖK A FÕKÖCSÖG????HÁ ÖSSZESZAROM MAGAM!!

Alien
"nem is merem nézni a 24-rõl szóló oldalakat a neten, mert véletlenül még spoilerbe ütközöm,"

Pont ugyanígy voltam / vagyok vele én is 😄

Alien
Én is így vagyok vele 😊) Nagyon izgi szinte az összes rész 😊 Nem lehet megunni / abbahagyni. Prison Break elsõ évada nekem is megvan, de én még nem láttam belõle egy részt sem, és addig nem is nézem meg amig a 24-el nem végeztem 😊

Alien
Basszus az nem semmi rész volt, ahogy a Ryan-t lelõtte a Jack. Azért azt én sem gondoltam volna, hogy megtörténik. És mégis.... 😞

Alien
Pár hete kezdtem el nézni a 24-et, elõtte nem láttam belõle egy részt sem, de rengeteg helyen olvastam róla, hogy mennyire jó, gondoltam, hogy na akkor megnézem, hogy tényleg az-e 😊 És nem csalódam 😊) Egyszerüen nem lehet megunni és olyan fordulatok vannak, hogy leesik az állam 😊 Most tartok a negyedik évadnál, a 18-ik részt nézem meg szerintem mindjárt 😄 Tényleg függõséget okoz, egyik ha nem a legjobb sorozat amit eddig láttam.

mrzed001

Palmer volt eddig az egyetlen feka Morgan Freemenen kívül aki el tudta hitetni velem, hogy õ tényleg az usa elnöke ... csak sajna átment más sorozathoz, úgyhogy ki kellett írni innen

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Még mindig Spoiler.

Már bocs, de Palmer karakterében lett volna potenciál, ha mondjuk ebben az évadban nyiltan konfrontálódik Logan-nel, amiatt amit tud. Persze ország érdeke, blabla, elõször vele beszél, majd megfenyegeti h média, csatároznak a tvben satöbbi, közbe kap kis segítséget Jack infoi alapján. Majd egy ponton mondjuk fel ajánlják neki, h közelegnek a választások, választassa újra magát, csak így állíthatja le Logan-t. (ugye ha kiszámoljuk fél év múlva elõválasztás, egy év múlva választás.)
Habozik, hisz pont emiatt adta fel, De jön a fia, bátyja, segíti rábeszélni, esetleg valamelyik meghal, mert Logan így akarja félreállítani. Na ezt 5 perc alatt hoztam össze.
Nekem az össze hozzászólásom az, dehát minek jön ide az, aki a még nem látta?
Ha az idióta lányát életben tudják hagyni azáltal, hogy elköltözött a többieket is hagyhatták volna a kis kertvárosi házukban tovább tengetni életüket. Miért kellet Michellet és Tonit visszarobbantani az 5. szezonba hogy így végezzék. Fõleg Toni... legalább halt volna meg az asszonykájával együtt, de nem neki még szenvedni kellet és a csendes számlálást sem kapta meg...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szvsz, aki karakterében még van valami:
- Chase és Kim. Persze naiv álom.
- Wayne Palmer. A politikai szál simán lehetne.

Akiében nincs:
- Bill Buchanan
- Audrey Raines
- Chloe O'Brian
- Curtis Manning

Ráadásul mind 110%ik Jack mellett áll. H fogok meglepõdni, ha tudom h ugyis az az egy új szereplõ lesz a gonosz.
Persze Gael-lal már egyszer bemutatták, h kell simán kikerülni ezt a csapdát.
Jaja szólni kell a moderátoroknak hogy az enyémet (#542) is meg a #548 is tegyék Spoilerba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

AZ ENYÉM IS VÉGIG SPOILER!!!!
Munch
Spoilerrel egyet értek, de ha belegondolunk, már nem nagyon tudom hogy ezeknek a szereplõknek milyen szerepük lehetne a késõbbiekben. Valahogy ki kellett írni. Már elõzõekben sem nagyon szerepelt túlzottan egyik sem, max pár rész erejéig.

Nekem se tetszett. nagyon kijött a végére h egyáltalán nem volt megtervezve az évad. Az írók nyilatkozták h mennyivel egyszerûbb és érdekesebb így írni h nem tudják hova lyukadnak ki. El is hiszem h nem egyszerû úgy forgatókönyveket készíteni (régen egy részhez 3at írtak megtévesztésként) h izgalmas legyen de mégis tartson folyamatosan valamerre. Ez már a 4ik lvadban is zavaró volt, mert azt a király befejezést nem kaptuk volna meg ha nem ráncigálják elõ a kínaiakat. Aztán az 5ik évad is mirõl szólt... Egyszer Henderson, egyszer terroristák, épp ki jutott az írók eszébe, az elején a reptéri incidens csupán álca volt h átadjanak valami mütyürt egy beépített biztonsági ügynöktõl az egyik terrorista társuknak, mert amugy Jack túl könnyen kiszurná. Aztán a kalap legmélyérõl elõrángatják fõgonosznak az elnököt, mit gondolhattak? Nahát erre senkisem számít! Kábé ugy éreztem magam, mint amikor az elsõ évad nem kapott cancelt, és az évad második felére kitalálták, h Nina a beépített ember. Na ez is olyan légbõl kapott volt. Hol van már az h kiderül 7 rész etetés után h Jack Salazaréknak "dolgozik"? Hol van már egy olyan érzelmes rész mint amilyen az Atombomba felrobbantása volt. Nem azért de annak idején még Chappelle, Nina, Sherry, George is jobb halált kapott, mint most Tony, Michelle, vagy Palmer. Jó aláírom Palmer halála meglepõ volt. Kitaláltak egy új fõnököt, aki király volt, persze h meghal. Egyetlen eltalált jelenet az Edgar halála volt. Én ott azt hittem beindul a dolog. A vége csavar meg nem is igazán csavar, meg nem itt szokás csavarogni az utolsó részben, kérem szépen. Az utolsó rész mindig megoldás volt. Persze ilyen szerkesztés mód mellett, csak így lehetett elérni h véget érjen a 24 óra. Talán azt kellene csinálni mint régen, kijelölni egy fõ plot-ot az évadra, ami megadja az irányvolnalat. Régen ugy hívták a 2. évadot a rajongók, h az atombombás, a 3. évadot meg a vírusos-nak. Az elsõ nem hívták így, de már az elsõ résztõl kezdve Palmer elleni merényletrõl szól. Emlékeztek még a fõcímre? Most mi lenne benne. "Már a sokadik szerettemet vesztettem el, munkatársakat, barátokat. Félre volnultam, h senkinek ne ártsak. De most rám kenték barátaimét, Michelle-ét, Tony-ét és Palmerét. Nem tudom, h Henderson, a terroristák, vagy elnök volt-e. De mindet kicsinálom. Jack Bauer, 3-szorra de megint csak egy napra visszavett szövetségi ügynök vagyok. És ez lesz életem leghosszabb napja, mivel a többi elõtt aludtam picit."
A 3. évaddal felemásak voltak az érzéseim. Történetileg az a legjobb szerintem, de van pár "durva" dolog benne.
Az 5. viszont szerintem túlzásba vitték a dolgot... (Masszív SPOILER)
Palmer keresztül lövését is nehezen viseltem, mert egyik kedvencem volt, aztán felrobbantják Michelle akit szintén nagyon szerettem. Ezen még valahogy túl tettem magam, de aztán a tizenxedik részben már sok volt a sokk.

Én hasonlóan voltam a 3.évaddal: nagyon sokak számára az a legkirályabb, nekem az tetszik a legkevésbé az 5 közül. (persze így is nagyon király évad!!!!)