24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Helló, XY vagyok csak azért hívom önöket, h a fotózásra másik repülõvel jövök, így lehetséges h kések, elõre is elnézést..."
itt megtalálod a 3., 4. évadot.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Erdekes,most kezdtem nezni a sorozatot.Fura,hogy a gep amin a fotos volt felrobban,de senkinek nem tunik fol,hogy megis el,azert fura hogy nem tunik fol senkinek.
Masik:1. evad 8. resz 13.20-kor erdekesen latszodik egy masik operator a kameraban.
SE5E01 & SE5E02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tony visszatért!!!!!!!
"Everything that happens, happens for a reason"
És én ezt már a 4. évad közepén mondtam...
Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!
5.évad 16rész:
Pont ugyanígy voltam / vagyok vele én is 😄
Palmer volt eddig az egyetlen feka Morgan Freemenen kívül aki el tudta hitetni velem, hogy õ tényleg az usa elnöke ... csak sajna átment más sorozathoz, úgyhogy ki kellett írni innen
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Már bocs, de Palmer karakterében lett volna potenciál, ha mondjuk ebben az évadban nyiltan konfrontálódik Logan-nel, amiatt amit tud. Persze ország érdeke, blabla, elõször vele beszél, majd megfenyegeti h média, csatároznak a tvben satöbbi, közbe kap kis segítséget Jack infoi alapján. Majd egy ponton mondjuk fel ajánlják neki, h közelegnek a választások, választassa újra magát, csak így állíthatja le Logan-t. (ugye ha kiszámoljuk fél év múlva elõválasztás, egy év múlva választás.)
Habozik, hisz pont emiatt adta fel, De jön a fia, bátyja, segíti rábeszélni, esetleg valamelyik meghal, mert Logan így akarja félreállítani. Na ezt 5 perc alatt hoztam össze.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Chase és Kim. Persze naiv álom.
- Wayne Palmer. A politikai szál simán lehetne.
Akiében nincs:
- Bill Buchanan
- Audrey Raines
- Chloe O'Brian
- Curtis Manning
Ráadásul mind 110%ik Jack mellett áll. H fogok meglepõdni, ha tudom h ugyis az az egy új szereplõ lesz a gonosz.
Persze Gael-lal már egyszer bemutatták, h kell simán kikerülni ezt a csapdát.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az 5. viszont szerintem túlzásba vitték a dolgot... (Masszív SPOILER)