24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg a részrõl amit írtál, ahogy mondtad, nekem is nagyon tetszett az a rész, egyik legjobb a második évadban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
mikor lesz s6 ? 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
azért Logan elnököt nem állították be valami sexgépnek. 😄DDDDDDDDDDDdd értem ezalatt, hogy az utolsó elõtti epizód utolsó percében (asszem 5:59-kor) elvileg elkezd huncutkodni a First Lady-vel, de az utolsó epizód legelején (6:00-kor) már öltözködik is mosolyogva kielégülten felfele... 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
SPOILER! REPEAT: SPOILER!
1.évad: Sztem nagyon jó indulás volt a sorozatnak...Itt még meglepõ volt, hogy egy sorozat hogy lehet ilyen izgalmas, és sok szálon futó...A CTU-s szál, Jack szála, Kim története mindd nagyon jó volt. Egyedül szegéyn David Palmer szenátor végig uncsi Morin Kingley-es dolga nem érdekelt.Engem nem kötöttek le azok a részek. Szerintem az a legunalmasabb szál a sorozatba. De a meglepõ fordulatok (gondolok itt Alan Yorkra, Ninára), az izgalmas cselekményszálak nagyon szépen össze lettek rakva, és így vált a kedvenc sorozatommá 😊 Szép emlék lesz, nekem megmarad ez az évad.
2.évad:Ez az évad hirtelen jött, nagyon tetszett, de hirtelen ment, ésigazándiból nem naon emlléxek rá. Egy-két dolog maradt meg belõle, a CTU felrobbantása, David Palmer feleségének hatalmas kavarásai, aztán David elleni "vészterv", ezek naon megmaradtak abból az évadból. Szerettem, néztem, jó volt 😊
3.évad: Egyértelmû kedvenc nálam, a legbrutálisabb az összes közül. Az elsõ 8 rész után a pofám leszakadt, hogy minden meg volt tervezve...Aztán Jack drogozása, Chase és Kim szerelme, no meg ugye a fõ szál, Ramon Salazarék, illetve majd késõbb az a csávó, akit úgy törtek meg, hogy a lányát be akarták vinni a Cordilla vírus területére, és ezt neki végig kellett volna nézni. Nah, az volt a kedvenc részem az addigi évadok során. Annak az évadnak a végére még rájött egy lapáttal, hogy Chase kezét levágni, stb...na, az a feszültség volt a legnagyobb számomra addig...
4.évad:
Hát, ezt nem szerettem. Audrey-t egyenesen idegesített, igazából Heller szarakodása se érdekelt.Aztán a késõbbi dolgok se igazán maradtak meg, talán a vége, ahogy Jack eljátszotta a halálát, és amikor beadta Tony neki az epinefrint...igazából nem izgultam, mert tudom, hogy Jack nélkül a sorozat már nem sokat érne. Mert annyira megkedveltem, hogy nem lehetett õvele ezt csinálni, hogy csakúgy a kínaiak elõl meghal 😊
5.évad: Na, töltés, 360, ZZzzz...az eleje valahogy így kezdõdött. Az nem volt semmi, mikor Davidet az elsõ 10 percbe nyakon lõtték, aztán Michelle halála, majd szegény-szegény Tony késõbbi halála. Nah, én nagyon közel voltam ahhoz, hogy elsírjam magamat annál a résznél, mikor Jack kezébe hal meg 😞 . Õt meghagytam volna, nagyon sajnáltam. És ekkor aztán Logan elnök hülye döntései, én vhogy az eleje óta sejtettem, hogy ott Logan elnök körül valami nagyon nem tiszta. Aztán a végére megkedveltem Mike-ot, Aaron-t mindig is szerettem, õket meghagynám a 6.évadba, hátha szerephez jutnak. Aztán Jackrõl ne is beszéljünk, neki soha nincs rossz szerepe (azóta a kedvenc színészem, mióta 24-et nézek).
Aztán a legvége valami iszonyatosan, felmérhetetlenül és kimondhatatlanul ütõs lett, 40°-os lázam volt a végén, hogy akkor most mi a picsa lesz, mikor Jack elfogta Logant és próbálta kikérdezni, végül "elkapatta" magát. Aztán Loganné
is jól szerepelt, de sztem õ nem fog szerepet kapni a többi évadba. Aztán a végén Jack elrablása nagyon megrázó volt, de megint csak nem hagyták lezárulni szép, kerek, egészre a történetet. Sztem nem is fogják 😊
Nagyon várom a 6.évadot, én azt érzem, hogy most megmutatja Kiefer, mire is képes ilyen "elnyomott" helyzetût játszani, nagyon kemny évadnak nézünk elébe.
Na de akkor jöjjön az értékelésem 😊
Csak az olvassa el aki látta már az összes eddigi évadot!
Kezdem elõször ötödik évaddal, mert most ugye ez a legfrisebb bennem. Elõször is szerintem az egyik legjobb nyitó epizódja talán ennek az évadnak volt. Az, hogy rögtön úgy kezdik a szezont, hogy megölik David Palmert és Michelle-t valamint Tony is nagyon megsebesül, szerintem senki nem gondolt erre, hogy egy ilyen ütõs , drámai résznek lehetünk tanui. Ráadásul Chloe is veszélyben volt csak Jack a segítségére sietett. Késõbb azonban nagyon nem örültem, hogy Tonyt is megölik. Ha már nem robbant fel az elején , hagyták még pár részre és akkor hirtelen megöli a Henderson. 😞 Hamár az elején feláldozták David-et és Michelle-t és Tonyt életben hagyták, szerintem késõbb nem kellett volna õt kiírni a sorozatból. Persze lehet, hogy pont ezért csinálták, hogy a nézõk már azt gondolták, hogy Tony felépül és akkor hirtelen ugyebár mégsem így lett... Kár érte, egyik kedvenc szereplõm volt , persze Palmer és Michelle is alapemberek voltak, de hamár õket feltétlenül megakarták ölni, legalább Tonyt hagyhatták volna 😞 Szegény Edgar is jól megjárta 😞 Bill-t kedvelem õ remélem visszatér a hatodik évadban, és Aaron is remélem kap valami szerepet. Audreyt pedig meglátjuk, hogy visszatér-e. Chase és Kim kérdõjel számomra, Chloe szerintem lesz. Kedvenc részeim az ötödik évadból a 12-13 (még midnig többször visszanézem azt a jelenetet amikor csak megnézi a PDA-t és látja, hogy ott van a terv a CTU szellõzõrendszerérõl és akkor Bill kiáltja, hogy Code Six! Everybody Out! Go! Go! És a monitorokon hirtelen átvált minden egy "E" betüre. Aztán ahogy mindeki összeesik és ugye Esgar is a szemük láttára hal meg, majd a következõ rész amikor elkell jutni a számitógépig. Egyik legjobb részek. Utána az is nagyon tetszett, amikor kiderült, hogy Logan keze van a dologban. Az évad vége pedig döbbenetes... Amikor végre azt hinnénk, hogy minden megoldódik elrabolják Jack-et... Kiváncsian várom a hatodik évadot 😊
Többi évadról rövidebben: így végignézve az eddigi évadokat, én talán a negyediket és az elsõt tenném a végére ha egy rangsort kéne felállítanom. De természetesen korán sem jelenti azt , hogy nem tetszett az elsõ és a negyedik évad. Sõt... Elsõben egyik legnagyobb fordulat amire én tényleg nem számítottam az az volt, hogy kiderült, hogy a férfi (már nem emlékszem a nevére) nem is Kim barártnõjének az apja. Én arra abszolút nem számítottam, csak lestem 😊) Aztán természetesen Nina árulása ütött a végén, hisz jól csinálták a készitõk elõször õt keverik gyanuba az elején, de ott kiderült, hogy nincs hozzá köze , sõt késõbb Jacknek meg is kell ölnie. Ezek után szerintem nem sokan gondolták, hogy Nina lenne az áruló. És szeritnem az is jó befejezés volt, hogy Teri meghalt. Negyedik évadban a végén Jack halálának megrendezése nagyon tetszett. Az egész ahogy megrendezték és amikor elköszön Jack a telefonban David Palmertõl és az autóban Tonytól és Michelletõl majd a vonatsineken elindul. Remek befejezése egy évadnak.
Amirõl még nem beszéltem és utoljára hagytam, az a szerintem két legjobb évad eddig, mégpedig a második és a harmadik. Másodikban a CTU felrobbantása, az atombomba keresése, Mason halála, David Palmer elleni dolgok, amikor leakarták váltani, harmadikban Ryan halála (egyik legmegrázóbb rész volt szerintem, mert ott tényleg nem gondoltam, hogy a végén valahogy úgyis megmenekül, de mégsem...), Sherry halála, Chase esete, hogy a kezét lekellett vágni, de említhetném még Gaelt is akár és persze számos momentumot amik emelték az egész sorozat színvonalát , ezt most bármelyik évadra értem 😊 Tehát ha egy rangsort kellene állítanom, akkor nálam elsõ helyen áll a második és harmadik évad, utána az ötödik majd elsõ és negyedik, de természetesen mindet nagyon szeretem, és egyben teljes az egész.
Az biztos, hogy egy nem mindennapi sorozatról van szó, amit tényleg mindenkinek látnia kell. Kiváncsian várom a hatodik évadot 😊
Neki aztán keresztbe tehtnének a multja miatt a jóakarói...
"Palmer's brother?"
"Yes! D.B. Woodside, aka Wayne Palmer! Pretty good, right?"
tnap kezdtem az 5. évadot (Gyûrák Ura Edition <#taps>#taps> )
Aki látta õket tudja miért adtam az alcímeket 😄 <#taps>#taps>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Szerintem megéri a sorozat azt a pénzt. Nekem már csak az 5. évad hiányzik a gyûjteménybõl eredetiben...de azt még nem lehet kapni sem 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sajna T-Online, kezdõcsomag-om van, így a letöltés nem nagyon jöhet szóbajöhet nálam szóba, max a nagy számlák..(3gb max) Ráadásul ha nem bírok magammal és letöltök egy részt, akkor azzal megint csak kínzom magam..
Ezért kérdezem, hogy valamennyi pénz ellenében, kitudná valamelyikõtõk kitudná írni nekem ezeket az évadokat ? Elõre is kösz..
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Egyébként nekem a 4. tetszett a legjobban! Mozgalmas és tényleg terrorista-elhárításról szól.
Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!
Code Six! Everybody out! Go! Go! Huhh szinte a hideg futkosott a hátamon 😄 Szegény Edgar 😞
Na akkor jöjjön a következõ rész 😊