5854
-
#1685 hát ez így nagyon fantasztikus lesz -
#1684 rá 1 hétre... -
#1683 és mikor jön a hatodik ? :S -
#1682 hát azt meghiszem...bár nem tom hogy birtam volna ki, a köcsög befejezés miatt (pardon a stílusért, de tényleg az volt) -
#1681 Nah, ha fél év szüneted van, úgy mint nekem, mégnagyob lett volna az élmény :)) -
#1680 Nah eddig ez a első két rész igazán bejött, bár újdonságot nem hozott (újra terrotámadás, újra Jack Bauer save the whole L.A.) de a hangulata valahogy megfogott.. Remélem a többi rész is ilyen lesz ! -
#1679 jaja, tegnap max 3 óra szünetem volt, ami alatt lejött az első rész.. -
Adler #1678 én kávé helyett megnéztem 2 részt, általában bejött. -
#1677 neked az ötödik és hatodik évad között mennyi szüneted volt?Rögtön ötödik után nézted a hatodikat? -
#1676 Nah gyorsan meg is néztem az első részt.. abban már most biztos vagyok, hogy elosztva, naponta 1 rész-ként fogom végig lesni ezt az évadot, mert az ötödik évad egymás után 8 rész után, nagyon ellaposodott, nulla hangulat, nulla feszültség volt bennem..így viszont meg lesz miért sietnem a suliból, haza menet :D -
ewett #1675 A Cool tv adja szinkronosan, most tartanak a 2. évadnál. -
peter31 #1674 Mi a baj? -
#1673 Nah most végeztem az ötödik évaddal... Szenyó forgatókönyv írók persze jól eltalálták az utolsó rész végét, hogy ne lehessen szünetelni a sorival...:S -
tosatt #1672 KÖszi. És nem tudod hogy szinkronosan hol adják. Most fejeztem be az első évadját. 24 4eve'! -
Szolnokboy #1671 -
peter31 #1670 ja, hogy ez kinnt is a tv-ben megy még??? -
ewett #1669 A FOX adja őket és a 6. évad 5. része jön 22-én.
www.fox.com -
peter31 #1668 Mikor jön már a 6. évad többi része??? -
tosatt #1667 Nem tudjátok hogy melyiken adják mikor és melyik résztől? -
ewett #1666 Igazatok volt, 22-én hétfőn jön az 5. rész, 20-tól a prison break, 21-től 24! :)
Viva Las Vegas!!! :)) -
Szolnokboy #1665 jaa akkor ok, az MMben néztem én is, azt hittem összefüggésben van az xpressz-el -
#1664 Az xpress.hu-n nem is volt annyi! Media Marktban nezd meg esetleg, ott 4990 huf / evad, az elso 4 persze, gondolom, az uj nem lesz annyi ott sem. -
Szolnokboy #1663 Már nem 5000 ft/ évad ??? Most akartam megvenni az első 2-t... -
#1662 http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5846 -
#1661 Igen a negyedik rész vége nagyon ütős volt, remek befejezés :) Különben annyira tudtam, hogy vmi ilyen megdöbbentő dologgal zárják le a részt, hogy lehessen izgulni a következő részig :D Persze azt nem sejtettem, hogy épp ezek lesznek :) -
#1660 Lesz bizony :)) -
#1659 Hájz :)
Nekem végig nagyon tetszett, egy percig sem aludtam be és ha hiszitek ha nem, nem voltam elfogult az első négy rész kapcsán. Nagyon lekötöttek a mellékszálak is.Sokkal nagyobb élményt nyújt, ha mondjuk kétnaponta nézel meg egy részt, és nem egyszerre mind a négyet (jó, tudom, ezt marha nehéz betartani de nekem sikerült egy hétre húznom 4 részt :D) .Legalábbis nekem sokkal nagyobbat nyújtott így a 6.évad. Tény, hogy a negyedik rész után mégjobban beindulnak a dolgok. És így van: Így kell folytatni!
|-dienesoft-| -
#1658 Hájez!
Nos, megnéztem az első 4 részt a 6. évadból.
Meg kell mondjam, hogy az első 3 rész sztem vérgyenge volt, az izgalommal elég csínján bántak, a 3. rész végefelé majdnem bealudtam. Egyszerűen kurvára nem kötöttek le a mellékszálak, a csóró hülye sérült/túszejtő arab és a család, illetve szegény elnökhuga szandra és a férjecskéje. Jack is túl hamar jött rendbe (lényegében 2 év vallatás és némaság után, 1 óra alatt rehabilitálta magát, ugyammá), és nem izgultam magam szarrá, hogy vajh mit akar igazából Fayed.
Szerencsére a 4. rész -mint az gondolom sokaknál- helyrebillentette a dolgokat, a végén csak néztem jó nagyot, és innentől már rendbe van minden. Remélem így folytatják, ahogy a 4. rész belendült. :) -
Alien1024 #1657 hy al elsőévadon tulvagyok töltöm a 2odik évadot de nagyon lasu nem tutok valmi gyors warezt torrent et ahol fent van a 2 odik 3 adik 4edik 5ötik évad és gyorsan tudom szedni? -
#1656 tény -
#1655 Lehet, de ez mit sem változtat azon, hogy a 6.évad így is nagyon állat! :) -
#1654 Szerintem is. Egyetértek veled.
Azt, hogy Curtissel gond lesz már 2 rész óta lehetett érezni.
5 évad eleje sokkal jobb volt szvsz. Amit most látunk, már legalább egyszer láttuk valamelyik évadban... -
Szolnokboy #1653 ez így van :) -
#1652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtudom rajtad kívül ki számított arra, hoyg le kell lőnie Jacknek Curtist... -
#1651 Hát én rohadtul nem számítottam arra, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felrobban az atombomba, és hogy Curtist tényleg lelövi Jack -
#1650 akkor csak en nem szalltam ugy el a 6. szezontol? sztem azert az 5os ilyen szempontbol nagyobbat utott az 1. 2-3 reszevel, mint ez a szezon ezzel a 4 resszel
eleg sok varhato dolog tortent na -
#1649 Neked ez a véleményed, nekem meg az. Ettől vagyunk különbözőek. -
Szolnokboy #1648 "Jó, most nem kell rögtön elkezdeni egymás faszát szopni" - Pulp fiction
Szóval csak arra akarok rávilágítani, hogy én is szeretem Kiefer-t, de sajnos néha erősen kirajzolódnak a színészi képességeinek határai kedvenc sorozat ide vagy oda. No offense, de sajnos így van.
Úgy vélem, egy hasonló érzelmet kinyilvánítani minden magát színésznek tituláló embernek alapkövetelmény...
-
#1647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van még 4 bomba :).Szal Jacknek lesz még dolga bőven :) -
gergi42 #1646 Itt van hozzá egy
http://www.torrentspy.com/torrent/1014390/24_s06e05_preview_dvdrip_millaza