5854
-
Kabirbadi #1727 Figyi!
Mondom mi lesz a következő részekben.
Legnagyobb ász, DONALD SUTHERLAND!!! játsza Jack apját! Nagyon ott van az öreg.
Ha figyeltetek Grey elmondja, hogy ő játszotta ki Jack-et a kínaiaknak. Ezt a vallatás közben lélektani ráhatásként elmondták Jack-nek a ferdeszeműek, ezért ütötte le Grey-t. Szerintem. -
#1726 de látok, meg is néztem, csak a fejem robban szét mingyá' xD -
#1725 és lázasan nem látsz? :D -
#1724 Én most töltöttem le az ötödik részt, de nem tudom emgnézni mert lázas vagyok... -
#1723 Úristen, ez nagyon durva! -
#1722 Ja, és még vmi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért kellett Curtist megölni? Azzal a sérüléssel súlyos sebesülésként elküldhették volna kórházba vagy vmi, Jack tud úgy célozni, hogy csak bizonyos fokú sérülést szerezzen az áldozat -
#1721 lehet, hogy látta az előző szériát a tv-ben :))))))) -
#1720 6x05 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos van valami, most a testvérét csak ÚGY nem csapja pofán, szerintem sejt valamit, vagy esetleg már tud is valamit -
#1719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hat ha csak annyi, hogy megint van 1 tokeletes megerzese, akkor gecigagyin van megoldva... remeljuk van normalis magyarazat ra, hogy miert akarja ennyire kifaggatni -
Adler #1718 sok esemény nem volt, csak érdekes fordulatot vettek az események
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack nem szarozott, kávé helyett álba vágta a régen látott tesóját.....nem értem, hova akar kilyukadni, talán sejt valamit az előző szériából?
-
#1717 Én az előző évadban mondtam, hogy ő a főgenyó...legalábbis ott őt állították be annak. -
evenor #1716 Ezt láttátok már?
24 comics
Greenpeace:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az előző évadban ő volt a támadások egyik szervezője, csak akkor még a nevét sem tudtuk. :) -
#1715 biztos, hogy nem ő a főgenyó
szvsz csak 1 egy utolsó senki
lesz ez még sokkal-sokkal dúrvább is
:D -
#1714 palmer családba mindig kell egy idióta női szereplő, nagyon úgy néz ki. az exelnök felesége, sem volt piskóta. ujjongtam amikor meghalt.
jack egy állat. -
#1713 Ja, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtom, hogy a 4 atom, meg Fayed meddig fog kitartani, de ha nem az évad végéig, amiben nagy valószinüséggel biztos vagyok, akkor Jack meg a tesója közti konfliktus lesz a fő téma. Sandra Palmerből meg már kurvára elegem van, vki üsse le azt a hülye picsát könyörgöm -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon kemény volt ez a rész, és eddig ez az évad nagyon üt, hogy az 5. évad főgenyója Jack testvére. -
#1711 van pb -
#1710 6x05 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fuu jo rész volt nagyon, az durva volt mikor Jack a tesoját pofánverte :D:D lepadlozott a Gray -
szpetike #1709 Köszi! -
#1708 "wend1g0: 24 S06E05 magyar ferdítést most küldtem el, váljék egészségetekre." tyűhaaa, várjuk ám:) -
#1707 Bizony, én is ígí vagyok ám vele, hátha lesz PB is :) -
#1706 Ok jajj de jó, lesz mit nézni este! Köszönjük szépen! -
#1705 jujj, de jó :)
Akkor ma 24 és pb estét tartok (pb felirat is remélem kész lesz ma) -
#1704 7 fele lesz kész a felirat!
A hosszupuskán megtaláljátok majd! -
#1703 Nagyon király, remélem TALÁN délután fele meglep minket Wendigo barátunk:P..nem biztos, sőt valszínű nem, de hátha :) -
#1702 Még olyat is látok, hogy: 24.S06E05.HR.HDTV.XviD-CTU a minőség megszálottainak :)) -
Hoz_Hun #1701 Tényleg. Én tévedtem már van torrent is. -
peter31 #1700 Én is a feliratra várok... -
Szolnokboy #1699 nem fake -
Hoz_Hun #1698 Hát én a torrentek között még nem látom, úgy hogy szerintem fake. -
#1696 a francba pedig azt hittem hogy ma már nézhetem :( -
#1695 Nekem szerencsére nem kell várnom a feliratra :D
-
#1694 bizonbizon! :) Remélem azért lesz felirat holnap.Mert anélkül nem igazán értem :) -
#1693 Ha jól tudom, akkor ma folyt köv...azaz nekünk holnap :D
Már alig várom :D
-
#1692 Igen, ismerős az ómájgád :D Mi is ezért voltunk készek a 4.rész után ::D -
#1690 -
ewett #1689 Ne reménykedjetek, a 20 rész az 20 hét.. Júniusig vagy meddig fog elhúzódni. Ajvé... -
#1688 már énis gondoltam rá, gyorsan lemenne a 6.évad!:DD -
#1687 már énis gondoltam rá, gyorsan lemenne a 6.évad!:DD -
#1686 kikéne adniuk minden héten egy 4 részes promót..