24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
*ram

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
ne.
ne.
es ne.
nem akarod elbaszni azt a 3 napodat :]
hallgass mar

most azon vívódok magamba, h megnézzem-e most az 5x01-et...holnaptól nem leszek itthon 3 napig, ha megnézem, vajon kibírom-e?<#vigyor2>

j0nNyKa
nekem az 5. igazan nem tetszett
3 volt a fasza, meg a 4

InfectedMann
5. epizód 12. részénél tartok és eddig csak ennyit tudok mondani->
ANYÁD <#wow1><#wow1><#wow1>
...Meglepetések sorozata...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

nekem a közepe nem jött be

Fido4life
a 3 az utolsó számodra ? Pedig azt istenítik sokan (az 5 mellet)

eddigi sorrendem: 4,1,2,3... kíváncsi leszek 5.-re, nagyon istenítitek itt a fórumon, kíváncsi vok, hogy lehet felülmúlni a 4.-et, mert lehetetlennek tartom<#beka2>

Fido4life
Akkor jó, azt hittem mindenki szerint szar..

Most fejeztem be 4. évadot......

egyszerûen nem tom szavakba önteni... lehetetlen túlszárnyalni... kihagyhatatlan...felülmúlhatatlan...ez...ez.....inkább nem is írok semmit. A készítõknek a legnagyobb tiszteletemet fejezem ki....<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Munch
Oszt? 😄

Magoo
Mondom még akkor is van nyírás...könyörgön járj utána. nem mondom hogy teljesen nem látszódik, de kevésbé.
bakker...VFX artist voltam! Ennyit még tudok.

Munch
Max akkor nem látod, ha coolon nézed 4:3 Pan-Scanben.
Amcsiban is 16:9-ben adták, tehát ezt látta mindenki.

Magoo
A szinkronra vissza: Én is olyan ember vagyok aki szinte mindent eredetiben néz. De a 24-nek kimondottan eltalálták a szinkronokat, és szinte kivétel nélkül csak "nagy" és tehetséges színészeket szerzõdtettek le. Pl ritka hogy Kálid Artúrt csak 2-3 rész erejéig hívják be egy mellékszereplõ zsaru hangjának. 😊
De amúgy tényleg jobb Jack igazi hangja. Bevallom én csak a 2. évadnál járok. Napi 1 epizód hogy egészséges maradjak 😄DD aztán lassan elérek majd az 5. évadig 😄
Na de akkoris. Elsõ évadot csak szinkronnal néztem...és nem fájt 😄
Ja és a jelenet tényleg benne van a filmben (Amikor a csávó ott van a kamerával). Azért hagyták benne, mert a tv-ben nem látszódik! A tv sokat lecsíp a képbõl. Ezt a progin amin összevágták a dolgot, be lehet állítani hogy látszódjon. És ez olyan sávban volt amit csak computeren lehet látni....na meg DVD-n. 😊 Tv-ben ezt nem láthatod 😊
Egyébként ilyen a Lost-ban is volt. Csak ott nem kamera maradt bent, hanem egy csávó keze ami egy lovat tartott. 😄

24 RULZ 😉

Én tuti megvárom. Letöltöm részenként, de csak egybe fogom megnézni. Ha várok 6 hónapot akkor kibírok mégannyit. Nem fogom magamat hetente szopatni! Legalább így lesz hozzá feliratom is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

asysoft
Inkább nézem hetente😊

/*WTF?!*/

j0nNyKa
100bol szted hany ember fogja megvarni, hogy lemenjen a full szezon ? 😄

várj májusig

asysoft
Megnéztem az utolsó részt is, eszméletlen😊 Furcsa lesz januártól hetente nézni, s nem egyben, amíg bírom...

/*WTF?!*/

nud
nem lehet minden tökéletes :-)
még így is a legjobb sorozatok 1-ike.

j0nNyKa
egyebkent az ilyen hibakat miert hagyjak benne a filmekbe?
azert, mert nem veszik eszre a keszitok, vagy mert
azt gondoljak, hogy nem veszik eszre a nezok ?

nud
na ugye<#eplus2><#eplus2>

NeoMaN
dede, elsõ évad

nud
elsõ évad,8. rész 13.perc környékén,mikor a csaj talál 1házat,és onnét telefonál a központba.

dienesoft
nemtudom, az biztos, hogy eza jelent a filmbe nicns benne 😊

nud
ja nekem is jobban bejön eredeti hanggal

NeoMaN
Nem lehet Keifert szinkronizálni...

Aki megnézett már pár részt eredeti hanggal, az tudja mitõl beszélek.

nud

nud
Hát ez+ a jobb sarokba mit csinál a kamerával?<#wow1><#wow1>
s1x08.07.00.am-08.00.am.HUNdub13-22

a 24 szinkronját általában mindenki dícséri, persze az is igaz, hogy elõtte nagyon kevesen látták angolul. (ilyenkor mindig vicces lenne, ha a szinkronsz*rozók leírnák, hogy szerintük mi a jó sorozatszinkron és akkor a többiek jót röhögnének, hogy pont olyat hoz fel példának, ami sokak szerint ugyanolyan sz*r. ízlések éf pofonok.)
dienesoft
Sztem nagyon jól sikerült a sztinkron, én végfig tudom úgy nézni, báár azért néha bátnja a fülemet, hogy nem az eredeti a hang

Munch
Én untam a filmet szinkronnal. Nem bírnám nézni magyarul. :/

Magoo
Sztem Jack-nek is tökéletes volt Selmeczi Roland! 😊

NeoMaN
Nincs szinkron, csak az elsõ évadot adta le a TV szinkronnal...
A DVD feliratosan jelent meg.

Egyébként pont hogy iszonyatszar a magyar szinkron, egyedül Palmer hangja volt jó.

Macccy
Kérek szépen privát üzenetben egy torrent lehetõséget, vagy valami forrást ahonnan letudom szedni az elsõ évad utáni részeket lehetõleg magyar szinkronnal. Az elsõ évadot úgy néztem és nagyon tetszett a szinkron minõsége, csak ezért ragaszkodnék hozzá ...

Amúgy meg megõrültem annyira jó ez a sorozat!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

dienesoft
uuuh, ez a válasz az alattam levõ kérdésre, bocsesz...

dienesoft
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És honnét tudod hogy PONT ott nem volt egy kikötõ? 😛P

Ez olyan volt mint az uccsó rész vége hogy 6:58kor leütik Jacket, 6:59:55kor meg már kinn van az óceán kellõs közepén 😛

j0nNyKa
egyetertek :[

dienesoft
igencsak jó kis vidik 😊

Fido4life
<#nevetes1><#eljen>

Alien
Itt pedig egy klassz kis összefoglaló video az ötödik évadról. Csak az nézze meg aki már látta az ötödik szezont!

Itt pedig az elõzetes van ami a szezonzárás elõtt volt, vagyis az ötödik szezon utolsó két részének a beharangozója. Ezt is vagy azok nézzék meg akik már látták az ötödik évadot vagy azok akik épp az utolsó két részt nem látták még, mert abból nem lõ le semmit 😊

Alien

4x20-hoz:

OMFG!!! ÁÁÁÁÁ! Ezek állatok! Brutális elmebetegek! Hogy játszanak már az ember érzelmeivel! Sohasem gondoltam volna, hogy képesek ilyenre. Ide még jön 4 sor káromkodás....respect a készítõknek

<#eljen>

Alien
Most 12 Emmy díjra jelölték az ötödik szezont, ezzel a Fox legtöbb jelölést kapott mûsora idén.

Outstanding Drama Series
Outstanding Lead Actor in a Drama Series (Kiefer Sutherland)
Outstanding Supporting Actor in a Drama Series (Gregory Itzin)
Outstanding Supporting Actress in a Drama Series (Jean Smart)
Outstanding Cinematography for a Single-Camera Serie-"9:00PM-10:00PM"
Outstanding Directing for a Drama Series-"7:00AM-8:00AM"
Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series-"7:00AM-8:00AM"
Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series-"9:00AM-10:00AM"
Outstanding Music Composition for a Series (Dramatic Underscore)-"6:00AM-7:00AM"
Outstanding Sound Editing for a Series-"9:00PM-10:00PM"
Outstanding Single-Camera Sound Mixing for a Series-"7:00AM-8:00AM"
Outstanding Stunt Coordination-"9:00AM-10:00AM"

Alien
Jaja 😞

Season 6 returns to Monday nights
January 2007

Talán az évadnyitó lesz dupla rész, utána heti egy. Fura lesz úgy nézni, egyszerre sokkal jobb 😊 Persze meglehetne várni amig lemegy kinn a hatodik évad és egyben letölteni, de szerintem ez nem fog menni nekem úgyhogy marad majd a heti adag 😊)

j0nNyKa
tenyleg? na, az gaz :[
gondolom akkor is heti 1 resz lesz...

Bandee1987
jó, igaz 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szvsz Emmy jár a sorozatoknak, filmek kapnak Oscart, azt meg kapott, ezt az évadot 8ra jelölték 4-et kapott... Sõt a 4-bõl két díjat kifejezetten a s02e15-ért kapott...