24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
borítékolható még 3 fõbb szereplõ halála
fotográfik kolomp edisön :D
Én meg örülök, hogy megtörtént.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
bár belegondolva az 6. évad óta azt csináltam
azért mert történt végre valami a 20. rész környékén 😄
kezdi elnyerni a legjobb évad címet vagy azért még annyira nemjó?
áhhh :/ nagyon komoly a sori
És innentõl mind az lesz. Kurva jó színészeket szedtek össze erre az évadra, és most tökéletesen ki is ütközik, lévén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát itt van Logan! Vajon mit fogunk megtudni avval kapcsolatban, hogy miféle maradandó károsodást szenvedett a nyakonszúrástól? Ahogy láttam, elég furán tartja a fejét. És ha személyi titkára van, az akár azt is jelentheti, hogy agykárosodást szenvedett. Azt meg táncsak megtudjuk, hogy az exnejével mi lett, és gondolom, hamarosan jön Pierce is.
Ha valakit érdekelne: Interjú, a 17ik rész nagy OMGjérõl.
Szeretem a cicákat
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nemsemmi<#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
HÁLA istennek <#eplus2>#eplus2>!
Pusztuljon mindenki, csak Jack a lényeg. Bár sanszos hogy õ is bedõl a végére...
Szeretem a cicákat
Hát ez nekem nem tetszett...mindig is bírtam a 24-ben hogy csak abban lehetett az ember biztos hogy Jack nem hal meg, a többi szereplõ tökmindegy mióta van benn akármikor kiírhatják, de ez akkor sem tetszett....végre basszus Jacknek lehetett egy fasza órája és dugtak egy jót meg összejöttek erre megint meghal a nõje...ráadásul bírtam Reneet, már csak azért is mert nagyon jó nõ 😄...na mindegy, ez a sorozat sosem a happy endekrõl szólt végülis.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
😄
sõt még az elnöknõ tanácsadója is belefér 😛
Amúgy ha már oroszok, az idösebb Bazajevnek (Jürgen Prochnov) biztos lesz még szerepe, nem hiába hagyták életben.
Loganra vagyok kíváncsi, hogy miként jön a képbe, meg elvileg valamikor megjelenik Aaron Pierce is.
Viszont azt nem tudom hogy most mi marad megoldandó ügynek...gondolom elkapni a gyilkosokat..de azért az nem olyan nagy dolog. Szerintem a készítõk még itt a befejezésnél készülnek valami nagy durranásra, fõleg hogy ez az utolsó évad. Meg arra vagyok kíváncsi hogy csak úgy vége lesz-e azzal hogy megoldották a krízist, vagy lesz-e utalás arra hogy most Jackkel mi van meg pl Cole stb...engem érdekelne az is.
Azért azt meg kell hagyni, most végre eltértek a megszokott dolgoktól és nem ismételte magát a sorozat <#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Szeretem a cicákat
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
😄