24 avagy Jack, aludd ki magad (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
https://www.youtube.com/watch?v=ZnJlwrRL8nc
es nagyon valoszinu hogy nem is Kate lesz a foszereplo hanem valami uj arc.
hir
Ps4 id: adamraw
Egy kiváló sorozat volt, egy ember életének drámájáról. Egy olyan emberéről, aki jó ügyek érdekében néha egész durva dolgokat követett el.
De mégsem lehetek elégedett. Kellett volna annyi vér a készítők pucájába, hogy valami katartikus önfeláldozó halált adjanak neki végszóként. De nem merték, inkább a nézőre bízták a további sorsát. Ha ez a sorozat nem USA-beli, hanem európai készítők műve lett volna (vagy legalább az utolsó 2-3 évad), biztosra veszem, hogy ez megtörtént volna.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2014.12.26. 14:42:39
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
De akár így is hagyhatnák, és mindenki azt gondol, amit akar a további történéseket illetõen.
Egy megoldás létezik (szerintem) a sorozat lezárására ha Jack meghal, kérdés, hogy ezt valaha megmerik -e lépni ...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A végén azért vártam volna egy csavart ,hogy még
Kurvára szükség van egy következõ évadra vagy filmre mert így nem lehet lezárni ezt a sorozatot ! Így nem.....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az igazság az ,hogy ennél sokkal gyengébb évadra számtottam. a várakozásokat felülmúlta a sorozat. Jack visszatért !!! Remélem lesz következõ évad, szükség van rá b*****a meg. Az egyik legjobb sorozat amit valaha láttam..
A durva,hogy a 9.résznél azt hinnéd,hogy vége a sorozatnak aztán a 10.rész végén kb. lövésem sincs hogy mi lesz a vége és ez kurva jó. Várom a feliratot aztán egy duplaepizódos finalét nyomatok.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Next PC upgrade: 2022
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
nem tudom volt mar-e ez itt de ezen mindig mosolygok egy jot
<#idiota>#idiota>
Ps4 id: adamraw
Nem hinném,hogy nyugalmasan pecázgatva akarna élni vidéken...
Next PC upgrade: 2022