Szekeres Viktor

Nem lesz több 24?

Kiefer Sutherland szerint ő már többet nem lesz Jack Bauer.

Nemrég még arról olvashattunk, hogy a 24 című sorozat készítői ismét felmelegíthették a mozifilmmel kapcsolatos terveiket, hiszen új forgatókönyvön kezdtek el dolgozni, azonban az angol Telegraphnak azt nyilatkozta, hogy szerinte többször már nem lesz Jack Bauer, ami értelemszerűen azt jelenti, hogy sem új 24-évad, sem film nem készül már. Persze a színész az újságíró visszakérdezésére elismert, hogy a széria 8. szezonját követően is arról beszélt, hogy leszámol az akcióhős karakterével, de végül idén elkészült a kvázi kilencedik évadként is felfogható 24: Élj egy új napért.

A 24: Élj egy új napért premierjét követően egyébként több pletyka is napvilágot látott. Az egyik egy új sorozatévadról szólt, mely a tavaszi 12 rész viszonylagos sikerének folyománya lett volna, a hírek szerint a készítők és a Fox csatorna tárgyaltak is erről. A másik pedig egy spinoffal volt kapcsolatos, mely szerint az új 24-sorozat főszereplője nem Kiefer Sutherland lenne, hanem Yvonne Strahovski, aki az Élj egy új napért!-ban Kate Walker volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dzsagon #3
    más meg ne legyen akkor
  • Ender Wiggin #2
    én már az sem értem, hogy ezt a bulldogarcú tehetségtelen nullát miért nyomják, nem hogy színészkedni nem tud, de amerikai angolt imitálni sem. pedig ha már itt megáll a tudomány, akkor jobban járna, ha maradna a Comic-Conos fellépéseknél, ahol a Sarah Walkerként még el tud haknizni pár évig...
  • bmw #1
    Kiefer Sutherland nelkul bekaphatja a nyomorek fox....