906
World Championship Snooker 2004
-
#262 hány frame-s a meccs? -
#261 ezt nem vágom, mert még igazi "nagyágyúval" nem nyomtam -
donpedro #260 Már nem megy, most váltottak négyesbob-ra, majd egy óra múlva folytatják a közvetítést.
Egyébként sem maradtál le semmiről, még csak 2-0 van Hendry-nek. -
#259 sajnos most nem tom megnézni, mert meccset nézek a sport1-en (ill. az megy a háttérben) -
donpedro #258 Most megy a döntő élőben a TV-ben. Hendry nagyon bekezdett. -
donpedro #257 Szerintem egy picit elrontották a legjobb játékosokat. Ugyanis egyáltalán nem hibáznak, mindent beütnek, tökéletes snookereket csinálnak, stb. Ronnie O'Sullivan ellen játszottam, és direkt azért visszatöltöttem, hogy lássam, másodszor is meg tudja csinálni ugyanazt.
Mind a 6!! frame-t 120-130 körüli break-kel nyerte, ami marhaság, szerintem ilyen IRL szökőévente van. -
#256 és már bent vagyok az elődöntőben az English Open-en, úgy hogy a negyeddöntőben 3-0-ra nyertem -
#255 na, most meg egy 81-es brake volt, de lehetett volna sokkal több is, mert még volt 2 piros, csak sajna elhibáztam az 1iket -
#254 51-0-ra vezetett a gép, és úgy nyomtam le egy 75-ös brake-t, hogy mindent letakarítottam az asztalról, nem hibáztam 1et sem, büszke vagyok magamra :) -
#253 na, csóró gép elqrta a feketét, így én nyertem (na azért) -
#252 vazze, tiszta ideg vahyok, az 1ik kupában a nyolcaddöntőben vagyok, vezetek 11 ponttal, és már csak a rózsasznű és a fekete van fent az asztalon, megütöm a pink-et, erre a luknál ahogy szokott a két fal közt megakad, és megáll a lyuk előtt, a buzi gép, már megint ilyen "mákkal" fog nyerni -
#251 úgy legyen -
donpedro #250 Jó éjt neked is, majd legközelebb én ücsörgök tétlenül. -
#249 nem gáz, ez egy ilyen játék :) -
#248 jaja, thx a meccset, bár a döntő kicsit gát volt az én szempontomból, csak ültem a gép előtt, mint egy barom, arra várva mikor hibázol :) na mind1, jót játszottunk, jó 8 -
donpedro #247 Kár, hogy a végén nem jött össze a century, de azért a 97-es break-em így is rekord.
Ja, és bocs, hogy a vége kicsit unalmas lett neked. -
donpedro #246 Bocs, későn vettem észre a kérdést. Asszem mára elég lesz ennyi. Kösz a meccset, kemény ellenfél voltál. -
#245 szép volt, játszunk még, vagy inkább legyen szunya? -
donpedro #244 Jöhetsz -
#243 naná :) -
#242 döntő? -
donpedro #241 Gondolom, mehet a döntő -
donpedro #240 IP ugyanaz, jöhetsz. -
#239 -
#238 jó volt, visszavágó? -
donpedro #237 Visszavago? -
donpedro #236 Na, gyere már! -
#235 ok, jövök, nyomjukkkkk -
donpedro #234 Na, jöhetsz, az IP-m a #209-ben van. Előtte szólj, hogy indíthatom-e. -
donpedro #233 Ronnie szerintem 8-4 után már feladta. -
#232 Hendry meccsre gondoltam -
donpedro #231 Hendry nyert 9-4-re, mi 16-6-nál szétszakadtunk -
donpedro #230 Hendry-é, vagy a miénk? -
donpedro #229 Nem akarok kicseszni vele sem. -
#228 1ébként mennyi lett a meccs vége? -
#227 rendben -
donpedro #226 Ha Ruffi nem jelentkezik még 5 percig, akkor játszhatunk. -
#225 jössz játszani? lehet, hogy lelépett Ruffi, vagy nem tudom -
donpedro #224 Na, most nekem is kilépett. -
#223 na visszajöttem