906
World Championship Snooker 2004
-
#303 Zaki, én most vagyok, felőlem mehet.Bár nem vagyok egy nagy játékos.
-
#302 jön vki multizni? -
donpedro #301 Ezzel egy picit én is bajban vagyok, mert néha sikerül néha nem. Igazából én sem tudom, hogy mi a titka, de próbálgasd, egy idő után nekem is összejött.
Én a 15-ösnél akadtam el, az piszok nehéz. -
#300 300
-
#299 Valki nyomja a trick shots-ot? Mert nekem az nem sikerül, ahhol vissza kell jönnie a gojónak. Hiába ütöm meg legalul a golyót, nem pörög vissza, pedig IRL úgy kéne mennie? Vagy én tudom rosszul?
-
#298 vazze, tiszta ideg vagyok, ugye eljutottam az elődöntőig, ott kikaptam, és utána elmentettem és kiléptem. erre most visszatöltöm, és csak az 1. fordulóból van elmentésem... pedig elmentettem tuti, emléxqm rá... hát ezt jól becumiztam az biztos :( -
donpedro #297 Sajnos a döntőt elbuktam 4-2-re, de Így is elégedett vagyok, mert tudtam nyerni 2 frame-t, O'Sullivan ellen, amire nem nagyon számítottam. 3-2 után óriási esélyem volt az egyenlítésre, mivel kapásból úgy sikerült nyitnom, hogy snooker lett belőle, és Ronnie csak úgy tudott kijönni, hogy azonnal lehetőségem nyílt egy hosszabb break-re.
Sajnos 46-nál elnéztem egy picit az erőt, és bár tettem egy kétségbeesett kisérletet, hogy a rózsaszínt messziről bepaszírozzam középre, de nem fért el, beleakadt az egyik piros golyóba, és onnan a Rocket már nem tudott hibázni. Kár érte.
Viszont a második helyemmel is szépen kaszáltam, és egyből a 35. helyre kúsztam előre a világranglistán. Asszem még egy kis gyakorlással nem lehetetlen megcsípni a legjobbakat sem, bár továbbra is fenntartom, hogy a valósághoz képest túl jól játszanak. Alig-alig fordul elő 100-nál kisebb break, márpedig ha valaki látta tegnap a Travis Perkins Cup döntőjét, az tapasztalhatta, hogy a legjobbak is elég sokszor rontanak. (Asszem a 18 frame-ből 5 vagy 6 zárult century-vel.) -
donpedro #296 Ezt magadnak mondtad? -
donpedro #294 Na gyerekek, lehet kapaszkodni, megvan az első century!!!
Az új break-rekord: 111!!!
(Többek között ennek is köszönhetően, Nigel Bond legyőzésével, bent vagyok a Royal Welsh döntőjében, most jön O'Sullivan, aki ellen már nem lehet hibázni.) -
#293 ok nem gáz -
donpedro #292 Bocs, most nem jó. Majd holnap. -
#291 multi? -
#290 én csak azután kapcsoltam oda a tv-t, miután szóltál, de nagyon jó volt a vége, Hendry-t én is sajnáltam egy kicsit, de hát majd legközelebb -
donpedro #289 Én is szeretnék már egy tornát nyerni, megyek is vissza, bár még csak a negyeddöntőnél járok. -
donpedro #288 Szegény Hendry, majdnem vigasztalódott egy 147-el, megvolt a 15 piros, 15 fekete, de utána elszúrta a sárgát.
Azért nem bánom, hogy Stevens nyert, már nagyon itt volt az ideje, hogy nyerjen egy színvonalas tornát, ez neki az első győzelme, a számtalan elvesztett döntője után. -
#287 lehet, hogy eldőlt a döntő? -
#286 bakker, hogy odaterelte a felső piroshoz a fehéret -
#285 vazze, eddig 96-os brake, kíváncsi vagyok hol áll + Hendry -
#284 most kapcsolom oda -
donpedro #283 Nézi valaki a döntőt? Nagyon izgalmasan alakul. Úgy néz ki, hogy Hendry a 4-0-ás rajtja ellenére kikap Stevens-től. -
donpedro #282 Már írtam a hivatalos fórumon is, hogy szerintem irreálisan jól játszanak a ranglistavezetők, de egyelőre senki nem válaszolt.
Persze kis szerencsével így is el lehet csípni ellenük egy-egy frame-et, de a meccs megnyerése szerintem lehetetlen, és ez még csak a legkönnyebb fokozat. -
#281 hát ja :( -
#280 Engem most vertek el, egy 131-es brake-el, aztán egy 118-as breakkel.
Lökni sem tudtam szinte. Kicsit nehéz a játék, egyet rontasz, és onnan szarrá vertek.
-
#279 az jó, addig úgyis nyomom a cm-mel -
donpedro #278 A Felpörgetve című filmet megnézem, utána még eszek, meg ilyesmi, szóval kb. éjféltájt tudnék játszani. -
#277 multizunk majd este? -
#276 lol, hát remélem, hogy nem fog ez bekövetkezni :( -
donpedro #275 Hoppá, most olvasok valamit, ami kicsit idegessé tett. A játékban olyan másolásvédelem van, ami elsőre semmilyen hibát nem produkál, minden tökéletesen működik a másolt verzióban is, ám egy idő után kikapcsolja a gravitációt a játékban.
Remélem ez nálam nem következik be, mert ha igen, akkor kénytelen leszek ezt is megvenni... :) -
donpedro #274 Elődöntőnél tovább még én se jutottam, bár nekem ott O'Sullivan jött. -
#273 picsába, elbuktam az elődőntőt 3-2-re az English Openen... most meg játszok egy frame-t 1 csávóval, 10.000 font a tét -
donpedro #272 Megnéztem a codemasters fórumot, nem túl nagy az aktivitás, de már szerveznek valami ligát. Viszont olvastam, hogy az egyik csávó csinált egy 109-es break-et, ezt most meg kell döntenem. -
donpedro #271 7, ha jól emlékszem. -
#270 azt nem vágod, hogyha bekerülök a döbtőbe, ott hány frame-s a meccs? mert most itt a negyed, és elődöntőben 5 (szóval 3-at kell nyerni) -
donpedro #269 Na, megyek játszani, rámfér egy kis gyakorlás, ha fel akarom venni a versenyt a legjobbakkal. -
donpedro #268 Bár nem vagyok nagy fanatikus, inkább magát a focit szeretem, mint egy-egy csapatot. -
donpedro #267 Na, én meg mintegy 15 éve a Milan-ért szorítok. -
#266 inkább Juve szurkoló vagyok (sajnos tegnap otthon volt cumi) -
#265 nem, csak most azzal nyomom a cm-ben, és figyelek :) -
donpedro #264 Huh, ezt nem biztos, hogy most meg tudnám mondani. Szvsz best of 17, ahogy az elődöntő is. (Tehát 9-et kell nyerni.) -
donpedro #263 Roma drukkernek tetszik lenni?