World Championship Snooker 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, most vagyok, ha akar valaki multizni, akkor szóljon, várok kb. 10 percet, ha addig nem jelentkezik senki, akkor megyek játszani.
Zaki....nem az asztalt nem láttam...hanem a narancssárga meg kék nyilakat
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
jó kifogás volt, hogy nem látod az asztalt, egyszerûen csak beszartál tõlem, mert túl jól kezdtem 

5 perc és ott vagyok addig készülj fel😄
ALkoss egy servert és ip-t közöld velem
nekem is a pozíciónálást kéne gyakorolnmom, nem igazán megy oda a fehér golyszi, ahova szeretném
Gyakorolj szorgalmasan, én már 3-szor eljutottam legalább 70-ig. IRL nagyon rosszul ment, állandóan azzal voltam elfoglalva, hogy hol állítsam meg a fehéret, és elrontottam a lökést.
Na, most még megnézünk egy filmet a kedvesemmel, aztán - kb. 2 óra múlva - ha valaki ráér, akkor nyomhatunk egy multit.
Na, most még megnézünk egy filmet a kedvesemmel, aztán - kb. 2 óra múlva - ha valaki ráér, akkor nyomhatunk egy multit.
Na itt vagyok megvárom mig meghozzák a pizzám aztán utána nyomhatunk!!
lenyomtam egy 58-as brake-t, ez a rekordom eddig (tudom, elég szerény teljesítmény, de én büszke vagyok rá 😛)
Majd este utánanézek, most lassan megyek zuhanyozni.
Tényleg, vajon valami külföldi liga nincsen? A hivatalos fórum alapján úgy tûnik, hogy lenne elég érdeklõdõ.
Egyetértek, single-ben is nagyon jó, és van multi is. Ha kicsit jobban értenék hozzá, és lenne megfelelõ érdeklõdés, akkor szerveznék egy bajnokságot is, annyira bejön a progi.
Azért egy ilyen témájú játéknál már az is árulkodó, hogy folyamatosan fenn van a topic, éjjel-nappal.
Egyszóval: PÖPEC!!! 😊
#19-es hozzászólásban láthatsz képeket a játékról. röviden kb ennyi: grafika nagyon szép, játékosok is viszonylag jól meg vannak csinálva, közönség nagyon jó, kommentár nem túl bõbeszédû, hangulat nagyon ott van, és az irányítás nagyon egyszerû
Lenne, de most a barátnõmmel megyek IRL billiárdozni. Bocs.
Elõbb-utóbb biztos összehozzuk.
Elõbb-utóbb biztos összehozzuk.
Igen, láttam is. Laza volt. De hiába, az elõdöntõben kikapott Hendry-tõl.
ja, az gondolom hallottátok, hogy nemrég J. Higgins kétszer egymás után lenyomott egy 147-s brake-t? 😊
Vettem észre😄 de most nem tok maj este 8 után bocs😞
Én még csak single-ben nyomom, a következõ ellenfelem épp Ronnie O'Sullivan lesz, a Rocket, személyesen. Kiváncsi leszek, hogy mire megyek ellen.
Bár elõbb valszeg beiktatok egy kis IRL billiárdot. 😊
Bár elõbb valszeg beiktatok egy kis IRL billiárdot. 😊
Ip-t ird csak be nem kell a szöveg😄D
Na Driver update meg volt!
CSinálj servert!!
CSinálj servert!!
Biztonság kedvéér felrakom a legujabb egér drivert😄