World Championship Snooker 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ruffi
kösz visza olvastam de egérrel az irányt hogy tudom belöni???
csak bllel tom és azt hogy csinálom meg h a golyo aljára célzokk??

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

zaki
vazze, 65-63-ra vezettem, és elqrtam a fekete golyszit, a gép meg belõtte, így elqrtam a meccset

zaki
én benne vagyok

zaki
ok, köszi, mindjárt ki is próbálom

Sajna nincsenek túl sokan, de nem baj, majd nyomjuk egymás ellen, ha már mindenki belejött kicsit, ok?

Mindjárt megnézem, hogy a gamespyon vannak-e már játékosok.

Nyomd le az egér görgõját, és úgy mozgasd az egeret. Ezzel tudod állítani a dákó hegyét.

zaki
na ez nagyon jó lenne, ketten a gép ellen 😊

zaki
na én most játszom a gameval, sztem nagyon cool, olyan egyszerû az irányítás, mint a vasúti fütty, kommentár tényleg nem vmi bõbeszédû, grafika szép, bár az emberek úgy mozognak, mint vmi robot 😊 ja, az hol lehet beállítani, hogy a fehét golyót melyik pontjánál találjam el? mert néha jól jönne, ha pl visszapörögne a fehér golyszi, meg ilyenek

Szerintem van, ugyanis a readme két billentyûzetes control setet is tartalmaz, de én még nem próbáltam.

olvasd el a readme-t.

olyan mod van benne hogy egy gépen többen (2en... 😛) lehet egymás elen nyomni? (gyk egyszer az egyik jön, utána meg a másik, remélem kbra érthetõen fogalmaztam 😛) ??

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Alakulok, már 45 a legjobb break, amit produkáltam. Többek között ezzel Nigel Bondot is sikerült legyõzni 2-0-ra. 😊

Továbbra is azt mondom, hogy a játék szerintem marha jó, épp elég nehéz, hogy legyen kihívás, de nem is túl nehéz, így sikerélmény is van.

Asszem van, de még nem próbáltam. (úgyis túl béna lennék még)

Jah, tényleg van, Gamespy-on keresztül lehet nyomni.

hm most szedem mar kivancsi vagyok ra nagyon..
Mellesleg van benne multi?
Gondolkozz, a valóságban hogy csinálnád? Full erõ, és a fehér golyó aljára célozz.

Hogyne lehetne, egérrel tökéletesen be lehet lõni az irányt.

zaki
na, +van a game, este ki is próbálom

Ruffi
Billentyün kivül nem lehet vhogy máshogy irányitani a célzást???Mert utálom h két pont között van a jo irány de annyira pontosan nem lehet változtatni az irányt..

Baggio73
Jó kis programm, de ha gép belekezd nem lehet lelõni, vagy még nem jöttem rá hogyan kell.
Aki szereti a snookert az szerezze be a Jimmy White nemû kb. 5 éves játékot, mert baromi gyors, viszonylag jól néz ki és nagyon játszható.

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

Ruffi
Trick shot-ba ha demonstrate trick shot-ra megyek kilép...igy nem tom a wall jumpnál mit kell csinálni.Plz help

Ruffi
Na!
Nekem nagyon bejön a játék!3-tol 5.ig ezt nyomtam meg most is ezzel nyomom!Fasza

Másrészt viszont a gyengébb ellenfelek ellen már jobban megy, a 3. meccsemet 2-0-ra hoztam, így végre valami pénznyereményt már tuti kapok. (Az elõzõ gyõzelmem még a selejtezõben volt, így azért nem járt pénz, hiszen csak a fõtáblára kerülés volt a tét.)

Most viszont a ranglista 44. helyezettje következik, Nigel Bond, aki játszott már VB-döntõt is korábban. Remélem nem égek le nagyon... 😊

Hát ez jópofa. Gondoltam kiváncsiságból megnézem, hogy játszik a világelsõ a játékban, ezért belenéztem Mark Williams egyik meccsébe. Az elsõ frame-ben meg is mutatta, hogy nagyjából mire számíthatok ellene, ugyanis egy laza 147-es break-et rakott össze, ami ugye az abszolut maximum. Ebben az a poén, hogy Williams IRL még sosem csinált 147-et, 142 a legjobbja (az is még '94-bõl), pedig kétszeres világbajnok, és vezeti a világranglistát.

Basszus, nem könnyû a játék. Még csak relatíve hurka ellenfeleim voltak, de õk se hibáznak túl gyakran, és simán összedobnak egy 40-50-es break-et, ehhez képest nekem 25 volt az eddigi legjobb.
Ezzel együtt a második meccsemet már meg nyertem 2-1-re, azután, hogy az elsõt ugyanilyen arányban elbuktam.

Fõleg az erõt nehéz megítélni, másrészt meg hiába próbálok visszahúzni, nem nagyon akar összejönni.

zaki
a career az 1 nagyon jó 5let

zaki
sajnos még nem tudtam beszerezni

Jajj, elfelejtettem, hogy van Trickshot, és néhány egyéb fun game is, plusz pool-t is lehet játszani, de ami a számomra a legfontosabb, nagyon jó a career!!!

Idén is indult, csak hamar elszállt.

Egyébként úgy látom, hogy már leszedted, de azért írok egy rövid véleményt.

Szerintem a játék nagyon jól fogja meg az igazi snooker hangulatát, tehát akik szeretik a színvonalas IRL snooker-t, azoknak a játék is tetszeni fog.

A meccsek elég lassan csordogálnak, de ezzel nincs is semmi gond, hisz ez a valóságban is így van.

A játék nem könnyû, de nem is túl nehéz, mindenesetre az elsõ frame-et, amit játszottam, azt 55-45-re buktam Andy Seymour ellen. Ebbõl kiderül, hogy nemcsak a játék honlapján található 6 gentleman-t modellezték le a játékban, hanem szinte mindenki benne van, aki számít.

Az irányítás szerintem nagyon jó, kezdõknek és haladóknak is tetszeni fog.

A grafika közepes, a játékosok animációi néha elég röhejesek, az asztal viszont nem rossz. A kommentátor lehetne kicsit bõbeszédûbb, mert így sokszor nagyon sokáig csend van a játékban, viszont eddig nem mondott olyan nagy marhaságokat.

Összességében véve én, mint rajongó (mondjuk milyen sportért nem rajongok én??!! 😊), nagyon jónak találom a progit, és biztos, hogy nagyon sokat fogok vele játszani.

zaki
benyomok pár képet, hogy fokozzam 1 kicsit a topic hangulatát 😊

zaki
jaja, de asszem tavaly még indult a snooker vb-n

Mondjuk õ már IRL sem erõlteti, inkább pool-t játszik, vagy a Trickshotot nyomja.

zaki
végülis nem off, mert a témához kapcsolódik ez is

zaki
sajnos nincs 😞

- Updated Championship structure to represent the 2003 season.

Na, ez az a feature, ami annyira hiányzik sok más játékból, pl. Tiger Woods, stb.

Egyébként meggyõzõdésem, hogyha Hunter nem kúrja el az elõdöntõt 15-9-rõl Doherty ellen, akkor Williams-et is elkapta volna a döntõben. De elkúrta, pedig neki drukkoltam. Sebaj, majd jövõre.

Hú, lehet, hogy ez már kicsit off volt.

Ehh, az öreg Steve Davis sincs. Pedig néhány éve még elképzelhetetlen lett volna egy ilyen progi nélküle.

Ha lesz DC-n azért én is leszedem, mert én is csípem a snookert. (Anno Kecskeméten, amikor egyetemre jártam ott, többet voltam a Fordan clubjában, mint órán. Gy.k. a Fordan azé az ifjú Földes Vilmos egyesülete, aki most lett junior világbajnok néhány napja.)

Paul Hunter nincs? Akkor nem is érdekel. (Fura lenne kihagyni az idei VB egyik elõdöntõsét...)

zaki
a warezcenteren már fent is van a game

zaki
a gameban benne lesz majd: Ken Doherty, Peter Ebdon, Stephen Hendry, John Higgins, Ronnie O'Sullivan, és Mark Williams...

zaki
itt a játék hivatalos honlapja

zaki
na, megjelent...

2003-11-26 World Championship Snooker 2003 (c) Codemasters 52x15 MB DEVIANCE 7.0

én majd tuti beszerzem a programot, imádom ezt a játékot (mármint a sportra gondolok), mind nézni, és játszani, remélem a Pc-s game is ütõs lesz, és remélem, hogy lesz benne multi

zaki
na, megjelent a demo...

zaki
a Gamespot-on azt írták áprilisban jön ki... mind1

Biszke
A honlapon Júniust írnak.
Szerintem nagyon jó lesz.

http://www.codemasters.com/snooker2003/uk/snooker2003.php

zaki
elvileg áprilisban kellett volna megjelennie...

zaki
nem tudja senki hogy mi lehet ezzel a játékkal?