World Championship Snooker 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváncsiságból kipróbáltam a játékot egy nehézségi fokozattal feljebb, tehát normal célzási módszerrel, és több meglepetés is ért. Egyrészt a nyilak rövidebbek lettek, ami rendben is van, viszont ami már kissé idegesítõ megoldás, hogy az overhead (felülnézet) kamerára váltva egyáltalán nincsenek nyilak. Ez azt eredményezi, hogy jónéhány lökést érzésbõl kell végrehajtani, ami szinte lehetetlen. Persze erre lehet mondani, hogy a valóságban egyáltalán nincsenek nyilak, csakogy a valóságban körbejárhatom az egész asztalt, és olyan szögbõl nézem, amilyenbõl csak akarom, a játékban azonban erre nincs lehetõség.

Csak egy frame-et játszottam, és azt sikerült is megnyernem, de ez inkább az ellenfél bénázásának volt köszönhetõ. A leghosszabb break-em ebben a frame-ben 31 volt.

zaki
ne is csodálkozz, már akkor rég nfs-tem 😛

Pogacsa--
Kicsusztal az 5 percbol, nem konnyu veled multit osszehozni😊)

Amguy udv, en is snooker rajongo vagyok, es probalgattam mar a jatekot, egyelore nem tul sok sikerrel.
Keves az idom sajnos.
Szivesen multiznek veletek, csak elobb bele kene jonnom a jatekba.
Addig is olvasgatlak titeket😊
Ruffi
Mennék de nincs server😞(

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Ruffi
NAAA mé nwm jo 62.201.82.156???

Ruffi
jaja megyek

zaki
NA MOST JÖSSZ VAGY MI FASZ VAN?!

zaki
most meg a 10 ezres meccset qrtam el

zaki
félkor elindítom a game-t, az ip maradt, és várok 5 percet. ha jössz jössz, ha nem nem

Ruffi
10 perc mulva jövök aztá ird h mi van

Ruffi
Vagy má nem??
Mer akko nyomom single-be

Hidd el, nem lehetetlen õket megverni, én már Doherty és O'Sullivan ellen is nyertem frame-et, igaz meccset nem, viszont Stephen Lee-t sikerült legyõznöm nemrég.

Tényleg rohadt nehéz a játék, de pl. én is csináltam már olyat, hogy snookerbõl úgy jöttem ki, hogy ki eltettem egy golyót, és 70-es break lett belõle. Szóval kitartás!

Ruffi
Na Zaki most télleg multizhatunk Mondj ip-t aztá nyomjuk

zaki
csak azt vígasztalhat most az elveszett meccs után, hogy a késõbbi tornagyõztestõl kaptam ki

zaki
kezd tele lenni a tököm a játékkal: most az elõdöntõben vagyok a 2. kpában, és olyan erõs az ellenfél (David Gray), hogy rögtön egy 42-es brake-kel kezd, pedig elején egy jó kis snooker-t ütöttem, aztán amikor hibáz 1et, akkor szinte lehetetlen helyzetben vagyok, csak akkor tudom eltenni a pirosat, ha mázlim van, a gép ezután meg bedatrálja az összes golyszit. és ez a legkönnyebb fokozat, és még nem játszottam egy nagyágyúval sem, szóval teljesen el tudja venni a kedvemet a játéktól a gép, ugyanúgy, mint a NFS Underground

zaki
na ennyit a multiról

zaki
na akkor nyomjukkk?

zaki
nincs baj, csak akkor ne várattass meg legközelebb

Ruffi
BASZKI NE HARAGUDJ VMI GÁZ VOLT JÁTÉKKAL DE MEGCSINÁLTAM 9-KO MEHET A GAME NE HARAGDJ ZAKI

zaki
negyedig várok, aztán csumi

zaki
na most döntsd el, hogy jössz játszani, vagy nem, mert már 8 óta várok, ki is léptem a játékomból, ahol nyerésre álltam

zaki
hát én is

zaki

Ruffi
Remélem mos nem lépeget ki a progi

Ruffi
na 5 perc és megyek jooo?

zaki
na jössz

zaki
na, jöhetsz a 62.201.82.156-re, már megy a game

zaki

Ruffi
Zaki 8-tol megcsiphetjük a multit de csak 3 frame legyen jo?

zaki
jön majd multizni valaki késõbb, estefelé?

Az, amit az imént megpróbáltam beilleszteni a readme-ben van, ott megtalálhatjátok részletesebben.

Bazzeg, ez így teljesen átláthatatlan. (a copy-paste átka)

Tehát a fontosabbak:

Célzás: jobb gomb nyomva tartva és úgy mozgatni az egeret, vagy a r. ctrl nyomvatartása közben mozgatni az egeret.

csavarás jobbra-balra, elõre-hátra: az egérgörgõ nyomvatartása közben mozgatni az egeret.

a dákó kézben lévõ végének emelése: Q

online chat: -

Ennél többet szerintem nem is érdemes használni, de ezeket kötelezõ.

Tehát elõször angolul:

Action Control set 1 Control set 2 Mouse Control
------ ------------- ------------- -------------
FRONT END:
Move around menu items Cursor keys WSAD Mouse movement
Select Return Left CTRL Mouse Button 1
Quit Esc No bind N/A

IN GAME:
Movement Right Right cursor key D Mouse 2 click + Mouse movement right
Movement Left Left cursor key A Mouse 2 click + mouse movement left
Movement Up Up cursor key W Mouse movement Up
Movement Down Down cursor key S Mouse movement down
Select/Take shot Return Left CTRL Mouse Button 1
Cancel Backspace ` Mouse Button 2
Overhead View R. Ctrl Right Shift Mouse Button 4
Target Cam Delete T N/A
Head cam End H N/A
Pause menu Esc P N/A
Spin/Speed up R. Shift + movement Caps Lock Mouse Button 3
Adjust cue elevation KPS_end + movement u/d Q + movement up/down Mouse wheel up/down
Toggle aiming aid on/off Insert X N/A
Move ball (when allowed) Page up + movement M N/A
Nominate Ball Page down + movement N N/A
Reset Spin to default KPS_delete C N/A
Reset cue elevation to default KPS_down V N/A
Fine Tuning KPS_ins Space Bar Mouse Button 5

Lehet egérrel irányítani.

Mindjárt beírom az irányítást, mert látom sokan ezzel küzdenek.

LezLee
Csacsi kösz az infót, magamtól az életben nem jöttem volna rá 😊)
Amúgy én csak most kezdtem bele a játékba, nekem ez a billentyûzetes irányítás kicsit fura, jobban el tudtam volna képzelni mondjuk egérrel. Nem tudom, hogy csak én vagyok béna, vagy tényleg rohadt nehéz a játék, még egyszer sem sikerült összetettben nyernem, csak framet. Az elõbb poolt nyomtam és még easy-n is elvert a rohadék. 😞
Na mindegy, még egy kis gyakorlás és jöhetnek a multis meccsek, úgyhogy ha valaki hozzám hasonlóan béna, az szóljon! 😊)
Asian Masters, ha jól emlékszem, akkor az 5.

zaki
ez hanyadik verseny, amin elindultál?

Késõbb egyébként sokkal nehezebbek jönnek, asszem most a 18-assal küzdök, de nagyon kemény.

Csacsi
Én is ezzel szívtam. Nyomde meg a "q" betût, és úgy is állíts a dákó magasságán, és akkor jó lesz.

Én is sokat szoptam mire rájöttem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

LezLee
donpedro: úgy tudom hogy te eljutottál a 15-ik trickshotig. Namost én kb. az 5-iknél akadtam el, ahol egymással szemben van a fekete meg a pink, közte a fehér, és a pinket úgy kéne a középsõbe, hogy visszapörgetve és menjen a fekete is a lyukba. Na most én a lehetõ legjobban visszapörgetem a fehéret, úgyanúgy mint a demonstrációnál, de nekem nem pörög vissza, hanem megáll a lyuk elõtt nem sokkal. Mi lehet a problem, te ezt hogy csináltad meg???
Megvan végre az elsõ tornagyõzelem, igaz a nagyágyúk ezúttal távolmaradtak. Azért így is akadt néhány kemény ellenfél, de végül mindenkit sikerült legyõzni.

Két újabb century-t is tudtam produkálni, de ezek elmaradtak a csúcstól, az egyik 108, a másik kereken 100 lett. A 108-asnál nagyon mérges voltam magamra, mert kicsit hanyagul lõttem meg a kék golyót, és kipattogott a lyukból, pedig ha ezt, és a következõ két ütést megcsinálom, akkor 126 is lehetett volna.

A torna döntõjében szintén volt egy frame, az 5. (4-1-re nyertem, tehát ez egyben az utolsó is), amikor tökéletesen sikerült szétszedni a golyókat, nyugodtan elmehettem volna akár 130-140-ig is, de 60-nál óriási pechem volt. Az egyik piros golyót akartam középre eltenni, ám ahhoz, hogy a fehér megfelelõ pozícióba kerüljön, viszonylag gyengén kellett megütnöm. A piros golyó szép lassan elcsordogált a lyukig, de hiába lógott bele félig, nem pottyant le, a fene enné meg. Mellesleg az ellenfelem (Steven Maguire), a következõ lökésnél megpróbálta letenni, de a fehér is ment utána, annyira benn volt a lyukban.

Mindegy, jön a következõ torna, ami azért különleges, mert ez egy meghívásos verseny, a legjobbaknak. A neve Champion's Trophy, és csak 16-an indulhatnak, köztük - rajtam kívül - ott lesz a világranglista elsõ 10 helyezettje. Két nyolcas csoportra vagyunk osztva, és az elsõ négy jut tovább a kieséses fázisba. Az én csoportomban a legnagyobb nevek Hendry, Doherty, valamint Stephen Lee, de a többiek sem kimondott outsider-ek, szóval nem lesz egyszerû.

Bocs a hosszú sztoriért, de ugyebár a siker csak akkor ér valamit, ha van kinek elmondani... 😊

zaki
jaja, thx a gamet, jó 8

Csacsi
Köszi a gamezt, holnap folyt köv, kicsit türelmesebben 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
enélkül nem nagyon menne 😊

zaki
ja, az ip-címem: 62.201.82.184

zaki
ok, akkor jöhetsz is, indítom a gamet

Csacsi
nah én itt vagyok

Csacsi
rendben, addig lemegyek cigiért... 😊

zaki
én se vagyok egy nagy szám, úgyhogy nem kell rosnod 😊

zaki
ok, mindjárt jövök, csak kilépek a Championship Managerbõl, 5 perc és vagyok