906
World Championship Snooker 2004
-
#465 kicsit átment a topic off-ba, de nem nagyon érdekel, mert sajnos eléggé kevés a látogatottsága a topicnak :( -
#464 háát Gyraph-hal régebben annyit dumáltunk filmekről... bazz, ő szinte minden filmet látott, amit érdemes volt megnézni, nem tudsz olyan filmet mondani neki, amit nem látott -
donpedro #463 Tele van a lakás Cinemákkal, meg Voxokkal. :) -
#462 mondjuk ha meg lesz a 120-as vincsi, abból 100gb tuti csak film lenne -
donpedro #461 Egy ideig produkciós koordinátor voltam egy filmes cégnél, ott akkor is megszeretem a témát, ha addig utáltam volna. -
#460 hááát, én általában mindig kiírom cdre a játékokat, persze, csak a tutikat írom ki -
donpedro #459 Hasonló a helyzet nálam is. -
donpedro #458 Persze azért, mert mindig lusta vagyok kiírogatni, pedig itt üdülnek mellettem az üres lemezek. -
#457 az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nagy film rajongó vagyok, és a legtöbb helyet ez foglalja el a vinyón (60gb) -
#456 az igen :) -
donpedro #455 Akkor kezdhetsz irigyelni, nekem 160GB van full tele... :) -
donpedro #454 Jelenleg az enyémen sincs, illetve csak a binek, mert még lusta voltam kiírni, de én is csípem. Még a 2002-nél kapcsolódtam be, azóta nyomom. -
#453 hát most én is sajnos fullon vagyok (80gb), de úgy néz ki majd kapok egy 120-as vincsit karácsonyra, azzal meg el lezsek egy darabig :) -
#452 tiger woods 2004-el nyomtam elég sokat, de csak multiban Gyraph-hal, de más 1ikőnk gépén sincs fent a játék helyhiány miatt :( -
donpedro #451 Igen, ha lesz annyi helyem a vinyón, hogy leszedjem -
donpedro #450 Golfot játszani, hol mikor, mennyiért? :) -
#449 ezt ki fogod próbálni? RTL Skijump 2004 -
donpedro #448 Persze ez nem jelenti azt, hogy a többit nem nézem szívesen... :) -
#447 nálam 1. a foci, aztán az nba, snooker-t is szeretem, golf-ot is (de csak játszani), más nem igazán... (nagyon ritkán kézilabda, de csak ha a női válogatot játszik és nincs más a tvben, férfi vizilabdaválogatottal ue a helyzet :)) -
donpedro #446 Ha megkérdeznéd, hogy mely sportok a kedvenceim, tuti felsorolnék vagy 30-40-et... -
donpedro #445 Nálam nagyobb sportrajongót nehezen találnál, az biztos. -
#444 nfl, nhl, mlb, kézi, vízilabda? azokat is? :) -
donpedro #443 Nem tudsz ilyet mondani... :) -
#442 hát ja, jó lenne nagyon, csak hát nem minden üzit kapok + vmiért, és úgy meg nem lehet használni a progit, pedig nem 1 verziót kipróbáltam már ki -
donpedro #441 A síugrás fél 2-től van, addig az imént említett 2 megy folyamatosan -
#440 van olyan sport amit nem szeretsz? foci, nba, snooker, téli sportok, miről nem tudok még? :) -
donpedro #439 Szar, hogy nem megy nálad az ICQ, akkor egyszerübb lenne, de hát ez van. -
donpedro #438 SkiJump is lesz valamikor, de engem inkább a biatlon, illetve a sífutás érdekel. -
#437 nem kell eröltetni, tudsz jönni, amikor tudsz -
#436 reggeli havas csokor? ezt nem vágom... skijump? bob? -
donpedro #435 Ráadásul ma NBA-s ligameccset is nyomnom kéne -
donpedro #434 Jó kérdés, elvileg itthon vagyok egész nap, de lehet, hogy délután még szundítok egyet, ha lement a reggeli havas csokor a Eurosporton. -
#433 hát az igaz, ennél csak jobb meccs lehet :) -
#432 visszavágó mikor legyen? -
donpedro #431 Kösz a meccset, asszem ilyen alacsony színvonalú partink nem lesz mégegy... :) -
#430 az igen :) -
#429 hát thx a meccset, gondolom te se azt játszottad, amit tudsz :) -
donpedro #428 változó, 4-5 órákat egész héten, aztán hétvégén néha befigyel egy 12-15 -
#427 hogy-hogy? mennyit alszol kb? -
#426 rendben, jövök