906
World Championship Snooker 2004
-
donpedro #425 még, mint általában. -
donpedro #424 62.68.168.148 - indítom a gamét -
#423 1ébként még, vagy már fent vagy? -
#422 az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem nagyon játszottam a játékkal mostanában, most inkább PoP-val nyomom -
donpedro #421 Nem gáz, majd ha kicsit beindul a liga, akkor már lazább lesz. -
#420 rendben, akkor megyek én jozzád, mondd a címet -
#419 hááát, hálátlan feladat lehet, az biztos :) -
donpedro #418 Na, akkor nyomjunk egyet. Mondok én IP-t, rendben? -
donpedro #417 Már két napja egy percet sem játszottam, mert lefoglalt az FBL. Tegnapelőtt addig vitatkoztunk Freemannel ICQ-n, amíg kinevezett a B liga egyik vezetőjének... :)
Azóta a a ligatagok nem hagynak békén, több időt töltök szervezgetéssel, magyarázgatással, mint játékkal. :) -
#416 de most itt vagyok -
donpedro #415 Bazz, esküszöm, hogy 1:48-kor benéztem, hátha épp itt vagy... :) -
#414 vki egy késő esti multi? donpedro? -
#413 majd belejössz :) -
#412 jó a game, tetszik nagyon, csak még ölég lamer vagyok, főleg snookerben, nade lesz ez még így sem :) -
#411 nincs probléma, majd 7végén bepótoljuk -
donpedro #410 Én sorry, hisz az én bűnöm, valamikor bepótoljuk, és még egyszer ne haragudj. -
#409 már nem sorry, azt hittem 11-kor játszunk, megyek aludni, bye -
donpedro #408 Na, épp véget ért a vita, szóval most játszhatunk, ha itt vagy még. -
donpedro #407 Ne haragudj, de éppen óriási vitában voltam az FBL-ligával kapcsolatban, ami még most is tart. -
#406 na hol az a multi donpedro? :) Ruffi a szokásosat csinálta, nyerésre álltam a végénél, és "véletlenül" mexakadt a kapcsolata (igaz nba-ban, de a lényegen nem változtat) -
#405 :) -
#404 azért mondom, hogy nem nyomtad rosszul :) -
#403 annyira azert nem voltam rossz...1szer el is kalapaltalak, az uccson pedig vezettem, mikor feladtad :). -
#402 jaja, jól nyomtad már a végére, gyakorolj majd, és akko majd nyomhatjuk élesben :) -
#401 Koszi én is...kár, pedig kezdtem belejonni... -
#400 köszi a gammát, csak a végére már nem volt kedvem játszani -
#399 Vagy legalábbis mennék :) -
#398 ok -
#397 na engem kidobott desktopra, de megyek vissza... -
#396 hát ez gyors volt :P -
#395 a - jellel lehet chatelni játék közben -
#394 ok, megyek. -
#393 na jó, gyere a 62.201.82.159-re, de nyohatunk snooker-t is, nem vagyok én se vmi nagy szám -
#392 Csak arra kérlek Zaki, hogy te csináld a szervert! Tőlem mehet most. Az 8-ball pedig a sima billiárd. Azért ne snooker-t nyomjunk, mert béna vagyok még...talán 1-2 nap múlva! -
#391 nekem ok -
donpedro #390 Zaki, remélem este 11 után megfelel neked a beigért multi, nekem akkor lenne jó. -
#389 ok, 15 perc, csak most PoP-zom, mindjárt befejezem, és mehet a game (ja, és ha szopira állsz, pls ne lépj ki még 1X) -
#388 Hehe na gyere nba-zzünk!!! -
#387 vki multi? -
#386 hát én sajnos nem, nem is hallottam ilyen problémáról. esetleg tedd feé a legújabb driver-t a videókarihoz