World Championship Snooker 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Zaki, én most vagyok, felõlem mehet.Bár nem vagyok egy nagy játékos.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
jön vki multizni?

Ezzel egy picit én is bajban vagyok, mert néha sikerül néha nem. Igazából én sem tudom, hogy mi a titka, de próbálgasd, egy idõ után nekem is összejött.

Én a 15-ösnél akadtam el, az piszok nehéz.

Csacsi
300

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Valki nyomja a trick shots-ot? Mert nekem az nem sikerül, ahhol vissza kell jönnie a gojónak. Hiába ütöm meg legalul a golyót, nem pörög vissza, pedig IRL úgy kéne mennie? Vagy én tudom rosszul?

zaki
vazze, tiszta ideg vagyok, ugye eljutottam az elõdöntõig, ott kikaptam, és utána elmentettem és kiléptem. erre most visszatöltöm, és csak az 1. fordulóból van elmentésem... pedig elmentettem tuti, emléxqm rá... hát ezt jól becumiztam az biztos 😞

Sajnos a döntõt elbuktam 4-2-re, de Így is elégedett vagyok, mert tudtam nyerni 2 frame-t, O'Sullivan ellen, amire nem nagyon számítottam. 3-2 után óriási esélyem volt az egyenlítésre, mivel kapásból úgy sikerült nyitnom, hogy snooker lett belõle, és Ronnie csak úgy tudott kijönni, hogy azonnal lehetõségem nyílt egy hosszabb break-re.

Sajnos 46-nál elnéztem egy picit az erõt, és bár tettem egy kétségbeesett kisérletet, hogy a rózsaszínt messzirõl bepaszírozzam középre, de nem fért el, beleakadt az egyik piros golyóba, és onnan a Rocket már nem tudott hibázni. Kár érte.

Viszont a második helyemmel is szépen kaszáltam, és egybõl a 35. helyre kúsztam elõre a világranglistán. Asszem még egy kis gyakorlással nem lehetetlen megcsípni a legjobbakat sem, bár továbbra is fenntartom, hogy a valósághoz képest túl jól játszanak. Alig-alig fordul elõ 100-nál kisebb break, márpedig ha valaki látta tegnap a Travis Perkins Cup döntõjét, az tapasztalhatta, hogy a legjobbak is elég sokszor rontanak. (Asszem a 18 frame-bõl 5 vagy 6 zárult century-vel.)

Ezt magadnak mondtad?

Na gyerekek, lehet kapaszkodni, megvan az elsõ century!!!

Az új break-rekord: 111!!!

(Többek között ennek is köszönhetõen, Nigel Bond legyõzésével, bent vagyok a Royal Welsh döntõjében, most jön O'Sullivan, aki ellen már nem lehet hibázni.)

zaki
ok nem gáz

Bocs, most nem jó. Majd holnap.

zaki
multi?

zaki
én csak azután kapcsoltam oda a tv-t, miután szóltál, de nagyon jó volt a vége, Hendry-t én is sajnáltam egy kicsit, de hát majd legközelebb

Én is szeretnék már egy tornát nyerni, megyek is vissza, bár még csak a negyeddöntõnél járok.

Szegény Hendry, majdnem vigasztalódott egy 147-el, megvolt a 15 piros, 15 fekete, de utána elszúrta a sárgát.

Azért nem bánom, hogy Stevens nyert, már nagyon itt volt az ideje, hogy nyerjen egy színvonalas tornát, ez neki az elsõ gyõzelme, a számtalan elvesztett döntõje után.

zaki
lehet, hogy eldõlt a döntõ?

zaki
bakker, hogy odaterelte a felsõ piroshoz a fehéret

zaki
vazze, eddig 96-os brake, kíváncsi vagyok hol áll + Hendry

zaki
most kapcsolom oda

Nézi valaki a döntõt? Nagyon izgalmasan alakul. Úgy néz ki, hogy Hendry a 4-0-ás rajtja ellenére kikap Stevens-tõl.

Már írtam a hivatalos fórumon is, hogy szerintem irreálisan jól játszanak a ranglistavezetõk, de egyelõre senki nem válaszolt.

Persze kis szerencsével így is el lehet csípni ellenük egy-egy frame-et, de a meccs megnyerése szerintem lehetetlen, és ez még csak a legkönnyebb fokozat.

zaki
hát ja 😞

Csacsi
Engem most vertek el, egy 131-es brake-el, aztán egy 118-as breakkel.

Lökni sem tudtam szinte. Kicsit nehéz a játék, egyet rontasz, és onnan szarrá vertek.

zaki
az jó, addig úgyis nyomom a cm-mel

A Felpörgetve címû filmet megnézem, utána még eszek, meg ilyesmi, szóval kb. éjféltájt tudnék játszani.

zaki
multizunk majd este?

zaki
lol, hát remélem, hogy nem fog ez bekövetkezni 😞

Hoppá, most olvasok valamit, ami kicsit idegessé tett. A játékban olyan másolásvédelem van, ami elsõre semmilyen hibát nem produkál, minden tökéletesen mûködik a másolt verzióban is, ám egy idõ után kikapcsolja a gravitációt a játékban.

Remélem ez nálam nem következik be, mert ha igen, akkor kénytelen leszek ezt is megvenni... 😊

Elõdöntõnél tovább még én se jutottam, bár nekem ott O'Sullivan jött.

zaki
picsába, elbuktam az elõdõntõt 3-2-re az English Openen... most meg játszok egy frame-t 1 csávóval, 10.000 font a tét

Megnéztem a codemasters fórumot, nem túl nagy az aktivitás, de már szerveznek valami ligát. Viszont olvastam, hogy az egyik csávó csinált egy 109-es break-et, ezt most meg kell döntenem.

7, ha jól emlékszem.

zaki
azt nem vágod, hogyha bekerülök a döbtõbe, ott hány frame-s a meccs? mert most itt a negyed, és elõdöntõben 5 (szóval 3-at kell nyerni)

Na, megyek játszani, rámfér egy kis gyakorlás, ha fel akarom venni a versenyt a legjobbakkal.

Bár nem vagyok nagy fanatikus, inkább magát a focit szeretem, mint egy-egy csapatot.

Na, én meg mintegy 15 éve a Milan-ért szorítok.

zaki
inkább Juve szurkoló vagyok (sajnos tegnap otthon volt cumi)

zaki
nem, csak most azzal nyomom a cm-ben, és figyelek 😊

Huh, ezt nem biztos, hogy most meg tudnám mondani. Szvsz best of 17, ahogy az elõdöntõ is. (Tehát 9-et kell nyerni.)

Roma drukkernek tetszik lenni?

zaki
hány frame-s a meccs?

zaki
ezt nem vágom, mert még igazi "nagyágyúval" nem nyomtam

Már nem megy, most váltottak négyesbob-ra, majd egy óra múlva folytatják a közvetítést.

Egyébként sem maradtál le semmirõl, még csak 2-0 van Hendry-nek.

zaki
sajnos most nem tom megnézni, mert meccset nézek a sport1-en (ill. az megy a háttérben)

Most megy a döntõ élõben a TV-ben. Hendry nagyon bekezdett.

Szerintem egy picit elrontották a legjobb játékosokat. Ugyanis egyáltalán nem hibáznak, mindent beütnek, tökéletes snookereket csinálnak, stb. Ronnie O'Sullivan ellen játszottam, és direkt azért visszatöltöttem, hogy lássam, másodszor is meg tudja csinálni ugyanazt.

Mind a 6!! frame-t 120-130 körüli break-kel nyerte, ami marhaság, szerintem ilyen IRL szökõévente van.

zaki
és már bent vagyok az elõdöntõben az English Open-en, úgy hogy a negyeddöntõben 3-0-ra nyertem

zaki
na, most meg egy 81-es brake volt, de lehetett volna sokkal több is, mert még volt 2 piros, csak sajna elhibáztam az 1iket

zaki
51-0-ra vezetett a gép, és úgy nyomtam le egy 75-ös brake-t, hogy mindent letakarítottam az asztalról, nem hibáztam 1et sem, büszke vagyok magamra 😊

zaki
na, csóró gép elqrta a feketét, így én nyertem (na azért)