906
World Championship Snooker 2004
-
donpedro #505 Általában nem izgatnak az ilyen kerek számos marhaságok, de ez most adta magát. -
donpedro #504 Enterprise-on is volt valami jó kosaras game, sokat játszottam vele egy haveromnál. -
#503 nem gondoltam volna még 6 óra körül, hogy elérjük ezt a számot :) -
#502 mondjuk nekem pc-m 4-5 éve van, szal gondolom ilyen szempontból te már sokkal tapasztaltabb vagy, c64-em nem volt, régebben vmi enterprisem volt vagy mi a pöcs, nyomattam vele a pacmant, meg ilyeneket :PPP -
donpedro #501 hehe :) -
donpedro #500 500 -
donpedro #499 Akkor valszeg nem nekem találták ki, bár persze ettől még lehet marha jó. -
donpedro #498 Transport Tycoon most is a vinyómon van. :)
A CM-ből meg több verzió is, emlékszem, hogy egyszer kerek 50 órát nyomtam folyamatosan a 01-02-vel. :)
Igazság szerint nekem az első nagy élmény még c64, illetve c+4-en volt egy foci (Microprose Soccer), és egy autóverseny (Revs), De Pc-n az első az UFO: Enemy Unknown volt. -
#497 ennél pont azon van a hangsúly, + egy kis harccal megfűszerezve, de nekem se jöttek be ezek a játékok annyira, de ezt a game-t csak dícsérni tudom -
#496 Transort=Transport -
donpedro #495 Az újat még nem láttam, így nem tudom, hogy milyen, a régit természetesen ismerem, de őszintén szólva nem igazán szeretem a platformokat. Az ugribugri játékok mindig untattak. -
#494 aztán a Championship Manager, azóta is megszállottja vagyok, amióta a 3-at kipróbáltam, nem tudok leszokni róla, most is az megy a háttérben :) -
#493 Transort Tycoon :) neked? -
#492 hát ha már a játékidőről van szó, a PoP-ban most tartok olyan 53%-nál kb, és már olyan 8 órát nyomtam benne, szal, nagyon jó kis game, minden szempontból, nekem nagyon tetszik -
donpedro #491 Mi volt az első progi, ami meghatározó élmény volt számodra? Mondhatsz korábbit is, de egy PC-set is mondj. -
donpedro #490 Nekem is bejött, de ha hosszabb, akkor lehet, hogy én nem nyomom végig. Így pont lekötött. -
donpedro #489 Az autósoknál inkább a szimulátorok tetszenek, általában sokat adok a valósághű megvalósításra.
Illetve ha egy progi pl. fantasy környezetben játszódik, akkor az a lényeg, hogy a saját mércéjével mérve legyen valósághű. -
#488 hááát nekem az az 1ik kedvenc játékom, sztem az idei év 1ik lgjobb gameja, bár hozzá kell tenni, hogy nem volt túl bonyolult végigvinni, mert sajnos elég rövidre sikeredett, 5-6 óra alatt simán végig lehet vinni -
donpedro #487 Erre visszatérve az FPS, RTS, TPS, meg minden egyéb ilyen **S nem nagyon köt le, de néha még azokkal is elvagyok. Pl. a Max Payne 2-t végignyomtam. -
#486 ja, az eléggé jó ár -
#485 én most éppen a Prince of Persia-val nyomom, nagyon tetszik, pedig nem nagyon játszottam még ilyen stílusú játékokkal, inkább sport, meg FPS-ekkel nyomom, na meg Max Payne, GTA, és autós gamek jönnek be nálam -
donpedro #484 Nekem szerencsém volt, 50 rugóért tudtam venni, egy 70 cm-es 100 Hz-es, egy éves Phillipset -
#483 jaja, vágom én is ezt a osztott képernyős dolgot, bár az én monitorom elég gagyi, nem bírja, de majd elvileg lesz új moncsi is karácsonyra, szal ez is megoldható lesz -
donpedro #482 Igen, bár egyre ritkábban, de most épp a K.O.T.O.R-t nyomom. Főleg az RPG-k, illetve a stratégiák jönnek be. -
#481 nekem "csak" 52-es a tv-m, bár hozzá kell tenni, hogy elég kicsi szobám van, szal bőven elég, mert kb 2,5 méterre van tőlem a tv :) -
donpedro #480 Ezért jó a Radeonom, mert közben a basrátnőm tud netezni, miközben én filmet nézek. -
#479 1ébként játszol a sportjátékokon kívűl mással is? -
donpedro #478 Én is nagy TV-n nézem, bár csak 2.1-es hanggal -
#477 thx -
#476 filrajongó - ez mozirajongó akart lenni -
donpedro #475 Ha felmész a játék hivatalos oldalára, akkor ott a bal oldalon van egy snooker news link. Onnan már mindent megtalálsz. -
#474 háát én eddig se voltam nagy filrajongó, de mióta van netem, azóta alig jártam moziba, mióta meg házimozim van, nem is voltam, itthon kicsit jobb. persze a ps frankón rá van kötve a tvre :) -
donpedro #473 Amióta van net, azóta már ritkábban járok, de pl. az általunk forgatott filmet is előbb leszedtem a netről, mint ahogy a gyártásvezetőnk meg tudta volna nézni a tesztvetítésen. :) -
#472 jó lenne morzsázni az infok tömkelegében, játékosokról olvasni, versenyekről meg ilyenekről, mert érdekel a Tma -
#471 érdekes szokás :) -
#470 tudsz mondani vmi snookeres oldalt? -
donpedro #469 Régebben mindig az volt a kabalám, hogy vizsga előtti este elmentem egyedül moziba. És olyankor mindig átmentem. :) -
#468 :)) -
donpedro #467 Hát igen, sajna a snooker nem annyira népszerű itthon, mint a pool -
donpedro #466 Én a múltkor végigkerestem a valaha készített 250 legsikeresebb film listáját az IMDB-n, hátha találok valami ötletet, amit érdemes leszedni. De nem volt közte olyan, amit ne láttam volna... :)