Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
18. feladat
matektanárunk is Bea, egy gyerek mikor kiderült h Bea nyerte a 16k Ft-ot
beirta a feladat végére h "gratulálok Tanárnõ!" :D
Amikor minél több rossz kabátot kell venni.
(én fogtam csináltam egy táblázatot és addig próbálgattam amíg meglett)
A 16. és 18. volt ami nekem nem nagyon ment, nem is tudtam melyiket hagyjam ki, de végül a 16-ot. Utólag az is jobb lenne persze. :D
Hajrá Magyarország!
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
A töri érettségi milyen lesz? Két részbõl áll az is vagy csak egybõl?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ez sztem nehéz volt.a tavalyit 80fölé 100százalék h megírom,erre ez a fossssssss
elegem van
gondoltam h ez lesz.a 2 per b be ...<#falbav>#falbav>
Most nézem az origót, ez az elsõ év amikor nem ugyanaz az angol meg a magyar vagy mi?:S
Összesítve, ha nem számoltam el, akkor 30-40 pont körül lehetséges...
bosszantó
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Amúgy az 1. rész 1. feladatával, a másodfokú egyenlettel szarakodtam a legtöbbet az 1. részbõl :D Vagy 5 percig számolgattam :D Elsõre kijött vmi nagyon hülye eredmény, másodjára is, aztán vagy 4x átszámoltam mire kijött a -1.5 meg asszem a 8 :D
én meg végül az összes feladathoz irtam ellenörzést xD (kiv persze a fgv-es feladat)
igy utolag kicsit hülyeség volt némelyiknél :)
én végigmentem egyesével, és mivel vagy 4 vagy 5 a rossz kabát, nem tartott sokáig
egyébként a valószinüséghez %-ot irsz azt nem fogadják el, 0<p<1
nekem vmi 0,098 vagy iesmi jött ki
Volt a kabátos feladat, hogy van 20 kabát, abból 9 hibás, és egy vásárló megvett 15 darabot, és mekkora a valószínûsége, hogy legfeljebb 5 kabát hibás? Ti hogy csináltátok?
Én úgy, hogy 15 alatt az 5 osztva 20 alatt 5-tel, és 19% körüli eredmény jött ki. Így kellett, vagy elrontottam?
A 2. részben volt függvényábrázolás (hozzá se nyúltam), statisztika, 12 pontos volt, megcsináltam teljesen, volt kombinatorika, az se volt vészes, remélem jól csináltam. A 2. rész kicsit nehezebb volt, de egy kis odafigyeléssel meg lehetett csinálni. Sztem olyan 3-as körüli lesz.
na jóéjt, alukáljátok ki magatokat, a kakálást meg most se felejtéstek el :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
II. -x+2=1 -x=-1 x=1
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S