Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy napjainban a magyar mérnökök dolgoznak.. 😄
töri 78,8%
magyar 84%
info 61%
angol 84%
matek 42%
remélem ez elég lesz DE Mûszakira 😛
angol 117-33
magyar 100-50
töri 90-60
matek 100-0
😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ja, bioszból 100%-ot emelt szóbeliztem növényi szövetekbõl és egy ökológiás B tételbõl.. <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
a jegyekben nem vagyok biztos, de szerintem:
-20%: 1-es
20%-40%: 2-es
40%-60%: 3-as
60%-80%: 4-es
80%-100% 5-ös
Spread De Love!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Tudja valaki azt, hogy számolják át középszinten az írásbeli és a szóbeli eredményeket egy adott %-ra és jegyre?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Igazságszerint adhattok szóbelire pár instrukciót, hogy pl mivel töltsem ki a felelõ idõt, mert tárgyi tartalom nem nagyon lesz benne...most kezdtem csak el "tanulni" a tételeket mindenbõl, tehát kb annyi idõm van, hogy mindegyiket elolvasom kétszer és ennyi😊
\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"
Nyelvtanból nem lehetett semmit.
Infót néhány éve tettem le külön, szóval arról frissebb az infóm és nem lehetett semmit használni.
De alapvetõen az volt, hogy emelt szinten kötött a dolog és van valahol valami szabályzat a középszint pedig az adott vizsgáztató intézményen múlik.
Ez volt a gyors válasz, a pontosat majd valaki megadja késõbb 😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Viszont azt azért nem mondanám hogy olyan könnyû lenne 4-5 írni.. Mert ez nagyrészt az iskolától függ, amibe 4,6,8 évig jártál..
Erre jó példa hogy a középiskolámba is elég sok településrõl érkeztek a tanulók. Elég megdöbbentõ volt látni hogy egy bizonyos település iskolájából érkezõ diákok 10-15 ponttal jobb központit írtak matekból.. Aztán természetesen már a középsuliban egyenlõ feltételek mellett levertem õket.. (😄)
Tehát ne legyünk lenézõek.
amúgy bárcsak az én vizsgáztatóim lettek volna poéngyárosok.nem voltak...
\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"
<#ijedt>#ijedt>
de ezt ugye 3-4 nap alatt lerendezik?
mi 15ére vagyunk beosztva de 30 embert nem tudom hogy tudnak lefeleltetni.hallottam már olyasmit is hogy akkor be kell menni és mindenkinek megmondják mikor jöjjön és nem mindenkinek egy napon lesz.
én anno töribõl és angolból emeltszintûztem