Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
hát jah, igazából õk dolgoznak egyedül az egész országban.

mint kõmûves kelemen 😄
dronkZero
Miért, hogy dolgozunk..? Nyasgem. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Most miért?
Ahogy napjainban a magyar mérnökök dolgoznak.. 😄
I.C.ram
42%os kozep matekkal muszakira menni?

Az igen... 😛
kas123
a mûszakihoz nem infó, de fõként matek kell?😄
vagy a matek az emelt volt?

tigeroo
megvan az írásbeli:

töri 78,8%
magyar 84%
info 61%
angol 84%
matek 42%

remélem ez elég lesz DE Mûszakira 😛
Üdv. Most irodalomból melyikhez kell életrajzot is tudni? Életmûvek, Portrék, Látásmódok, Irodalom határterületei, Színház és drámatörténet??

kraawz
rosszul tudod ( írásbeli/szóbeli pontok )

angol 117-33
magyar 100-50
töri 90-60
matek 100-0

😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Jaja és középszinten ha jól tudom mindenbõl 90pont az írásbeli és 60 a szóbeli. Emelten valamibõl ugyanez, van amibõl 100-50.
Ja, bioszból 100%-ot emelt szóbeliztem növényi szövetekbõl és egy ökológiás B tételbõl.. <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

N1ggA
hát õõõ az írásbelin elért pontodhoz hozzáadják a szóbelin elért pontodat és elosztják az elérhetõ max pontszámmal aztán meg megszorozzák százzal. ez lesz a pontod.
a jegyekben nem vagyok biztos, de szerintem:
-20%: 1-es
20%-40%: 2-es
40%-60%: 3-as
60%-80%: 4-es
80%-100% 5-ös

Spread De Love!

kraawz
<#hehe><#gonosz1>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

hát ezen beszartam a röhögéstõl.tudom nem nekem címezted,de kösz.

Örm
Hello!
Tudja valaki azt, hogy számolják át középszinten az írásbeli és a szóbeli eredményeket egy adott %-ra és jegyre?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

neevous
Köszi a válaszokat!😉
Igazságszerint adhattok szóbelire pár instrukciót, hogy pl mivel töltsem ki a felelõ idõt, mert tárgyi tartalom nem nagyon lesz benne...most kezdtem csak el "tanulni" a tételeket mindenbõl, tehát kb annyi idõm van, hogy mindegyiket elolvasom kétszer és ennyi😊
Bebe555
Pio jól mondja, kötetek, szöveggyûjtemények, meg talán helyesírási szótár is lesznek ott. Nekünk azt mondta a tanár, hogy irodalmi atlasz is lesz. Kérdezd meg az osztálytársaid, hátha tudják.

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

Amikor még én érettségiztem, akkor irodalomhoz alapjáraton a szöveggyûjteményt lehetett használni, de a legtöbb helyen - ahol nálunk is egy csomó más könyvet is, amiket az irodalomtanár jelöl ki. Persze ezek a könyvek is mind irodalmi mûveket tartalmaznak és nem életrajzokat/elemzéseket. Szóval szerintem a vizsgáztatón múlik, de a minimum az a gimis szöveggyûjtemény.
Nyelvtanból nem lehetett semmit.
Infót néhány éve tettem le külön, szóval arról frissebb az infóm és nem lehetett semmit használni.
De alapvetõen az volt, hogy emelt szinten kötött a dolog és van valahol valami szabályzat a középszint pedig az adott vizsgáztató intézményen múlik.
Ez volt a gyors válasz, a pontosat majd valaki megadja késõbb 😊
Hello! Még mindig nem kaptam választ hogy irodalomból és nyelvtanból milyen segítségeket lehet használni szóbelin, meg akkor már érdekelne h informatikából van e valami forrás...köszi a válaszzokat elõre is😊
w77d
Gabi hülye vagy XXD

Willi Betz
Én 2-esre érettségiztem annak idején matekból XD Többi az mind 3-as 4-es lett. Meg különben is,stréber buzi vagy XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

nem vagy az a kimondottan görcsölõs típus😄

jackcsabi
Neked pedig jó utat a banamákra.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Risu Führer
hát hallod én sosem voltam 3-mas matekból mindig kettes most meg írtam egy 53 pontos matekot😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

passatgt
nem vagyok rá büszke, de négy évig stablian tartottam a 2-es szintet 0 tanulással, szóbeli már annyira nem érdekel, 3-as volt a cél mindenbõl, az simán meglesz😊

milyen pozitív hozzáállás 😄

Risu Führer
szóbelivel még elkúrhatod.

passatgt
irodalom 69 pont, német 68, matek 79, biosz 54, töri 58

mindenbõl emgvan 4-es eddig😊

A BKF nem rossz suli, de azért a legjobbak közé nem sorolnám.

Viszont azt azért nem mondanám hogy olyan könnyû lenne 4-5 írni.. Mert ez nagyrészt az iskolától függ, amibe 4,6,8 évig jártál..

Erre jó példa hogy a középiskolámba is elég sok településrõl érkeztek a tanulók. Elég megdöbbentõ volt látni hogy egy bizonyos település iskolájából érkezõ diákok 10-15 ponttal jobb központit írtak matekból.. Aztán természetesen már a középsuliban egyenlõ feltételek mellett levertem õket.. (😄)
Tehát ne legyünk lenézõek.
tök jó,én is a 13-mas tételt húztam és az emésztés plusz gaia elv volt...
amúgy bárcsak az én vizsgáztatóim lettek volna poéngyárosok.nem voltak...

egy szóval sem mondtam h 4-est írni nehéz.4-esnél szarabbat írni a nehéz.

w77d
kommunikációs suli te állat XXD

Guilty01
2 ismerõsöm is ezt a tételt húzta emelt bioszon. hehe

You\'ll never walk alone!

bardocz
Bagoly Képzõ Fõiskola?<#eplus2>
Bebe555
Nem, nem azt húztam. =) De szombat éjfélkor elmagyarázták emberi nyelven is, úgyhogy talán nem lett volna akkora gond =) A 13-s tételt húztam. =D Nem vagyok túlzottan babonás, de azért megütötte a szememet. =D A szimpatikus meg a paraszimpatikus hatások volt az elsõ fele, kb, meg 1-2 más témájú kérdés ehhez, a B-m meg a Tisza, mint ökológiai folyosó. Egész jól ment, csak fura emberek voltak a vizsgáztatók. Biológus-poénokkal "sziporkáztak" meg egymást szórakoztatták.. =DD

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

w77d
BKF

irodalom és nyelvtan szóbelin milyen segítségeket lehet használni? Két napja próbálom az irodalmat tanulni de olyan nehéz, hogy úgy döntöttem nem érdekel már😄 nem mennek a fejembe azok a megfogalmazás módok:|
Hol fogsz diplomázni?
w77d
de nehogymá 4-esnél szarabbul érettségizzen le valaki... Én a budapesti Szent István Gimnáziumban érettségiztem és a legrosszabb jegyem 4-es volt. Rohadt könnyû volt az egész....

szerintem ezzel mindenki tisztában van,csak egyetemen rohadtul nem számít h hány százalékot érsz el,érettségin viszont csak az számít. szóval egyetemen ha 3-mast kapsz,örülsz itt viszont...
<#ijedt>

w77d
amúgy ne szarjatok be az érettségitõl, egyetemen vagy fõsulin sokkal nehezebb egy-egy vizsga XD

bardocz
Nem tudom nekünk meddig fog tartani.Én úgy vagyok vele,hogy vagy elsõ,vagy utolsó napon kerüljek sorra😄 A lényeg,hogy haverokkal egy napon legyünk,és akkor utána kocsma<#idiota>
Risu Führer
aham köszi.
de ezt ugye 3-4 nap alatt lerendezik?

bardocz
Nálunk z lesz,bemegyünk 22.-én,és mindenki megtudja,hogy ahnyadikán jön,vagy mindennap be kel menni,nem tudom már pontosan.
Risu Führer
hát nálunk 3 osztály van az évfolyamon és itt 15-16-17-én lesz a szóbeli.
mi 15ére vagyunk beosztva de 30 embert nem tudom hogy tudnak lefeleltetni.hallottam már olyasmit is hogy akkor be kell menni és mindenkinek megmondják mikor jöjjön és nem mindenkinek egy napon lesz.

én is abból akarok jövõre emelt szintûzni 😉

w77d
ejj gyerekek ha belegondolok abba amikor érettségiztem 😄 következõ hónapban meg már diplomázok...
én anno töribõl és angolból emeltszintûztem

OssianFan
Ha jól tudom, töribõl van forrás, irodalomból meg választhatsz néhány könyv közül. A többit nemtudom.

több napra szokás lebontani a szóbeliket.

Risu Führer
egy egész osztályt hogyan tud leszóbelizni egy nap alatt?
különben melyik tantárgyakból kapunk forrást a felelet elõtt?