Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem is úgy tanulom, hogy akkor ezt addig tanulom amíg azt nem tudom rá mondani, hogy megtanultam. Olvasgatom õket, de nem tartom így számon 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nekem majdnem ugyanez csak infó helyett hittan <#hehe>#hehe>
és hittanból is megbeszéltük a tanárral hogy ki mit akar húzni, és akkor sorrendbe fogja felrakni a tételeket , sõt mivel úgyis a nap végén felelünk kicsit meg is löki a tollával a borítékot.
<#hehe>#hehe>
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
én még lustább<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
meg annyira nem érdekel már a szóbeli, ígyis-úgyis felvettek már.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ehhez viszonyítsd a tanulást😊
Csak mert nekem ha 2-szer elolvasok valamit az van h úgy érzem hogy jaja ezt tudom stb, de ha megpróbálom visszamondani hangosan csak nyökögök..úgyhogy rászoktam arra hogy felbontom 2-3 nagyobb részre és úgy tanulom meg és a végén egészként felmondom.
Magyart 8 körül elkezdtem tanulni, a 20 tételbõl már 12-t tudok 😄
Jelenleg így állok:
Ircibõl a francia szimbolizmusról a három modern kori költõrõl fogalmam sincs, továbbá a Tótékról se nagyon tudok mit mondani illetve nincs meg 2 tételem. ezeken túl minden mást tudok. Ami tételeket nem tudok azok a tétel lista végén vannak. Szóval az én taktikám az lesz, hogy bemegyek és a tételeknél amikor húzni kell úgy van, hogy egymáson vannak a tételek sorba kiterítve. EZért én elõrõl és alulról fogok húzni, ez biztos. Csak bejön tavaly is bejött😄 . A szopatós tételek a végén vannak...
Nyelvtanból szinte minden tétel ugyanaz, remélem valami nyelvjárásos tétel kapok az jó volna. Törit ma tanulom már tudok 5öt. Töribõl jóvagyok. Magyarból 49 pont kell ötöshöz, töribõl 56, Angolból 22. Szal bízom a szerencsémre, de ha van jó tanácsotokat szívesen fogadom.
Vagyis nálunk tuti.. 4 év alatt volt talán 10 nyelvtan órám. Most elvileg van tétel is 20, de feladatmegoldás van, szóval a 10 perces feleletbõl 2p nyelvtan. Nálunk így kell 😊
Tudna vki abban segíteni hogy magyar szóbelin az 50 megszerezhetõ pont hogyan oszlik meg az irodalom és a nyelvtan között?
angolból 3
magyartanár kurvaanyja, megfogom alázni magamat is és õt is azzal hogy semmit se tanulok a szaros kis érettségiére, de leszarom
Spread De Love!
Meg minden iskolában ugyanannyi?
mondjuk én elvileg pénteken megyek,és 3 szóbelim van,hát 2 infó tételt már elolvastam,de semmi többet...szar napok jönnek<#ticking>#ticking>
nekem végülis szinte csak kettõbõl kell szóbelizni, de ezt a magyart rühellem
Ha érted akkor el is fogod tudni mondani.
Nekem csak a fizika a lényeg, nagy részét meg ugye tudom mert azért a fizika egy olyan tárgy amiben elméleti tudás ugyanúgy kell az írásbelire meg a szóbelire. Tehát amíg a törit megírtam úgy 73%osra h fogalmam nemvolt a tatárjárásról meg a magyart úgy h tegnap tanultam meg csokonai költészetét, addig a fizikát nem lehetett úgy megírni hogy ne tudj alapdolgokat. lesz egy hetem a 20 tétel bevágására, remélem meglesz...mondjuk nekünk is jófej a tanár eléggé szal nemlesz gond sztem
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
nem kell fosni, annyit csak összehordtál az x év alatt hogy kihozz vmi normális jegyet
Pszt.
szal húzós hétvégém lesz a bulizást most kihagyom.
amúgy az én kidolgozott tételeim is 1-2 oldalasak, és abba szerintem minden benne van, szóval nincs gond
ez csak középszint azt ne felejtsd el. kísérletek is könnyûek, ráadásul hibát se kell beleszámolni
Spread De Love!
Amúgy én 22én érettségizek tehátmég van több mint egy hetem, de azért kicsit fosok mert ezen a héten kezdtem el tanulni és pl törihez közöm nincs😄 nemis számít meg jólett az írásbeli deazért lehúzni nem akarom nagyon. szóval õszintén szólva kicsit fosok...