Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legtöbb pontot érõ feladatot(a csonkakúpba írt gömbös) rohadt sokan nem tudták megcsinálni, pedig egyszerûen meg lehetett csinálni: fel kellett ismerni a hasonló háromszögeket.
Mindenki ott fogta a fejét amikor Lmagyaráztam nekik. Ja, és én 2es matekos vagyok 😄
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Ha a két leg1xûbb feladatot megcsinálod hibátlanul, full extrásan az 16 pont 😄
Dante ha ez megvigasztal én se tudom a tételeket 😊 Az utóbbi 10 év érettségi tételsorait mind megoldottuk, a 8 pontos feladatok mindig mentek, szóval 16 pont már megvan(kop kop). A maradék kettõt meg összeszedem valahogy 😛
A matektól meg nehogy parázzatok nár nevetségesen könnyû! Tavaly már 20%-tól kettes volt, szal egy négyes kötelezõ legalább!
(mekkora para volt, mikor a tételek elõtt még rizsáztak, reklámot nyomtak stb -> pulzus 2000-en😊
a matektól nagyon parázok viszont, a 160-ból egy tételt sem tudok😞
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
rendesen felfújják a középsulikban az érettségit
fõleg nmostanában, amikor már kisérettségi meg mit tudom én mi minden marhaság van
szvsz nem egy etvasz
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Remélem a matek is hasonlóan könnyû lesz, mert abból nem vagyok valami nagy ész :/
[...] Te romboló állat! Te sátán!
2., Vörösmarty Mihály Gondolatok a könyvtárban címû versének elemzõ értelmezése
3., A novella mûfaji jellemzõinek bemutatása egy szabadon választott magyar mû elemzése alapján
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tudatosan a verselemzésre megyek rá én is 😉
matek meg konnyu lesz sztem legalannis az utobbi evek tapasztalata alapjan mindenkeppen
hat ennyi, sok szerencset minden iden erettsegizonek😊
ja es meg annyit, hogy kozepiskolaban a tanarok erdeke hogy ne bukjon meg senki az erettsegin es ez annak idejen nalunk is igy volt, tehat ott segitettek ahol csak tudtak
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha nem is az 5-ösre megyek, de azért átkerüljek a túlsó partara...
Soks sikert minden versenyzõnek!!!!!
És tessék ma bulizni/csajozni/inni és nem a könyveket bújni!!!
Azért ne legyetek nagyon részegek hétfõre!!!
Sok sikert!!!
Þór vígi þessi rúnar
Én sem hittem el, mikor ezt mondogatták nekem anno. de aztán visszatekintve már igazat adok nekik.
Legyen bennetek egy egészséges vizsgadrukk, de azért nem kell anyonidegeskedni a dolgot!
MAgyar pedig tényleg kamu, fõleg a korok jellemzõit nézzétek át, és tudjátok azokban elhelyezni a különbözõ írókat, költõket!
Úgysem az életrajzi adatokra kiváncsiak, viszont az adott korra jellemzõ stílus meghatározta az egész munkásságát az egyénnek, és ezen a vonalon elindulva egész tisztességes kis esszéket lehet kikanyarítani!
Persze azért nem árt, ha van tárgyi tudásod is!
És sok szerencsét mindenkinek a hétfõhöz!
biológia, fizika, angol... stb a PostaClikPakk füzetekbe amilyenek vannak
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
A verselemzés amúgyis tök kamu. Én nem is készültem egy percet se, mert úgy voltam vele, hogy majd belemagyarázok jól a versbe mindent. Még meg is dícsértek a verselemzésért!!!
Szóval, No Para!
Þór vígi þessi rúnar
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
2. A szex mint motivum a Nyugatosok költészetében
3. + valami
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock