Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Szintén zenész!

Þór vígi þessi rúnar

KeKKSZike
Remélem, hogy én így fogok rá visszaemlékezni, ahogyan ti! Én komolyan félek tõle, vmiért az irodalomtól! Annyi kúrva költõ/író van, hogy az nem igaz... ;(

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Punker
ember az a legegyszerûbb....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Irodalomból csak rizsázni kell, és nem árt ha elolvastad a kötelezõket.

KeKKSZike
Meg úgy az egésztõl... 😄

KeKKSZike
Én nagyopn szeretnék négyes átlagot szerezni... Nyelvvizsgám már megvan, így abból már 5leszek! Az irodalomtól félek a legjobban! ;(

EOX
Nekem is kellene már

Retteketet

Pyx
még én se sokat, ...majd holnap 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tuvok
akkor nincs okod az aggodalomra

Persze ezt azoktól kérdezem aki még nem érettségizett, és 2004 ben fog.Amúgy nem félek, mert igaz, hogy most még semmit nem tudok, de gyorsan tudok tanulni, és a rizsázás is megy.

Tuvok
Mióta megcsináltam nem 😊
Egyébként lóf*asz, de nem kell elbízni magát senkinek 😉
A lényeg, hogy nem kell parázni, ha elhúznak, amiatt lesz, mert idegeskedsz és hülyeségeket dumálsz.

Mert én még semmit nem tanultam.

Tanultok már az érettségire?

hehe, azért van a pontduplázás 😊

-the invisible-

FtranX
Nem csak könnyûnek tûnik, hanem könnyû is volt. Az egészre 3 hetet "készülgettem". Most meg egy tárgyra készülök ugyan ennyit, hogy éppen csak kizzadjam a kettest. (digitális technika rulez )

FtranX
Nálam kb. 40%-ban múlt a tanuláson, a többi szerencse volt. Az irodalom tételek közül vagy 5-öt ha tudtam.(gyûlölöm az irodalmat) írásbelin a verselemzés mentett meg szóbelin meg az, hogy a Reneszánsz-t húztam amirõl töribõl is tanultunk.

A tanárok is nagyon jófejek voltak. Amikor megakadtam, egyszerre 6 felõl jött a "segítség". 😊)

I.C.ram
Ha már túl vagy rajta, akkor minden könnyûnek tünik 😊
Coine, The A&O
Akik ebben az évben érettségiznek, azoknak ajánlom, hogy inkább féljenek a felvételitõl, az érettségi semmi ahhoz képest. Az elkövetkezendõ megpróbáltatásokról meg még ne essék szó 😊

ezzel én is így vagyok 😄
az érettségi fele a szerencsén múlik, negyede azon, hogy mennyire utáltattad meg magad a tanárokkal, a másik negyede meg tanulás. Hajrá minden érettségizõnek, nem olyan veszélyes, mint amilyennek most látszik!!! 😛
FtranX
Haha! De jó figyleni ahogy mások izgulnak. 2002-ben én is izgultam, de utána visszatekinteve egy nagy poénnak tûnt a dolog. Fõként a mostani vizsgáimhoz képest...

[Walaki]D`Lair
Én is...:-/

Idén még kisérettségim is lesz január végén...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

én is így vagyok, 1 nyelvvizsgám már van (német) de az angolt az érettségivel szeretném majd jövõre kiváltani (akkor elvileg spórolok 10E-t? 😊

Lacc
Jaja, legalább még ez meglesz nekünk. Egy nyelvvizsgám már megvan, de a másik (német) nem hiszem hogy meglesz...
Te jövõre érettségizel? Hát az sux 😞 tudlak sajnálni.. 1ébként barátnõm is, szegényke..
nyelvekbõl meg hajtsatok nagyon mert ha megcsinálsz 2 nyelvvizsgát az máris két ötös az érettségin (legalábbis idén még).

-the invisible-

The Garrett
nekem csak kb mondtak tõlle pár témát:
dzsentri-k helyzete, az ország felvirágoztatásának kérdése, összehasonlító elemzés korábbi parasztábrázolásokkal.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lacc
Ja, hát kösz a bíztató szavakat 😄
Én hálát adok a Sorsnak, hogy 1 évvel hamarabb kerültem iskolába, különben 2szintû értettségim lenne nekem is, amit meg nem akarok... Azért biztos az sem lesz olyan nehéz, inkább csak más fajta (fontosabb lesz a logika, stb.)
Sztem azért félnek ennyire tõle az emberek, mert még nem tudják, hogy mire számítsanak. Így tul.képpen annak lesz a legszarabb aki 2005-ben érettségizik...

-the invisible-

BADE
Nem tudja valaki mi Móricznak a 3 érettségi tétele?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ha meg valaki tanul akkor meg siman jobb jegyet adnak.

Ezert kell joban lenni egesz 4 ev alatt a tanarokkal (nem kell nyalni, de nem kell bunkozni sem.)

I.C.ram
Hát ja, csak nekem már ugye kétszintû, ami olyan, hogy pontokat viszek érettségibõl/nyelvizsgából és ott nem csak az a lényeg, hogy átmenj, hanem az is, hogy hogyan. 😞
Miert kell felni az erettsegitol???

En most fosulira jarok, van 3 alairaspotom, + 9 vizsgam 6 hetre es ha nem sikerul kirugnak 2 evre a kolibol + 40 rugo felevismetlesi dij. Megsem parazok mert meg ezt is meg lehet oldani, nem hogy egy erettsegit.

Nyugalom, gimiben siman attolnak mindenkit az erettsegin.

szerintem 60 tól van a közösön is 5 ös.
Stann
A közös fizika felvételi-érettséginek nem tudja valaki az alsó és felsõ ponthatárát?
A 100-ból mennyit kell elérni 2-eshez, 5-öshöz?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

I.C.ram
Én is szar vagyok matekból, mégis elég szép helyezéseket értem már el logikai versenyeken. persze ez nem felvágásból. Szerintem jó logika fontosabb, mint a tudás. Nekem most jön kisérettségi. Fizikát, Matekot és Földrajzot választottam. Remélem jól sikerül. 😊
I.C.ram
Én 2005-ben fgok érettségizni, és nekem már az a kecseg kétszintû lesz, amit tök faszságnak tartok, mert már most be kell jelölni, hogy mibõl akarok emelt szinten. Szerintem nem minden ember tudja 16-17 éves fejjel, hogy hova szeretne tovább menni. Valaki tudja, hogy kb. egy emeltszintû vizsga mennyivel lesz nehezebb egy mostani érettségi vizsgánál?
Stann
Hál istenek az angol sem volt olyan gááááz...

[HUN]PAStheLoD
ha nem tudom mi volt a kérdés úgy nekem se fexik

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
620*1 ...

KeKKSZike
Jó nektek, hogy jól megy a matek! Nekem sajnos nem! ;(

Galy
Ez ilyen "összeadósdi" feladat volt?

😄
Mike
majd szivatnak a felsõoktatásban, ne félj

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
biztos volt olyan aki meg a matektól fosott

Mike
a szarszippantás nyújorkban akkor már sokkal jobb. havi 3000 USD

Mike
azért a túlzott önbizalom sem jó, én anno - még tavasszal - simán megcsináltam a matek felvételiket (minusz uccsó húzós feladat) 2 óra alatt, aztán amikor élésben ment a dolog csak néztem (valszeg aznap nem voltam éppen a topon) szóval a 3-ast úgy kellett a matektanáromnak összekaparnia
(jó, mondjuk szerintem anno, még simán 50% alatt elégtelen volt)

Stann
Ezek voltak:
1. 620(8 pont)
2. 1830(12 pont)
3. 3594(14 pont)
4. 2747(16 pont)
5. 1601(9 pont)
6. 1206(9 pont)
7. 22 (12 pont)
-----------------
80 pont max, 5-ös 60ponttól, ketets 18 ponttól!

[HUN]PAStheLoD
igen?? És majd az "emeltszintûs" buli az remélem hasonlóan "nehéz" lesz

[HUN]PAStheLoD
hol a feladaltsor?? nincs fenn neten ?

Hát ez olyan nevetséges volt hogy az már fáj.aki ezekbõl a feladatokból nem bír 4et megcsinálni az teljesen sík.a +1 tétel is nevetséges volt, pedig semmit nem tanultam az egészre.A csonkakúposat meg legalább 4 féle képpen lehet megcsinálni, legalábbis ennyi megoldást hallottam eddig.
A magyaron se kellett volna semmit gondolkodni ha elõtte pár költõnek, írónak a cuccait átnézed.
Ebben a világban már egy rohadt érettségit se tudnak összeállítani???
KeKKSZike
hát, sztem nem volt könnyû... én egyet se tudtam volna megcsinálni! 😊

Stann
Huh, a matek most tényleg könnyû volt, szinte röhejes, 1óra alatt simán megvoltunk. De persze ez csak az én véleményem, én az irodalomtól féltem.