Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Egyébként lóf*asz, de nem kell elbízni magát senkinek 😉
A lényeg, hogy nem kell parázni, ha elhúznak, amiatt lesz, mert idegeskedsz és hülyeségeket dumálsz.
-the invisible-

A tanárok is nagyon jófejek voltak. Amikor megakadtam, egyszerre 6 felõl jött a "segítség". 😊)
az érettségi fele a szerencsén múlik, negyede azon, hogy mennyire utáltattad meg magad a tanárokkal, a másik negyede meg tanulás. Hajrá minden érettségizõnek, nem olyan veszélyes, mint amilyennek most látszik!!! 😛
2002-ben én is izgultam, de utána visszatekinteve egy nagy poénnak tûnt a dolog. Fõként a mostani vizsgáimhoz képest...
Idén még kisérettségim is lesz január végén...😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
nyelvekbõl meg hajtsatok nagyon mert ha megcsinálsz 2 nyelvvizsgát az máris két ötös az érettségin (legalábbis idén még).
-the invisible-
dzsentri-k helyzete, az ország felvirágoztatásának kérdése, összehasonlító elemzés korábbi parasztábrázolásokkal.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Sztem azért félnek ennyire tõle az emberek, mert még nem tudják, hogy mire számítsanak. Így tul.képpen annak lesz a legszarabb aki 2005-ben érettségizik...
-the invisible-
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ezert kell joban lenni egesz 4 ev alatt a tanarokkal (nem kell nyalni, de nem kell bunkozni sem.)
En most fosulira jarok, van 3 alairaspotom, + 9 vizsgam 6 hetre es ha nem sikerul kirugnak 2 evre a kolibol + 40 rugo felevismetlesi dij. Megsem parazok mert meg ezt is meg lehet oldani, nem hogy egy erettsegit.
Nyugalom, gimiben siman attolnak mindenkit az erettsegin.
A 100-ból mennyit kell elérni 2-eshez, 5-öshöz?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
(jó, mondjuk szerintem anno, még simán 50% alatt elégtelen volt)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
1. 620(8 pont)
2. 1830(12 pont)
3. 3594(14 pont)
4. 2747(16 pont)
5. 1601(9 pont)
6. 1206(9 pont)
7. 22 (12 pont)
-----------------
80 pont max, 5-ös 60ponttól, ketets 18 ponttól!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A magyaron se kellett volna semmit gondolkodni ha elõtte pár költõnek, írónak a cuccait átnézed.
Ebben a világban már egy rohadt érettségit se tudnak összeállítani???