Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noryna
a neptunon keresztül próbálom , mert ott kell........de most a gyûjtõszámlához nem lehet beirni semmit :S

Azt hittem érthetõ volt amit mondtam 😞

Pénzed a bankban van. Onnan elküldöd egy neptun gyûjtõszámlára, ami valójában az Erste banknál (vagy bármilyen más banknál) a BME (vagy tetszõleges intézet) bankszámlája, a megjegyzés-közlemény rovatba beírod a neptun kódod - neved, hogy tudják hogy a pénz kitõl jött, ez alapján megkapod azt az összeget neptunon, és szabadon költekezhetsz belõle.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

tigeroo
és ha bankkártyával csináljuk?
noryna
nem a neptunon keresztül kell????

közlemény, megjezgyés, bármi.

Attól függ melyik banknál, hogy utalsz.

noryna
de hol van a közlemény rovat??? nem találom

Elküldöd a pénzt közös neptun gyûjtõszámlára, a megjegyzés rovatba beírod a neptun kódod, neved:
FCUK19 - Tüdõ R. Ákos
és akkor amikor megérkezik az utalás az egyetemre (BME például Erstés azt hiszem) akkor megjelenik a neptunban is.

tigeroo
a kollégiumra bekell fizetni 600Ft-ot bankszámlán a neptunon keresztül pontosan hogy mûködik? mert elakadtunk vele..
Az ösztöndíjat addig nem kell bevallani adóba, amíg nincs bejelentett munkád, én csak ennyit tudok.
(nem mintha köze lenne a témához)

Sadist
Hülyeség, oktatási törvényben benne van, hogy ha eléred a megállapított tanulmányi eredményt, amitõl jár az ösztöndíj, akkor azt megkapod. Az egyéb szociális juttatásokba viszont valószínû beleszámít, hogy mennyit keresel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kas123
lehet h hülyeséget mondok, de régebben olvastam valami olyat hogy ha többet keresel mint az "ösztöndíj, meg különbözõ kiegészítések összege" akkor azokat nem kapod meg :/

tigeroo
neem, suli idõben természetesen...
tigeroo
másik:

van a neptunon a helyi azonosító az pontosan mit takar? az afféle "nicknév" vagy az hozzátartozik a felhasználónév/jelszóhoz?

plusz: tesómnak kell valami tûzvédelmi bizbaszt elvégezni suli elõtt mert a tanulmányait akkor nem kezdheti meg... ez wat?😄
Nyárra akarsz, vagy hogy?

kas123
egyik héten az egyik a másikon a másik, eddig 1x volt éjszakás hét
persze lehet igényelni h csak délelõtt, de ha kcsg a vezetõség akkor oda rak be ahova akar

tigeroo
aha és a mûszakokat azok naponta vagy hetente váltakoznak? vagy te választod meg?
kas123
ahol én eddig diákmelós voltam ott ugyanúgy voltam mint a felnõttek
munkaidõ: reggel 6tól du 2ig, du 2tõl este 10ig, este 10tõl reggel 6ig
Hétfõtõl Péntekig

tigeroo
debreceni diákmeló ügyben milyen weboldalakat/intézményeket érdemes felkeresni? tudtok adni pár tippet?

meg tényleg a diákmelók azok mennyire rugalmasak? akár heti 2 alkalom meg ilyesmire gondolok
ej fakk, pedig nem eldugott helyen élek.
gólyatáborról nem kéne lemaradni 😊
köszi

tigeroo
nekem már pénteken megjött. de tesómnak meg nem 😄
mikor kéne megjönnie a hivatalos levélnek hogy felvettek satöbbi?

I.C.ram
Nem. A felvetel akkor lep eletbe, amikor alairod szeptemberben a papirt a beiratkozason.
BME vegyészkaron a friss gólyáknak maguktól adták a tárgyakat.

megy itt valaki valamerre ilye rendszergazdai szakra ??

GYerekek egy a besorolás nem egyenlõ a felvétellel?

Na igen. Már amikor ezek remek rendszerek méltóztatnak mûködni, valamint ha jól teszik fel az óra rendet...néha kicsit hibás a dolog<#hehe>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

[HUN]FaTaL
Azt magadnak intézed ETR-ben/Neptunon.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Tudsz te olvasni? Szövegértés 1-es.

ME-MAK anyagmérnöki
N1ggA
hova vettek fel?

Spread De Love!

fogalmam sincs, hogy megy ez az egyetemen, de grizzly21 már nem ülhet mellém <#schmoll2>
N1ggA
azt ha jól tudom Neptunon keresztül kell majd intézni (vagy gondolom azoknál az egyetemeknél, ahol nem neptun van, ott nem. rémlik hogy van valami más rendszer is, de nem jut eszembe)

Spread De Love!

grizzly21
meg ulesrendet is

Sadist
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

sry félrenéztem. egyébként órarendet is levélben kapunk?
N1ggA
úgy értette, hogy az sms nem hivatalos, viszont a levél az, de attól még ugyan az lesz írva a levélbe is mint az sms-be

Spread De Love!

a levél mint nem hivatalos tájékoztatás? akkor mi a hivatalos szerinted ha nem a levél?
[HUN]FaTaL
Egy SMS nem lehet hivatalos, ezért nem hivatalos tájékoztatás. Ugyanezt fogod kapni levélben.

Hegi90
na ez most engem is elbizonytalanított <#fejvakaras>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo
amúgy ez az sms amit kaptunk hogy besorolást nyert xy helyre, akkor ez már tuti hogy fel is vettek? vagy hogy mûködik?
ez nekem kicsit kétértelmû, meg én abba voltam hogy most a ponthatárok derülnek ki, jövõ héten meg küldik az értesítést...
basszus evvel mennyire egyetértek!!!!!

amúgy felvettek: SE

[HUN]FaTaL
na ELTE-IK újra 😄

Hát igen, most inaktív valamiért a pontkalkulátor...

Ha érettségi duplázással számítanák a pontodat, akkor egyszerû:
(két felvételi tárgy érettségi százaléka) * 2 + többletpont (középfokú nyelvvizsga 35 pont, emelt érettségi 40, ...)

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

akyyy
Hogy a f..omka tudom kiszámolni, hány pontom lenne most?
Ez vót nekem elmentve, de most persze nem jön be rajta semmi.

Newm, nem most éreccségiztem, csak érdekelne egy szak lehet jövõre, és megnézném, felvennének-e😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

grizzly21
pontosan, bme-n se nagyonk fogadjak el miutan visszajossz Erasmusrol

Lacee
az oké, de simán mondhatják hogy szerintük nincs meg a 75%, és akkor így jártál. Így megy a legtöbb ERASMUSos úttal is, pl franciaszakos ismerõsöm kiment Dijonba irodalmat hallgatni, itthon pedig nem ismerték el egyetlen tárgyát sem... Sok hasonlót hallottam már, ezért írtam a jóindulatot.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

DE-IK mérnök infóra vettek fel. <#vigyor3> Kik azok a szerencsések, akik csoporttársaim lesznek? <#vigyor>

BME építõmérnökire valaki megy esetleg, ha már átcsaptunk társkeresõbe?

Én DE-IK