Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pénzed a bankban van. Onnan elküldöd egy neptun gyûjtõszámlára, ami valójában az Erste banknál (vagy bármilyen más banknál) a BME (vagy tetszõleges intézet) bankszámlája, a megjegyzés-közlemény rovatba beírod a neptun kódod - neved, hogy tudják hogy a pénz kitõl jött, ez alapján megkapod azt az összeget neptunon, és szabadon költekezhetsz belõle.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Attól függ melyik banknál, hogy utalsz.
FCUK19 - Tüdõ R. Ákos
és akkor amikor megérkezik az utalás az egyetemre (BME például Erstés azt hiszem) akkor megjelenik a neptunban is.
(nem mintha köze lenne a témához)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
van a neptunon a helyi azonosító az pontosan mit takar? az afféle "nicknév" vagy az hozzátartozik a felhasználónév/jelszóhoz?
plusz: tesómnak kell valami tûzvédelmi bizbaszt elvégezni suli elõtt mert a tanulmányait akkor nem kezdheti meg... ez wat?😄
persze lehet igényelni h csak délelõtt, de ha kcsg a vezetõség akkor oda rak be ahova akar
munkaidõ: reggel 6tól du 2ig, du 2tõl este 10ig, este 10tõl reggel 6ig
Hétfõtõl Péntekig
meg tényleg a diákmelók azok mennyire rugalmasak? akár heti 2 alkalom meg ilyesmire gondolok
gólyatáborról nem kéne lemaradni 😊
köszi
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Spread De Love!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Spread De Love!
http://goo.gl/gd6Zi5
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ez nekem kicsit kétértelmû, meg én abba voltam hogy most a ponthatárok derülnek ki, jövõ héten meg küldik az értesítést...
amúgy felvettek: SE
Ha érettségi duplázással számítanák a pontodat, akkor egyszerû:
(két felvételi tárgy érettségi százaléka) * 2 + többletpont (középfokú nyelvvizsga 35 pont, emelt érettségi 40, ...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ez vót nekem elmentve, de most persze nem jön be rajta semmi.
Newm, nem most éreccségiztem, csak érdekelne egy szak lehet jövõre, és megnézném, felvennének-e😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"