Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Ebbõl újraírás nem lesz, max megcsinálják azt, amit 90-ben, hogy megkapjuk az év végi jegyet. Megint hatalmas idõt, pénzt és energiát emésztene föl, ha újraíratnák.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A szöveg alig olvasható, kérdések közül pedig egy sem látszott. Ezzel csak azt mutatta meg, hogy ilyen egyszerûen kikerült a netre. Gondoljatok bele: azokat a dogákat kinyomtatták, szállították, raktárban õrizték, szállították, iskolákban megint tárolták egy ideig, kizárt dolog, hogy valaki nem nyúlt le egyet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ha csak ez az egy kép volt akkor semmi baj, mert a feladatot nem lehet tudni. Egyébként meg: http://www.mindentudas.hu/lang/20040806lang1.html

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Narancs
és ott mi történt? év végi jegyet megkapták...ami nekem nagy szopás...inkább írjuk újra...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

csak annyit mondok: Moszkva tér effektus

lee86
zmeg nemár! én nem akarom ujrairni... demost hé! ezért a feketén becsikozott lapért van ez a felhajtás? ettõl még mindig nem tudtam, h mirõl szolt az egész, és az összehasonlító elemzésem sem lett jobb... 😊 biztos valami noreg köpött, akinek csak amolyan megfigyelõként járja a forumot...

¡Hala Madrid!

Narancs
ezen a szaros képen ami itt volt szvsz nem múlik semmi...ha máshol egész suliknak szivárogtattak ki mindent, akkor nagyobb balhé lesz...csak azért kéne tudni vmit a városmalyoris cuccról, hogy mi a helyzet vajon

PResident Evil
ejjbazzmeg... <#wow2>

de hogyha nem lett volna betéve a... ki se mondom már, mi...
nem kellett senkinek köpnie, ez egy nyilvános fórum...
de ha emiatt szív majd az "egész ország"...

De hogyha nem lett volna róla szó, csendben ki lett volna moderálva a kép, nem köpött volna senki.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

ERRÕL BESZÉLTÜNK!!

bigfoot
valaki köpött

Narancs
bazze

Narancs
BP

Narcotic Syntax

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

bigfoot
annnyit nem adnék érte!!

Narancs
ismerõsöm mondta...haverja odajár...

Sadist
Az hol van? Életbe nem is hallottam róla 😄

Én csak annyit tudok, h van ismerõsöm akitõl 600e-ért meg lehet venni bármelyiket, de ha 6a-n vagytok akkor csak 100e fejenként.
Hihetõ, h csak a Városmalyorisok tudnak errõl.
Ahhoz képest, h milyen beharangozása volt az új biztonsági rendszernek, a hülye is rájött, h a régi sokkal megbízhatóbb volt.
No de sebaj, legalább van 1 új üzletág.

Mi volt a 2117-ben?

joebacsi
az újraírást hol hallottad?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Csalás az lenne, ha egy A/4-es ágyúval mennél be érettségizni. Amíg saját tudásodból hozod össze, addig miért volna csalás?

Narancs
Gyerekek!
Nincs vkinek Városmalyoris ismerõse! Hívja föl iziben!
Azok a gempák tudnak mindent elõre!
Ezt hallottátok? Állítólag újat kell írniuk...tudtok errõl vmi bõvebbet?

bigfoot
majd csak nem😊

Nh Shevits
szóval én bízom magamban, nem vagyok jobb helyzetben mint te... max megyünk szóbelizni...<#ravasz1>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
világéletemben 2-es voltam matekból, de nem kell fosni tõle annyira elmondom, mert csináltam próbaérettségit és nem nehéz

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

joebacsi
nem csalt senki

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bigfoot
ok bocsi!
csak nem vagyok matek ász és ezért mérges lettem mikor olvastam miket írtál
mégegyszer bocs

Dacid
mind1 nekem már csak júni végefelé kell szóbelizni.

Nh Shevits
shevits nem stréber, csak nem szeret szart pofozni feleslegesen... ha csaltok akkor legalább sunyiban és okosan ne lássa már az OM meg az egész ország hogy mi megy itt, mert még a végén újrairatják. mellesleg elmehetsz a ****-ba te is nemtom mi alapján szidsz te engem, nem mondtam rád egy rossz szót se.. (eddig)

Dacid
-max így jobb?

bigfoot
nem értem miért parázik mindenki hogy kiderül
sztem nh shevitz egy stréber **** vagy nem tom miért bántja ennyire ez az egész

InviciblE
LOL! 😄

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

Mikszáth rulez, az a szövegértés meg hát öhm, én hülye vagyok 😊

So cry me a fuckin river, bitch!

ÁjjLe BoBBi
htx! <#vigyor><#hehe>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ThePartyFace
😄
Vicces hogy beszopta mindenki😄

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

franco
JAVASLOM ZÁRJUK BE EZT A SZART ÉS MINDENKI TAKARODJON TANULNI!
/sorry a normálisaktól mint pl Bobbi/
LE LEHET SZÁLLNI THEPARTYFACERÕL TÉNYLEG NEM TUD SEMMIT!
/akkor már ideadta volna/<#hehe><#hehe>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

írtam pm-et válaszolj plíz!
ÁjjLe BoBBi
akkor jó 😊)

joebacsi
hát ügyesek voltunk, és fasza lesz, többet nem mondok 😊

ÁjjLe BoBBi
na hogy ment srácok?😊

Sadist
Olyan LCD monitor, aminek nem torzulnak a színei, ha nem merõlegesen nézed.

galenius
Na csá!
elég jó bejöttek a tippjeim)))
én az érvelést választottam, majdnem hangosan felvihogtam a megkönnyebüléstõl amikor megláttam hogy nõideálokat kell jóformán felsorolás szintjén említeni.
a szerelmi költészetbõl tényleg lehetett párat befûzni..
én. biblia: mária mint szent, debóra mint férfiszerepben, villon-szerelem, romlott erkölcs mint zola:nana, határok átlépése mint vörösésfekete, ez úgyis volt a tv-ben, anya szerepkör mint józsefattila mamája.
szerintem ez volt a legkönnyebb, mixát novelláról nem is hallottam)))

nem olvastam végig, mi van a matekkal? valaki rajtam is segítsen mert a kisérettségi 20pont alatt volt, és matekból fázok szóbelizni! help!

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

addig is egy érettésgi feladatsor emgoldás:

ÉRETTÉSGI_2005_!

Narcotic Syntax
tft azmi?😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

franco
egyre hülyébb vagy baszod 😄DDD
itt sírok a tft elõtt😄😄:

franco
miért van az az érzésem hogy Te világéletedben 2es voltál matekból? <#hehe><#hehe>

Narcotic Syntax
3. Abakusz segítségével határozza meg min. 99.24167 %-os konfidenciaszint
mellett a jövõ heti lottószámokat.

bertino
ájjjámále vazzeg...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ha valaki tud a matek feladatokról valamit közölje!