Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
¡Hala Madrid!
nem kellett senkinek köpnie, ez egy nyilvános fórum...
de ha emiatt szív majd az "egész ország"...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Hihetõ, h csak a Városmalyorisok tudnak errõl.
Ahhoz képest, h milyen beharangozása volt az új biztonsági rendszernek, a hülye is rájött, h a régi sokkal megbízhatóbb volt.
No de sebaj, legalább van 1 új üzletág.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nincs vkinek Városmalyoris ismerõse! Hívja föl iziben!
Azok a gempák tudnak mindent elõre!
Ezt hallottátok? Állítólag újat kell írniuk...tudtok errõl vmi bõvebbet?
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
csak nem vagyok matek ász és ezért mérges lettem mikor olvastam miket írtál
mégegyszer bocs
sztem nh shevitz egy stréber **** vagy nem tom miért bántja ennyire ez az egész
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
So cry me a fuckin river, bitch!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
/sorry a normálisaktól mint pl Bobbi/
LE LEHET SZÁLLNI THEPARTYFACERÕL TÉNYLEG NEM TUD SEMMIT!
/akkor már ideadta volna/<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
elég jó bejöttek a tippjeim)))
én az érvelést választottam, majdnem hangosan felvihogtam a megkönnyebüléstõl amikor megláttam hogy nõideálokat kell jóformán felsorolás szintjén említeni.
a szerelmi költészetbõl tényleg lehetett párat befûzni..
én. biblia: mária mint szent, debóra mint férfiszerepben, villon-szerelem, romlott erkölcs mint zola:nana, határok átlépése mint vörösésfekete, ez úgyis volt a tv-ben, anya szerepkör mint józsefattila mamája.
szerintem ez volt a legkönnyebb, mixát novelláról nem is hallottam)))
nem olvastam végig, mi van a matekkal? valaki rajtam is segítsen mert a kisérettségi 20pont alatt volt, és matekból fázok szóbelizni! help!
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
itt sírok a tft elõtt😄😄:
mellett a jövõ heti lottószámokat.