Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
a) Mennyire kell Bori néninek fölpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielõtt elfogy a fonal?
b) Hogyan változik a sebesség, ha idõnként Pista bácsi is beleköt?
c) Mekkora az a maximális sebesség, ami fölött Bori néni elveszti a fonalat?
ez lesz a második feladat. vagy ez a fizika második feladata? már nem is emléxem
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
War. War never changes.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
Alkosson hiperkomplex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív
(önmagán kívül bármely más számmal egyenlo) számok halmazának részhalmaza.
Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy,
hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezõivel együtt Tapsi Hapsi
képét adja ki.
HAJRÁ!😄
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív
(önmagán kívül bármely más számmal egyenlo) számok halmazának részhalmaza.
Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy,
hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezõivel együtt Tapsi Hapsi
képét adja ki.
HAJRÁ!😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Én nem érezném jól magam ha amiatt lenne meg a matek érettségim mert csaltam.
War. War never changes.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Semmiféle feladatsorról nem tud senki semmit. Na nyomás minden érettségizõnek matekot tanulni... <#idiota>#idiota>
Csak egy ugratás volt az egész<#idiota>#idiota>
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
de én többet nem is akarok errõl beszélni....
Sajnos egy kicsit bonyolultabb a viszony a leányzóval. Mondjuk úgy, hogy legjobb barát, akivel most nem annyira felhõtlen a viszony. Szóval azt a jutalmat amit kapni fogok, azt akár neked is adhatom 😊
War. War never changes.
gondolom erre akartál célozni....
Ha már tudtok valamit, akkor engem is értesíthetnétek!!!
Jó lenne egy "kis" elõny!
Elõre is köszönöm a segítséget!
,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Érettségi jegyek átlagának kétszerese: 10 pont
Érettségi: 60 pont
Elmenni az érettségi úgy, hogy fogalmad sincs a pontozásról: Felbecsülhetetlen!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!