Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nh Shevits
most kicsit lehiggadtam mert törölték a képet...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
Bori néni pulóvert köt 40 km/órás sebességgel. A rendelkezésére álló fonal hossza 15 km.

a) Mennyire kell Bori néninek fölpörgetnie a sebességet, hogy befejezze a pulóvert, mielõtt elfogy a fonal?
b) Hogyan változik a sebesség, ha idõnként Pista bácsi is beleköt?
c) Mekkora az a maximális sebesség, ami fölött Bori néni elveszti a fonalat?

ez lesz a második feladat. vagy ez a fizika második feladata? már nem is emléxem

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

InviciblE
Ha ebbõl nem ír valaki minima 75%-t akkor csodálom, hogy eljutott az érettségiig! 😄

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

baz én csak 4 dimenziós feladatokat tudok megoldani... futok vissza tanulni <#mf2>

War. War never changes.

Narcotic Syntax
ezt még a hülye is tudja kettesre 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Nh Shevits
<#nyes><#nyes><#nyes>

InviciblE
Ez biztos nem lesz! Túl könnyû! <#hehe>

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

Narcotic Syntax
itt egy várhato feladat matekbol:

Alkosson hiperkomplex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív
(önmagán kívül bármely más számmal egyenlo) számok halmazának részhalmaza.
Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy,
hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezõivel együtt Tapsi Hapsi
képét adja ki.

HAJRÁ!😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
itt egy várhato feladat matekbol:

Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív
(önmagán kívül bármely más számmal egyenlo) számok halmazának részhalmaza.
Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben. Kösse össze a pontokat úgy,
hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezõivel együtt Tapsi Hapsi
képét adja ki.

HAJRÁ!😄

Dichter
Ebbõl most nem sokat értek, biztos mert hülye vagyok, de jó, legyen neked igazad, legyen tiéd az utolsó szó. Egyébként én is Mikszáthot írtam (neveket nem illendõ torzítani) csak én 2 évvel ezelõtt. Na fejezzük be, nem flametopik.

InviciblE
Max égés azoknak akik kitalálták, ettõl függetlenül szerintem nem volt valós a feladatsor!

InviciblE
szvsz kamu az egész scann. De nekem mind1 én nekem már tavalyról megvannak a kötelezõ tárgyak!<#vigyor4>

Nh Shevits
hehe. Mixátot írtam te kis poca! ez nem nyert.

Punkerwork
lehet igazad van és "lebuknak" kb 100 ezer diák érettségizik igaz? ebbõl mondjuk 1000 tudta elõre, szerinted 1% miatt történik bármi is? max jövõre megint új rendszer lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

InviciblE
Hehe én csak az infó emeltttõl parázok. Részben! 😊

Dichter
Most erre mit mondjak? De Te minek foglalkozol vele ennyit, ha nem is érettségizel? Vagy az bánt, hogy te nem kapod meg õket, mindenki más meg igen? Egyébként meg by PartyFace: lásd be, hogy nincs igazad...

Nh Shevits
fater rendõr, haver jogász, lehet jobban hallgatok rájuk, na sziasztok és további jó faszoskodást. azért remélem az életben jobban érvényesültök majd.

Nh Shevits
azért ez nem csak egy hülye diákcsíny. ezek okiratok. amiket valaki ellopott, különben nem tudta volna beszkennelni és feltölteni... szal itt vannak olyan tényezõk amik nem zárhatják ki egymást...

Dichter
A kulcsszó: szerinted

Dichter
Azért az irodalmat sem igazándiból biflázni kell szvsz. Amikor én érettségiztem, csak az életrajzokat, meg a neveket egy adott költõ életében néztem át. A verselemzésnek jönnie kell magától. Bár, ahogy hallottam, ehhez a mostani érettségihez elkélt a lexikális tudás is.

Nh Shevits
szerintem itt kettõnk közül te vagy a hülyébb de mindegy. majd meglátjuk mik lesznek a következmények.

Sadist
Max annak az érdeke aki hülye a matekhoz. A matekot vagy tudod, vagy nem. Nem úgy, mint a törit irodalmat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bertino
atyaég...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

az apád faszát mindenkinek az érdeke te..... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Számolni meg gondolkodni kell majd benne.
Én nem érezném jól magam ha amiatt lenne meg a matek érettségim mert csaltam.

War. War never changes.

ha valaki tud matek feladatokról valamit az privizzen vagy közölje mindenkinek ! EZ MINDENKINEK AZ ÉRDEKE!!!

Sadist
És mi van ha kitudódik egy pár feladat? Köszönjék saját maguknak, amiért kitalálták ezt a tesztlapos dolgot. Ki mondta, hogy legyen tesztlap, amit egy héttel elõbb ki kell küldeni az iskoláknak?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dichter
Ezaz...

Semmiféle feladatsorról nem tud senki semmit. Na nyomás minden érettségizõnek matekot tanulni... <#idiota>

ThePartyFace
Mennyire komolyan tudjatok venni a vicceket😄
Csak egy ugratás volt az egész<#idiota>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Dichter
Ez a hsz számomra le is írt téged, szóval az ezutáni véleményed, még annyira sem mozgat, mint az ez elõttiek. Pedig azok sem hoztak lázba. Csak egyet árulj még el nekem. Érettségiztél már?

Lacc
Most is 5 ügynök figyeli ezt a topikot + Bálintka. Köszönjön mindenki szépen Bálintkának.
Nh Shevits
az a belinkelt/bescannelt kép a nyelvi mûveltségi elsõ oldaláról azért elég szép kis bizonyíték ti barmok! vagy nem?<#shakehead>

ez nem ugyanaz...
de én többet nem is akarok errõl beszélni....

Dichter
A felvetéseddel annyi a probléma, hogy ez egy NEM hivatalos fórum, ahol azt írogathatnak emberek, amit akarnak. Pl ha most nyitnék egy topikot, hogy bombát tettem a Parlament alá (NEM TETTEM!) attól még nem ürítenék ki, nem lenne belõle semmi. Szóval ha csak demoralizálni jöttél, akkor pá!

Punkerwork
mint az orvosi igazolásos lógásból? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Nh Shevits
szerintetek csak úgy irogathattok ilyeneket? egy olyan fórumon amit naponta 1000-ek látogatnak? szerintetek ez nem fog kitudódni? naívak vagytok. ebbõl kurvanagy botrány lesz! gratulálok mindenkinek, fõleg aki ebben még társ is, ami itt megy.

Dichter
😄

Sajnos egy kicsit bonyolultabb a viszony a leányzóval. Mondjuk úgy, hogy legjobb barát, akivel most nem annyira felhõtlen a viszony. Szóval azt a jutalmat amit kapni fogok, azt akár neked is adhatom 😊

I.C.ram
és majd megosztjuk a jutalmat?! 😄
Na ez is megvolt 😊 Én az érvelést választottam, megemlítettem a Bibliát, Balassit, a többi költõt, Rómeó és Júliát, Antigonét meg ilyeneket. 4 oldalt írtam, sztem nem volt túl nehéz. A matektól meg egyáltalán nem parázok.

War. War never changes.

ez de cikiiiiiiiiii

gondolom erre akartál célozni....

Helló!
Ha már tudtok valamit, akkor engem is értesíthetnétek!!!
Jó lenne egy "kis" elõny!
Elõre is köszönöm a segítséget!

Dichter
Köszi <#worship>

Tényleg nagyon fontos!

Ezekkel tisztában vagyok!!! A Gomez kezdet arról dumálni, hogy hányas lesz majd ez a fogalmazása!!

,,És amíg az ellenség a mennybe ment, én itt maradtam a pokolban\"

Bandee1987
nyugi, ha megtudunk vmit, értesítünk 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
😊

Sadist
Na jó, utólag elnézve ez elég szar poén lett...

Dichter
EGy számomra nagyon kedves lány idén érettségizik, és ha tudnék, segítenék neki. Szal ha valakinek van valami infoja, akkor kérem dobjon már nekem egy privit. 1000 Htx!

Sadist
Év végi jegyek: 50 pont
Érettségi jegyek átlagának kétszerese: 10 pont
Érettségi: 60 pont
Elmenni az érettségi úgy, hogy fogalmad sincs a pontozásról: Felbecsülhetetlen!

Bandee1987
én majdnem 3 oldalt irtam, pár sorral kevesebbet, remélem igy is jó

lee86
na ott a pont! 😄

&#161;Hala Madrid!