Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Nem biztos, hogy errõl az oldalról van szó.

Punker
a cikk szerint pár perccel a törlés elött csinálták, szal no comment.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Úgysem tudják lenyomozni.....

ezzel csak reklámozná
lee86
hüjék ferdítenek: olyat szol, hogy az egyik internetes oldalon fenn volt a tételsor!
fenn volt a tételsor? nem volt fenn! akkor mint kell felhajtást kelteni!!?

¡Hala Madrid!

Dichter
TV2 TV2

Lacc
Hát ez lol, tényleg csekkolták az sg forumot 😄
Alien
TV2-t nézzétek!

Bh
belenézek én is...

Dream it! Code it!

Bandee1987
jaja, ezaz...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Narancs
sztem még abban nem lesz

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

lee86
pff. gyagyás!! 😄😄<#zavart2><#zavart1>

&#161;Hala Madrid!

joebacsi
milyen képet? most a nickje alá én is bármikor odateszek photoshoppal egy ma lefényképezett lapot, és átírom a dátumot...egyszerûen csak az sg-t akarja lejáratni aki beküldte...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
kezdõdik retekklub hiradó

tenyleg mit tudnanak csinalni ha valaki feltöltené egy serverre a file-t azt kész? 😄
lamase
én m1et szeretem, ezért is szeretnék bennelenni a tvbe😛

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Dichter
Nem fogják újraíratni, ne aggódjatok. Mondjuk már látom, hogy a szenzációhajhász retkesklub úgy fogja beharangozni, hogy mindenki újraírja 1990-es évektõl.

NEMFOGJAK UJRAIRATNI AZ 100%
Bh
Kíváncsi leszek vajon milyen feladatok lesznek a "nehéz" részben, a kp-szintû feladatsorban... Vajon kibaszás lesz ?!??!! Vagy kurva könnyû ...

Dream it! Code it!

M1 üzenem hogy én az RTL KLUB-BOT SZERETEM !!!!!!

----------------------------
Jelenlegi infom szerint az irodalom érettséginek a megoldását 11:30kor közlik az M1en!
----------------------------

galenius
kérlek nekem is privi, ha valki tud valmit, nem értem el kisérettségin a 20 pontocskát, brühühüh...hüo,hüp

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Bandee1987
ha meg akarják újra iratni velem, kimegyek összes tanulóval tüntetni om elé, ugyanis én tényleg nem tudtam, hogy mi lesz...ha igy alakult, adják meg az évvégi jegyeket vagy aki akarja irassák ujra, de nehogymá én szivjak más miatt, mert azt magyar bálint feje fogja megbánni, de nagyon...

Narancs
Nekem is négyes lett ami számít, de azzal korántsem biztos hogy föl vagy véve...

GaVino
Hatalmas szöveg 😊

Dichter
LOOOL <#idiota><#nevetes2>

lamase
KEDVES TVSEK, SZERETNÉK TVBEN SZEREPELNI, LEGALÁBB A LOGÓM LÁCCODJÓN, NAGYON KÖSZÖNÖM!

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

na vaze kinek okoz az örömet hogy elmondja a mamának(om,MTV..) hogy mitcsinalnak a nagyfiuk 😛
NooooB
amugy ha feltöltené valaki mit tudnanak csinalni--->semmit!
ha van valami akkor PRIVATE mert matek szivas nekem 😛
Sadist
Benne leszünk a TV-ben? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lamase
montam h kûdöm az abuse mailt 😛P

Bandee1987
<#mf2> Remélem figyel a köcsög OM. Ezt nektek!<#mf2> (Az mtv is megérdemel egy seggbekúrást)

Punker
azért kiváncsi lennék hogy ki csinálta a képet mielött töröltem volna.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
sakkor mivan?

Rage47
ejhhaaa ez nemsemmi
Bandee1987
én örülnék, ha megkapnám az évvégi jegyet, ugyanis 4-es lett.

Punker

még sosem írtam ilyet, de most muszáj:

<#mf3><#mf3><#mf3>

most is itt figyelnek az OM emberei , meg a Híradó ! CSÁ emberek , lesitek a fórumot , hátha valami kiderült ??? LESSÉTEK VAZE!!<#mf2>

---------------------------
Sok szerencsét holnapra!
---------------------------

Dichter
milyen érdekes egybeesés.....

Na most mit szól ehhez a sok nagyokos? Shevits is errõl beszélt, de mindenki csak lebaxta... NC

ja igazad van , de hihetetlen hogy vannak még olyan k*** emberek akik a sikerre hajaznak és másoknak rosszat akarnak ! <#gonosz2>

ha tudtok valamit privizzetek mert ha nem megbukok
Bh
BAZZ, ha újraíratják kinyírok vkit. Örültem, hogy benne volt József Attila. Legalább tudtam írni vmit... a faszom

Dream it! Code it!

Narancs
Kíváncsi leszek mit fognak csinálni a zsaruk....

"Az Oktatási Minisztériumban egyelõre nem állítottak fel válságstábot az ügyben, de a rendõrségen már bejelentették az esetet - tudta meg a hirado.hu."

nem kellett senkinek köpnie, ez egy nyilvános fórum...

Bandi 18
Nekem is privi plz

pusztuljon meg az k*** anyjába aki igy beköpi az SG fórumát , most is itt veri a nyálát a k*** anyát neki , ha meglát valami info morzsát már köp is a szemét ! HALLOD BAZD+ TE KÖPÖS G*** jobb dolgod nincs ennél ! Huzz anyádba ! Ha bármi feladat idõ elõtt kitudódna akkor privizzünk ezerrel! és ne ide irjuk ! "köpõs csávónak": <#duhos2><#mf3><#gunyos1>

Ja. Nagynehezen összegörcsöltem Mikszáthból 3 oldalt... Ha kevesebbet írok az pontlevonás?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Narancs
Így van, ez a rendszer egy rakás szar...nagyon könnyen kiszivárog, és ki is fog...

Sub
jó hát. az utasítás úgy szólt, hogy legalább 3-4 oldalt kell írni

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

2est kaptam évvégire <#rinya>mondjuk a magyar nekem sehova nem számít, tehát tökmind1 <#vigyor3>