Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy mégis?
Hát bizony mégis :-)))
Mi kívülállók elég könnyen mondjuk h majd pereld be a minisztériumot. De senki nem akar emiatt egy évet veszíteni. Szerintem.
Nem amiatt.
Ha felvesznek az egyetemre, akkor ne perelj.
Akkor perelj, ha nem vesznek fel sehova, amit megjelöltél!
És kinek hihetünk?
Kolláth György az ország legokosabb jogászai közé tartozik.
Az OMnek, aki a határozatot hozta
Neki ne.
a szakértõknek akik szakértenek és megmondják a frankót
Nekik!
vagy a sulinak, aki elvileg lefordítja a diákok nyelvére az OM által hozott határozatot?
A suli csak azt mondhatja, amit az OM. Még ha baromság is, amit az OM mond.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Vagy mégis?
Mi kívülállók elég könnyen mondjuk h majd pereld be a minisztériumot. De senki nem akar emiatt egy évet veszíteni. Szerintem.
És kinek hihetünk? Az OMnek, aki a határozatot hozzá, a szakértõknek, akik szakértenek és megmondják a frankót, vagy a sulinak, aki elvileg lefordítja a diákok nyelvére az OM által hozott határozatot?
Azért, mert semmi se kristálytiszta.
Az OM mond valamit.
A szakértõk szerint az szart se számít, hogy mit mond az OM.
Az OM ezt másként gondolja, és az egyetemek is.
Ha pedig erre a zavarra te baszol rá, akkor perelhetsz, és az OM-nek fizetnie kell neked.
Nem hinném hogy csak én szopom be, kiváncsi vagyok hogy hányan fognak koppanni mikor kiderül hogy igazából rosszul gondolták.
Ha most beszopod, és nem vesznek fel akkor egyetem helyett elmész nyaralni abból a pénzbõl, amit kiperelsz a minisztériumból 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Határozat bár született, de nem számít szart sem. Az OM azt mondja, hogy de igen, Kolláth, meg a Fidesz viszont azt, hogy nem.
Tehát a C válasz a helyes: fejetlenség <#idiota>#idiota>
Elég egyértelmûen fogalmaz az OM.
Az már megint más kérdés, hogy bármit mond, jogilag ez az egész kurvára irreleváns. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
Ez magyarul van, úgyhogy gáz, hogy megerõsítést vársz. :-)))
"4. A középiskola utolsó évfolyamának végén elért év végi osztályzat alapján megállapított középszintû matematika érettségi vizsga eredménye a felsõoktatási intézmények felvételi eljárásánál, a szerzett pontszámok megállapításánál nem vehetõ figyelembe. Ezt a tényt záradék formájában a jelen határozatra történõ hivatkozással az érettségi bizonyítvány-nyomtatványon fel kell tüntetni."
Ezt úgy kell érteni, hogy mivel az érettségi (és abból a matek 2 ponttal)beszámít a szerzett pontszámba, ezért a pontszámításnál nem fogják figyelmbe venni a matek eredményt amennyiben az évvégi jegyet választod. Rosszul értelmezem?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
7. A nyilatkozatot 2005. május 12-én 12 órától 2005. május 18-án 16 óráig lehet az érintett vizsgaszervezõ kijelölt dolgozójához eljuttatni. Az, aki a nyilatkozattételt elmulasztotta, nem kérheti a megismételt középszintû matematika írásbeli érettségi vizsgán való részvételt. Ebben az esetben az érettségi bizonyítványba a középiskola utolsó évfolyamán végén elért év végi matematika osztályzatát kell beírni.
8. Felkérem a vizsgaszervezõ intézmények vezetõit, jelen határozatomat és a nyilatkozat leadásának helyét, a nyilatkozatot átvevõ személy nevét a helyben szokásos módon haladéktalanul tegyék közzé.
9. Az iskola a megismételt középszintû érettségi vizsgára benyújtott jelentkezéseket az érettségi szoftverben rögzíti 2005. május 19-én 16 óráig.
a holnapi németeseknek meg egy nagy kalappal..
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
No, akkor további jóéjszakát mindenkinek
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Barátnõm miatt érdekes az ügy. Nos errõl tudtok valamit? Ráadásul a sulijában holnap délig kell eldöntenie h újraírja vagy az évvégit választja. Hallottatok már ilyet?
Az itt végzett tanulók alkalmasak lesznek a társadalmi, természeti erõforrások összességének és az ott található infrastrukturális tényezõk rendszerelemeinek komplex vizsgálatára, elemzésére. Számítástechnikai támogatással az elemzés és a tervezés fázisában képesek a közigazgatás, a közmûvállatok, a földhivatalok és a környezetgazdálkodás vezetõi számára a döntéshozatalhoz szükséges adatokat szolgáltatni. Tudják kezelni az ezekre vonatkozó adattömeget és a különféle térinformatikai szoftvereket, valamint képesek az elemzési eszközök variáció gazdag felhasználására.
Szakmai felkészültségük alkalmassá teszi a tanulókat szakirányú felsõfokú oktatási intézményben való továbbtanulásra, valamint térinformatikai rendszereket alkalmazó szervezeteknél adatgyûjtési, adatbázis-kezelési és rendszerszervezési feladatok ellátására.
A képzés tantárgyai: digitális térképkészítés, szakági programozás, államigazgatási ismeretek, térinformatikai rendszerek szervezése (adatbázis-kezelés), szakági igazgatási ismeretek, számítástechnika, gazdasági ismeretek, szakirányú matematika, szakmai nyelv (angol).
Amit mondasz, az egyáltalán nem igaz...
kulkerre nagyon nehez bekerulni most.
- felsõfokú rendszerinformatikusi szak( 2 év)
- felsõfokú programozói szak (1év)
- felsõfokú térinformatikusi szak(1év)
- középfokú szoftverüzemeltetõi szak (fél év)
Programozáshoz nem fûlik annyira a fogam, szoftverüzemeltetõi az meg nagyon csicska nekem.
Elsõ helyre a rendszerinfot jelöltem be, másodikra a térinfót. Ha nem vesznek fel rendszerinfóra, térinfóra biztos felvesznek, mivel ott általában nincs tuljelentkezés.
"hát elõször is maradok 5-ödéven itt a szakközépiskolámban, ha minden jól megy rendszerinformatikusként (az 2 év). Ha rendszerinfora nem jutok fel(mivel tuljelentkezés lesz, de ofõm segit majd, õ rendes és van beleszólása a felvételbe) akkor megyek térinfóra(az 1 év)."
Erre gondoltam. hogy a saját sulidban nem juthatsz be oda, ahova akarol?
biztos vannak ilyen helyek, de nálunk az évfolyam 80%át húzták.
Resurrection!
Most meg komolyan ott vagyok, h lennék tanár. De konkrét indokom sincs, hogy mért... De középiskolai, mert vonz a kihívás (<- ez értelmes így? ...)
Nemértemmagam.
Én most jelenleg a Neumann János Számtech Szki-be járok. LEhet maradni ötödévben, ahová a most végzõs negyedikeseket veszik fel.
Ha minden jól megy, akkor felvesznek a BMF-KKGFK-ra, mivel oda nyujtottam be a felsõoktatási felvételi kérelmemet.
Gondolkodtam h maradok sulimban vmi eüs dolgon és halasztok (amennyiben felvesznek), de nem akarok addig az itthonikak nyakán lógni... :/
Neked meg gratulálok, h ien konkrét elképzelésed van... ezt a védõnõit a végsõ határidõ elõtt 1 héttel döntöttem el azután hogy egyik o.társammal beszéltem.. addig töri-magyar szakra akartam menni 😊
Persze a nõvérek maradnak általában, de õk is elmennek máshova dolgozni, mert nem birják a feszitett tempót kevés pénzért.
A védõnõi szakmáról nem sokat tudok jelenleg.
Azért hajrá védõnõk! 😊
(A gyerekekhez való türelem meg idõvel sztem kialakul 😊)
hát elõször is maradok 5-ödéven itt a szakközépiskolámban, ha minden jól megy rendszerinformatikusként (az 2 év). Ha rendszerinfora nem jutok fel(mivel tuljelentkezés lesz, de ofõm segit majd, õ rendes és van beleszólása a felvételbe) akkor megyek térinfóra(az 1 év).
Utána ha felvesznek akkor goto BMF Keleti Károly Gazdasági Fõiskolai Kar mûszaki menedzser szak, médiatechnológia szakirány (hû, ez hosszú lett).
Ha nem vesznek föl idén oda, akkor jövõre is jelentkezem oda még1*, vagy máshova.
Ha idén felvesznek fõsulira attól függetlenül maradok szakmázni 1-2 évet, tehát halasztok addig...
De csak én lehetek ekkora gyökér:
1, meg fog szûnni a védõnõi szakma
2, nincs is türelmem a gyerekekhez 😊
És te hovatovább?
De ha nehezebb is a szóbeli, márcsak azért jó, mert legalább vmennyit fog érni az érettségi... Mert ok, hogy könnyûre csinálják, de mi van egy-két év múlva körberöhögnek a bizonyítványod miatt?...
Nekem még az egészségügyi alapismeretek tárgy íb van még... Hát... ha lélektan+pszichológia biztosan nincsén benne, akkor nem lesz cink 😊
a szóbeliknél az az egyetlen jó dolog, hogy a saját tanáraim elõtt fogok, és igy jobb a helyzet. Jó, az informatikát idegenek elõtt, mivel azt emelt szinten "mûvelem" (tényleg, az irásbeli még hátravan abból is, na mind1, az nem nehéz, simán meglessz 5-ösre remélhetõleg...), és ott idegen suliba kell menni...
De a többi az hálistennek saját suliban lesz...remélem könnyû és kedvenc tételeket húzok ki 😊
Viszont szóbelin egyrõl sokat... És sokat számít a szerencse is... és tom magamrõl hogy elég peches vok :/