Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
a magyart viszonylag kevesen tudták, a matekot jóval többen.
Én is megirom kénytelen-kelletlen 28-án, mivel felvételihez kell, meg aztán az évvégi jegyemet nem vagyok hajlandó elfogadni...
Ja, és megnéztem: A matek érettségim 5-ösre sikerült volna...szal én se örülök a dolognak, de hát ez van...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a politika senkit nem érdekel, mert semmi értelme

katze
Az õ ötleltük volt, de már nem õk valósítják meg 😛 (savanyú a szõlõ, lehet)û
Egyébként õszinte legyek nem akarok belemászni pártokról vitákba, egyiket se tartom többre a másiknál, csak hogy ezek miatt szívunk...
Mivelhogy magára a politikára úgysenem lehet haragudni, én inkább azokat ütném meg akik nagyarccal megírták a magyart, matekot az elõre leszedett tételeikkel :/

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

én nem fogom a matekot újraírni, nekem jólesz az évvégi 2-es azt csá <#nyes>

Bandee1987
na, igen, az meg egy másik kérdés. Ha azokat a megoldásokat használták volna, 1000%, hogy nem kerülnek ki a feladatsorok...

katze
Én is ezen gondolkodtam, mikor arról ment szerda reggel a találgatás, h akkor hogy is lesz a töri, hogy mit nyomtatnak újat? Majd minden iskolába bekapcsolják a TVt és lediktálják a feladatokat 😄D

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Bandee1987
Ja, és még vmi : Tegyük fel, hogy az ellenzék tette.
Nos, a kétszintû érettségit a fidesz találta ki, ha jól tudom, ott kezdték el megvalósítani. Ha tényleg a fidesz volt az, akkor megtehette volna simán, hogy a tavalyi matek/angol vagy bármilyen feladatsorokat is eljuttat a sajtónak tavaly az érettségi idején, és akkor a tavalyi érettségi is botrányba fulladt volna. De tavaly ilyenkor nem történt semmi.
Kérdés: Miért tenné ezt a Fidesz a kétszintû érettségivel, mikor az a saját ötlete volt? Miért baszná tönkre több, mint 100 ezer diák érettségijét? Hiszen az ilyesmi bármelyik pillanatban kiderülhet, és akkor nekik annyi lenne..

és addig titokban tartani, nem hordozgatni össze-vissza

szerintem egyszerûen aznap reggel el kellett volna küldeni minden iskolának emailban, vagy bemondani a rádióban

forestjr79
Ha valakinek érdeke volt, hogy kijöjjön, akkor az mindent megtett a cél elérése érdekében. Ahhoz pedig elég nagy befolyás kell, hogy ilyen dolgok kikerüljenek. Szóval szerintem nem Gipsz Jakab volt, aki kimenekítette a tételeket, hanem vmi nagyobb hatalom... Tehát nem lehetett megakadályozni.

Forza vecchio cuore rossoneri!

katze
Tételek mindenképpen kikerülnek csak éppen nem ilyen tömegesen vagy nincs ekkora sajtóvisszhangja.

Frank99
minek becsomagolni, ha ott a net, a pgp, a másoló???

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

katze
Én pedig éppen azon agyaltam, hogy biztosan ifjabb Kovács Ödön független képviselõ Kerekeslaposnetegyelérõl. Azt nesztek nektek politika ellenzék nélkül 😊

Bandee1987
A sajtó minden szart felfúj...

Bandee1987
Inkább azt szeretném még megkérdezni, hogy meg lehetett volna -e akadályozni, hogy kikerüljenek a tételek, és ha igen, miért nem lett ez megtéve?

Bandee1987
akkor hagyjuk abba a találgatásokat, mert itt tényleg nem tudni kirõl lehet szó. Maradjunk abban, hogy egy bûnözõ követte el, név szerint Gipsz Jakab.

katze
Lehet. De ilyen elszórt, helyi jellegû dologból ekkora botrány csak nincs, mert azt egyértelmûen diszkrétebben kezelik, mintha a neten lenne fenn. Azt persze hogy el lehet mondani mindenkinek, tovább lehet küldeni boldog-boldogtalannak, hisz neked tulajdonképp nincs közöd hozzá, és nem vszínû hogy te megütöd a bokád a letöltött/leszedett tételekkel, hisz akkor többezer diákot dettó megkéne büntetni. Viszont lefizetés, iskolából kilopás, neccesebb, tutiszáz.
Meg mellesleg, lefizetsz vkit az iskolában, te azt a tételt eljutattod a TV-hez? Vagy majd a haverod fogja, akinek tettél egy k#rvanagy szívességet? Hááát...

forestjr79
támaszd alá, hogy nem. nincs semmire se bizonyíték, akkor hogy kérhetsz ilyet?

forestjr79
Ne fantáziáljatok, itt nem a terjesztésrõl van szó, hanem arról, hogy kikerültek valahogy a tételek. Minden valószínûséggel egy õr lehet, gondolom rendesen megfizette a jobboldal. 99%, hogy politika.

magus
hidd mar el hogy egy diaknak nem erdeke, se elterjeszteni, se szorakozni a mediaval. ez az egesz nagyon sok penz es ido, csak olyannak erte mega kinek elonye szarmazik belole

Bandee1987
támaszd alá bizonyítékokkal állításodat, és elhiszem

Bandee1987
biztosak ugyan nem lehetnek, de a média általában minden faszságra lecsap, és kiad érte lóvét. Most akkor vegyük azt, hogy tényleg nem lóvéért ment a dolog.
Lehetett egy mszp-ellenes emberke, aki ki akart robbantani egy botrányt, és elküldte a tételeket a sajtónak, ok. De ahhoz mi köze az ellenzéknek? Az ellenzék NEM tehet arról ,hogy egy esetleges fanatikus szimpatizánsuk csinálta a dolgot, hiszen NEM õk kérték meg rá, hogy küldje el a tételeket a sajtónak...

bigfoot
jaja

a fidesz és az mdf azt akarja, h mondjon le Magyar Bálint

az ellenzék mûve

Sadist
Tegyük fel, hogy egy mocskos, kapzsi, alattomos kis geci vagy, aki mindenképpen pénzt akar csinálni a dologból. Mit teszel? Elküldöd a médiának, hogy fizessenek neked egy fix összeget, vállalva azt, hogy kiröhögnek, elvégre nem is lehetnek biztosak, hogy azok a valós tételek, vagy feltûnés nélkül elkezded terjeszteni többszáz diáknak, példányonként akár több tízezer forintért?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
jó, persze, nem lehet kizárva a politikai dolog ebben...de én nem hiszem...

Bandee1987
igen, mindenki asszongya a másiknak, hogy õ bizony nem küldi tovább, de csak azért 1-2 haverjának titokban még továbbküldi, mer rendes, de nekik elmondja, hogy ne küldjék tovább, dehát ugye a másik 2 haver is rendes, és persze az igérgetések ellenére õk is továbbküldik 1-2 havernak, és így tovább...

Bandee1987
beszéltünk már róla hogy ezeket a kõzépszintû feladatsorokat nem olyan módon zárták le, hogy ha azt felbontják akkor ne lehessen ugy visszazárni, hogy az észrevétlen legyen.
Hogy jutottak hozzá? Sokféle módon lehet: egy "segítõkész" tanár, egy lefizetett iskolai biztonsági õr, vagy lefizetett tanár, stb.

Sadist
Sziiiiiiaaaaa kretyo!!!4 Mi van? Csak nem elfelejtettél tanulni???

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
de nem hiszem azt, hogy ingyen. Lehet, hogy az mtv asszongya, de én nem hiszem, hogy ingyen jutottak volna hozzá a tételsorokhoz. Vkinek az anyagi jóléte többet jelentett minden másnál, ennyi...

katze
Ok, ok, de a diák az hogy szerzi meg? Biztos vmi politika van a háttérben, márcsak addig, h ki kellett juttatni....
Oké, h diákok terjesztették el, de hogy jutott hozzájuk?

Hy! Szerintem majdnemhogy biztos, hogy nem egy diák szerezte meg a tételeket, mert az lehet hogy továbbadja a haveroknak, de azonak csak van annyi eszük, hogy nem kürtölik világgá, és felrakják a netre! Ezt nem tudom elképzelni. Itt az egész rendszert elrontották azzal, hogy hetekkel korábban ki volt oszta minden iskolába a tétel, mondjuk az se valószínû, hogy onnann jutott ki. Az inkább valószínû, hogy a nyomtatás, és a szállítás körül lehetett valakinek annyi ideje, hogy csinál róluk képet. Szerintem.
Sadist
Csak elõtte még a médiának is elküldte. Ettõl bûzlik az egész, de nagyon...

Bandee1987
1. jó, nem ment ilyen gyorsan el, de nem tudni pontosan mikor fényképezték a tételeket, lehet, hogy 5 nappal a magyar elõtt, akkor meg volt ideje terjedni.., egy idõ után már képtelenség visszanyomozni ezt, hiszen túl sok szálon ment már a tétel hétfõn és kedden...
2. mindig lesznek olyan kis köcsögök, akik jelentik az ilyen eseteket a médiának, és eladják nekik kemény pénzért..., és most hamar eljutott a tételsor egy ilyen kis gecihez...

magus
1. egy ilyen lancreakcio nem megy ilyen gyorsan. Egy ilyet meg vissza lehet nyomozni
2. a mediahoz tul hamar jutott el az egesz

Bandee1987
sztem így történt a dolog...

Bandee1987
tegyük fel: 1 diák ellopja a tételeket. 1-2 osztálytársának azért átadja...azok meg ugye rendesek, és átadják a haverjaiknak, azok a haverok is rendesek a haverjaikkal, tehát átadják, és így tovább...nem kell hozzá 1-2 nap, és az egész internetes társadalom kezében ott van az érettségi feladatsor.
A diák nem készakarva rakja fel az internetre a dolgokat.
Ez az egész olyan, mint egy láncreakció...

magus
akkor mondj egyetlen egy masik lehetseges vadlotatt akinek elonye szarmazik belole. persze lehet trukkozni h biztos az mszp h a fideszre kenje ...

fidesz ugyanolyan szarrago mint az mszp

Bandee1987
na, persze, könnyû megvádolni a fideszt, hisz õk miért is ne tennék meg, igaz? Õk ugyan szarnak rá 120 ezer emberre, és megtennék ezt annak reményében, hogy lebukhatnának könnyedén. Ez hülyeség!!!!

Nem az ellenzéket kéne vádolni!!!

katze
Szívembõl szóltál.

magus
mert ha egy valami teljesen biztos, az az, hogy nem diak tette. Ki az ahulye diak aki ellopja a teteleket aztan kirakja netre, hogy a sok tusko paraszt aki nem tnault ugyanolyan jol irja meg az erettsegit mint o, aki 12 evig tanult. Nevezzetek onzo mocsoknak, en biztos hogy nem aldoznam fel 12 ev munkajat. Es nincs olyan idiota aki megtenne.

bigfoot
sztem igen!mert a fidesznek könnyen lehet hogy benn van a keze ebben.csak azért hogy megbuktassa a kormáynt nem érdekelte a 120,000 érettségizõ...

Rákosi volt a tétel?
Körzõt lehetett használni?
SoDI---
tuti nem

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

az ienért innen is simán lehetne bannolni vagy legalább 4 bünti pont...

bigfoot
jaj ne gyere má megint a fidesszel!
egyebként ha a következõben a fidesz lesz hatalmon (az országérdekében remélem nem) akkor az elsõ érettséginél tuti kinnt lesznek ugyanígy a tételek 😊

MERT SZÁÁÁÁÁÁÁÁNALLLLLLLLLLLMAAAAAAAAAAAAAS !!!!!!!!!!!!

SoDI---
Vazze, ha nem politikai ügy, akkor miért csinálnak belõle mégis azt?!

Nem politikai ügy, hogy az elvonások miatt sokezer fiatal szenved???

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Na megvannak már az új tételek? <#hehe>