Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akár érettségi botrányra is alkalmas...

Semmi sem történik véletlenül.

I.C.ram
Írj az internet történetérõl (mikor találták ki, mire, mikor alkalmazták elõször, stb) aztán írj arról, hogy mire használjuk az internetet, végén meg arról, hogy mi a jövõje. nem olyan nehéz.
Sziasztok!
Nem éppen ide illõ a kérésem de hátha tudna nekem valaki segíteni.
A magyartanárnõ kitalálta hogy egy 2,5-3 oldalas érvelõ fogalmazást kéne írni az Internetrõl. Sajnos nagyon gyenge vagyok magyarból és gõzõm sincs hogyan kezdjek hozzá. Egyébként egy irodalom vizsgáról lenne szó.
Aki tud kérem segítsen.

Köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

A fizika érettségit nem látta senki????<#confused>
ja, hogy nem? <#miaz>

bocs norbi...

I.C.ram
mivel szivat??? azzal, hogy nem kell újraírni?
kamu, ne szivassál már ilyenekker légyszi!! <#gunyos1>

hy mindenkinek
Nálunk totál érthetõ volt, csak a 2. hanganyagon hadartak iszonyatosan.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Sziasztok!
Sok sikert kivánok azoknak akik velem együtt kénytelenek újra írni a matekot. Azt a szerencsétlen 3 srácot azért sajnálom, mivel csak bûnbakot keresnek, hiszen valakire vagy valakikre rá kell verni a balhét, ha már a fejesek közül senkisem felelõs.
Egy 5-ös matekos
További kellemes csevegést!
Sziasztok!
mi van???
az emeltet is??

neten hol van vmi hivatalos forrás??

I.C.ram
Kössél. Bár a két dolog közt erõs kontraszt van, de gondolom ezt te is látod.
BADE
Ennyi erõvel én is beleköthetnék abba,hogy a korábbi hozzászólásodnál nem raktál kötõjelet a 10 után,mégsem tettem...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

I.C.ram
Érdemes. Egyre szörnyûbb nyelvi hibákat hall az embr a rádióban, TV-ben, mindenhol. Tanuljuk meg rendesen használni za igekötõket.
BADE
ebbe aztán érdemes volt belekötni...

...esetleg "lereagálnak" brrrrrrr <#gun>

csak a listening volt szar 😊
I.C.ram
lemûvelnek??? jól beszélni magyartot.
Ez már tényleg több a sokknál...

BADE
Az MTI tudósítója érettségizõ diákoktól úgy értesült, hogy csütörtökön az angol középfokú írásbeli érettségi hangkazettája gyakorlatilag használhatatlan, feldolgozhatatlan volt. "Amikor meghallottuk az érthetetlen, recsegõ hadarást, nem csak mi, de a felügyelõ tanár is nevetésben tört ki" - idézte fel a nem mindennapi vizsgatörténetet az egyik diák.

Az MTI úgy tudja, volt olyan középiskola, ahol a tanárok kérték az igazgatót, jelezze a fenntartónak, hogy használhatatlan, vizsgáztatásra alkalmatlan az angol hangkazetta.

hirado.hu/MTI

BADE
Hihetetlen ez a balfaszság,amit lemûvelnek!

Most mondták a hírekben, hogy a németet nem kell újra írni!
villar
na tessék!
most mondták be : egy csomó helyre hibás német feladatlapot küldtek ki!
Tán ezt is újra íratják??

villar
az én sulimból 3man írják újra a matekot, ez elég szerény szám(((

Az említett portál: Jox.hu
Valószínû megfordult már itt ez a cím ( http://matek2005.fw.hu/ ) , de a készítõje új lépésre szánta el magát.
Nem elégedett meg az emelt díjas sms küldésével kicsalt pénzzel, most névtelen emailben fenyegette meg az egyik internetes portált.

Pont õ!
...

na mivan, meghalt a topic? 😄

#2259 <#idiota>

I.C.ram
hát ja 😞
ha a média nem akaszkodik rá az sg-re, nem kezdi el többezer diák a neten keresni a tételeket, lehet hogy csak párszáz emberhez jutott volna el emailen és msn-en keresztük, és ezzel a rendõrségnek sem lett volna semmi biztonyítéka...

I.C.ram
megy valaki tüntetni szombaton 10re az om elé? 😄
ez sosem derül ki...
mi lett volna ha...?

Bandee1987
Nem igaz, mert ha nem rakja ki azt a képet ide, akkor is kitör a botrány...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mind1, azért kicsit bezúzhatjuk a fejét 😊 (vicc)
de viszont jobb így, mintha az egyetem nem fogadná el az érettségit, vagy a csaló lõcsök, akik bemagolták a megoldásokat megszorongatnának a pontszámokat illetõen..
bertino
Nem csak õ a hibás...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nekem a magyar ritka szar lett, a matekom meg 98%-os lett (nekem nem volt meg sem a magyar, sem a matek), úgyhogy ba*zottul örülök, hogy pont a matekot kell újraírnom..
CaviaR
Pff ennyire nem lehet hülye az a srác. Nem hasonlított, hanem nagy betükkel rá van írva, h Magyar nyelv és irodalom középszintû írásbeli vizsga. Most õ miatta (is) írhatom újra a matekot akkor, amikor rég a szóbelire készülnék fel.

Remélem jól megbüntetik azt a barmot, mert ha nem megkeressük és "megmondjuk a véleményünket" de úgy h a jó édes anyja sem ismer rá. <#violent><#kocsog>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Szasztok! Csak 1 kérdésem lenne miért lenne vétkes a srác szolgálati titok megsértésében?

Vagyis ha az akkor egy csomóan mások is pl aki szóbeszéd utján jutott hozzá!

Tiszta gáz hogy szerencsétlen diákot hurcolják meg hisz honnan tuthatta volna hogy azok az eredeti tételek? Lehet, hogy sejtett valamit de nem lehetett benne biztos hogy az. Ebõl kifolyolag nem volt titok a kezében.
Az éretségi hogy kerülhetett volna hozzá, hisz "puskákkal" fegyverrel õrizték õ meg valamien feladatot tartalmazó dokumentumot rakott fel, ami véletlenül nagyon hasonlitott az éretségihez nem??? 😊

A magyar nagybetû...<#whatever>

Komolyan mondom, egyre szimpibb magyar Bálint. <#nyes>A negatív reklám is reklám, úgyhogy kicsit visszafelé is elsülhet a puska! <#awink>

csabawarchief
Figyeljétek meg, hogy elhallgat majd a média, és nem tudjok meg, hogy ki volt a felelõs a tételek kikerüléséért. Amúgy is a rendõrség meg a nyomozás 😄

csabawarchief
Nem olyan nagy dolog az, hogy a matekot újra kell írni. A középszintû nevetségesen egyszerû volt. A többit meg nem kell, csak csinálnak újat, és nem lesz meg mindenkinek. Még így is az irodalommal sokan jól jártak. Az egész érettségi kabaré, nevessetek rajta ti is!

Dacid
És arról még nincs hír, hogy valójában ki a felelõs, hogy kiderülhettek a tételek? Megint csak a kishalat kapják el, ezzel látszólag megoldva a problémát. Az igazi felelõst sztem nem a diákok körében kéne keresni.

Más, érdekes hogy most hogy újranyomták a tételeket, ki tudják szállítani az érettségik napján. kérdem én, h akkor alapból miért nem így csinálták. Azt elfogadom, hogy ha minden érettségitárgyból csak nap elején szórnák az bazi drága lenne, de akkor szórják szét az elsõ érettségi nap elõtt az összeset. Kisebb a kockázata h illetéktelen meglátja, lefotózza stb. Így viszont sok haver cégének nem lehet tejelni...

Úgy hallom, hogy jövõre már a neten akarják közzétenni a feladatlapokat. Ez nem újdonság, mondjuk már idén is így volt. 😄 De erre miért csak most lehet rájönni? Haver cégének így többet lehet tejelni...

SoDI---
Most gyanúsítanak EGY fiatalembert, hogy részt vett benne.

Jó, mondjuk õ biztos külözgette.
Ha ilyen hülye volt, ne csodálkozzon.
Én átgondoltam a kockázatot, mérlegeltem, és nem küldtem, nem linkeltem, nem csináltam semmit, csak elolvastam 😊

Ez nem lehet bûn; mert ha igen, akkor csókolom, tessék letartóztatni az MTV riportereit, a Szent Margit igazgatóját, a kuruc.hu szerkesztõit. 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDi: ez egy olyan dolog, hogyha "az vesse rám az elsõ követ, akinek a lelkiismerete tiszta" módszerrel szolgáltatnánk az igazságot, akkor egyetlen kõ sem találna el. Egy kéthónapos csecsemõ ugyanis nem tud még követ dobálni.

Most gyanúsítanak EGY fiatalembert, hogy részt vett benne. A farkasfalka is kinézimagénak a leggyengébb szarvast a közösségbõl, és azt marcangolják szét.

SoDI---
Épp gondolkodtam azon, ha mondjuk engem is kihallgatnak, akkor azon nyomban büntetõfeljelentést teszek a rendõrségen a Szent Margit gimi igazgatója ellen, mert pont annyira vagyok érintett, mint õ. :-))))))

Idõ elõtt, és illetéktelenül megismertem a tételeket, akárcsak õ. De nem terjesztettem, mint ahogy õ se.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

valamilyen módon részt vett. Fél Magyarországot le lehetne sittelni, mert valamiben valamilyen módon részt vettek.

SoDI---
Szolgálati titok megsértésével gyanúsítanak egy fõvárosi egyetemista fiút, aki a gyanú szerint közremûködött abban, hogy az érettségi tételek idõ elõtt nyilvánosságra kerülhettek, közölte Bánáti János, a fiatalember egyik ügyvédje pénteken.

Az ügyvéd elmondta, a fõvárosi egyetemista fiút szerdán vették õrizetbe, és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai pénteken délelõtt kezdték meg második kihallgatását.

"Szolgálati titok megsértésével gyanúsítják, olyan értelemben, hogy részt vett a titoknak minõsülõ tételek továbbításában. Tehát nem õ szerezte meg, nem õ volt az a gyanúsítás szerint, aki ezt az internetre feltette, de valamilyen módon részt vett illetéktelen személytõl a megszerzésben és a továbbadásban, ez a gyanúsítás tárgya" - mondta az ügyvéd.

Index cikk

Sadist
Azt ugye tudod, hogy a folyamatos reklámozásért könnyen össze lehet szedni egy banánt?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem