Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
Eddig talán nem volt ez egyértelmû ? <#nyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sz4bolcs
Emberek! Szóbeli mikor lesz? Valaki legyen szíves fölvilágosítani, hogy tudjak nyugodtan aludni Köszi

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

I.C.ram
törit is legyártottak egy fél nap alatt.. nem hinném, hogy gondot okoz nekik.

Valaki légyszi a "régi" földrajz érettségit tegye fel, vagy jelezzen, legyenszíves priváton, hogy megvan neki.
Hála Istennek már vagy ezer éve leérettségiztem,mert ez a kavarás kiakasztó.Nyugi,az összes hátralevõt át fogják variálni,mert most szerintem nincs egy épkézláb tételük sem.
I.C.ram
nincsen meg valakinek az eredeti fölrajz érettségi, amit írtunk volna, de most ugye újra csinálták? Nagyon kéne. Érdekelne, hogy milyen típusú feladatok lesznek benne. Próbaérettségik nem jók, mert a törinél is tök más feladatok voltak, meg a mateknál is.
kicsilany99 Az a baj, hogy még nincs vége :-)
nekem még egy info, a buli meg már megvolt péntek-szombaton 😊

Nemtom ti hogy vagytok vele,de engem nagyon megviselt ez a heti huza-vona ajánlom midnenkinek h menjetek bulizni megérdemlitek máár!Van még egy föcii wááá legyünk már túl!
ivjoe
A legjobb az egészben az volt, hogy azt sem tudták, hogy mirõl beszéltek! Vagy szándékosan torzították! Szvsz mindkettõ! Mikor bemondták, hogy: Tuggyák az IP címet! :ÐÐÐÐÐÐÐ
Vagy: Az éreccségi feladatok felkerültek a zinternetre! De a Magyar Bálint TEAM nem találta! Igen, mert ez a hardcore tím csak a www-t, meg az IE-t ismerik. P2P rúúlz! 😄
Lacc
Azt hiszem a retekklubbos hiradóban volt, tegnap 8 körül. Nem riport volt ez, hanem egy hihetelenül igénytelen és teljesen felesleges animáció, közben meg alatt kommentálták, hogy a parasztja értse is, hogy mit csinál a képen az a nyomorék emberalak, amit primitivekbõl raktak össze.
ivjoe
Ez a riport megtelálható valahol???
Lacc
Tegnap láttam ám én is a hiradóban. Valami hihetetlen szinten vérgagyi animációval elmagyarázták a mi kis proli fejünknek, hogy itt ám kérem az volt, hogy valaki megszerezte, aztán közvetitette valakinek aki felrakta az INTERNETRE. Köszönjük.

Egyébként látom igencsak elszaporodtak errefel az újregek. Tiszta röhej mi van itt.
ivjoe
😄 Nem hát...
Ha valakinek megvan pls küldje el mailben a 2006-os magyar töri fizika és matek éretségi feladatokat
köszi <#vigyor2>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Állítólag fent volt a neten elõre a magyar feladatsor?!
Ez igaz?? Tényleg?? <#idiota>

soulhunter
de legalább nem politizálunk feleslegesen 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

ivjoe
Ez reménytelen! Még mindig megy a "Aggyámáéreccségitételeket heee!"???
Most mondjam azt, hogy olvass vissza? 😄DD
ivjoe
Hát ez reménytelen! Még mindig megy a "Aggyámáéreccségitételeket he!!"???
nem irigylem a moderátorokat, jó sok embert bannolhatnak mostanában 😊

<#nezze><#help><#nezze><#help><#nezze><#help><#nezze><#help><#nezze><#help>
nekem s küldjetek tételeket:
[email protected]
Na írtam egy vázlatot :-)
Ez kb úgy néz ki hogy sok-sok bevezetés, a tárgyalás szinte semmi, utána egy mondat a befejezés. Ez így tuti nem jó. Mi a francot írjak abba nyûves tárgyalási részbe hogy ne csak felsorolás szintû legyen az egész??

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

sz4bolcs
Ugyanúgy jövõre is ugorhat.. Szerintem csináld meg most. Ez jótanács.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

repro
nem lehetne pannolni az ilyeneket?

N0 TXT TLK PLZ!4!

HA VALAKINEK MEGVANNAK A BIOSZ ÉS A FIZIKA FELADATOK, AKÁR AZ ÚJ, AKÁR AMIT ÍRTUNK VOLNA, KÜLDJE MÁR EL LÉGYSZIVES AZ [email protected]!!! KÖSSZIIIIIIIIIII
Szia Petikempi!
Úgy gondolom, ha egyszer megszerzed az érettségit, akkor azt már nem veszik el tõled...
Ha középszintet teszel le elõször, és jövõre mész az emeltszintre, akkor a két dolognak semmi köze egymáshoz...
Szerintem!<#vigyor2>
szal ez azért fontos mert ha most matekbol tuti lenne a 3 asom jõvõre meg minden gond nélkül ülhetnék le javítani akkor idén nem irnám újra!

Szerintem + fontolandó már ha nem ugrik az éretségi a javitáson esetleges 1 es eredmény megszerzésével!!!

Lenne egy fontos kérdésem a szintemelõvel kapcsolatban!

Tegyük fel mindenbõl 2 es vagyok tehát van éretségim. 1év mulva töriböl szeretnék jobb jegyet de valami oknál fogva 1 esre sikerül.

Akkor ugrott az éretségim és elveszik tõlem vagy marad a korábbi jegy mintha mise történt volna???

I.C.ram
na volt tüntetés? 😄
Sziaszok

Tudomásom szerint az összes érettségi feladatsor felkerült az internetre és azz OM ezek után megváltoztatta az összes elkövetkezendõ vizsgafeladatsort!

Szóval ha valakinek megvan az a feladatsor amit elõször akartak íratni franciából meg elméleti közgazdaságtanból akkor annak örülnék ha elküldené a köv e-mail címre: [email protected]

Ja középszintûre gondolok! <#help>

Elõre is köszi!
jaja, végre kuzsé van
geri15
látom végre csillapodni látszik az érettségi körüli õrület
legalábbis itt

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sanyix
Elsõszámú gyanusított: magyar bálint Szerintem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Éljen!
SoDI---
Már három gyanúsítottja van az érettségibotránynak

Hûûûû... Oszt állítólag még az NBH (hûûû) is nyomozódik.

Kemény munkával elkapnak még néhány gimist, és boldogan élnek, míg meg nem halnak 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Ja, és ez nem is lenne túl nagy gond, de errõl sokan nem tudnak.

\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"

Nah, szép jó estét kicsit! Vagy reggelt... Még egy apróság. Tök édesek, hogy választhatunk az évvégi jegy és az újraírás között, de ha esetlegesen valaki nem írja újra és idén nem veszik fel felsõoktatási intézménybe és jövõre meg jelentkezik, akkor jövõre kell leérettségiznie, mert az évvégi jegyet akkor nem fogja senki elfogadni érettségi jegynek, tehát olyan, mintha matekból nem érettségizett volna. Ez csak egy apró kiegészítés...

\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"

ivjoe
Téker!
MééééR'???!!

Semmi sem történik véletlenül.

Bandee1987
nemtom mirõl beszélsz, mivel a hírt a sajtó fújta fel. Másrészt meg az mtv-nek már este 8-kor megvoltak a tételek, amit tuti nem az sg-rõl szedtek le(lévén, itt nem voltak tételek)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

LittleL
Én már 8 éve hogy éreccségiztem, de :

A magyarbálint az monnyon le !!!

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Nagyon jó lenne, ha vége lenne már ennek a cirkusznak.

Semmi sem történik véletlenül.

ivjoe
M1 MOST!!!!!!
ez most kamu, vagy komolyan a többi érettségi is megvan nekik??? :o
Azt hiszem talán sejtek valamit.
Azért köszi mindenkinek ha nem sikerül nem rajtatok múlt. :-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sadist
Az internet jó, éééérteeeem? <#idiota>
Na de komolyabbra fordítva a szót, a tételmondat az, hogy kijelentesz valamit (pl. a fenti idióta mondatot) és utána érvekkel bizonyítod, felsorolod a pozitív illetve negatív oldalait, végül pedig levonsz belõle egy tanulságot. Bevezetõbe mehet pl. ahogy I.C.ram is említette a története, utána pedig mondjuk kijelented azt, hogy az internet megjelenésével az információcsere sebessége robbanásszerûen felgyorsult. Utána ecsetelheted, hogy milyen pozitív (azonnal lehet tudni mi történik a világ másik felén, élõbeszédet folytathatsz az USA-ban élõ nagybácsikáddal stb.) illetve negatív (lásd mostani érettségi botrány) tulajdonságai vannak. Befejezésben meg pl. leírod, hogy szerinted az emberiség számára hasznos-e, avagy nem, mik a jövõbeli kilátások ésatöbbi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jó oké köszi de egyszerûen nem tudom hogyan fogjak hozzá. Túl sok adat sem lehet benne mert akkor rájön hogy nem saját "kútfõbõl" van. Olyanokat is magyaráz hogy tételmondat meg ilyesmi (azt sem tudom mi az). Nekem ebbõl sosem lesz még 2 oldal sem nemhogy 3 :-(. Szóval szerintem ez a 22-es csapdája.

Sadist
Örülj neki, hogy ilyen könnyû címet kaptál. Nekünk a diktatúráról kellett 3 oldalas fogalmazást írni irodalmi mûvek alapján.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
ja azt is bele lehet írni 😊