Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Valaki légyszi a "régi" földrajz érettségit tegye fel, vagy jelezzen, legyenszíves priváton, hogy megvan neki.
Vagy: Az éreccségi feladatok felkerültek a zinternetre! De a Magyar Bálint TEAM nem találta! Igen, mert ez a hardcore tím csak a www-t, meg az IE-t ismerik. P2P rúúlz! 😄
Egyébként látom igencsak elszaporodtak errefel az újregek. Tiszta röhej mi van itt.
köszi <#vigyor2>#vigyor2>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ez igaz?? Tényleg?? <#idiota>#idiota>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Most mondjam azt, hogy olvass vissza? 😄DD
[email protected]
Ez kb úgy néz ki hogy sok-sok bevezetés, a tárgyalás szinte semmi, utána egy mondat a befejezés. Ez így tuti nem jó. Mi a francot írjak abba nyûves tárgyalási részbe hogy ne csak felsorolás szintû legyen az egész??
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Úgy gondolom, ha egyszer megszerzed az érettségit, akkor azt már nem veszik el tõled...
Ha középszintet teszel le elõször, és jövõre mész az emeltszintre, akkor a két dolognak semmi köze egymáshoz...
Szerintem!<#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem + fontolandó már ha nem ugrik az éretségi a javitáson esetleges 1 es eredmény megszerzésével!!!
Tegyük fel mindenbõl 2 es vagyok tehát van éretségim. 1év mulva töriböl szeretnék jobb jegyet de valami oknál fogva 1 esre sikerül.
Akkor ugrott az éretségim és elveszik tõlem vagy marad a korábbi jegy mintha mise történt volna???
Tudomásom szerint az összes érettségi feladatsor felkerült az internetre és azz OM ezek után megváltoztatta az összes elkövetkezendõ vizsgafeladatsort!
Szóval ha valakinek megvan az a feladatsor amit elõször akartak íratni franciából meg elméleti közgazdaságtanból akkor annak örülnék ha elküldené a köv e-mail címre: [email protected]
Ja középszintûre gondolok! <#help>#help>
Elõre is köszi!
legalábbis itt
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hûûûû... Oszt állítólag még az NBH (hûûû) is nyomozódik.
Kemény munkával elkapnak még néhány gimist, és boldogan élnek, míg meg nem halnak 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"
\"Az akarok lenni, ami akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.\"
Semmi sem történik véletlenül.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A magyarbálint az monnyon le !!!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Semmi sem történik véletlenül.
Azért köszi mindenkinek ha nem sikerül nem rajtatok múlt. :-)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Na de komolyabbra fordítva a szót, a tételmondat az, hogy kijelentesz valamit (pl. a fenti idióta mondatot) és utána érvekkel bizonyítod, felsorolod a pozitív illetve negatív oldalait, végül pedig levonsz belõle egy tanulságot. Bevezetõbe mehet pl. ahogy I.C.ram is említette a története, utána pedig mondjuk kijelented azt, hogy az internet megjelenésével az információcsere sebessége robbanásszerûen felgyorsult. Utána ecsetelheted, hogy milyen pozitív (azonnal lehet tudni mi történik a világ másik felén, élõbeszédet folytathatsz az USA-ban élõ nagybácsikáddal stb.) illetve negatív (lásd mostani érettségi botrány) tulajdonságai vannak. Befejezésben meg pl. leírod, hogy szerinted az emberiség számára hasznos-e, avagy nem, mik a jövõbeli kilátások ésatöbbi.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem