Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Opel Movano 2.8DTi
Ezt nem mondod?:D
Nah ez a durva... ez kifog rajtam viszont az excelben egy index=hol.van meg gyerekjáték:D
vááá:D köszi:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pedig gondolkodtam, hogy ki kéne próbálni... hátha... de nem tettem:S
Köszi... most is okosabb lettem:D
A tavalyiban a word húzósabb volt, de cserébe az access volt sokkal könnyebb:D
A tavalyi könnyebb volt... ott 1 óra pluszom volt a végére, itt pont be tudtam fejezni...
A word az nagyon tetszett... elõször megijedtem a tabulátoros-keretnélkülitáblázattól, de aztán ahogy csinálgattam... olyan szépen egymás alá kerültek a dolgok, hogy öröm volt nézni:)
Ppoint és dreamweaver gyerekjáték volt... szokásosan:D Bááár... ppointban sajna vesztek egy pontot... mivel az volt megadva ugye, hogy kattintásra váltsanak a diák... de csak ha a linkekre kattintunk... nah ezt nem tudtam hogy kell megcsinálni... de más se (konkrétan megkérdeztem hangosan:D) itt tudta valaki?:)
Excel meglepõen könnyû volt... örültem, hogy a legbonyolultabb függvénykombó a index(hol.van) cuccos volt benne... viszont az elsõ feladatot elszartam:D A beadás idejét vagy mit? Próbáltam Szummal, 60/szum-mal, de sehogy nem jött ki annyi aminek ki kellett volna... ti ezt hogy csináltátok?:S
Az Accessnél meg volt mikor elakadtam... fõleg az Imrénél... mert persze nem szóltak, hogy le kell szedni az az-okról a kötögetést a kapcsolatoknál:D Nah meg az utsó feladat... HA szükséges akkor használhat lekérdezést is a jelentéshez... HÁT BAZZEG... ANÉLKÜL HOGY LEHETNE?:D De nem volt para... akadás után megvilágosodtam és már mentem is tovább... nem volt nehéz:)
Szóval... remélem nem lesz több hibapontom amellett a 2 mellett... és akkor meg is van a 98%:)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"A regisztrációs levelek várhatóan április végéig kerülnek postázásra."
nekem még semmi (aki nem efelvételizett, annak május közepe)
Excel: 40 perc
Frontpage: 20 perc
Power Point 20 perc
access: 60 perc
szoval a word és az excelbõl tudtam összesen 30 perc lefearagni, de az a 30 perc baromira kellett az accesshez. nem tom másnak milyen idõ intervallumok jöttek ki, kiváncsi lennék másokéra
Aztán a vége elõtt egy kb. 10 perccel bemásoltam a cuccaimat és elkezdtem átnézni... a szövegszerkesztésemen valami nagyon elbaszódott, második lap pl. eltûnt, lábjegyzetek sehol.<#idiota>#idiota> Meg valami "réteg" lett rajta, amire ha rákattintottam, megnyitotta másik ablakban, és akkor lehetett szerkeszteni.<#banplz>#banplz> Szóval itt valamit nagyon elbasztam, nem tudom mikor/mit nyomhattam el... Pedig kb. hibátlanul megcsináltam elõtte... áhh nem is értem.
De amit tudtam próbálgattam javítgatni rajta, remélem nem lesz értékelhetetlen emiatt.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Meg az egyik felét sikerült is összehozni, csak a másikat nem.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Wordben a tabulátoros tökölõs volt, de nem nehéz.
powerpointban elég volt a rajzeszközöket használni téglalap rajzoláshoz.
Excelben talán az INDEX és HOL.VAN kombó lehetett nehéz, meg a pontszámoknál egy SZUMHA, de egyébként az is megoldható volt.
sapkafej: a tabulátoroknál ha úgy állítottad be, hogy az elsõ bal, a többi jobb tabulátor legyen, akkor kijön egy sorba.
oldskool arc vagyok
de amúgy tök jól elõhívtam egy idõ után a fejembõl a dolgokat úgyhogy sikerült
György
(pont ma mondták a közelítõ eredményt és 50% körül van max, pont a buzi halmazos feladat miatt nem lesz meg a minimum cél, amit rohadtul nem lehetett érteni)
György
Tegyel lehetõvé, hogy CSAK az oldalakon elhelyezett hivatkozásokra kattintva legyen lehetséges a diák közötti haladás.
ez nem tünt fel nekem, pedig pofonegyszerü megcsinálni :(
Ám szerintem táblázat könnyebb, mint div, wysiwyg editorral :)
nem mertem rendesen div-ekkel megcsinálni, pedig sokkal egyszerûbb lett volna, inkább ott tököltem a segg table-ökkel notepad-ben és már alig emlékeztem hogy kell a táblázatokat nyomatni
György
a képre már engedte
György
pl ha fent lett volna egy fotosop, semmi baj, de ebben a gimpben azt se találtam meg hogy kell rá keretet rakni. de végül azért megoldottam
György