Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a vissza gombot ppt-ben csináltam, téglalap, és rá egy szövegdoboz, de ez így nem biztos, hogy jó lesz, mert csak a szöveg lett hivatkozás.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Power:Az tényleg egyszerû volt
Weblap..Hát az választható volt rohadjanak meg,fellebbezni kell,mert a bénák 2A meg 2Bnek nevezték el...nevezzék el 2nek meg 3nak,ne ilyen idiótán,mi értleme volt ennek?
Excelnél 3-4et nem tudtam..A különkiadást,meg az összeadásos pontszámosat....Ebbõl következõen dõrendbe se tudtam tenni....
Access:Full káosz,mert nem találtam az összesités függvényt,ami a blog videóin ott volt a lekérdezések fül allatt itt meg nem-.-
+a feladatokat sem tudtam értelmezni,mert kb 20percem volt mikor belekezdtem az Accessbe,ugy,h nem csináltam még weblapot!!!!
És sokat szoptam azzal ih, UTF-8 volt a txt,és csodálkoztam,h az ékezetek idiótán vannak,és meg kellett keresni,h speciális,és átátllitani,persz ujraimnportálni mindent..Szal katasztrófa...Maga a számozás,a megfoglamazás néhány helyen,meg az idõ,ami van rá...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
word nem volt nehéz, pedig azt utálom a legjobban mert sosem azt csinálja amit akarok. a tabulátornál az értékek el voltak baszva vagy mi? nem akart kiférni egy sorba a megadott értékekkel
powerpoint sima ügy (kivéve h fasz gimpben kellett megszerkesztenem a vissza gombot, amit életemben elõször láttam)
weblap sima ügy
excel egész jól ment, bár két része nem ment + amikor elakartam menteni excel formátumában is, akkor lefagyott az egész fos, úgyhogy kezdhettem elölrõl
emiatt alig maradt idõ az access-re, amit amúgy is alig vágok szóval sok kellett volna. így csak a importálásig lett meg és le is járt az idõ
György
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
- Word ott csak a tabulátorok voltak kicsit bonyolult, ott lehet vesztek pár pontot;
- Power sima játék volt;
- Weblap úgyszint;
- Excel is elment, ott a különdíjasokat csak beírtam, a többi szvsz. jó;
- Acces az érdekesre sikeredett! Ott többet nem tudtam!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Meg volt az, amikor az idõket kellett összesíteni. SZUM-al összeadtam. Megnéztem a példát, tök más adatok jöttek ki. A MAX függvénnel kijöttek azok az adatok, de ha egyszer össze kell adni õket...?
Wordnél nekem is széttolta, ha nem rakok lábjegyzetet, pont elfért 13-as betûmérettel 2 oldalon. Ha beraktam a lábjegyzetet az 2. oldalra, már átment a 3. oldalra, szóval nem vágom. Minden üres sort, és térközt beállítottam, szóval nem értem miért nem volt hely.
Weblabnál pedig még jelentkezésnél Dreamweaver 04-et jelöltem, de persze, hogy nem az volt a gépen 😄
Milyen függvény volt AB:mezõ?
A wordnél nekem a lábjegyzet széttolta a szöveget azt nem is értem, pedig minden be lett állítva 3* ellenõriztem le. :S
Kiageci tudott ezzel végezni?Weblapot kihagytam mert az volt oadirva h 2A meg2B..mondom lehet választani?Jeee...MIAFASZOMNAK KELLETT A megB-re bontani?Nem elég jó má' az 1 2 3 4 5?Fasszopók...De végülis tökmindegy..Annyi kivelbaszott irást,meg szarságot kellett csinálni,h a weblapszerkesztés átugorva SE!! tudmta végezni..Adatbázisból keleltt még volna 3-4 feladat.Ki a retek tudja ezt megcsináli 3 óra alatt?Mig a weblapnál i beirni azt a rengetek <> dolgot,hát ppffff....Bolondok...Na meg az infoerettsegi.blog.hu-n nézett videók nem is ugy voltak az érettségin..Pl.,az egyetlen nagy cucc,az összesitõ függvény volt..A videókban ugy volt,h lekérdezés fül,és összsitõ lekérdezés..DE ITT NEM VOLT OLYA!!Uristen modnom,mi ez a szar?Aztán 5-6 perc mulva meglett....
De mondom,LEHETETLEN ezzel 3 óra alatt végezni,és még a tanárok is fasszopók voltak,meg semmi nem ott volt ahol kellett volna aprogikban+érrthetetlen feladatok,érthetetlen számozással..TEhát nagy fos volt az egész.....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szerintem valaki keveri azzal amikor átkellett írni a honlap nevét ott felül valami szövegre.
Remélem nem volt ott
Légy elegáns... sztem elég egy ing+farmer kombó is
Haza nem fognak küldeni😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szerintetek megnéznek ha nem talpig öltönybe megyek infóra? Csak nem sok kedvem van a szakadó esõben ilyen baromi vékony fekete öltönynadrágban menni.
word lesz gondolom,excel,access,html,meg prezentáció...
mondjuk aki nem 5ösre hajt annak most is elég elkezdeni,megnézni 1 max 2 blogos videót aztán aki abból nem szed össze 4est az ment volna inkább másból.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Én már sik hülye vagyok,megnéztem pár infoérettségi.bloos ideót,de pl html nincs is annyi..:C
direkt többet nézek meg,h a legtöbb feladattipussal találkozzak,de ez az 1 nem elég html-re..Még prezentációt is fel kell eleveniteni,meg 1-2 szövegszerkesztést...
Remélem holnap is hasonlóan könnyût kapunk... mert az az 1 óra sok, ha marad, de ha olyat kapunk, amivel megszopatnak, akkor szívás...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
írásbeli 113/120
szóbeli 29/30
😊
Elõre is köszi 😊
Többiek akik föciböl írtak,nektek kb hogy sikerült?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hát azt hittem szívbajt kapok amikor megláttam a vaktérképnél az Usa-sat.Az nagyon szar lett.2. résznél meg volt oylan h beirtam vmit kihuztam beirtam mást azt is kihuztam és visszairtam az eredetid😊
Összesegeében nem volt könnyyû sztem.