Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt nektek is egy "Regisztrált" dob ki ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ám felvi.hu-n nem töltöttem még fel képet, hogy majd... erre regisztrációs levélben kapok ilyen izét >.<
#27789: Semmi... ha elég jóra sikerült az írásbelid... lényeg, hogy minimum az egész pontszám (írsásbeli+szóbeli) elérje a 20%-ot
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez nem emelésrõl szól, könyörgöm!
Kereslet-kínálat. Ha sokan jelentkeznek, emelkedik a ponthatár, ha magasabb pontszámúak jelentkeznek, azzal is emelkedik a ponthatár.
Az egyetemek max a minimum pontot határozhatják meg, ami jóval a végleges PH alatt szokott lenni.
Egyre több embernek van emelt érettségije, egyre több ember nyelvvizsgázik, még szép, hogy emelkednek a pontok. Arról nem is beszélve, hogy egyre több a jelentkezõk száma is.
Ha minden évben 20 pontot emelnének, három év múlva már emelt szintû minden tárgyból 100%-os eredménnyel lehetne bejutni.
Bár lehet, hogy még idén is emelnek, de meddig? Nem emelhetnek minden évben a ponthatáron, a végére mindenhová max pont kell.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Kérdés2: Szerintetek fognak emelkedni idén a ponthatárok?
Itt megtalálod szerintem.
köszi
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
enterezni kellett a különálló bekezdéseknél
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Viszont.. a megoldás fájlban ugye csak 1 megoldások vannak.... de a megoldókulcsban meg ott van mindegyik feladatnál... hogy PÉLDÁUL így és így oldotta meg... szóval ha kijött az eredmény... más megoldással, akkor azt tuti el fogják fogadni😊
Én még nem mertem megnézni a javítókulcsot😄
...always... Tiesto..