Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajtburger
nos elméletileg bent megcsinálták, amit meg lehetne nézni az e-felvételin, de nekem oda még mindig nem töltöttek fel semmit.. Nektek?

https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli

Itt nektek is egy "Regisztrált" dob ki ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

HTS s3rg1nh00
lövésem nincs,viszont emlékszem h.tavaly mi is nagyon rohangásztunk mert nem kaptuk meg a bizonyítványt mire fel kellett tölteni...szóval bementünk a suliba,elkértük osztályfõnöktõl és lefénymásoltuk mind,aztán szétosztottuk

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Július nem ?
Ám felvi.hu-n nem töltöttem még fel képet, hogy majd... erre regisztrációs levélben kapok ilyen izét >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Csaknem, addig én meg se kapom szinte😄D
Gabor1990
A felvi.hu-ra tényleg Június 2-ig kell feltölteni az utolsó éves bizonyítványt??

telefonáljál be vagy valahogy vedd fel a kapcsolatot .

HTS s3rg1nh00
felvi.hu-n lehet módosítani asszem júl.8-ig _egyszer_

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

sajtburger
Mivel a felvételi fórumba õs régen írtak, reménykedem itt válaszra lelek. Remélem tud valaki segíteni. Nem rég kaptam meg a felvételi úgymond visszaigazolást és fent Pesten elszúrták a sorrendemet, 2 jelentkezési lapom volt és megcserélték, mi tévõ legyek? Enyhén szólva idegesít, mert jól volt kitöltve. Ki, mit tud tanácsolni?

Bemész, köszönsz, 10 %

mrzoltan
10%
na most akkor melyik is ?😄

10% nak meg kell lennie különben érvénytelen az érettségid de ezt jópárszor elmondják.

köszi😊

#27789: Semmi... ha elég jóra sikerült az írásbelid... lényeg, hogy minimum az egész pontszám (írsásbeli+szóbeli) elérje a 20%-ot

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mi van akkor, ha egyik tantárgyból a szóbelim 0 pontos? hány %-nak kell lennie minimum?

Sorrendet módosítani júl. 8-ig lehet, egyszer.
I.C.ram
Ahh....

Ez nem emelésrõl szól, könyörgöm!

Kereslet-kínálat. Ha sokan jelentkeznek, emelkedik a ponthatár, ha magasabb pontszámúak jelentkeznek, azzal is emelkedik a ponthatár.

Az egyetemek max a minimum pontot határozhatják meg, ami jóval a végleges PH alatt szokott lenni.

Egyre több embernek van emelt érettségije, egyre több ember nyelvvizsgázik, még szép, hogy emelkednek a pontok. Arról nem is beszélve, hogy egyre több a jelentkezõk száma is.
Egyre többen jelentkeznek sajnos. BME-VIK-en mondjuk remélem nem mennek 400 fölé.

nem mondom biztosra, de szerintem ez lesz.

Biztos ez? Tavaly is közel ennyit emeltek jó pár szakon.

Ha minden évben 20 pontot emelnének, három év múlva már emelt szintû minden tárgyból 100%-os eredménnyel lehetne bejutni.

Bár lehet, hogy még idén is emelnek, de meddig? Nem emelhetnek minden évben a ponthatáron, a végére mindenhová max pont kell.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nekünk nem mondja meg a tanár az eredményt, pedig tök jó lenne, tudnám kell-e tanulni, vagy megvan duplázás :s

I.C.ram
viszont több a jelentkezõ...
bardocz
Mûszakin szerintem csökkenni fognak, mert nehéz volt a matek.
hogy csak a pro kat vegyék fel, így is panaszkodnak a fõiskolák hogy sok a hülye aki nem ért az adott szakhoz semmit mégis bekerül.

miért?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

módosítani már nemhiszem hogy lehet, nekem tegnap megjött a regisztrációs levél benne a sorrenddel.

20 ponttal mindegyik minimum

Kérdés: Meddig lehet sorrendet módosítani?
Kérdés2: Szerintetek fognak emelkedni idén a ponthatárok?

én nagyon félek tõle hogy a média érettségim projectrészére nem kapom meg a 2-est,mert a Jacksonos esszében nem írtam a klippekrõl hanem csak arról hogy mirõl szólnak.Valaki megtudná mondani hogy emiatt megbukhatok-e?
oliwwer
Szia
Itt megtalálod szerintem.
Danman
valaki tudna nekem egy címet adni, ahol meg tudom nézni a szakomra tavaly felvetteknek az átlagpontszámát? ez a felvi.hu olyan jól szerkesztett, hogy semmit nem találok rajta (már ha ott van)

köszi

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ivitzp
majd holnap om.hu-n

bardocz
Magyar 56%, szóbelin ha kurva okos vagyok, akkor lehet négyes😄
Rage47
<#mf2>
Palesz2
honlap valaki média ?😄

Franciából volt valaki középszinten? Sehol se találom még a megoldásokat :S

semmit
enterezni kellett a különálló bekezdéseknél

Csak a 3 fõnek volt.

Fizikáról tud valaki valamit? Origón semmi, keresgélek. Pedig ilyenkor már szokott lenni valami maszek megoldás.

honlap szerkesztésnél mit kellett tördelni a szövegen?

92 pontos lett a matekom 😊

lippet
56 pontos lett a matekom! Az fránya 4 pont biztos elment azon, hogy elfelejtettem kerekítgetni!=(

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

ivitzp
Accessnál már én is elakadtam mert csak 3ra emlékszem.😄

Megnéztem... ott vannak hibáim, ahol gondoltam... az a 2... az accessbe is biztos van, de arra nem emlékszem már mit csináltam:S
Viszont.. a megoldás fájlban ugye csak 1 megoldások vannak.... de a megoldókulcsban meg ott van mindegyik feladatnál... hogy PÉLDÁUL így és így oldotta meg... szóval ha kijött az eredmény... más megoldással, akkor azt tuti el fogják fogadni😊

ivitzp
Hajrá akkor, nézd meg. <#vigyor3> Én már elkezdtem összeszámolni, hogy kb hány pontom lesz...

hülyeség... van több megoldás is sokszor... itt is lesz tuti😄
Én még nem mertem megnézni a javítókulcsot😄

ivitzp
Például access:

Részpontokat nem fogsz kapni... Csak az eredményedre kapsz, ha jó.. :S

...always... Tiesto..

ivitzp
szerintetek azt elfogadják ha mondjuk egy feladatot teljesen máshogy oldottam meg mint a megoldókulcsban van de mégis jó eredmények jöttek ki?

Aki életében nem hallott róla, az az accessrõl sem😄