Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki el tudja magyarazni hogy a fenebe kell n-ed foku taylor polionomot kozeliteni i intervallumon vmi lagrange fele maradektaggal?😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mondjuk nálunk se volt kutya, mátrixokat kezdtük el kb. decemberben, 2 órát foglalkoztunk velük, aztán nagy ZH. Ugye nagy ZH elõtt két ZH volt 20 pont nekem ebbõl 19-em volt. Nagy ZH-n benyomott egy mátrix invertálást, ami ugye nagyon alap dolog, ha tudja az ember, h mi az. Viszont mátrix invertálást addig nem csináltuk. Kissé lehúzta a 30 pontos nagy ZH-t, h alapból 20-ról indultam. 17-et értem el belõle. :C
Vizsgán tudtam, h lesz invertálás, nem is volt gond vele.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én tavaly úgy mentem át SZ.ARból, hogy bár nem tudtam hosszú választ írni a kérdésre, de leírtam 1-2 mondatot róla, aztán írtam egy assembly programot, ami megvalósítja. Szerintem, csak ezért engedett át a tanár. 😄 Nem hinném, hogy sokan voltak olyan elvetemültek, hogy programozni kezdjenek a vizsgalapon, ha egyszer ez nem is volt kérés. 😄DD
23 kell még a görbéhez, és nagy marhaságokat nem írtam, csak piciket 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
majd figyeld a wiw fórumot! ha felveszed mindenképpen kelleni fog egy behívó a mindentudas-fix oldalra 😄D😄:
na de mostmár folytatom a prog mit ir ki-t, mert ennek meg kell lennie holnap
Csak ha csökkentik a büfé szakok keretszámát/támogatását, akkor azért rinyálnak, hogy a hallgató nem tanulhat annak, aminek akar, ha pedig meghagyják mindet, akkor lesz egy csomó diplomás munkanélküli, vagy nem szakmájában dolgozó, mert a papírjával kitörölheti a popóját. És nyílván, hogy emiatt is hõbörögnek, jó magyar szokás szerint, mert miaz hogy ennyire értéktelen a diploma...
Az ETR meg egy kalap szar. XD
ettõl függetlenül lesz.rom ki hol végez, vagy nemvégez 😊 csak ne lenne ennyi diplomás már itthon.
football without ultras is nothing
a ponthatár meg azért ott a legnagyobb mert pesten van. de télleg téma lezárva, egyetem mind2 és ez a lényeg 😄DDD😄
a 2. hsz-ben meg egyetértek. Ma amikor egy rohadt vécékefében is mic-4 van meg tft monitor, kellenek az infósok 😄DDDDD
-itthon biztosan a bme-s diplomát részesitik elönyben, akármilyen munkahelynél.
-nem véletlenül volt itt a legmagasabb a ponthatár
Aztán azon meg vitatkozhatunk hogy melyik helyen tanulsz hasznosabb gyakorlati dolgokat, én eleve nem ezért járok egyetemre, hanem a papirért. Prog-on kivül nincs is semmi értelme : matek, matek, digit, ilyeneket tanitanak. Ha nem kéne papir, már rég dolgoznék, és kimennék innen. mondjuk már dolgozom is, csak nem rendszeresen😊
mindegy, ezen nem érdemes vitatkozni. Bár a bme-s diplomának joval nagyobb neve van, de aki programozó lesz, azt ugyis a tudása alapján veszik fel dolgozni. ahhoz meg diploma sem kell feltétlenül.
Én Szegeden vagyok programtervezõ matekos. Elsõ félévben megbuktam diszkrét matekból, pontosabban a vizsgáig el sem jutottam belõle, pedig nem egy nehéz tárgyról van szó. Egyszerûen hülye paraszt volt a gyakorlatot tartó tanár, és az iránta érzett ellenszenvem elvonta a figyelmem a tananyagról. Mikor másodjára felvettem, sikerült egy jó tanárnárt kifognom, tanulás nélkül is meglett a vizsga négyesre. Szóval a legtöbb a tanáron múlik, na meg az ember szerencséjén, nem azon, hogy éppen melyik egyetemen tanul.
Ja és a 2 oldalas lapra érdemes mindent felirni, trináris fa, levelek számolása, meg ilyenek, amik tipusfeladatok a minimál részben.
egy 3.éves infóst ismertem, akinek egy évet itt kellett járnia bme-n. Egy év alatt 15 kreditet nem tudott összehozni, és elmondása alapján ott szegeden egy darab bukott vizsgája sem volt, tehát csont nélkül vitte az egyetemet.
Viszont te 144 pontos helyre jársz, ahol 20an vagytok összesen, ha jol emlékszem, ugyhogy jogos is hogy azért meg kell szenvedni😛
prog-ra a mitirki-s feladatokra hogyagecibe lehet felkészülni? sehogy, mi? 😊
football without ultras is nothing
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson