Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igen mikortól?<#rolleyes>#rolleyes>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amúgy énis azt számolgattam, hogy 8osztályos gimibe meg még az érettségire se tanultam összesen ennyit, mint itt egy vizsgaidõszak alatt. durva :]
football without ultras is nothing
egyébként nem értem, akiket kérdeztem eddig szinte mindenkinek meglett, pedig ugy volt hogy ez egy kemény tárgy ahol arányában mondjuk majdnem felét meghuzzák..ugy tünik mégse voltak annyira szemetek, vagy csak mindenki sokat tanult.
egyébként én, most erre a bszre, többet tanultam mint bármikor bármelyik tárgyra: 3 nap * 2-3 óra + 4 nap full time. rettenetes volt:S be is b@szott volna ha igy meghuznak.
egyébként a kettest a legnehezebb elérni szerintem 1esrõl. 2es és 5ös között már nicns akkora szint.
szóval, kalappal 😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
azért kavarodik mert nem kezdted el elég korán és nem volt ideje leülepedni. sokkal korábban kellett volna elkezdened, s sokkal többet kellett volna tanulni, alaposabba nem csak felületesen olvasni. több gyakorlás. igen igen igen...
😄D
(csak viccelek😊 )
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
vmilyen szakközépbe gimnáziumba stb- az nem is érettségizhet ?
NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK." ezt igazán le lehetne szedni már... 😛
spam. sry
Na jó, még én beszélek, az egész corvinuson megtaláltam az egyetlen szakot ahol alig van lány, és aki van, az is hát khm...
akkor most vagy rehabilitációs uszásra megyek, vagy zenés nõi gimnasztikára😄DDDDD
szerintetek lehet jelentkezni más kar sportjára?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
levlistánkon épp arról van szó, hogy milyen felesleges az infonk. arról tanulunk, hogy mi a youtube, a google, miként mûködik a youtube, ilyesmi. régen programoztunk, kb mint minden mérnök szak, most meg ez a szar. netezem x éve, fejbõl írtam egy 5-st (35. az 500 akárhányból), és nem azért mert átlagnál inteligensebb vagyok (najó de😄) hanem mert kurva egyszerû. és így is csomóan vinnyognak, hogy megvágták õket és nem tudják mit kell megtanulni. És jogos is, ezt nem lehet megtanulni, tök általános dolgokat kérdeznek... Felsõbbévesek mondták, hogy nem örülnénk, ha úgy kéne programozni, de könyörgöm azért írtam be a mûszaki menedzsert és nem a gazdálkodás menedzsmentet, hogy tanuljak keményebb infot, erre semmi. szal így tényleg elfogadható ha ecdl-ed van (hozzáteszem nekünk nincs egy szoftverismereti óránk sem, fél éve nem láttam egy excelt, vagy wordot sem). könnyebb olyat tanulni aminek látod értelmét, még ha nehezebb is, s programozással többre mennék, talán akkor nem okozna problémát összerakni egy rohadt php oldalt vagy akármi
nem is tudom miért mondtam elte-t. talán mert kb 2 hónapja elõször kelek fel 12 elõtt. most se magamtól:S 😊