Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igaz hogy kötelezõ lesz az angol érettségi?
Ha igen mikortól?<#rolleyes>

ivjoe
Sadist
A kemény tárgy az 80-85%. A 65% max erõs közepes.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Laza
totál vizsgáztató-függõ volt, ki bukott meg és ki nem. mondjuk tényleg én is úgy láttam, h sokan mentek át. analízisen nemtom milyen az arány, oda ígértek 60%ot 😊)

amúgy énis azt számolgattam, hogy 8osztályos gimibe meg még az érettségire se tanultam összesen ennyit, mint itt egy vizsgaidõszak alatt. durva :]

football without ultras is nothing

I.C.ram
ahol kevesebb mint a fele bukik meg az nem kemény tárgy 😊 A kemény tárgy az olyan 65%+ 😛
grizzly21
akkor neked is grat😉 😄
egyébként nem értem, akiket kérdeztem eddig szinte mindenkinek meglett, pedig ugy volt hogy ez egy kemény tárgy ahol arányában mondjuk majdnem felét meghuzzák..ugy tünik mégse voltak annyira szemetek, vagy csak mindenki sokat tanult.
egyébként én, most erre a bszre, többet tanultam mint bármikor bármelyik tárgyra: 3 nap * 2-3 óra + 4 nap full time. rettenetes volt:S be is b@szott volna ha igy meghuznak.

grat, nekem is meglett 😊

grizzly21
ahh sikerült a bsz😄
egyébként a kettest a legnehezebb elérni szerintem 1esrõl. 2es és 5ös között már nicns akkora szint.

2eshez bõven elég 2-3nap intenzív tanulás. meg egy kalap szerencse.
szóval, kalappal 😊

magus
hogy miért most szerzem meg a pénteki vizsga jegyzeteit...

Balo
Persze, itt osztogatják az 5-ösöket! Komolyan!😛

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

2XP
Ehh, és még a bme-nek van olyan híre, hogy 2-essel már zseninek számítasz :S Nálunk a tárgyak kb. felénél ha széttanulod az agyad és érted is a dolgot, már örülhetsz a kettesnek...

grizzly21
egyébként nem hülyeség, de a kurva életbe, nekem elég a kettes is, és sose voltam nagy tanulógép, eddig megéltem abból bme-n, hogy értettem amirõl szó van. de ez elmélet:S

magus
erre a válasz:

azért kavarodik mert nem kezdted el elég korán és nem volt ideje leülepedni. sokkal korábban kellett volna elkezdened, s sokkal többet kellett volna tanulni, alaposabba nem csak felületesen olvasni. több gyakorlás. igen igen igen...

😄D

(csak viccelek😊 )

grizzly21
egyébként ilyen mixelt gépész, ttk, épitész müfüves focira jelentkeztem, most ugy néz ki fasza idõpontban van😊

grizzly21
nem tudom hogy fogok átmenni ebbõl. az elõzõ hetet elég intenziven, az utobbi 2-3 napot pedig folyamatosan végigtanultam, szerintem ennyit még életemben nem tanultam összesen, mégis ugy kavarodik az egész anyag a fejemben (pontosabban a fele, mert eddig ott tartok, és kedden lesz a vizsga), hogy beleszédülök. nagyon durva bazz:S utálom, és fingom sincs hozzá

Balo
Igen csak nálunk van (micsoda öröm😊) Egyébként 90% u.a. az anyag mint BSZ-en.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

I.C.ram
mert nálatok nincs ilyen tárgy 😊 ez asszem csak a villanyon van.
I.C.ram
nem hát.
Ha valakinek nincs biznyítványa , -hogy járt 4 évig középiskolába,
vmilyen szakközépbe gimnáziumba stb- az nem is érettségizhet ?
grizzly21
jah értem, nálunk nem igy hivják akkor

I.C.ram
van ilyen is, hogy számtudomány a villanyon.
grizzly21
csak infón van bsz. (bevezetész a számelméletbe) -ha arra gondoltál

iko
"AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.
NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK." ezt igazán le lehetne szedni már... 😛

spam. sry

magus
viszonyítás kérdése

vészesen nem könnyû, de a vik-esek számtudjához képest nevetséges

I.C.ram
Ja lehet. Csomó csoporttársam építész pingpongra ment 😄 Elvielg a neptunban is oda van írva, hogy melyik karé a kurzus, ahova meg nincs írva semmi, az összevont kurzus valakivel mással.
Vanek
bme gtk-n nehlz a matekos tantárgyak?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

justin
Régen lehetett. Sztem most is.

grizzly21
😄 ez kész

2XP
BME + csini csajok? 😄

Na jó, még én beszélek, az egész corvinuson megtaláltam az egyetlen szakot ahol alig van lány, és aki van, az is hát khm...

magus
nálunk 1.) kevés csaj 2.) azok is csak kromoszóma alapján

grizzly21
betelt a foci is.:S
akkor most vagy rehabilitációs uszásra megyek, vagy zenés nõi gimnasztikára😄DDDDD
szerintetek lehet jelentkezni más kar sportjára?

Sadist
ahahahah 😄 (Y)(Y)(Y)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
Amúgy nekem is volt vagy 6 hiányzásom a megengedett 4bõl, mégis simán aláírták. Ráadásul semmi kedvem megizzadni.
I.C.ram
Már tavaly is arra jártem szerintem jó, és van sók csini csaj bikiniben 😄
magus
úszást nem ajánlom, csak azért nem vágtak ki 8 hiányzással mert jófej volt a tanár, amúgy mikor kinn 0-5 fok van nincs kedve az embernek bemenni a 10 fokos vízbe... megyek tollasozni vagy pingpongozni csajokkal, vagy bowlingozni haverokkal-.-

I.C.ram
Szerintem mindenhol sok a "játék". Úszásnál is az van, hogy van elötte kb 5 perc bemelegítés, aztán végig úszás.
grizzly21
focizik valaki bme-n? kurva kosár betelt, ugyhogy valszeg foci lesz, csak nem tudom melyik legyen. olyan kéne ahol sok a játék. lehetõleg csak az legyen😊 akár kinnt se rossz, csak most hideg van

grizzly21
naja ez a bme, sajnos kicsit le vannak maradva. mint az összes többi magyar egyetem.

I.C.ram
Mi meg egy olyan nyelven tanulunk programozni, ami kb ugyanolyan nehéz, mint a C viszont már évek óta senki nem használja... :/
Sadist
Ha programozni akarsz tanulni menj programtervezõ matematikusnak 😄 Egy félév egy programnyelv. C, C++, Java, C#, Assembly, SQL, meg a többi fasság 😄 Ha mákod van még egy PHP-t is tanítanak, és akkor a PHP+SQL-el nem is jársz rosszul.

magus
jah, bme-gtk-.-

magus
mûszaki menedzser

levlistánkon épp arról van szó, hogy milyen felesleges az infonk. arról tanulunk, hogy mi a youtube, a google, miként mûködik a youtube, ilyesmi. régen programoztunk, kb mint minden mérnök szak, most meg ez a szar. netezem x éve, fejbõl írtam egy 5-st (35. az 500 akárhányból), és nem azért mert átlagnál inteligensebb vagyok (najó de😄) hanem mert kurva egyszerû. és így is csomóan vinnyognak, hogy megvágták õket és nem tudják mit kell megtanulni. És jogos is, ezt nem lehet megtanulni, tök általános dolgokat kérdeznek... Felsõbbévesek mondták, hogy nem örülnénk, ha úgy kéne programozni, de könyörgöm azért írtam be a mûszaki menedzsert és nem a gazdálkodás menedzsmentet, hogy tanuljak keményebb infot, erre semmi. szal így tényleg elfogadható ha ecdl-ed van (hozzáteszem nekünk nincs egy szoftverismereti óránk sem, fél éve nem láttam egy excelt, vagy wordot sem). könnyebb olyat tanulni aminek látod értelmét, még ha nehezebb is, s programozással többre mennék, talán akkor nem okozna problémát összerakni egy rohadt php oldalt vagy akármi

grizzly21
jaa, bme
nem is tudom miért mondtam elte-t. talán mert kb 2 hónapja elõször kelek fel 12 elõtt. most se magamtól:S 😊

I.C.ram
elte gtk ilyen nincs 😄
grizzly21
elte gtk ha jól emlékszem

I.C.ram
mire is jársz?
na ezt látod nem tudtam, bár végülis én is csak azokra értettem akik informatikából akarnak megélni, majd...

magus
arra azért nem rossz, hogy pl nálunk, mivel az infonk hala a bsc rendszernek kb abbol all, hogy mit tud a gugli meg a youtube es miert jo ez nekunk, azt mondtak kapsz egy 4-es egy ecdl-ert