Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kérdés: ha újrafelvételizek áll.finansz.-ra most, akkor már a fizetõs részbe tartozok,vagy majd csak 2008 tól kell azt a böhöm nagy összeget államilag finanszírozottért is kifizetni?
ui:van szte-ttk mûsz infos,mert aki oda akar menni,nem ajánlom egy szemét szak az info itt.
most próbálom dékáni engedéllyel felvenn iegy tárgyamat 4-jére+nek üldjenek el az egyetemrõl.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
mondjuk nõvérem ÁVF-re járt, ott egy tárgy újrafelvétele 18ezer volt. igaz anno csak fizetõs szak volt ÁVFen
football without ultras is nothing
nekem még annyiból jobb a helyzet, hogy kapok havi 10et valami szociális nem tudom mi néven, az ezt azért fedezi...de tényleg nem semmi amit csinálnak..ugy az egész ország.
tavasztól:
-Vizsgáról való távolmaradás: 3000 forint/alkalom;
-Nem teljesített kreditek: 1200 forint/kredit minden nem teljesített
kredit után;
-egyéb esetekben kiszabott különeljárási díjak(házifeladat késedelmes
leadása, gyakIV): 1200 forint/alkalom
-Kollégiumi díj késedelmes befizetése: 1200 forint/alkalom;
ez mi akar lenni? elmehetneka kurva anyjukba, elmegyek innen a fenébe, az egész tetves országból, ezt nem tûröm el.
http://www.nyi.bme.hu/alap/tajekuj.htm
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Itt egy másik tanulságos írás.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
BME-n pont fordítva van. Tele van olyanokkal, akiket se tisztelni nem tudsz, se kedvelni. Rengeteg a fiatal kis köcsög, aki azt hiszi, hogy nekik az a feladatuk, hogy szivassanak mindenkit, azért mert, annó az oviban megverték õket. Neptun meg életem legszarabb netes adminisztratív rendszere. Ennél szarabbat a tudomány jelen állása szerintem NEMLEHET csinálni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyszerüen nem értem miért érdekük nekik ez.
BME-t én se szeretem nagyon, de csak itt tanítják azt, amit én tanulok.
ha meg nincs meg akko nemküldöd és nem veszik figyelembe 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de megcsinálható, csak kitartás😊
Én nagyjából 2 nap alatt készültem fel rá: van egy felsõbbéves ismerösöm, aki nagyjából emlékezett a dolgokra, ahhoz átmentem kétszer egy délutánra, lenyomtunk egy 5-6 órát egy nap, mégpedig elõzõ évek vizsgasorait csinálgatva. Azzal lehet szerintem a legjobban felkészülni, mivel itt is nagyon gyakoriak a tipuspéldák. Érdemes keriteni valakit aki vágja, és vele átrágni magad rajta. Ha 2 vizsgasort igy megcsinálsz akkor garantáltan meglesz, nekem kb igy egyet, vagy inkább 3/4et sikerült megcsinálni..
nekem is 19 kreditem van most... digitbõl megyek gyakiv-zni, de tartok tõle nagyon, mivel nemigazán tetszik az egész..
mibõl lehet arra gyorsan jól felkészülni? 😊
hátjah shit happens, csak abból az egy tárgyból húztak meg, aminek az elõadásait relatíve gyakran látogatom. na mindegy, megyek berugok.
Ez egy ilyen nap volt:S
ugy is mondhatnám hogy : shit happens.
Kredittel hogy álltok ? Nekem most van 19 és ha meglesz a prog, akkor 24gyel zárom a félévet😊
Én meg annó el se tudtam menni a matek zh-ra, így eleve nem is mehettem vizsgázni, pedig az elsõ ZHm nekem is jól sikerült.
egy darab típusfeladat nem volt ami eddig, a faszomba is.
regisztrációs hétig mindennap szétszedem magam, gyökerestül tépem ki az egész egyetem emlékét.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem