Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tanárfüggõ
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
(0 pontosra, sry<#idiota>#idiota>)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!


MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Holnap matek...na abbol sikhülye vok de viszem a legjobb barátom aki kihuz a bajbol : Függvénytáblázat😊
ne makarok nem akarok nem akarok menni :'(
practitioner of the forbidden arts of death
Sztem nem volt olyan nehéz, Adyra lehetett számítani, a szövegértés meg könnyû volt. összvissz 3oldalt írtam, remélem meglesz az 5ös 😛
Hala Madrid!
aszittem ilyenek csak viccben léteznek.
kiváncsi leszek a megoldókulcsban vajon benne lesz-e mint alternatíva <#idiota>#idiota> mellesleg mekkora igaza van!!4 😄DDD
mások gondolod nem szúrták el? 😛
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
bár a mai produkciómmal max fizetõsre...<#gonosz3>#gonosz3>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
ilyenkor mi a teendõ?
aztán a történelmi írások és szépirodalmi írások összehasonlítás a reflektálásban, az utolsó írásbeli dolog meg gyakorlatilag az angol nyelv nyelvi integrációjáról kb..
nem volt hálás számomra.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
mondjuk nekem nem számít az irodalom jegy, de nehezebbre számítottam, jó, azért nem akarom elkiabálni
holnapitól meg a töritõl jobban félek
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Fekete Pákó vs Gyõzike
Érvelés: Melyik beszél jobban magyarul? Fekete pákó vagy matisz papa
y-y0=m(x-x0)
v2x+v1y=v2x0+v1y0
v2=m v1= -1
mx-y=mx0-y0
m(x-x0)=y-y0
😄
Na mindegy sok sikert holnapra mindenkinek... szerencsére a matek az jobban megy nekem mint a magyar... minimum 4-es😄😄😄
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Akkora jó volt már, kajak ugyanazt írtuk már a suliban kétszer is. xD Kicsit egyszerû volt már így harmadjára. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szal ha a PDA-nak kikapcsod a telefon fukcióját akkor lehet használni. 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ja télleg én is érvelést írtam 😄 3-4 sor híjján teleírtam az összes pontozott vonalt. ilyen témát nem lehetett kihagyni 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!