Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WizarDTommy
nem volt nehéz, a szövegértés meg végképp, én az összehasonlítást választottam, azt valahogy könnyebbnek éreztem mint a másik kettõt.
érvelés rulzik! mondjuk sztem ezt a legnehezebb javítani mert sztem ha tisztességes érveid vannak akkor azt is megmagyarázod hogy a szar finom édes

*is

mé lett volna szopatós ^^ LoL ? jo kis téma volt , teleirtam azt az oldalt ahol alákellett huzni mit valasztottal meg a mellette lévö oldalt végig hajtottam és még fentre és 15 sor kb .

Szevasztok... Minket irodalom tanár megrohamozott magyar után és elkeseredtem... természetesen az érvelést választottam(sztem az érvelés az mentõõv annak aki nem tanult 4 évig, SZVSZ PERSZE) és a tanárom azt mondta hogy nagyon sz*patós volt... de még õ se tudja biztosan, mert holnap kapja meg a javítókulcsot..na mindegy ennyi én.. HOLNAPRA MINDENKINEK BETYÁRKÖRTÉT A NADRÁGBA!!!!!!

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

na ez is megvolt , nem volt nehéz , az a nyamvatt köcsög ig.helyettes nekem ugat mikor minden lapra rákell irni a nevet meg az osztályt és a szövegértésre igy is necces a 60 perc , nem kapkodtam vele , kb 2 feladatot igyse tudtam befejezni , meg az uccsoba mikor érveket kellett irni abba már necces lett nemtom , ráadásul a 60 percbol ment mondom az az irkászolás is , kész beszarás

R0sc0
én is érveltem. De szerintem nem volt nehéz. Csak azt nemtudom hoy osztályozzák majd le az érvelést.. kétlem hogy arra lenne javitókulcs 😊

próbálj meg ehhez találni irodalmi mûvet 😛

Számomra ez volt a legnehezebb, a többi már gyerekjáték 😉

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

I.C.ram
Jól hallom, hogy érvelésen a CD és a könyv viszonyát kellett leírni? Hova jutott a magyar oktatás. Jóhogy nem a kutya és a macskát kellett összehasonlítani, vagy az almát és a körtét. Nevetséges.
HunnernesKonge
összehasonlitottam. kerek 3 oldal (sose voltam jó terjedelemben, de a tartalom 20pont lesz xD )
szövegértés meg nc. nagyon egyszerû volt...
Alap hogy érvelést a mi osztályunkból ösz visz 3 an válaszották a másik kettöt. Örülök hogy ilyen jó fej volt az érettségi összeállító hogy nem rakott be túl nehéz érvelést...
Holnap matek utálom😛 a próbaérettségit megirtam 3 ra remélem ez is menni fog😊
én is az érvelést választottam

raven87
Huh, pedig hogy paráztam. Nem volt olyan nehéz. Sokkal nehezebbre számítottam. Természetesen az érvelést választottam.
---
Mindenkinek sok sikert a holnapi matekhoz.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Geeryy
Szövegértés viccesen konnyu volt szerintem.38pont tuti lesz a 40bol.
Osszehasonlito elemzest irtam 3 es negyed oldal lett. szerintem az se volt gazos. thx Ady-t.
Matek:aki holnap nem tud függvény táblázattal egy hármast irni az meg is érdemli szerintem.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

jAsOn VoOrHeEs
This is madness! 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

de jók vagyunk ne aggódj 😄😄 sok sikert holnapra is<#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

kellett mellette és ellene is 😊

jAsOn VoOrHeEs
Szövegértés legutolsó feladatánál ti mindkét helyre írtatok ajánlást ill. ellenzést? Én ezt hagytam legutoljára, és sietségemben úgy értelmeztem, hogy vagy ajánlod, vagy nem, az "és" kötõszót nem vettem figyelembe, aztán csak egy ajánlatot írtam, a végén meg kiderült, hogy mindkét helyre kellett volna írni. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

nyilvánvaló h az esszé nem annyira könnyû töribõl se 😞, de persze én meg a matektól leszek eléggé bepánikolva(furcsa módon a tavalyit abból is megírtam 54%-ra 2-es matekos létemre)

hen-tes
Hát én azért majd átnézem a tételeim.. :S
Matektól meg nem félek, én is úgyvagyok, hogy kimaxoljam .D (aztán lehet h elcseszem és csak négyes lesz.. :p)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hát a tavalyi töri nem volt nagy cucc, 5ösre oldottam meg azt próbaként. Õszintén szólva meglepõdnék ha azok után vmi szivatósat betennének az ideire<#violent><#fejvakaras>

matek az amitõl egyáltalán nem parázok max azért h a 90% meglegyen
de célom a 100% 😉

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

fravik
hali! nálunk is a legtöbben az érvelést választották (köztük én is). A többirõl nem tudtam volna szerintem 4 oldalt írni. A szövegértés rész nem volt szerintem nehéz, sõt, könnyûnek mondható volt azokhoz a feladatsorokhoz képest, amiket órákon megoldottunk. A matek szerintem hasonló kaliberû lesz, de a töri, hú, az nekem nagyon nem fog menni. 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

én is érveltem mint állat😛
3 oldalt írtam,kikészült a kezem😞

BiG G
érvelés rulzott 😄 csípõböl nyomtam róla 4 oldalt ^^

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

hen-tes
Nálunk szinte senki, két emberrõl tudok csak.. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

kb. mindenki akivel utána beszéltem az érvelést választotta 😄😄

meg repülõn nem lehet pda-t bekapcsolni mert ott nem engedélyezett 😄
2es csak meglesz

akyyy
bazz, most jól bejött a tipp, mindnehol írták hogy ady meg csokonai...bár tavaly jött volan be így😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

érveltem 4 oldal lett
anyáám...mi mindent kitaláltam hangos szótártól kezdve minden 😄

hen-tes
Eh, én is jókor írok.. :d

hen-tes
Novella Sánta Ferenctõl volt ha jól tom.
Érvelésnél az volt a lényeg, hogy a digitális adathordozók(CD volt megemlítve, ami mondjuk elég hülyeség, itt inkább flashmemóriás ebook-okra kellett volna utalni szvsz.) felválthatják-e a könyveket.

fun is fun and done is done

úgy érzem jó lett, bár lesz bõven mibe belekötni, a terjedelem pár sor híjján 4 oldal lett...és kivételesen szépen is írtam 😊

Punker
nekem anno ez volt: "Móricz Zsigmond egy szabadon választott novellájának elemzõ bemutatása" (Barbárokat választottam😊 szóbelin meg Rómeó és Júlia

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
és sikerült? 😊

mert én ehez 7 éve se szóltam volna hozzá nem még most 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

érvelés: vmi könyv vs. média
elemzés: egy rövid novella
összehasonlítás: Csokonai: Az eleven rózsához + Ady: Meg akarlak tartani(én ezt választottam)

Punker
hivatalosan csak kedden a megoldással együtt jön ki, várjunk amíg az elsõ ember haza ér 😊

Bandee1987
Ja, én is kíváncsi vagyok, mit kaptak idén az érettségizõk.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ha valaki tudja már az irodalom feladatokat lécci írjon?????
Punker
8-kor mondták nem?

Yrda
most az érettségit nem mondják be a tv-ben??

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

ColdFire
Sok szerencsét, és tudást is mindenkinek😊))
tesóm is most indult el suliba, szar lehet 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

fravik
Sok sikert mindenkinek (meg nagyon sok szerencsét)! 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

nah sok szerencsét ;]]

HunnernesKonge
Sok szerencsét minden sorstársnak...
Mr_no_NaMe
good luck...

nekem még 3 év...nemtom hogy fogom bírni 😊
ui.: illetve ma kezdünk magyarral, mert már elmúlt éjfél, húúú de elment az idõ:S
megyek alszok😊 bye, jó8 és egy kalappal mindenkinek😊

holnap magyarral kezdünk! hajrá srácok, sikerülni fog! (semmit nem tanultam rá)😄😄😄
úgyis lesz egy 4-es...
NA SZÓVAL SOK SIKERT MINDEN BAJTÁRSAMNAK, BAJTÁRSNÕMNEK!!!

magus
sok sikert mindenkinek a jövõhétre -.-

gl&hf