Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attiGT
Gz, én holnap megyek, irodalomhoz már türelmem sincs átolvasni sem, majd holnap délelõtt, úgy is lesz 4 órám átolvasni a tételeket. Remélem elég lesz. Most ott tartok, hogy elkezdtem parázni egyre jobban, de valami iszonyatosan :S

Huhú, végre vége :p
info(emelt),matek:95
töri: 88
magyar: 72
angol: 94

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem lesz magasabb.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sapkafej
magasabb lesz az, amúgy elbasztam az infót

György

skyli991
Ez szép lett!! A magyar nekem is ennyi lett, a többi kicsit kevesebb, kivétel az infó, de az nekem csak középszintû.
82(magyar) 84(a mateknál sok helyen figyelmetlenség volt :S) 81(töri) 92(angol) 84(infó)

Tegnap én is túl estem rajta.
Magyar:82
Matek: 93
Töri: 93
Angol: 94
Infó(emelt):81
Sok sikert mindenkinek akinek még hátra van.Nem olyan vészes mint ahogy hittem.
ne mondd már, hogy nincs 330++ pontod?

skyli991
Sziasztok!
Nekem 380 pontom lesz. Ez szerintetek jónak számít? 😊 OE NIK-re jelentkeztem elsõ helyen. Több jött ki ha nem duplázással hanem a normális módon számoltam 😄

Palesz2
magyar: ady
nyelvtan: kommunikáció és tényezõi
töri: athén.... periklész blbllba

fajin volt minden 😊 angol is könnyü volt 😊

berlinboy6329
Max irodalomból,mert ott én ugy kevertem mindent mindennelelfelejtettem ki mit irt,mikor született,ki volt a nõje....Amit egyáltalán nem tudtam volna az kb a tételek 60%-a....NYelvtanból is volt pár darab..A többi az sima ügy....Történelembõl a hülye sem tud megbukni,hisz két oldal forrást kapunk...Viszont az gáz,h olyan tételt húztam,ami a tételsoron rajta sem volt amit kaptunk,lol.....

Irodalomból,ha azt kapnátok,h film és mû viszonya:Rómeó és Juli,Zefirelli feldolgozásban,és nem láttátok a filmet,mit mondanátok?

Ez olyan tétel amibõl sztem készülni se lehet...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mucsácsó
nah végre túlestem ezen a szar érettségin, el se hiszem 😄
infó: be- és kiviteli perifériák
magyar: Kosztolányi + állandósult szókapcsolatok
töri: Károly Róbert reformai
angol... hát bazdmeg 😄 jól elbasztam a 97%-os írásbelimet sztem, dehát totál 0 készüléssel nem csoda talán 😄
azért összességében elég jó lett 😊 nem volt ez olyan szörnyû.. 😊 légkör tök barátságos volt, és segítenek télleg a tanárok...

szóval ne féljetek - attól meg pláne ne hogy megbuktok, egyszerûen kizárt szerintem... mindenkinek sok sikert aki még megy szóbelizni a napokban! 😉
sapkafej
25 pontom lett infó szóbelin. de sajnos még így is rendesen lemaradok bmf-rõl. fuck!

György

Palesz2
jea érettségi megvan<#hawaii>
sok siekrt annak akimég nem volt.. 😊

attiGT
német

attiGT
Én is elég nehezen tanulok mostmár, nem mintha eddig túlzásba vittem volna, de 5 év alatt összesen nem tanultam ennyit mint az elmúlt 1 héten. Nekem a névet civilizáció maradt hátra, amit csak magolással lehet megoldani, még van 11 tétel hétfõig :-/

Én holnap és én se😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Hétfõn megyek érettségizni reggel, de már nem tudom magam tanulásrabíri. Nem lesz ez így jó😄
Jamirofan89
Én is föcibõl fogok érettségizni.Egyedül az egész évfolyamból<#vigyor2><#levele> Mit húztál?

mrzoltan
jul.8.
Én már föltoltam.
Firerock
meddig kell feltölteni efelvire?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

VIszont tökjó, hogy az érettségi elnök nem írta alá az érettségi bizim... így vissza fogják utasítani e felvin is...
Holnap aláírják... viszont kérdés, hogy mikor utasítják el efelvin, hogy újra fel tudjam tölteni?:S

Érettségi-felsõfokú angol nyelvvizsga feltöltve... karba tett kezekkel várom az értesítést a felvételrõl^^

Lelouch
Én tegnap tudtam le az elõrehozott földrajzot. Nem hittem volna, hogy megkapom szóbelire a maximális 50 pontot, de így végül összejött 93%.
énis kevertem de mákom volt mert olyat húztam amit éppp tudtam 😄

ismételten gratula mindenkinek 😊 nekem még van egy hetem. irigyellek titeket 😄
hogy lehet ennyi tételt megtanulni? már keverek mindent! a nyelvtant fel sem tudom fogni!<#wow3>

Nohab
Hülyeséget írtam. A százalékra gondoltam a pont helyett.
toysoldier
na én is túl vagyok rajta 😄 de persze hogy azt rontom el majdnem a legjobban amit tudok...

irodalom: józsef attila tájköltészete, ez jól ment, 5ös lett elvileg, pontban ez nemtudom mennyit jelent
nyelvtan: szövegtípusok jellemzõi, ez elvileg olyan 3as lett
info: tematikus keresés :| neccesen de meglett 😄
angol: kb ezt tudnám a legjobban, de sikerült jól elbaszni
töri: globalizáció, ezis jól ment, elvileg 56 pont lett

sok sikert annak, aki még nemvolt 😊

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

DaemoonHunter
Akkor nem ertem a tovabbtanulasi pontok szamitasat, marmint hogy miert tesz különbseget a jegy es szazalek közt, pontosabban a kettö közül a kedvezöbbet valasztjak ki.

Hehh tesóm ma bement érettségi megnyitóra full másnaposan 2 óra alvással meg 0 tanulással és észrevette hogy mára van kiirva nem holnapra 😄DDD FAIL
De sikerült neki minden

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

zvaragabor
Ja, értem. Nekünk ilyen nincs sajnos.

Chaos Anno Domini

Ma nekem is megvolt. Felszabadultam kicsit<#nyes>
torque12
No tegnap nekem is meglett a szóbeli. Jó túl lenni rajta 😄

berlinboy6329
Irodalomból mekkora fos tételt huztam..Könyv és film viszonya...Készülni se tudsz belõle,csak általánosságban elmondani,mert mivan ha olyan filmre kérdez,amit nem láttál,csak olvastál,v forditva,v egyiksem,akkor mit mondassz?

Nálam spec Rómeó meg juli volt,de a flimrõl fingom nem volt,neten meg nem találtam ilyen összehasonlitást..Meg ha lett volna,van belõle 1000,,kitudja melyiket kérdezik,szal ez egy köcsög tétel volt....

Nyelvtanban szónok tulajdonságai,szónoklat

töriõl olyat kaptam AMI NEM IS VOLT A LISTÁN AMIT A TANÁR ADOTT!! Csak lestem,hogy mivan?De végülis volt 2 oldal forrás,ugyhogy tudtam beszélni a 2 háború közti magyar társadalomról..

Info,meg monitor és noymtató..Legkönnyebb volt,asd...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

az infó, nyelvtan mennyire gáz?

majd a bizonyítványból 😉

honnan lehet tudni, hogy hány % és hányas lett? Ott helyben megmondják?

Nohab
Gáz, inkább tippeld ki, vagy nézd meg a tartalomjegyzékben.
Nohab
Persze, hogy vannak kérdések, kivétel az irodalom és a nyelvtan. Ott részletesen ki kell térni amire rákérdez.
Nohab
A jegy csak látszat, a lényeg a pont. Szinte mindegy, hogy 79% vagy 81%.
Angol célnyelvi civilizáció

Amerika/Anglia történelme, földrajza, kultúrája, hétköznapjai...stb

oliwwer
Annyira nem parás. Nagyon hülyének kell lenned hogy megbukj. Én töribõl 2-ért mentem, és 3as lett. Majdnem négyes. Fölolvasod a forrást és kész.
Irodalom: Kölcsey - Zrínyi versek 74%
Nyelvtan: Az érvelés
Matek : 56%
Töri: I. Szent István 53%
Angolközép 94% , emelt 68%.
Föci 61%. Egyáltalán nem volt vészes, csak én is paráztam mint állat.
xy21
Nem vészes az érettségi😄 Mindenki túl van rajta egyszer... kétszer, háromszor😄

mucsácsó
nahh holnap megyek 9:54-tõl, és várhatólag fél 3kor jövök ki... durva lesz... =/ rohadtul félek, ma egy szemhunyásnyit nem aludtam, szóval szerencse hogy nem mára osztottak be, iszonyat hulla vagyok...
Ha mondjuk kihúzok egy petõfi verset és nem tudom, hogy az a 9-12.-es szöveggyûjteményekben hol van, akkor nagy gáz megkérdezni? <#zavart1>
mucsácsó
elsõsorban irodalomra gondolok.
mucsácsó
srácok, aki érettségizett:
ha kihúzol egy tételt, akkor kapsz valami szempontokat/kérdéseket, ami alapján fel kell épeteni a feleletedet, vagy csak simán a tétel címet és ennyi?! :S
zvaragabor
"Kisfiam, remélem rendesen megtanultál mindent!" 😄

Chaos Anno Domini

bardocz
Meg aggód, meg fél óráig kérdezget, hogy hogy sikerült, mert nem érti meg, hogy kibaszottul nem tudom az eredményét meg ott. Erre van ám szükségem.
miilann04
legalább lesz aki megigazítja a nyakkendõd.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.