Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
info(emelt),matek:95
töri: 88
magyar: 72
angol: 94
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
82(magyar) 84(a mateknál sok helyen figyelmetlenség volt :S) 81(töri) 92(angol) 84(infó)
Magyar:82
Matek: 93
Töri: 93
Angol: 94
Infó(emelt):81
Sok sikert mindenkinek akinek még hátra van.Nem olyan vészes mint ahogy hittem.
Nekem 380 pontom lesz. Ez szerintetek jónak számít? 😊 OE NIK-re jelentkeztem elsõ helyen. Több jött ki ha nem duplázással hanem a normális módon számoltam 😄
nyelvtan: kommunikáció és tényezõi
töri: athén.... periklész blbllba
fajin volt minden 😊 angol is könnyü volt 😊
Irodalomból,ha azt kapnátok,h film és mû viszonya:Rómeó és Juli,Zefirelli feldolgozásban,és nem láttátok a filmet,mit mondanátok?
Ez olyan tétel amibõl sztem készülni se lehet...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
infó: be- és kiviteli perifériák
magyar: Kosztolányi + állandósult szókapcsolatok
töri: Károly Róbert reformai
angol... hát bazdmeg 😄 jól elbasztam a 97%-os írásbelimet sztem, dehát totál 0 készüléssel nem csoda talán 😄
azért összességében elég jó lett 😊 nem volt ez olyan szörnyû.. 😊 légkör tök barátságos volt, és segítenek télleg a tanárok...
szóval ne féljetek - attól meg pláne ne hogy megbuktok, egyszerûen kizárt szerintem... mindenkinek sok sikert aki még megy szóbelizni a napokban! 😉
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Holnap aláírják... viszont kérdés, hogy mikor utasítják el efelvin, hogy újra fel tudjam tölteni?:S
irodalom: józsef attila tájköltészete, ez jól ment, 5ös lett elvileg, pontban ez nemtudom mennyit jelent
nyelvtan: szövegtípusok jellemzõi, ez elvileg olyan 3as lett
info: tematikus keresés :| neccesen de meglett 😄
angol: kb ezt tudnám a legjobban, de sikerült jól elbaszni
töri: globalizáció, ezis jól ment, elvileg 56 pont lett
sok sikert annak, aki még nemvolt 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
De sikerült neki minden
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nálam spec Rómeó meg juli volt,de a flimrõl fingom nem volt,neten meg nem találtam ilyen összehasonlitást..Meg ha lett volna,van belõle 1000,,kitudja melyiket kérdezik,szal ez egy köcsög tétel volt....
Nyelvtanban szónok tulajdonságai,szónoklat
töriõl olyat kaptam AMI NEM IS VOLT A LISTÁN AMIT A TANÁR ADOTT!! Csak lestem,hogy mivan?De végülis volt 2 oldal forrás,ugyhogy tudtam beszélni a 2 háború közti magyar társadalomról..
Info,meg monitor és noymtató..Legkönnyebb volt,asd...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amerika/Anglia történelme, földrajza, kultúrája, hétköznapjai...stb
Irodalom: Kölcsey - Zrínyi versek 74%
Nyelvtan: Az érvelés
Matek : 56%
Töri: I. Szent István 53%
Angolközép 94% , emelt 68%.
Föci 61%. Egyáltalán nem volt vészes, csak én is paráztam mint állat.
ha kihúzol egy tételt, akkor kapsz valami szempontokat/kérdéseket, ami alapján fel kell épeteni a feleletedet, vagy csak simán a tétel címet és ennyi?! :S