Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
amúgy ugyanezt a kertészes tételt húztam 3 éve én is magyarból. asszem
nem is volt nehéz kimásolni a könyvbõl az életrajzát majd felolvasni

György

Jamirofan89
Volt nem egy,akit meghúztak.Részletesen,de lényegretörõen beszéltem Kertész mûvérõl.A földrajz tanáromat nevezhetném egyedül rendesnek,de abban a helyzetben õ is meglepõen komolynak,szigorúnak mutatkozott.Föci 75%.Kicsit keveslem a magyarért a pontot.

sapkafej
az érettséginél a "sikerült" sztem nem azt jelenti, hogy nem buktál meg.
pl, ha nem lennének rendesek a tanáraid (vicc amúgy az érettségi, min. 4 évig tanít egy tanár, valószínû hogy nem buktat meg...)
a gyanús 21%-oddal sztem te simán bukó voltál, csak áttoltak mint a szart, mint engem 3 éve matekból 😛

György

Jamirofan89
A legszarabb magyarral büszkélkedhetek ^^ 21% 😄 de a póttétel felezi a pontokat.Ahhoz képest,hogy csak porosodtak az irodalom füzeteim,könyveim az évek során szerintem elfogadható.
Grat akinek sikerült!

Jam amúgy,

Történelem : Károly Róbert gazdaságpolitikája
Irodalom : Radnóti Miklós utolsó éveinek jellegzetességei
Nyelvtan : A szöveg
Angol : Mozi,színház / Háziállatok / Társalgás...

Jó témák voltak 😊

...always... Tiesto..

Angol 75%... Agybajt kaptam 😊

...always... Tiesto..

mindenkinek gratulálok akinek sikerült az érettségi..
zzeN
Én holnap megyek elõrehozott infót tenni... nem mondom h fosok<#zavart1>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fúúúbasszameg de felbasztam most magam! Másflé óra vergõdés után 8kor benyögik hogy én az utolsó csoportba kerültem holnap délutánra, jajdejó! Még egy nap idegeskedés......

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

nagybek
Bár nekem is 78% os matekom lenne, nem is kéne emelt:'( látom a magyarod nem lett túl jó. Szívesen elcserélnék veled pár százalékot matekra😄

nah ez is megvolt,úgyhogy rám sem dobja ki a google hogy
"megbuktam szóbelin"<#wink>az angol necces volt,de a tanár belém dumálta a kettest
bardocz
magyar: 46%
Matek(emelt): 78%
Töri: 87%
Angol: 83%
Info: 86%
Kémia: 88%
nearo
Nehogy azt hidd... örülj neki, hogy egybe meglesz az egész 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

attiGT
Emelt német: 82%
Matek német nyelven: 64%
Történelem 82%
Magyar nyelv és irodalom: 76%
Német civilizáció: 76%

Köszönöm ezúton is a Szüleimnek és a Jóistennek!!! :')

Firerock
gúd lák

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

AntiHero
Holnap vizsga...\o/

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Grat mindenkinek, aki túl van rajta! én ma kaptam meg a beosztást és csak csütörtökön kezdek, de akkor mindenbõl. Van aki 2 nap alatt fog lemenni! Lehet hogy jobb lett volna kétszerre lemenni!

úgy legyen <#ijedt>én is parázok a holnaptól <#ijedt>
Jamirofan89
Köszi!Még csak egy dolgot szeretnék hozzátenni: ahogy már többen is írták szinte lehetetlen megbukni.Ha rendes a tanárod hozzá fog segíteni ahhoz,hogy több pontot érj el mint amirõl álmodtál.<#pias>

még két nap 😄 am ügyesek vagytok 😄
Jamirofan89
Figy.Ahogy írtam ott van a forrás!Könyvek tömkelege(legalább is itt úgy volt).Nagy kuss lesz bennt a teremben egyedül a felelõ és a tanár kommunikál.Ne legyél fosi 😄 Ha valamit nem tudsz akkor irány az Atlaszokért,könyvekért ne foglalkozz azzal,hogy felvered a csendet.Bátran kell.Csak azért írtam,hogy borzalmas volt,mert éjjel 2 órát aludtam,fingom nem volt róla meddig fog tartani az egész.Reggel fél 8kor már ott voltam.7 és fél órát seggeltem,de megérte.

Ááááá grat mindenkinek, én holnap reggel megyek <#wow3>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

lippet
Nah túl rajta! Magyar tanár volt a legjobb fej, sokat segített!

Irodalom: Kosztolányi
Nyelvtan: Hivatalos szöveg
Német: Hausarbeit/Házimunka
Történelem: Reformkor és Széchenyi
Informatika: Archivalás, tömörítés

Átlagosan olyan 10 percig feleltem, mindegyikrõl mondtam valamit! Széchényinel és felsoroltam sok gyakorlati munkásságát, szóltam még a Hitelrõl is!

Szerintem a minimum megvan mindenbõl! =) Sok sikert a továbbiakban mindenkinek!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Jamirofan89
Délelõtt 10-tõl du 3-ig bennt voltam.Magyarból kellett póttételt húzni.
Vörösmarty gondolatmenete vagy mi > Kertész:Sorstalanság
Phejj inkább nyúzzanak meg élve,mint hogy ezt még egyszer végigcsináljam.Tudom egyéntõl függ... ráadásul nem is izgultam.
Volt annyi forrás a tételekhez,hogy beszarás.Szöveggyûjtemények,írok,regények csak egyedül Vörösmarty nem.Elmondtam,hogy õ a Szózat szülõatyja meg 1-2 ismertebb versét oszt csókolom :/ Info,föci improvizáltam.Úgy tûnik bevált.

Palesz2
angolbol, gondolom a képes szarról beszélsz.

ott mind1 mit pofázol, mert amúgy elvileg az, elsõ látásra megy.. 😊
tehát ha ott van egy bolt meg piac, akkor ne beszélj a buszokrol meg a repcsikrõl.

Engem nyelvvizsgán nem állítottak.
Képen gyerekek hóembert építettek, elkezdtem beszélni a gyerekkorról, nyáron strand, foci, etc. A társam picit furán nézett a végén rám, lenéztem a papírra és ott virított rajta, hogy: "Weather".

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én csütörtökön megyek 😄 nem tok már tanulni, nem marad meg semmi. én boldogan beérném mindenböl a 2-essel. de félek még az sem fog összejönni 😄
bardocz
Jézusom, ti amúgy jártatok iskolába?😄
Nyelvtan meg irodalom egyben van magyar nyelv néven, vagy valami hasonló.
Angolból meg mégis hogy gondolod? Megkérdezi a tanár, hogy mennyire használható az email a emberek számára, és elkezdesz a családról beszélni?😄
valaki mondja meg, ha angolból nem a tételrõl beszélek, hanem azt amit tudok, akkor leállítanak, vagy hagyják, hogy elmondjam. a másik kérdés, hogy nyelvtanból külön osztályzatot kapunk?

nálam sem, mert feleslegesnek találta a tanár😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

toysoldier
nálunk nem volt

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

plusz van egy gyakorlati feladat😛

bardocz
Húzol egy tételt, van fél órád kidolgozni, azt beszélsz róla.
Vki leirná a közép info szóbeli érettségi menetét?

bardocz
Vége, magyar vicces volt, nagyon nem ment, de a többi jó volt. Kémia maxpontos lett.
lippet
Nekem meg holnap reggel, de legalább már túl leszek rajta!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

nah csütörtökön reggel 8tól indul a mandula 😄

analfa
Valószínûleg igen! nekik is érdekük hogy megtöltsék a helyeket, mert az emberek után kapják a pénzt....

a tanárod... ha jó fej😉
(nekem az volt... nagyon is... a végén négy szem közt megkérdezte mennyi pontra lenne szükségem... ajánlott 26ot... aztán másnap 28 lett belõle😄)

bardocz
Semmi. Legalábbis nekem nem volt semmi.
lippet
Infóból milyen segítség van szóbelin? 😄

smith09
Hát ez marha jó. többen jelentkeztek mint tavaly, többen jelölték meg elsõ helyen. => tuti magasabb a pontszám. ááááááááááááá. nem hiszem el....
bardocz
Tavalyihoz képest jármûmérnökire alig jelentkeztek. Akkor gondolom itt csökkenni fog a ponthatár.
Adaaam
Minden attól függ hogy hányan jelentkeztek az adott szakra, és hogy mennyi ember kell a fõiskolának. Itt megnézed a tavalyi statisztikát hogy hányan jelentkeztek, majd itt hogy idén hányan jelentkeztek ugyanoda és ebbõl nagyjából lehet következtetni arra hogy milyen mértékben fog emelkedni.

everything's better with music

smith09
Tudom h nem teljesen ide tartozik, de szerintetek, a tavalyihoz képest a fõiskolai ponthatárok miképpen alakulnak ?
bardocz
WÍÍÍÍÍ, holnap reggel érettségi, wúhúhúúúú
sapkafej
nekem már nincs miért fosni, el van baszva az egész
nem zavarna, csak már öreg vagyok h +1 évet elbasszak emiatt

György

nah nekünk holnap kezdõdik, kíváncsian várom (sanszosan az elsõk között megyek be) 😊
töribõl és irodalomból is van 10-10 tétel aminek kifejezetten örülnék + pár ami elfogadható, tehát több mint 50% az esély a sikerre 😄

Nem, csak nekem elég volt az érettségiig parázni... most a nyarat élvezem, de ha neked jó fosni, akkor csak csináld😄

#28453: GG!😄

sapkafej
fõiskola elõtt elvégeztél egy jósnõ okj-t is?

György