Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is volt nehéz kimásolni a könyvbõl az életrajzát majd felolvasni
György
pl, ha nem lennének rendesek a tanáraid (vicc amúgy az érettségi, min. 4 évig tanít egy tanár, valószínû hogy nem buktat meg...)
a gyanús 21%-oddal sztem te simán bukó voltál, csak áttoltak mint a szart, mint engem 3 éve matekból 😛
György
Grat akinek sikerült!
Történelem : Károly Róbert gazdaságpolitikája
Irodalom : Radnóti Miklós utolsó éveinek jellegzetességei
Nyelvtan : A szöveg
Angol : Mozi,színház / Háziállatok / Társalgás...
Jó témák voltak 😊
...always... Tiesto..
...always... Tiesto..
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"megbuktam szóbelin"<#wink>#wink>az angol necces volt,de a tanár belém dumálta a kettest
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Matek német nyelven: 64%
Történelem 82%
Magyar nyelv és irodalom: 76%
Német civilizáció: 76%
Köszönöm ezúton is a Szüleimnek és a Jóistennek!!! :')
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Irodalom: Kosztolányi
Nyelvtan: Hivatalos szöveg
Német: Hausarbeit/Házimunka
Történelem: Reformkor és Széchenyi
Informatika: Archivalás, tömörítés
Átlagosan olyan 10 percig feleltem, mindegyikrõl mondtam valamit! Széchényinel és felsoroltam sok gyakorlati munkásságát, szóltam még a Hitelrõl is!
Szerintem a minimum megvan mindenbõl! =) Sok sikert a továbbiakban mindenkinek!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Vörösmarty gondolatmenete vagy mi > Kertész:Sorstalanság
Phejj inkább nyúzzanak meg élve,mint hogy ezt még egyszer végigcsináljam.Tudom egyéntõl függ... ráadásul nem is izgultam.
Volt annyi forrás a tételekhez,hogy beszarás.Szöveggyûjtemények,írok,regények csak egyedül Vörösmarty nem.Elmondtam,hogy õ a Szózat szülõatyja meg 1-2 ismertebb versét oszt csókolom :/ Info,föci improvizáltam.Úgy tûnik bevált.
ott mind1 mit pofázol, mert amúgy elvileg az, elsõ látásra megy.. 😊
tehát ha ott van egy bolt meg piac, akkor ne beszélj a buszokrol meg a repcsikrõl.
Képen gyerekek hóembert építettek, elkezdtem beszélni a gyerekkorról, nyáron strand, foci, etc. A társam picit furán nézett a végén rám, lenéztem a papírra és ott virított rajta, hogy: "Weather".
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nyelvtan meg irodalom egyben van magyar nyelv néven, vagy valami hasonló.
Angolból meg mégis hogy gondolod? Megkérdezi a tanár, hogy mennyire használható az email a emberek számára, és elkezdesz a családról beszélni?😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
(nekem az volt... nagyon is... a végén négy szem közt megkérdezte mennyi pontra lenne szükségem... ajánlott 26ot... aztán másnap 28 lett belõle😄)
everything's better with music
nem zavarna, csak már öreg vagyok h +1 évet elbasszak emiatt
György
töribõl és irodalomból is van 10-10 tétel aminek kifejezetten örülnék + pár ami elfogadható, tehát több mint 50% az esély a sikerre 😄
#28453: GG!😄