Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#28384:
Õtet, mivel megbeszéltük tanárral, hogy ezt a filmet mutatjuk be... együtt néztük osztállyal, illetve vannak benne ilyen Angol kultúrával kapcsolatos dolgok, mint pl a Pubok😊
Te is civezel?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
beszéli a kettest.
a "megbuktam szóbeli érettségin"és hasonló szóösszetételû keresésekre<#idiota>#idiota>vagy akik megbuktak nem írják le sehol<#circling>#circling>
Magyar - közép - 71%
Történelem - közép - 94%
Matek - közép - 92%
Angol - közép - 93%
Földrajz - emelt - 90%
Felvételi pontok összesen, nyelvvizsgával: 441
Most meg megyek bankettra, beüdítõzöm😄
Sok sikert mindenkinek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ez tényleg gyerekjáték... tyûûû😊
Info: internet fejlõdése/email... gyerekjáték (bár nem kevés "mázlim" volt, hogy ezt húztam😉
Irodalom: József Attila... kb mindenkihez tudtam volna mondani, de nála nem...neccesen, de átmentem... nyelvtanból még hallomásból sem ismertem a tételtXD
Célnyelvi Civilizáció: Egy amerikai/angol film bemutatása... nah itt éreztem magam a világ legmázlistábbjának😄
Töri: Reformáció... forrásokból mindent ki lehet írni😉
Sok sikert a közeljövõben érettségizõknek!😊
やられたらやり返す。倍返しだ!
Sajnos en egyet sem tudok szinte, szoval szepen kiirom szöveg gyüjtemenyböl aztan köszönes helyett azzal kezdek😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
magyar 43%
töri 68%
matek 92%
angol 91%
info 92%
meg megkaptam az elnöktõl a legõszintébb titulust miután megmondtam magyaron hogy szart se tudok és még nem is olvastam el a regényt 😄
やられたらやり返す。倍返しだ!
Úgy is ott fogsz ülni 10-15 percig!Nálunk a tanár addig nem engedett el amíg le nem telt az idõ, addig nyüstölt és kérdezgetett!
én is kiegyeznék vele 23-án
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Én 23-án érettségizem, estire jártam. Megnézik a szöveggyûjteményt, vagy gáz, ha beleírok?
Magyar- Thomas Mann Márió és a Varázsló, Nyelvtan - Társalgási stílus
Töri- Mezõgazdasági technikai fejlõdés a 10--11 sz. ban
Angol- sok minden volt 😄
Biosz- Bõr egészsége, Epesav emulgeáló hatásának a kísérletének az elvégzése
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ