Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo
AAaaAa ye'! Ma 17:30-kor díjátadó, amúgy ma fejeztem be a szóbelijeim. 100%-os emelt fizika szóbeli, ótvarszar közép töri, egészen jó közép magyar, és ntné német (nem-tudom-nem-érdekel).
Nyugtával dícsérd a napot... =)
Rage47
sztem aligha van különbség. bár ha neked mindegyik megvan, akkor jobban tudod...
gercse
nem sokkal,
matekból meg töribõl is németül érettségiztem, és a németnek 60% fölé kellett menjen emelten a többinek meg sikerülnie kellett,így elvileg megkapom

én is. hát ez van. köszi.
wordsworth
Hmm ma lesz izé érettségi 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

hen-tes
Lol. Álmodj királylány. Ahoz kicsit többet kell tudni, mint egy mégha emeltszintû érettségin..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Rage47
nekem már nem múlik a felvételem a középszinttõl. akár úgy is odamehetnék, hogy 10% elég mindenbõl, mivel duplázással több pontot kapok. de ezt azért mégsem teszem meg a tanáraimmal..😊 gondolom sok emberke van még így, fõleg aki emeltezett vmibõl.
Ez igy nem igaz, mivel azt tudod hogy ezen mulik hogy felveszenk e vagy nem, csak fölösleges a tanárok részérõl a paráztatás az lehet hogy inkább ront a helyzeten mint javít. Mert alapból mindenki izgul egy kicsit
grrr, én még nem vagyok túl :C

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rage47
A kétszintû érettségi vizsga bevezetése után idegen nyelv tantárgyból az emelt szintû érettségi vizsgán elért 60% fölötti eredmény középfokú C típusú, a 40-59% közötti eredmény pedig alapfokú C típusú államilag elismert nyelvvizsgával egyenértékû.
link

én meg azt hittem h 80% fölött felsõfokú nyelvvizsgát kapok. de tévedtem:S
Gnome
emeltszintû idegennyelven leadott vmelyik tantárgy után kapsz bizonyos százalékon felül emeltszintût....sima nyelv érettségin mégha 100%lesz is nemkapsz emeltet csak közepet

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

grizzly21
csak ha sikerül😊

I.C.ram
Ha nem mondják, hogy parázz, akkor még ennyit se tanultál volna, és szarabb lett volna az érettségid. Szóval inkább örülj, hogy beparáztattak. Utólag meg a legkeményebb vizsga is könnyû.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nem olyan para az érettségi mint azt beállitják annak. (most már tapasztalatból mondom 2 napja leérettségiztem) Inkább a tanárok fuják fel hogy tényleg tanulj meg minden...
Szóbelihn elötte én jobban paráztam mint irásbeli elött, de amikor már ott ülsz és nyomod akkor már nem para😊 Sok sikert annak akinek még hátra van!
üdv, 89% lett az angol emelt, kaptam is középfokú nyelvvizsgát... de én úgy tudtam az emelthez 80% kell, mégse kaptam.

pedig elvileg mindkét vizsgarész(írás+szó) 80% fölött volt.
wordsworth
Akko nekem is lehet meg nektek is 😄

raven87
Szorítok minden SG-snek, aki most szendved az érettségi borzalmaitól.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

😄 szoritunk 😄 de nekem is szorissá vazze, mert nemakarok bukni 😄
xy21
Én is most kaptam meg a papírt hogymegvan az INFÓ^^5
(Elõrehozott érettségt csináltam)
Amugy az internet kialakulása szolgáltatásai-t húztam^^
Eccerû volt

gercse
na elmondták az eredményeket, törim maradt 4es 😄
magyar is szerencsére, többi 5ös(matek, info,német emelt)
sok sikert mindenkinek

raven87
A tanáraim az érettségim megléte ellen küzdenek. Az osztálytársaim érettségiei is veszélyben van. Raven87 középiskolás tanuló vagyok. A holnapi lesz életem leghosszabb napja...
---
Szorítsatok...

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

R0sc0
HUHHHUU LEÉRETTSGÉIZTEM 😊

reggel 8kor mentem be és háromnegyed12kor jöttem ki 😊
pedig csak 3 tantágyam volt 😛

Töri: II Jozsef és felvilágosult abszoltuizmus
Magyar: Berzsnyi elégiái, szofajok rendszere és szoalkotás
Föci: Tropusi és mréskéelt övi monszun, energiagazdálkosás

de az a lényeg tul vagyok rajta és jol sikerult 😊

hen-tes
Nah, már meg is van a bizonyítvány. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

wordsworth
11:45kor megyek holnap - . - most még törizek még 8 tétel van amit át kell néznem azt csók

Rage47
tönkrementek az idegeid...-.-
😄
én meg hnap reggel nyóckor, vazze 1ik pillanatban félek másikban meg leszarom, ez hogyvan?.. 😄
allock
holnap leszek éretlen csak, 10tõl 😄d
azé örülök hogy nem mára raktak be ;P

#hhwnd

light00
Rio és ZP?
Érdekes egy párositás...😄

Nekünk a jövö héten lesz banzáj, egész hétre lemegyünk osztálytárs nyaralojába, és éjjel-nappal....<#buck>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
középszinten igen.

xy21
A szabadonválasztott érettségi tantárgyak tételei minden suliban más?
(jókor kérdem, most meek 11-kor érettségizni infóbol^^)

wordsworth
Kellemes 😊
Én Pénteken érettségivel sztem végzek 3 körül, akko gyors cigitekrencs 😄 Haza, zuhany go haver, karaoke, kis iszogatas, go Rio vagy ZP, Szombat dejavu.. Hétfon elmegyek erre a ponthirdetos izére ofc részegen..

Blekk Síp
Holnap (inkább ma, csütörtökön 😄) hatttttttalmasss buleee az osztálytársakkal és pusztulhatnak az agysejtek!! 😄
Pénteken esküvõ, lagzi, júl 7.-én újabb esküvõ, mi kell még? 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

wordsworth
Amugy rajöttem h egész vágom a dolgokat most kezd minden összeállni

Tigristank
Köszi!

wordsworth: Majd holnap lesz buli. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

wordsworth
azt nem ertem h ilyenkor ti nem mentek bulizni? en kb pénteken hazajövök, zuhany eltünok majd vasárnap este hazaesem ^^

Rage47
grat
Tigristank
Végre én is túl vagyok az érettségin. Szerencsére a tanárok nagyon rendesek voltak, így aztán nekik és magamnak köszönhetõen mindenbõl meglett az ötös. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ez pontosan így van.

Forza Milan! Forza Ferrari!

Davidka
thx, megnézegettem a felvit.
az év végi jegyeimnek kell egy olyan lap + fénymásolat, igaz?
az érettségi bizim csak lefénymásolom?
ugyanígy a nyelvvizsga bizit? azokhoz nem kell semmilyen extra lap?

wordsworth
Nemtudom, én is ebben reménykedem, hogy olyat huzok amiról tudok valami szart tolni. Nem mondom, hogy nem tanultam mer azé tanultam. De minek azt nem tudom. Jó mondjuk tanultam 1-1.5 hetet durván, ennyi elmehet az életembõl tanulásra, ha eddig semmit nem tanultam 😄

hen-tes
#..46 semmit 😄
#..47 Pontosan! Én a jó szóbeliknek köszönhetem a viszonylag jó jegyeket. Kivéve töribõl, ott meg jó tételt húztam az igenrossz írásbeli mellé. 😄

az egész éreccségi mázli kérdése kéremszépen, ennyi 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

wordsworth
És mennyit tanultál rá? mer lehet h õ semmit 😄

hen-tes
Érdekes, nekem ez eszembe nem jutott elõzõ este, aztán nem is lett gond vele. 😄

büdös kurva életbe nemtudom semmit sem irodalombol, hogy sezdjem össze azt a 10%ot?????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#csodalk>
light00
áhh. végre hazaértam, halál jo volt. négyen voltunk bennö, és 8-10ig lezavartam az egészet. De ügyi voltam, az egyetlen tételt kihuztam rohadalombol, amit nem tanultam meg. Egyszer találkozzak Murphyvel, óóó, csak egyszer...
Másrészt a többi jo volt, elbirtam vele, csak németböl értelmes fejjel néztem a tanárra, és halvány fingom se volt, mit mondott elöbb nekem 😄
Deh,...végre vége az egésznek, jobb igy korán tullenni rajta. Mostmár haverok, napfény, hawai...izé meg szamba, vammi...😄

wordsworth
Fasza lesz 😄 Igazabol az gáz h nem izgulok? :S Csak várom már péntek estét h menjek bulizni mer 5 napja ki sem tettem a labam 😄
Hat remelem nem fogom megszopni az egészet.. nyelvtan érdekes lesz de valamit kohozok.. 27 pontot kell elérnem irodalombol h maradjon a 4es...

Blekk Síp
Nah ezt is értelmesen leírtam, jóan fáradt vagyok 😄
"Külön kihúzod egyszerre a kettõt..." 😄D

Szóval egyszerre kihúzod a kettõt... 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Külön kihúzod egyszerre a kettõt, leülsz és van egy órád, hogy MINDKETTÕBÕL felkészülj. Utána felváltva elmondod.

Blekk Síp
Nahhh le van tudva, zsííír 😄

Nálunk 1 óra volt minden tantárgyra a felkészülés, kivéve az angolt, ott pörögni kellett. Már minden bajom volt, 20 perc is bõven elég lenne sztem.
Amiket húztam:
Irodalom: Radnóti eclogái
Nyelvtan: Tömeg kommunikáció, a reklámok manipuláló hatása (Akkora rizsát nyomtam mint még soha 😄 ) ÉS jól lebasztam a TV2-t és RTL Klubot 😄
Info: Tömörítés 😄DD
Töri: 56-os forradalom
Angol:Már nem tudom, csak beszéltem mindenrõl 😄 2 képet azé tudom: kosárlabdás, meg egy hegyvidéki

Érettségi bizi:
Matek: 3
Töri: 4
Magyar: 5
Angol: 5
Info: 5