Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Azt nem vágom, hogy ha én ezt húzom ki, akkor saját magam választhatok ki szöveggyûjteménybõl egy háborúellenes verset, vagy csak egy már elõre meghatározott verset elemezhetek, amit õk elém tesznek?
Mert nekünk tanár azt mondta, hogy pl. ha Petõfi tájköltészetét húzzuk, akkor a következõ versek közül választhatunk: A puszta télen, Alföld, Kiskunság stb...
Akkor ezek szerint nem én választhatom meg. :S
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ja meg ilyet kellett belevenni hogy Ady-Léda kapcsolatra jellemzõ összetartozás és diszharmóniák jelei a versekben.... tisztán látszott rajtam hogy kamuztam csomó mindent, de amikor olyan vázlatpontot érintettem amit kellett volna, olyankor tanárnõ tekintete megenyhült 😄D (szemmel láthatóan!!!4 😄 )
a tanárnõ arckifejezésébõl, meghogy a fojósón megdícsért, azt veszem ki hogy jól tippeltem a dolgokat 😛
nyelvtanból az összetett mondatot húztam - jólment ^^ ötös esélyes
történelembõl az államalapítást - ez mondhatni tökéletes lett 😛
...szóval elmondhatom hogy egyikben kevsébbé volt mázlim, míg a másikban jobban ;D
én voltam amúgy a legeslegelsõ, úgyhogy hamar túlestem a kivégzésen 😄 utána meg egy két önkéntes szülõ büfét rendezett, úgyhogy volt mit enni-inni míg a többieket vártam 😄
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Hajrá azoknak akik még nem végeztek, aztán jó bulizást!
01110000 01110010 00110000
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Lenne egy olyan kérdésem,h szóbelinél,amikor húzok egy tételt,akkor csak a címet kapom meg vagy vannak hozzá utasítások is,amik kicsit körül írják,h mirõl kell bõvebben beszélnem.
pölö mondjuk föcinél kihúzom az üvegházhatást és akkor csak a tétel címét kapom meg vagy vannak felsorolva olyan utasítások is,h moutassa be akiváltó okait,a következményeit,stb.
A választ elõre is Kösz!
Bár aki beveszi az meg is érdemli, és nem ajánlok olyan nyomorultnak érettségit...
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nekem bejött, bár még nem tom az eredményt, mert most lett nemrég vége, de sztem nem lesz rossz, sõt.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
barátnõm mind a 3 nap bemegy <#idiota>#idiota>
hétfõn az elosztás miatt, mert ugye arra mindenkinek be kell
kedden mert akkor vizsgázik, ezt már tudja mindenki elõre
szerdán is, mert akkor osztják ki a bizonyítványt...<#hehe>#hehe>
Nekem lehet hogy szerdán lesz!!<#wow2>#wow2>
Igazából majd hétfõn fog kiderülni, hogy maradok-e vizsgázni. Az ofõ nem mondta el, hogy ki mikor fog.<#pardon1>#pardon1>
De az tuti, hogy 3 napra vagyunk beosztva (hétfõ-szerdáig).
Na ezt licitálja vki túl!!😄
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
valakinek van még érettségije hátra, vagy én nyertem?! <#idiota>#idiota>
hétfõn lesz nekem, ezt licitáljátok túl.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
nekem volt egy olyan idõszakom, hogy semmi kedvem nem volt, majdnem el is basztam azt a félévet, de aztán csak sikerült kilábalnom belõle😊
és mindkétszer c-s osztály volt 😊,
viccet félre téve, tanulás kérdése az egész😄
én nem vágtam a földhöz magam most érettséginél, de kb az osztály 1/3-a, vagy több full 5ös érettségit szerzett, nekem bemászott két négyes😄, de büszke vagyok magamra, mert mindkettõre(töri, magyar) elõtte lévõ nap készültem, és végül megérte😊
osztályátlag, loál, te nem az apáciaiba jársz véletlen? <#idiota>#idiota>
dehogy, kéttannyelvû gimibe jártam 😉, alap volt, hogy kétnyelvû érettségim lesz, német emelt kötelezõ volt mindenkinek, + matekot németül(az egyszerû) + amit akartál tantárgyat(föci, töri, zivilizáció, vagy egyéb lehetett még németül), sikerült mindenkinek, osztály átlaga 4,82 lett (nekem 4,6 :SD)
Aki még nem végzett annak sok sikert a továbbiakban!!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
én emelt kémián gondolkoztam így utólag angolul, ha tudom hogy van rá lehetõség akkor megpróbáltam volna XD
(voltak olyanok akik középszinten kémiáztak angolul az országban, emelt szinten nem volt senki...)