Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
én is, hiába tanultam múlt héten magyarra, felét nemtom már úgy érzem :S
wordsworth
Jah a masik dolog, külön huzok irodalombol meg nyelvtanbol is?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
Hmm Pénteken érettségizem. weha 😄 Amugy nemtom, hogyvagytok vele, de minel jobban tanulok annal kevesebbet tudok, egyszeruen felejtem el a dolgokat 😄
Viszont az elnökünk Kémia szakos, nyugdíjas, és allítólag rendes is

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Rage47
nyelveknél fél perc, többinél fél óra úgy tudom
hello vki meg tudná mondani h amikor kihuzok egy tételt mennyi idöm van felkészülni? köszi
Nah én is végeztem. 8-tól 10:45-ig voltam bennt, nem is olyan rossz mint amire számítottam😊
Davidka: a WWW.FELVI.HU -n ott van minden, amúgy neten leszkennelve is el lehet küldeni.

Forza Milan! Forza Ferrari!

Davidka
Hali, én azt szeretném kérdezni, hogy a kiegészítéseket, amit júli 11.ig kell elküldeni, azt hogyan kell elküldeni? lefénymásolom az érettségi bizit, meg a nyelvvizsgabizit és berakom egy borítékba, azt elküldöm? vagy hogy?
elõre is kösz!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget...
Már teljesen el voltam veszve, mert persze a neten ilyen tétel nem volt:S
nekem ilyen van hogy szöveg szóban és írásban:
körülbelül ennyi az egész, marha rövid tétel:

Élõszó
Akusztikai, idõbeli benyomás
Idõben múlandó, helyhez kötött
Hallgató visszajelzésének többféle lehetõségét adja
Gyors gondolkodást feltételez
Lazább szerkesztés
Közlés minden eszköze felhasználható

Írásbab
Vizuális, térbeli benyomás
Idõben, térben kevésbé korlátozott
Visszajelzésnek korlátozott lehetõségei vannak
Idõt enged a gondolkodásra
Szabályos szerkesztés
Írásjelek használata

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, nagyon fontos...
Nyelvtanból van egy olyan tételem, "hogy szóbeliség és az írásbeliség"
De neten sehol se találom😞

Elõre is köszönöm!

Üdv: Dani
én tudtam hogy van ilyen 😛
erõsen fontoltam mint +1 tantárgy, és nem tudok ilyenrõl, hogy kapsz forrást...

Sok sikert holnap mindenkinek aki velem együtt érettségizik.

dunga
:] Tesin van szóbeli is. De van pár sz*r tétel. Meg eléggé elhanyagoltam, mondva, h úgyis tudom. Erre átlestem elõbb a tételsort, és néztem nagyokat.
Például hogy olimpiatörténetnél van-e névjegyzék, vagy helyszínek évszámokkal etc.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

I.C.ram
heh? 😄
dunga
Véletlen nem tudjátok, hogy testnevelés szóbelin középszinten van-e valami forrás?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

mekdonálcban mindenkit szivesen várnak 😄

gercse
nincs mit, és köszi
hogy sikeres-e😄 fogjuk rá

Köszönet a válaszért és gratula a sikeres érettségidhez.
gercse
Na én is túl vagyok rajta....húúú
Magyar jó volt nagyon, jókat húztam(Biblia,ill. jel és jelrendszer)
töri az hányás volt...dualizmus kori társadalom jellemzése, na ezt csak forrásból mondtam, de a hármas talán meglesz így is
infóból meg szintén királyság volt: hang digitalizálása, ezt is tudtam, és a bizottságnak is nagyon tetszett
magyarból tartom a négyest(tanár szerint) töribõl lehet lerontom emiatt 3asra, infó meg elvileg 5ös(remélem)
ja és Varga998nak:

ECDL és érettségi

Az Oktatási Minisztérium és az NJSZT ECDL Irodája közötti megállapodás értelmében a 2004/2005-ös tanévtõl kezdve az emelt vagy középszintû informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítõk további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetik az ECDL-bizonyítványt. Az ECDL-bizonyítvány igénylésére az érettségi bizonyítvány megszerzésétõl számított két éven belül van lehetõség, az igénylés menete pedig a következõ:

1. Töltse ki a regisztrációs lapot és az érettségi bizonyítvány fénymásolatával együtt postai úton küldje meg az ECDL Irodának "ECDL érettségi" jeligével.
2. A regisztrációs díjról a számlát/csekket a fenti dokumentumok beérkezését követõen állítjuk ki és postázzuk.
3. Fizesse be a regisztrációs díjat (5500 Ft) az általunk küldött csekken. A befizetett csekk másolatát postai úton vagy faxon vagy e-mailen keresztül küldje meg az ECDL Irodának.
4. Címünk: Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, 1054 Báthori utca 16. Tel.: 06 1 472-27-10, fax.: 06 1 472 27 28, e-mail: [email protected]
5. A bizonyítványt a befizetést igazoló csekkmásolat beérkezésétõl számított 4-6 héten belül postán, ajánlva küldjük meg.

link, az alján van a cucc

Sziasztok érettségizõk, elõször is sok sikert annak aki még nincs túl rajta én épp most értem haza és szerencsére sikerült minden, de egyvalamit nem tudok infóból ötös lett az érettségim és nem tudom hogy most megkaphatom az ECDL viszgát is? Valami ilyesmit halottam tavaly. Ha valaki tudja kérem irja meg. Köszönöm.
light00
Akkor sok szerencsét meg izgulást juliusig, nekem alapesetben 119 pontom lenne idén (a tavalyi 120as határhoz), ha nem lenne versenyeredményem 😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

há igen ez szivenütött :}}}}}}

mindegy reménykedek <#szeret><#ticking>

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

light00
neki asszem tavaly 135 volt a határ, sok buta bölcsész (sry, ha az vagy/leszel 😄).

hát figy

134pontos hely nekem az elsõ (BGF )

ha kettõvel emelkedik a pont akkor vége... viszont ha 137pontom lett volna akkor ezse lenne gond, igy meg izgulhatok julius végéig...

mondjuk remélem nem megy fel a pont ott

light00
uhh. Pedig ö is pont azért volt kiakadva, mert "csak" 135 pontja lett...

az

nekem 52pontom lett szóbelin

light00
Van egy ismerösöm akinek pont ugyanilyen eredménye lett töri emelten...38pontja lett szobelin, amivel 79,66%os lett a törije....véletlen egybeesés?

grizzly21
jah, Math.floor(); :S hát részvét

Rage47
de. a szám egész részére kerekítenek
grizzly21
a 85 nem egész szám?😊

juj részvétem.... ez nagyon szemét :o

hogy rohaggyanak meg fél kurva rohadék ponton mulik a továbbtanulásom juhé

Rage47
sztem is úgy lenne logikus, de ez van sajnos.
de mértnem felfelé kerekitenek? ugy lenne logikus

Rage47
ezért vok én is ideges. az én emeltérettségim 84,6 lett. megkérdeztem, és mindig egész számra kerekítenek, így kapok 84%-ot :SSS
bazzz de mocskosideges vagyok

79,66666666666% lett a töri emeltem... ha fél ponttal több akkor simán 80 és pontduplázással 137 igy emg lehet csak 135...

sztetek felfelé kerekitenek ilyen esetben?

R0sc0
hogy sikerult?

Scholes18
HEHEJ!! LEÉRETTSÉGIZTEM!! <#vigyor><#vigyor><#vigyor3>

este elpusztítom az összes négyévi agysejtem!!!!!!!!!! 😄

Glory Glory Man United!!

ááááááááááááááááááááááááááá😄.. megvolt a szóbelim is😄... nagyon királyság volt, azthittem nem fog menni de egész könnyed voltam😄...Sok sikert a hátralevõknek😄...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Ovasd el visszafele a második hsz-t. Amúgy össz:150

olympus
lejjebb le van irva pontosan

Divatcsapatok OLÉ!

Valaki megmondaná hogy az írásbeli mennyit nyom a végén,vagyis hogy számítják ki a végén az eredményt,hogy alakulnak a pontok?
Az írásbeli vagy a szóbeli számít jobban a végénél? Tehát ha az irodalom írásom 71 pötty akkor mennyire kell szóbeliznem hogy ne húzzanak meg?
Töri és magyarnál mennyi lehet az összpontszám?
Köszi!

Ha valaki már volt fizikából írja le milyen volt!

Az a lényeg minden 150 pontos összesen. Kivéve a matek mert az 100. Tehát pl német 117 pont írásbeli+33 szóbeli=150

hen-tes
Magyar írásbeli 100 pont, m. nyelvtan szóbeli 25 pont, m. irodalom szóbeli 25 pont
Töri írásbeli 90 pont, töri szóbeli 60 pont.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

light00
tudom, nagyon sokszor leirta már mindenki.

Akár lehet lent használni a keresöt
igen, a lap alján van.

hát ha nem szpemmeltetek volna ennyit, volt egy arc aki tökjól végigvezette magának és rájött a válaszára, tessék odalapozni -60-70 hsz 😄D <#idiota>!!4

light00
50 és 60. összeadják és százalékot számitanak.

R0sc0
megölted a beszélgetést!
vagy spamaet 😊

amuyg valaki fel tudna világositani hogy maygarbol illetve történelembol hogy van a pontszámitás? hogy szobelin menynit lehet elérni? mert azt tudom hogy magyarbol 100 pont irásbelin és töribol 90 de nem tudom hogy menyi szobelin az elérhetõ pontszám.

Danke

gercse
tényleg, pótérettségi mikor van?😄