Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Van egy olyan lehetõség hogy aki eléri ott a 80%-ot az jelentkezhet EDCL vizsgáért.Nekem 90-lett.
Ezt hol lehet megtenni???
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
irodalomból Petõfi pol.költészete
nyelvtan kommunikáció tényezõi,funkciói
töri MO demográfiai változásai és annak hatásai a XVIIIsz.
magyar:4
matek:2
töri:4
föci:3
társadalom:4
szerintem jó lett<#taps>#taps>
nyelvtan:stílusok, vagy mi a fene, nemtom már pontosan😄
töri:Mohács - elõzmény, menete, következmény
angol:már nemtom pontosan, össze-vissza hablatyoltam😊)
a lényeg h csak matek lett 4-es, pedig nem gondoltam volna h töribõl 5-t kapok😊) tanárok rendesek voltak, ez köszönhetõ talán az enyhülõ idõnek, és annak, hogy utolsó nap volt, és gyorsan le akarták zavarni😊)
te miket húztál?
#19857: trója c. film? ehh... =)
- évvégi jegyek
- érettségi bizonyítvány
- egyebek igény szerint (idõközben szerzett nyelvvizsga, versenyeredmények, etc)
én is kaptam ilyet, és elméletileg a legtöbb felvételizõnek kellene ilyet kapnia. ne aggódj, semmi rosszat nem jelent 😉
Mielõtt bárki is írná, hogy ez az én hibám, hogy nem jártam utána, közlöm, hogy direkt rákérdeztem, hogy az 5-ös info érettségi kiváltja-e az ECDL bizonyítványt. A válasz egyhangú NEM volt...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Azta pénzsóvár büdös ku*dsf+f6+-fsdf...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Egy kérdésem lenne ha középszintû informatikám 5ös lett akkor igényelhetek ECDL vizsgát? nem tudja valaki.. ?
végre túl vagyok rajta!!
Töri: Római köztársaság válsága és bukása
Magyar i: Trója c. film, Homéroszi eposzok stb
Magyar ny: Magyarországi kisebbségek
Német: Filme
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Kaptam felvitõl egy ímélt:
Örömmel értesítjük, hogy a felsõoktatási felvételi eljárásban a dokumentumokkal alátámasztott adatait, eredményeit adatbázisunkban rögzítettük.
Tájékoztatjuk, hogy Önnek van legalább egy olyan jelentkezési helye, ahol - megfelelõ számú hitelesített (vagyis dokumentummal igazolt) középiskolai eredmény hiányában - nem tudunk tanulmányi pontot számítani. Így - amennyiben vannak hitelesített és az Ön által megjelölt jelentkezési helynek megfelelõ érettségi eredménye(i) vagy gyakorlati vizsgán elért eredménye(i) - pontszámát a kétféle számítási mód közül jelen helyzetben csak az érettségi pontok/gyakorlati vizsga alapján lehet megállapítani.
És a felvi menüpontban ez áll.
Mi a teendõ?
Fákjúal!
Nem tudjátok,hogy jövõre is meglehet próbálni?
és melyik hogy ment? 😊
bár ezt ti is tudjátok sztem 😊
magyar:
Zrínyi Szigeti veszedelem
retorikai eszközök a szónoki beszédben
demográfiai változások Mo-n a 18. sz.-ban 😊
<#banplz>#banplz>
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
#19847: alkoholista, azt kihagytad xD
vazze, ha ezt mondtam volna a tanárnak, szerintem 4 évig biztos nem érettségizek XXD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
pont õ volt az, aki a sok tudás közül kilökõdött... tudom ciki hogy Ady Endre úton lakom, és Adyt nem tudtam tökéletesen, dehát ez van 😛
Ady meg Léda
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"