Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 125 és Mûszaki Fõiskolára akarok menni mérnök infosnak, tavaly 116 volt a ponthatár ugyh talán elég lesz 😊

gercse
nekem 124, de remélem elég

Bandee1987
Számolgattátok már, hogy kinek hány felvételi pontja lesz? Nekem ahogy számolom 127. (Bár én nem idén voltam érettségizni 😊)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

GAthersw
+1

01110000 01110010 00110000

Köszi és bocs hogy elõbb kérdeztem mint olvastam

Tigristank
Grat mindkettõtöknek! Nekem is majdnem azon ment el. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

I.C.ram
Alig kellett volna visszaolvasnod...

Valaki érettségizett infóból?
Van egy olyan lehetõség hogy aki eléri ott a 80%-ot az jelentkezhet EDCL vizsgáért.Nekem 90-lett.
Ezt hol lehet megtenni???

Kihúztam Caesart, Ötödik pecsétet, Szónoki beszéd részeit, infobol min kiválasztásos és beillesztéses rendezés, angol az hosszu... 😊

Nekem kitûnõ lett, bár a magyar az necces épp 80% 😄

Rage47
jah😊
ha jól veszem ki akkor neked is mindened ötös lett, kivéve a matek (nekem is!!! 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

na végeztem én is😛
irodalomból Petõfi pol.költészete
nyelvtan kommunikáció tényezõi,funkciói
töri MO demográfiai változásai és annak hatásai a XVIIIsz.
magyar:4
matek:2
töri:4
föci:3
társadalom:4
szerintem jó lett<#taps>

Rage47
irod.:Babits ars poéticái
nyelvtan:stílusok, vagy mi a fene, nemtom már pontosan😄
töri:Mohács - elõzmény, menete, következmény
angol:már nemtom pontosan, össze-vissza hablatyoltam😊)
a lényeg h csak matek lett 4-es, pedig nem gondoltam volna h töribõl 5-t kapok😊) tanárok rendesek voltak, ez köszönhetõ talán az enyhülõ idõnek, és annak, hogy utolsó nap volt, és gyorsan le akarták zavarni😊)
gercse
jaja, így van, mások is kaptak(érdeklõdtem)

én is így vagyok 😄

te miket húztál?

#19857: trója c. film? ehh... =)

küldd be a hiányzó dokumentumokat:
- évvégi jegyek
- érettségi bizonyítvány
- egyebek igény szerint (idõközben szerzett nyelvvizsga, versenyeredmények, etc)

én is kaptam ilyet, és elméletileg a legtöbb felvételizõnek kellene ilyet kapnia. ne aggódj, semmi rosszat nem jelent 😉

Rage47
nah ez is megvolt. huurrááá 😄DD
és most megnyomom a delete-t a fejembenXD
I.C.ram
ja nekem is szóltak. Én ki is fogom váltani, ha már jogosult vagyok rá. Lehet, hogy szart sem ér, de ha mondjuk elmegyek valami diákmelóre, akkor ott lehet, hogy pluszpont.
grizzly21
mondjuk az nem tul korrekt dolog, engem még fel is hivtak érettségi után fél évvel, hogy ha akarom váltsam ki, mert járna.

grizzly21
nem váltja ki, viszont ha megszerzed az 5öst akkor megkapod. én is megkaptam elvileg csak nem váltottam ki, mert nem látom értelmét.

Blekk Síp
Amit leírtam az elõbb. Miért nem képesek tájékoztatni a suliban errõl, ami mellesleg ECDL vizsgaközpont?
Mielõtt bárki is írná, hogy ez az én hibám, hogy nem jártam utána, közlöm, hogy direkt rákérdeztem, hogy az 5-ös info érettségi kiváltja-e az ECDL bizonyítványt. A válasz egyhangú NEM volt...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

I.C.ram
most mi a probléma?
Blekk Síp
Nah ez most nagyon felb@aszott. Egy vizsgám van hátra, és errõl b*asztak tájékoztatni a suliban. Csak azt mondták, hogy az ECDL nem váltja ki az érettségit........
Azta pénzsóvár büdös ku*dsf+f6+-fsdf...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

ffxi
Gercse és rajtam kívül senki sem kapott ehhez hasonlót?

Fákjúal!

gercse
hm, nem tudom, én várok kb. júl. 7-ig vagy nem tudom, és ha addig nem írnak vmi újat, vagy nem látok változást a felvin, akkor betelefonálok, vagy bemegyek

Sziasztok..
Egy kérdésem lenne ha középszintû informatikám 5ös lett akkor igényelhetek ECDL vizsgát? nem tudja valaki.. ?
ffxi
Az a baj, h én is elküldtem? Vagy mi a bajuk?

Fákjúal!

gercse
csak mert nekem is ezt küldték, ma adtam fel bizonyítvány és a nyelvvizsgám másolatát

gercse
évvégi bizonyítványt is elküldted?

grizzly21
irj nekik, hivd fel õket, sztem

fravik
sziasztok!
végre túl vagyok rajta!!
Töri: Római köztársaság válsága és bukása
Magyar i: Trója c. film, Homéroszi eposzok stb
Magyar ny: Magyarországi kisebbségek
Német: Filme

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

ffxi
HELP!!!
Kaptam felvitõl egy ímélt:

Örömmel értesítjük, hogy a felsõoktatási felvételi eljárásban a dokumentumokkal alátámasztott adatait, eredményeit adatbázisunkban rögzítettük.

Tájékoztatjuk, hogy Önnek van legalább egy olyan jelentkezési helye, ahol - megfelelõ számú hitelesített (vagyis dokumentummal igazolt) középiskolai eredmény hiányában - nem tudunk tanulmányi pontot számítani. Így - amennyiben vannak hitelesített és az Ön által megjelölt jelentkezési helynek megfelelõ érettségi eredménye(i) vagy gyakorlati vizsgán elért eredménye(i) - pontszámát a kétféle számítási mód közül jelen helyzetben csak az érettségi pontok/gyakorlati vizsga alapján lehet megállapítani.

És a felvi menüpontban ez áll.
Mi a teendõ?

Fákjúal!

igen, de ha ugyanazt az opciót választod, akkor azt hiszem pénzbe kerül.

Én a fizikát nagyon elrontottam 😞
Nem tudjátok,hogy jövõre is meglehet próbálni?
asszem, habár lehet hogy retorikát összekevertem volna a tesi érettségivel <#idiota>😄

és melyik hogy ment? 😊

grizzly21
aztevagy?

2 cím az nyelvtan, a 3. pedig töri 😊
bár ezt ti is tudjátok sztem 😊

/me érett

magyar:
Zrínyi Szigeti veszedelem
retorikai eszközök a szónoki beszédben
demográfiai változások Mo-n a 18. sz.-ban 😊

ThePartyFace is leérettségizett.
<#banplz>

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!

<#hehe>

#19847: alkoholista, azt kihagytad xD
vazze, ha ezt mondtam volna a tanárnak, szerintem 4 évig biztos nem érettségizek XXD

Sadist
Ady egy hatujjú, mutáns, depressziós, szifiliszes emó balfasz volt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hen-tes
Na ezt ne is bolygassuk..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nagyon a nyelvemen volt hogy kiejtem a "szenvedélyes szex" szót/szavakat, de úgy érzem nem javított volna a feleletemen...
pont õ volt az, aki a sok tudás közül kilökõdött... tudom ciki hogy Ady Endre úton lakom, és Adyt nem tudtam tökéletesen, dehát ez van 😛

hen-tes
Ahah, pedig szvsz az egy nagyon jó kis tétel. 😛
Ady meg Léda

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Gnome
az mirelenne jo te?😄...én a németet és az angolt is kiváltottam anno nyelvvizsgával és elfogadták elõrehozott emelt vizsgaként még régen...nemtom minekmennél egy 100%os automatikus emeltszintû vizsga után újravizsgázni😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

vixo
Nah Vééégre vééégeee.Naon jó tételt húztam föcibõl,kár volt ennyit parálni! 😊 Jövõre 5 tárgy helyett "csak" 4bõl kell érettségiznem és legalább tudom már,h hogy néz ki egy érettségi. 😄

délelõtt 11 lett belõle :]

am van itt olyan aki korábban szerzett nyelvizsgával kiváltotta a 100%-os em.angol érettségit és abból is tett felvételi érettségit?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"