Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erõsen gondolkodom, hogy otthagyom a picsába a bme-t, igazából kaparja a torkom a spermájuk
jah igaz az a legenda, az új tvsz-rõl, hogy ahány kredites egy tantárgy annyi zh-t írsz?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Cserébe lesz 1 év alatt vegyésztechnikusi papírom, hogy egyetem alatt-közben-elõtt-után-helyett tudjak dolgozni, ha úgy hozza a szükség ^^
+1 papír mindig jól jön, nem?
Sosem tettem különbséget a kettõ között...
Az õ példájából a követzekõ tanácsokat tudnám adni:
- Ha nem jön össze az állatorvosi, a Biológus is jó dolog, ott is foglalkozhatsz állatokkal, elképzelhetõnek tartomû
- Ha nem jön össze egyik se, ne add föl, próbálkozz az átvétellel! Még ha elõrõl kéne kezdened, és tényleg nagyon elhivatott vagy, akkor a szent cél érdekében vállald be ezt az apróságot 😉
(a fent említett volt osztálytársam is így fog tenni, képes érte õ is elõrõl kezdeni az 1. évfolyamot is, ha ez az ára hogy biólgus legyen)
Majd még utánkérdezek nála, hogy milyen ilyen helyeket tudna ajánlani, ahol állatokkal tudsz foglalkozni.
Remélem tud nekem vki segíteni. Idén érettségizek, állatorvos szeretnék lenni. Viszont az hogy engem oda felvesznek nem túl valószínû, meghát mást is meg akarok jelölni, csak nem tudom, mit. Mindenféleképp állatokkal szeretnék foglalkozni, akár állatkertben, vagy állatorvosi asszisztens vagy akármi. Vki aki jártas ilyen témában, segítsen...hova kell felvételizni-miket kéne megjelölni, hogy ilyen helyekre jussak? Mennék akár biológus szakra is, csak ott növényeket is tanulni kell amit nem szeretek😊) Vagy azzal többre mennék majd az életben? Esetleg ha oda megyek, mégis miket csinálhat az ember ha már dolgozik biológusként?
Eléggé tanácstalan vagyok😞
Köszi elõre is
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
de miertne lehetne panaszkodni ? ha nincsenek mernokok (akik a tenyleges munkat vegzik) akkor a kozgazdaszok nem tudjak kirol lehuzni a bort, ergo nem is lenne kozgazdasagtan...ennek ellenere neha olyan mintha a muszaki emberek lennenek a kozgazosokert, eleg vicces.
(igen elte ttk tenyleg kemeny, kozgazon is vannak durva szakok de a nagyatlag messze nem olyan)
Ráadásul mindkét egyetem elég nagy ahhoz, hogy ne lehessen általánosítani. Nem hiszem, hogy az elte ttk-n olyan pihentetõ lenne az élet, és a közgázon sem csak büfészakok vannak.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
persze egyetemen mas ott van amikor belerangatjak az embert olyanba amit nem szeret, es megfingatjak a kettesert..ez van
Mondjuk én csak középiskolai példát tudok, de az más világ mint a felsõoktatás...
Ma pont szoba került melohejen, igy gyorsan megkérdeztem, hogy ez általános-e vagy csak ök jártak igy.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!