Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én személy szerint a magyartól paráztam a legeslegjobban.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nem stresszeltem szét az agyamat, lehet mert májusban úgy is szintemelõ és elég jó vagyok vagy az egész érettségi nem akkora kunszt, mint amekkorának mondják. <#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom>
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
asszem.
Nuki - majd alkalmasint kifejtem ;>
Miért szar? Fejtsd ki légyszi bõvebben, mert kiváncsi vagyok, mert jövõre ugyanott leszek mint te, amint tudod 😄
szar.
Milyen volt az elsõ hét?
Mellettem lévõ arc aláírta legalul😄, ahol az volt, hogy kilép a suliból(azt hiszem), de kapott újat
Fákjúal!
már itthon lehetnék csüt este :[
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Vagy te úgyérzed hogy 25ezer forintból képes lennél fenttartani egy gyereket és magadat egyedül? Kiváncsiság képpen, hány kismama használta ki szerinted ezt a lehetõséget? 5-10 esetleg max 100? Hány ember jutott be akkor csalásal? Õk azok akik másnak okoznak hátrányt, nem a szülõk, persze gyerek nélkül ezt nehéz neked ebben a formában megérteni...
Továbbra is adom, hogy ha valaki nem tervezetten lesz terhes, az vállalja a következményeket, aki gyerekkel maradt, az meg egy évet rászánhat a gyerekre míg bölcsõdeérett lesz. De ott vannak a nagyszülõk, és millió rokon.
Amúgy semmi bajom nem lenne azzal hogy bejutnak, ha azzal másnak nem okoznának hátrányt. Utálom a pozitív diszkriminációt... Ez van.
Az meg kamu, hogy levonnak. Nálunk is mondogtták, mindenki beszart teljesen, aztán semmi nem lett belõle. Számolást meg kilehetl ogikázni, ha átovlastad a jegyzetet.
most vagy az lesz hogy talalok vegre valakit, aki bemegy, vagy olyat kell keresnem aki erti, es akivel kb max egy delutan alatt vegig lehet menni a tipuspeldakon hogy meg lehessen irni 3masra.
A baj az hogy kevered a romáknál lévõ kölykök után kért támogatást azokal az anyukákal akik tanulni szeretnének. Nem mindenki születik jó anyagi körülmények közé hogy aztán fõsulin épphenhogycsak átjusson a vizsgákon.
Egyébként érdekes, hogy míg köztudatban él, hogy állatot csak akkor fogadjuk örökbe, ha felelõsen tudunk róla gondoskodni, mindenki (fõleg a c-k) agyba-fõbe gyereket szülnek.
Szerintem ez csak kiskapu lett azoknak akik tudással nem jutnak be, de gyereket amúgy is akarnak. Így elõrébb hozzák.
nekem a fo bajom az (ami ugy altalaban magyarorszagra jellemzo), hogy -nem is titkoltan- az a celjuk, hogy megszopassanak. Az se rossz, hogy 3.5 ev a bsc, es az utolso fel evben van szakosodas diploma elott.
ez meg a fizikatanarom (de meg semmit nem lattatok ha azt hiszitek hogy csak ennyit tud) 1-2 rendes tanart kiveve hihetetlen hogy mennyire f@szok vannak itt.