Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
derekasan megvallom, a matematikus, fizikus, programtervezõ szakokat én tuti nem bírnám. nekem egyszerûen túl sok.
amúgy nehogy berágj, de azért a fizikusokra én is úgy nézek mint aki nem is tudom honnan jött : D
nah mind1 a lnéyeg h sztem egyáltalán nem rosz szak😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
attol h programozást tanulok még lehet társadalmi életem, de te biztos jobban tudod
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezek a kredit akkreditációs dolog nem tudom, hogy mûködik.
nem tudjatok ha most egyetemet valtok akkor hogy van a fizetes? olyat hallottam hogy 30 elfogadott kreditkent egy felev:s kicsit sok
ELTE-TTK-ra jártam, egy épületben voltunk velük, és mindenki úgyn ézett rájuk, mint valami élet nélküli ûrlényekre. 😄
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Aki tudja hogy kémiából fog érettségizni és odafigyel kémia órán, annak az emelt szint se jelenthet problémát (na jó: szóbelin nem, írásbeli megszivathat)
Könnyû mondani másoknak hogy ne aggódjunk, ha mi már túl vagyunk rajta. Nekem is mondogatták hogy ne aggódjak, Amíg le nem ment az érettségi, én félévtõl fogva elég rendszeresen cseréltem pelenkát, akárki akármit mondott.
A töri,magyar,illetve nyelvtan közepszintü irasbeli valoban csak odafigyelés kérdése.Persze,aki jo jegyet akar,annak nem árt tanulni.A nyelv szinten nagyon könnyü-de ez már izzasztobb lehet azok számára,akiknek nincs nyelvérzékük.Én angolbol emeltszinteztem,nem mondom,hogy könnyü volt,de megbirkoztam vele.
A biosz irasbelire felkészültem magamhoz kepest rendesen,és megdöbbentett nehany feladat.
A szobelire bizonyos tantargyakbol fel kell keszülni,nincs mese.Irodalombol,aki tud regélni,az tegye,aki viszont nem,az nyesse be atételeket,és full siker.Töri nagy részét kilehet forrásbol irni,de ott sem árt némi plussz tudás.Nyelvtant meg kell tanulni,nincs mese.Nyelv beszélgetés,semmi más.Biosz...bebiflázás.Plusz nehany kiserlet.
Alah Alik Ya Sidi!
Középszintû írásbeli érettségi vizsgák 2007. október - feladatlapok és javítási-értékelési útmutatók
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
I’m Forever Blowing Bubbles...
Az emelt az ami szopó kicsit.De ha érdekelt a dolog elötte akkor sem lesz nehéz...Mondjuk nem kell túlzásba vinni a tanulást.Elég ha évközbe átnézed a könyveket amikbõl tanulni akarsz az érettségire és kideríteni melyik részt melyik könyvben találod meg jól és érthetõen.Aztán az érettségi szünetben meg megtanulod és sikeres vizsgát teszel...Utána meg jön a partyzás és a szopás az egyetemen😄 Szóval gl hf minden érettségizõnek, de ne féljetek tõle mert annál szarabb nincs mint amikor leblokkolsz a vizsgán...Meg mégegy jótanács.Sose hidd azt hogy kened-vágod a dolgokat, mert akkor tuti szopni fogsz😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Most erre lehet mondani, hogy tré szak, mert kevesebb pont kellett hozzá (pedig nagyon nem az), de minek mennék olyan szakra amivel nem tudok elhelyezkedni (pl. közgáz), még ha oda több pont is kell?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
nem akarok ilyen jellegu vitat kezdemenyezni de milyen egyetem az? az uj pontozast sem tudom hogy van, de az en idomben a kozepszintekkel, nyelvvizsga nelkul megszerezheto maxpont az 120 volt, annyival pedig gyakorlatilag egyik kozgazos helyre sem, meg egy bme szakra sem (itt csak a pontok alapjan minositem lejebb, muszaki helyekre mindig kevesebb kell) veszik fel az ember. az is igaz, hogy van nehany normalis hely is 120 alatt, de azokra nem bekerulni nehez, hanem bennmaradni.
A lényeg, hogy a hsz-odból az jött le, hogy lenézed azt, aki középszinten érettségizik. Idézlek:
"...azoknak van akik retardáltak és/vagynem akarnak kezdeni vele semmit."
Ez nem így van.
Én nem érzem magam retardáltnak, és sztem az a többség sem, aki középszinten érettségizett/érettségizik.
nem tudok mutatni egyetlen egy embert sem, aki ha tanult, ne ment volna át egy középszintû érettségin. nincs ilyen ember. azért találták ki, hogy ne legyen. ha mégis van, hát akkor bizony neki nem kell érettségi. ennyi, az élet kegyetlen.
van emeltszintû érettségim, igen. és? ettõl még nem minõsíthetem azt a vonalat ahol meghúzták a középszint 2-est?
nem tudom most épp milyen rendszer van, amikor én érettségiztem vagy güriztél az emeltekkel, amik nem voltak könnyûek, vagy nyelvvizsgáztál sokat.
de aki egy kettes matekkal jön ki érettségirõl az nem fog olyan egyetemre menni, ami matekos. nekem nem kellett a magyar, nem tettem belõle emeltet, ennyi.
ez egy mindenkinél sokkal nagyobb gyökér véleménye volt, nem kell elfogadni, sok szerencsét a középszinten, lol
Alah Alik Ya Sidi!
Alah Alik Ya Sidi!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Te tudod. Ezzel magadat minõsítetted, és itt látszik az, hogy pl. neked hiába van emelt szintû érettségid (ha az van), sokkal nagyobb gyökér vagy, mint az a rengeteg alap szinten érettségizõ.
A másik rész sem igaz, ha az ember nem lusta dög, sima érettségivel a kezében is tovább tud tanulni.
Egyébként van egy pár olyan tag az osztályomban, aki 5-ösre letette az elõrehozottat még tavaly, egynek még nyelvvizsgája is van, mégsem tudok velük beszélgetni, mert nem tudnak. Nem fogom félvállról venni a dolgot, de ha nekik ment, akkor nem lehet olyan ördöngõs😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Az angolt már nem tanulom csak gyakorlom egy angliai ismerõssel való rendszeres skypeolással ill. sorozatok és filmek darálásával.
Pár hete az angol tanárom (akirõl gyanítom, nem normális) próba érettségit íratott velünk. Éveken keresztül azt kellett hallgatnom, hogy milyen nehéz lesz meg minden, erre amikor ránéztem a papírra majdnem elröhögtem magam.
A hallás utáni is nevetséges volt, annak ellenére, hogy a magnó össze-vissza recsegett.
Tiszta hülye vagyok, hogy nem hozattam elõre...😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"