Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#20377: sajnálom, ez engem ír le, hogy nem tudom.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Egyedül a 4-dik féléves elektro anyagban köszönt valami vissza a gimibõl, de mivel matekból egyszer elkaszáltak, én ezt csak 6. félévben vettem fel. Addigra már jószerivel semmire nem emlékzetem az elektromosságból. Termodinamika az 5. félévben jött vissza, de arra még egész jól elékeztem, de az sem ért sokat. Volt ember aki addig SOHA nem is találkozott TD-vel! Hát szívott rendesen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Anyád...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
3 éve láttam utoljára értettségit, vicc az egész. A matek központi olyan durva volt régen, hogy talán most 6,5 év egyetem után sem vagyok biztos benne, hogy meg tudnám írni, ha most hirtelen leültetnek 90% felett.
Szóval pontduplázással vettek fel tanuálmányi eredményem által. 101 pontom volt úgy, hogy igazából nem tanultam szinte semmit.
Irodalom és nyelvtanból úgy volt, hogy kapok ahányast kapok azt csá. Töribõl mindig is egy zseni voltam, soha nem volt jelesnél rosszab, pedig azt sem tanultam, egyszerûen szerettem a törit. Fizika szintén ugyanez, de a központi miatt ugyanez volt. Igazából tanulás terén nálam lustább embert keveset hordott hátán a Föld.
mellesleg nem te dontod el hogy duplazol e vagy sem, hanem a jobbat valasztjak tehat ezen kar agyalni
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
1. Értelmetlen.
2. Értelmetlen. A stréber Ferrarival fog járni, amíg te a punkokkal csövezel a Blahán vagy valamilyen fõtéren. Akkor nevethetsz a strébereken.
3. Legalább ezt jól tudod <#idiota>#idiota> 😄
1. Kinevetheted a tanárt, ha úgy akar kitolni veled, hogy rossz jegyet ad.
2. Kinevetheted a strébereket.
3. Valamennyire az életben is ez a lényeg: Valamibõl jónak kell lenni de nagyon, + nyelveket kell tudni.
Nekem még hátra van 3 vizsga. Abból az egyik laza lesz, de a másik kettõ nagyon nagy szopás 😞
nekem ma sikerult a fizika, ilyen necces kettessel se engedtek meg at semmibol (azert volt nehany hasonlo), de a lenyeg hogy meg van.
most visszagondolva ha nem lett volna meg ebben a vizsgaidoszakban akkor valoszinuleg hagytam volna a bme-t...igy mostmar elkezdtem megint hivo lenni😊
szep lett volna, ha mar vagyok olyan f@sz hogy leamortizalom a szilveszterem + raadasul meg is b@sznak abbol ami miatt csinaltam..megerdemeltem volna
Orosz alapvetõen rendes ember, csak mélyen titkolja😄 úgy volt nálunk õ tartja keresztet, ezért alig vették fel páran, és végül mégse õ tartja. ez ám a szívás😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
egyébként ha hátrányos helyzetû vagy, azért már alapból kapsz pontot...szal ezért miért ne lehetne?
Sztem tuti nem, bár én már nem ma érettségiztem. :C
Nem tudja valaki, hogy (alapfokú) zeneiskolai tenulmányokért lehet-e kapni érettségi-pontokat?
nalunk ilyen lenne, hat nem is tudom...de valahogy 400 embert nem akarnak felpiszkalni, ertheto
Hétfõn írtunk egy zh-t, úgy volt, hogy csütörtökig kijavítja. Holnap reggeé 9-kor a megtekintésen lehet megtudni az eredményeket, akinek nem lett meg, 10-tõl pótzh-zhat az egész anyagból. 8-tól 10-ig egy másik pótzh lesz. Mind a kettõ érint rengeteg embert, ötletem sincs mi lesz holnap, ha nem lesz meg a pótzh sem, akkor hullik a fejem, megyek az egyetemrõl, mert alapkereszttárgy. faszom
Nem tudnátok megmondani, h emelt szintû érettségi esetén bármilyen tantárgyból jár a +40 pont, vagy csak a felvételi tantárgyakból tett emeltért?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!